353
- éjszakai nyomulás -
-
#153 Hja egy kérdés...itt páran mondták hogy ez a game szép...Min?? Mert pc-n biztos nem:)))
Épphogy eléri (márha eléri) a vice city szintjét...
-
#152 A vice city sem szimulátor és az nfs sem szimulátor mégis szórakoztató,mert jól lehet irányítni....De itt ez a hirtelen fordulós izé egy zsák szar....
Lifeforce szerinted egy játék akkor jó ha az a nehezíts hogy a kocsi egyre élesebben fodul és egyre hülyébben reagál a kormányra??? wow:)))
Jólenne ez a játék ha legalább GTA3 szintü irányítása lenne...De így egy fos...Láttam már ps2-n....Érdekes ott sokkal élvezhetőbb az irányítás.. -
#151 Jólvan én megértem. Csak nekem egy ilyen játék akkor okoz örömet, ha valósághű és szimulátor szerű. A Midtown Madness meg ilyenek soha nem jöttek be.
Természetesen mindenki játszon azzal ami neki tetszik. Eszem ágában sincs fikázni csak 1x leírtam a véleményem. -
#150 amugy telleg kar siramolni, errol a gamerol nem allitottak a keszitok, hogy mekkora hatalmas simulator, just for fun
-
#149 hat sztem ez eselytelen... -
Lifeforce #148 WiNters... :
Hagyd nem éri meg.
Az irányítás azért gagyi mert már unják, hogy 30szorra sem sikerül megcsinálniuk :D
Pedig jobb ha hozzászoktok mert egyre nehezebbek és hosszabbak a pályák és egyre irányíthatatlanabb az autó dehát egy városi köves szar utcán 200-al ne is várjunk el többet.
Törés?
Hmm. valaki ügyes.
Nekem egy jópárszor sikerült összetörnöm annyira, hogy fel is robbant. -
#146 skynet mondasz vmit^.^ meg sztem a szereplök is jobbak voltak az elsö részben^.^ de ez a 2. rész undorito vmi^.^ és ráadásul a 2. részbe semmi nem történik szinte eltekintve attol hogy a feka gyerek állandoan vigyorog meg vihog mint akit b@szni visznek :) -
#145 WINters nem akarlak elkeseríteni de ha megnézed a Halálos Iramban első részét DVD-n akkor utánna frankó HOGY KÉSZÓLT A FILM van..
A film autós jelenetei szinte mind számítógéppel és álló kocsikkal lett elkészítve..Ehez képest az első részben pár apróbb hülyeségtől eltekintve nem volt nagy blődség..
A második rész már ránézésre is sokkal több számítógépkocsikázást használ,és tömve van kamuval,repkedő kocsikkal és egyéb baromságokkal...
Látszik az első részt normális rendező csinálta és igazi gyorsulásisok véleményét kérték ki meg segítséget kértek tőlük,ezzel szemben a 2. széhez semmilyen gyorsulásis véleményt nem kértek ki...
Már ott is látszik mekkora szar a rendező meg az író,hogy az első részhez képest: Gyorsulási verseny nincs,és az első 5 percet kivéve sokkal szarabb kocsik vannak...
Nemtom úgylátszik az írónak jobb egy mitsu evo7 mint egy nissan skyline...:)))))))
De érthető végülis így egy 15 miulliós kocsit amortizálnak ha skyluine a főkocsi akkor 50milliósat...
Mindenesetre naaagyon funny hogy a skyline átrepül a supra fölött szinte függőlegesen csapódik a földhöz és egy karc sincs az orrán:)))))
-
Bravoman #144 Hát, szimulációhoz nem sok köze van, de legalább élvezetes és pörgős. Igazi konzol-átirat.
Szerintem kell ilyen is (ha már a péntek esték el vannak cseszve a rendőrök miatt)... :-)) -
#143 Nem hatott meg a játék. NFS-PU és Colin 2 óta nem láttam jó autós szimulátort. -
#141 GF3 dupla vertex shaderrel=GF4
A 733 meg ok, de fele akkora cache mint a P3omban szal.
Az emulálást én egy 533as celen nyomtam, azon nem volt gondja; a 300as cel tényleg az alsó limit, de működik rajt. -
Leybold #140 Találkozott vki ezzel a hibaüzenettel, ill.
mivel orvosolható?
Fatal Error:
Could not start graphics.
Please check that you're in 32bpp mode and you have DX9-class video driver
------------------------
P4-2GHz
Abit4200Ti-Nvidia44.03
DX9A
Desktop 1024x768-32Bit -
#139 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ki volt az a barom állat aki ki merte adni ezt a játékot? Ez ultraszar ^.^
-
#138 Mind1 én azért leszedem mert ha már annyira jónak mondták az ujságok akkor van valami alapja is (szerintem) :) -
#137 halálos iramban2-re én nem adnék.... ne viccelj már, az a film egy kamu szar. -
#136 Forma1-ben kb 3-4 sávos utak vannak, itt kettő. Forma1-es autók kcisit máshogy vannak felépítve mitn ezek! -
#135 Hát nekem nem volt! Belementem kétszázzal egy oszlopba és semmi baja a kocsinak. Iknább az a vicc, ahogy az autók mozognak... -
#134 láttatok már forma1-et?ott 150-200-al bevesznek egy kanyart ami közel van olyan ívesmint ebben gameban.itt olyan kanyarokat 100-120-al vesztek be.most megint flame jön.
pedig ez az így van.
nézzétek meg a 2 fast 2forious-t.úgy reklámozzák,hogy csak eredeti felvételek van benne.és ők is megcsinálják ezeket a kanyarokat egyebeket. ok jöhet a flame -
#133 ez most vicc volt,hogy nincsen törés? -
#132 KURVA SZAR EZ A GAME!!!!!!! OLYAN A IRÁNYÍTÁS MINT EGY GAMBEOY JÁTÉKON!!!! SEMMI REALÍTÁS! SEMMI! ISZONYAT SZAR! AZTHITTEM HOGY VALAMI JÓ KIS GAME, errre se törés, se realítás, se semmi. GTA3 autóinak jobb votl a realítása!! -
steweee #131 én személy szerint örülök hogy vannak negatív vélemények is. aki imádja az autós játékokat, az úgyis elfogultam fog nyilatkozni. a hozzászólásokat olvasva biztos vagyok benne hogy ez egy szép játék, de nem fogok vele játszani és nem töltöm le. -
#130 ps2 emulátor elindul 1.6 celeron gf2-n.
most jönni fog flame de komolyan megy akadás nélkül csak néha szaggat a hang.találni kell jó emulátort -
#129 nagyon cool game
az a bajotok,hogy még sehol nem tartotok.
egy supra fast and the forious festéssel gyönyörű!
legalább van benne 30 autó.
tokyo nagyon jól meg van csinálva.
a küldetések nagyon ászul meg vannak csinálva.
az elöbb jöttem le már reggel 10 óta nyomtam multiban.állandóan tele volt a serverem. -
#128 733 mhz p3 és nem gef4 hanem gef3 van az X-Boxban, 300as cerkán elég fos volt az a PSX emulálás. -
#127 300-as gépen eléggé lassított volt az a psx emulálás..:) -
#126 És ez a flame :)) -
#125 PSX->30mhz->300-as celen már futottak a játékok.
PS2->300mhz->3, de legyen 4 ghz-es proci valsz már tudná emulálni
X-Box->700mhz-es P3, GF4-el ->nem hiszem, hogy 4000-es gép kéne hozzá, radeon 15000-el. -
#124 Nem, pl mond azt: AMD RULEZ vagy NVIDIA SUX és akkor jönnek az intelesek, nvidiások flémelni :)
Szal offtopic témázgatás, vagy hogy mondjam :) -
#123 A FLÉM-eles mit jelent?
Fikazast? -
#122 nem a winxp a bibi, nállam is az van és futott a game...bár ne tette volna..:) -
#120 Se normálisan működő Xbox,se normálisan működő PS2 emulátor nincs....
Nincs olyan gép ami le tudná kezelni a játékaikat..
Emlékezzünk csak hogy az ősi PSX emulátornak is a jó futtatáshoz 600-as gép gef2-vel,és akkor szépen futottak a psx-es játékok...Na akkor ahoz hogy jáccá pc-n xbox vagy ps2 játékkal akko olyan 4000-es gép ati radeon 15000-rel majd ha kijönnek jácható lesz:))))) -
#119 Jó neked.
én meg megnézem PC-n, úgyis van jelenleg kínálat más játékokból.
Ha meg autókázni akarok akkor emg ott van a Vice City:))) -
#118 Az a Pit Stop 2 volt C64-re nem? Nagyon colleres game volt. :) -
#117 sztem annyi görcsölést nem ér az egész... :) -
#116 X-Box emulátorral el lehet indítani pc-n is nem? -
#115 jééé, így nézett ki az első autós játék Spectrumoin, csak fekete fehér volt (a kisképernyős TV) és kétsávos volt az
út, és forma1es járgányokkal lehett szaggatni. Egyszerre 2en!! is. Talán Williams és McLaren volt :) Hajh, Retro. :) -
#114 Nekem már majdnem leért (van még 8 fájl) úgyhogy most már leszedem. -
#113 Mit akarsz? Ez egy nagyon jó játék volt! :DDD -
#112 pedig mocik is vannak benne. Na bazz akkor le se szedem. :((( -
#111 hat a pc-s tenyleg eleg xar, kar eroltetni ezeket az atiratokat, en x-en nyomom es teljesen jo, raadasul a pc-sbol kimaradt egy ket extra effekt, egy gf4ti-n neztem nem hinnem, hogy ez lenne neki keves, de nem volt turbonal az a jo kis elmosodas:( iranyitas x-en tokeletes, a graf is ott jobb...miert kellett ezen butitani, raadasul neha rangat is egy kicsit:( maradok a konzolos valtozatnal:))))