Depressziós vagyok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A VÁLASZ: SEMMI!!!!!!!!!!
Ezvan vazze, az élet értelme egy nagy adag SEMMI!! Mindegy mit csinálsz, a vége ugyis ugyanaz, közepét meg valahogy át kell szenvedni,
ez van, akkor is semmi!!!
Akár Xanaxal, vagy anélkül!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Titan: a meditációt én nem mertem javasolni még 😊 de teljesen igazad van. bár én csak a kijutás után "szoktam rá"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kõ' pisztoly? Kõtél? Gránát? AK?
Ne legyél már ennyire buta!!!
Hisz Te sem gondolod véresen komolyan, mert különben nem nyitottad volna meg ezt a fórumot!
Lehet, hogy most tele vagy egy csomó kérdéssel, problémával, de sztem. ne csak nézz, hanem LÁSS is! Most nem akarok szent dumát levágni, hisz nem vagyok a faterod. ÉLJ BAZZE! Mindenki olyannak lát, amilyennek Te látod magad! Mint már elõttem javasolták: Gamez Rulezz! Szerepjátékok! Olvass! Csetelj! Flörtölj! Rock'n'Roll!
Psszt. Tanulj meg meditálni! Hidd el a világ kinyílik elõtted, és minden értelmet kap!
Te, figyu! Miért hiszem azt, hogy Te nõnemû vagy?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Persistent sad, anxious, or "empty" mood
Feelings of hopelessness, pessimism
Feelings of guilt, worthlessness, helplessness
Loss of interest or pleasure in hobbies and activities that were once enjoyed, including sex
Decreased energy, fatigue, being "slowed down"
Difficulty concentrating, remembering, making decisions
Insomnia, early-morning awakening, or oversleeping
Appetite and/or weight loss or overeating and weight gain
Thoughts of death or suicide; suicide attempts
Restlessness, irritability
Persistent physical symptoms that do not respond to treatment, such as headaches, digestive disorders, and chronic pain
Azért eszel, mert éhes vagy, majd ürítesz.
Alszol, mert fáradt vagy.
Tévézel, mert úgy érzed, h. jól esik.
Tehát ha úgy vesszük csak biológiailag élsz ?
Tényleg nem akarlak megbántani, ne vedd a szívedre.
Neked mi véleményed ?
ha meg csak vicceltél, h. tevékenyek a napjaid akkor argh 😊
Szerintem inkább vagy 1. szard le.
2. Küzdj keményebben hogy sikerüljön és soha ne add fel.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hülyén hangzik, meg nehéz is, de hidd el megéri !
Itt vagyok példának én vagy Dzsini.
igazából ez nem múlik el késõbb sem, max ha nyersz a lottón, de arra semmi esélyed, szóval kezdd el megszokni
a depresszió nem betegség, hanem reakció a túlnépesedésre
ez van, még szeretni is lehet
Riszpekk
Alapvetõen a felfogással van a gond.
Nekem is igazán csak 1 év útán múlt el a depim !
Vagy nehany marek nyugtatot
Vagy ha tolem tavol laksz akkor kapj fel egy AK47est es menj amokotfutni
Na most komolyan, talalj vmi elfoglaltsagot.
Uj game, kutya, macska, baratno, kocsi. Vagy tanulj vmit, az meg hasznos is. Flash vagy Delphi programozas pl. Vagy iratkozz be vmi suliba (esetleg iratkozz ki belole ha pont amiatt vagy depresszios 😊 )Pszihomokust csak akkor javaslok ha nagyon tele vagy level, vagy ha csak atlagos intelligencaval rendelkezel (szerintem nem
) Gondolj arra hogy az elet ertelmetlen ugyan, de barmikor meghalhatsz, amikor csak akarsz, sot meg akkor is ha nem. Akkor meg minek siettetni? Probalj ki minel tobb dolgot amig meg elsz. Aztan mar ugyis keso
En lassan attol leszek depresszios hogy mennyi mindenre nincs idom
Aztan majd kapkodhatom en is a gyogyszarokat. 21.sz-i ember: gyogyszerekkel kompenzalja azon gyogyszerek hatasait amiket a civilizacios artalmak miatt szed.
Vegul ha a fentiek egyike se segit: nehany ellenszer depresszio ellen: antidepresszansok, alkohol, kokain. Valassz penztarcad szerint.
ui: ha NAGYON unatkozol elkezdhetsz egy MMORPGt. Jo tarsasag (vagy legalabb van kit lebaszni
) es majdnem annyira addiktiv mint a cigaretta meg a tobbi drog
Ja meg tartsd eszben: a tobbi fasz se jobb nalad semmivel, legfeljebb ostobabb ha ezt nem fogja fel, szoval elmehet mindenki a picsaba. Ha szarul erzed magad mutasd is ki, hatha vki megunja es segit. Ha meg nem: legalabb neki is rossz lesz.
ui: ja es olvasd el a Galaxis utikalauz stopposoknak meg a Cadillac Jack cimu konyveket.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

En is hasonlo cipoben jarok.. Az egesz eletem ertelmetlen.. nem talallom oromomet benne es az ertelmet se latom!!!! Es aki igy erez annak nem azt kell monda hogy a "depresszió gyökérség" Stb stb...
Az ilyen embereknek igaz baratra tarsa van szukseguk, azzal hogy leoltjatok csak neki lesz szarabb!!
1. megoldás: próbálj visszatalálni a közösségbe
2. megoldás: törõdj bele, hogy más vagy, mint a többiek, és érezd magad így jól.
Járj el futni. Nem vicc. Csak vigyázz, mert én is egyszer idegesen mentem fel a gellértre, és majdnem meghaltam. 😄