353
- éjszakai nyomulás -
  • WiNters
    éppen ez az.
    soha nem lehet végig vinni mert van benne pályaszerkeztő+multi.
    MIDNIGHT OUTLAW STREET RACING-hez ennek semmi köze.
  • Skynet
    WINters kiderül...Szeretem a gyorsulgatást,de ha olyan szinten lesz mint az eddigi MIDNIGHT játékok,vagy mint a MIDNIGHT OUTLAW STREET RACING akko naaagyon fikázás lesz...
    Az egy nagy szar volt fél óra alatt végig lehetett nyomni és szinte semmi élmény nem volt benne...remélem ez jó is lesz és hosszú is lesz...a grafikát leszarom,csak legyen végre egy értelmes gyorsulásis játék amiben van gyorsulási verseny feeling
  • WiNters
    egyébként ez réteg játék tehát aki nem szereti az ilyen autós gyorsulásos versenyt ne tölcse le mert fikázni fogja.ebben nem a grafika lesz a lényeg.egyébként a rockstar nem a szar játékairól lett híres....
  • WiNters
    na ez lesz az a topik ahol nem kell fikázni a gamet ok?
    ha nem tetszik mond azt,hogy nem tetszik de ne írd le azt,hogy így szar meg úgy szar.ok?
    ha nem tetszik nem kell írni.ennyi
  • Eisenhower
    megjelent az nforce-on¢^.^ vkinek esetleg megvan már? jo lenne ha véleményt mondana :)
  • djcom
    Király gamma lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dikki*yysw
    Hö? yo.
  • Dikkma
    Jé ezt a Rockstar csinálja? Egész jó lehet.
  • Shaman
    Szvsz ez egy csillogó villogó gagyi game lesz.
  • WiZZaRD
    hat nem tom mi a bajod vele sztem nagyon korrekt...
  • M@TriX
    mondom... :)
    kezdődik már... :)
  • M@TriX
    hát nemtom, majd aki kipróbálta nyilatkozzon.
    Sztem alulmarad a GTAVCvel szemben, de csak szemre. Ha jó irányíthatósága lesz akkor jó, de kétlem...
    Aki kipróbálta mondjon valamit. :)
  • [HUN]FaTaL
    Jól van na csak vicceltem. Igen Láma vagyok :P
  • dikki*yysw
    Kössél bele. Alma.
  • [HUN]FaTaL
    Le lehet már tölteni valahonnan (ingyen!)? Milyen a game?
  • [HUN]FaTaL
    Miért most nem nyár van?
  • dikki*yysw
    Francba, hogy minden jó játék mostanában jön ki. Nyáron meg nem lesz semmi.
  • Alexease
    Elvileg, sima GTA3/ViceCity, csak itt kizarolag kulsonezetbol autokat kell tologatni fix utvonalon. Akinek tetszettek a GTA-s autoversenyek, annak itt van ez, full extras kivitelben.
  • Mayday
    Jofajta ez a game?
  • Beagie
    végre
  • Leybold
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ³ Midnight Club II (c) Rockstar Games ³
    ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
    ³ Date: 2 Jul 2003 ³ Game Type: Racing ³
    ³ Supplier: Razor1911 ³ Size: CD1:57x15MB CD2:54x15MB ³
    ³ Cracker: Razor1911 ³ Protection: Securom ³
    ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ;
  • tomsolo
    reméljük hogy a kutyáknak is van ISTENE
  • zaki
    nforce-on még nem láttam...
  • Beagie
    kijött (megvásárolható)
  • Skynet
    annyit érnek el vele hogy a puttó állatkínzók majd kicsit odafigyelnek hogy ne derüljön ki mit csinálnak..ha meg lebuknak leülik,utánnameg extra erővel állnak bosszút...ennyi..
  • Skynet
    Hja....Kutyával teli verembe vele fél órát...ha túléli akkor hazamehet,ha nem akkor pech:)))

1 év az mindenesetre semmi....
  • WiZZaRD
    na azert mikor gyilkossagertmegusszak egyesek 5-6 evvel akkor egy kutya miatt ne uljon 10 evet, vagy vigyek feljebb az elobbit....mellesleg az en adomon ne tartsanak el senkit, oldjak meg maskepp...
  • Skynet
    Mellesleg ennyit a biztonságiról...egy kóbor kutyát elintéz és szétszadiz,de ha ráförmed a nép egyből rendőrséghez fordul...kis geci..
  • Skynet
    remek még ha be is iktatják az országygyűlésen és meg is szavazzák az állatkínzásért a büntetést,akkoris 1 év kevés....Még 10 évre is azt mondanám hogy meggondolandó a hossza....KEVÉS BAKKER!
  • Fefe
    Jah meg az hogy az 1.ik rendőri védelmet kért
  • Fefe
    Pont ezt akartam írni. Úgyis elkapják remélem.
  • Skynet
    Neh tv2-n a tényekben most le szó a kínzókról,meg hogy megfenyegették,csekkojjátok
  • Skynet
    Na az ilyen fasszopókat kell beküldeni egy kiéhezett kutyával teli verembe és hagyni hogy ott dögöljenek meg..:(
    Persze a geciládák majd kapnak egy párnapos fogdát legjobb esetben vagy egy 10000 forint értkéü pénzbírságot....
    Az ilyen faxszopókat a kutyaevő ferdeszeműekkel együtt ki kell írtani a francbs
  • WiZZaRD
    OFF
    szerintem a buntetgetest ott kellene kezdeni, hogy aki vesz egy kutyat/macskat/barmi haziallatot azert felelosseggel tartozik, es nem dobja ki az utcara, nem hagyja az utcan koborolni. nemreg volt egy eset, mikor egy idos ember arcat a felismerhetetlensegig osszetepte valami ocsmany dog, na annak a gazdajaval is kellett volna valamit kezdeni, kutyat azonnal elaltatni, de semmi nem tortent:( ezek a faxok most kapnak valami buntetest valoszinuleg, de elorebb leszunk egy centivel is?! nem!!! :(((
    ON
  • Kandurex
    Lincsszerűen, apám, lincsszerűen...pár baseball ütő..oszt hadszójjon....:E

Amúgy meg pénzbírság
  • zaki
    máshol, pl. angliában ezeket az embereket, hogyan büntetik meg?
  • Fefe
    OFF
    Nekem is van egy 10 éves kutyám de amikor megláttam ezt a képet könnybe lábadt a szemem.Én ugyanígy kínoznám meg ezeket a geci embereket de ezek már nem is emberek.
    ON
  • IMYke2.0.0.0
    OFF
    Én alaposan megkínoznám ezeket a geci embereket!
    ON
  • Alexease
    OFF
    Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
    http://tar.hu/alexease
    THX
    ON
  • WiZZaRD
    keszuljetek fel ra, hogy eszetlen a nehezsegi szint, amugy az x-es verziorol csak jot tudok mondani:)