Midnight Club II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Higgyétek el nem flémelek....Nem fikáznám a programot ha Níd for shitszerü irányítása lenne vagy olyan mint a gta-jé..Vagyis ha arcade lenne...De ez naaagyonelvan baxva...
Kocsi majdhogynem egyhelyben forog körbe...180 fokos fordulást akár 200-al is lehet csinálni egy 2 sávos utcában anélkül hogy a kocsi megcsúszna...Ez azért elég komoly....Nemtudom milyen volt psx-en de szerintem nem ilyen,mert akkor nem értékelték volna ennyire a programot az újságok...
Valammmmi itt el lett tolva...
Ha valaki versenyezni akar hasonlo stilusban, az hackelje meg a ViceCity-t. Valahogy biztos meg lehet csinalni, hogy lehessen beletenni A-bol B-be versenytavokat. Az naggysagrendekkel jobb lenne, mint ez.
Nem hittem volna, hogy ennyire szar lesz...
Arcadabb a legarcadabbnál...200-al billentyûzettel derékszögbe fordul csúszás nélkül a kocsi!!!!!!!!
Jah ha nem lõttök be analóg iránygombokhoz semmit akkor nem húz félre az egér,legalábbis nállam nincs ott semmi és nemis húz...De ez ígyis egy szar!!
Egy brightnes menüpont is eléggé hiánycikk,olyan sötét az egész mint ház,a monitoromat nemtom annyira fényesre állítani hogy jólegyen...
Kb ennyi...
Aki jó játékot akart az NE SZEDJE LE!
Én most baxottnagyot csalódtam,a videója után amit régen netreqrtak sokkal többre számítottam,ez egy szar...
És bocs,nem flémelni akarok,ez tény...
Tuningra, egyebekre ne szamitsatok, semmi nincs.
Nekem ennyi volt, uninstall. Mast nem mondok, mert az csak negativ lenne.
Akinek a Test Drive, az NFS uj, es a GTA-s autoversenyek tetszettek, annak biztos ez is jo lesz (leszamitva, hogy itt gazul neznek ki az autok, es szarul mozog).
- Istall jo, nincs gond. Rendesen megy semmi gond.
- A menu egy rakas szar. Extra konzolos, falra maszik tole az ember.
- A grafika talan meg a GTA3-at sem veri. Szepnek szep, de valahogy nem az igazi.
- Az autok kiadolgozasa kicsit gagyi. Persze belso nezet nincs.
- Alapban lehet ererel is iranyitani. Iranyok mozgatas, gyorsitas-fek a gombok. Ha valaki bill.-rol nyomna, akkor allitsa egyenesbe az egeret, mert el fog huzni!
- Az auto mozgas az kegyetlen szar. Tenyleg a test Drive sorozat veri. A GTA sorozat ehez kepest szimulacio. Meg tores sincs.
Eddig ennyi. Meg taskban fut, de nem sokaig. A nagy ijedsegre kitaszkoltam velemenyezni. A konzol autos igenyeit nem ismerem, oda lehet hogy jo. De PC-n ez mar nevetsegesnek tunik.
A haveromnak szedtem le, neki biztos tetszeni fog. Szereti ezeket a "droton huzom az autokat" tipusu csillogo cuccokat😊)
Valahol a GTA3 es a Midtown Madness kozott helyezkedik el 😊
Az egeres dolog tenyleg zavaro, de max csak 5 masodpercig, amig nem korigalom ki 😊
Az iranyitas tiszta GTA-s, legalabbis az elso kocsinal.
Bar ez tenyleg csak nehany perc utan irtam le, az igazi velemeny alkotashoz kell meg nehany napi jatek 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://goo.gl/gd6Zi5
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mert akkor ma este szamithattok ram is! 😊
Mi az a nitor???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
May the force serve you well!
Grafika nagyon szép.
Pályák szépek és modtól függõen nagyok és ha ez nem elég akkor a mapszerkeztõvel nekiállhatsz készíteni egyet.
Sok versenymod közül választhatsz gyorsulás, ütközés, menekülés üldözés...stb, úgy vélem az efajta versenyeken belül mindent kimerít.
Nézzük a hátrányokat.
Az irányításnál nincs semmi gond ha rájössz a játék hibájára.
A játékban nem lehet kikapcsolni az egeret miközben a beállítások szerint ki van kapcsolva.
Tehát mérgelõdsz, hogy mi a fenéért lehet ilyen szarul irányítani az autót miközben mérgedben megmozdítod az egeret és lám csodát az autó most jobbra húz.
Megoldás: egeret lerakod egy olyan helyre ahol nem lököd meg véletlen és bemész a játékban és úgy beállítod, hogy ne húzzon semerre.
Következõ dolog amit már jeleztek nekem.
"nagyobb" pl: 1024*7668 felbontásban csak 32bites szinmélységü asztali beállításnál hajlanó elindulni.
Azt hiszem ennyi amit írhat róla egy olyan ember aki nincs se az autós játékok ellen sem mellette.
Sokan szeretnek belekötni a grafikába ezért belinkelek egy képet amit most csináltam és mindenki dötse el, hogy milyen a grafika amikor a háttérben lévõ házak és emberek szépen kidolgozottak és az autón tükrözõdik a város fénye.

Azert el kezdtem en is letolteni😊 Gondolkodtam egesz nap: szedjem - ne szedjem😄D Max torlom, az nem nehez😊)
Persze mas stilus, de az is nagyon szep, hosszuak, nagyon jok es szepek a palyak, rengeteg az (eredeti) auto kitunoen kidolgozva, es a legpozitivabb, hogy lesz normalisan kialakitott belsonezet!
De mint mar irtam, akinek tetszettek a GTA-s autos versenyek, annak ez is tetszeni fog. Szerintem semmi extra szimulacios, tuningos dologra nem kell szamitani. A RockStar nem arrol hires. Ez egy egyszeru happy, latvanyos autotologatos gamma lesz. De annak biztos tokeletes.
Azert ez a sok valszeg, mert meg en sem lattam😄DDDD
Én addig reménykedek amíg ki nem próbálom. 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ha ilyen körpályás nídforshit szerü akko naaagyon nemérdekel...Ha nídforshitszerü körpályás de lehet kocsittuningolni és nemcsak a buzi porseferrari egyéb izék vannak akko bejövõs😊
De ez most mlyen?? Körpálya? Vagy gyorsulás???
Shaba hja meg vmelyik újság is adta anno az egyik ilyen midnight játékot.
Voltak régen Midnight játékok amik valahogy képek alapján hasonlítanak erre (este autópályán kellett száguldani forgalomban,rommá törhetõ volt a kocsi) na azokról beszélek..azok parádésan szarok voltak😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
Valaki ki tudta próbálni már???
soha nem lehet végig vinni mert van benne pályaszerkeztõ+multi.
MIDNIGHT OUTLAW STREET RACING-hez ennek semmi köze.
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Az egy nagy szar volt fél óra alatt végig lehetett nyomni és szinte semmi élmény nem volt benne...remélem ez jó is lesz és hosszú is lesz...a grafikát leszarom,csak legyen végre egy értelmes gyorsulásis játék amiben van gyorsulási verseny feeling
ha nem tetszik mond azt,hogy nem tetszik de ne írd le azt,hogy így szar meg úgy szar.ok?
ha nem tetszik nem kell írni.ennyi
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]