Depressziós vagyok!

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
"Depressziós vagyok" <--- Ki a f@szt érdekel? Ez nem pszichiátria bazze' !!!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ti miért éltek?

Miért lenne hülyeség. Élsz, és nem érted a léted célját. Felkelsz mindennap, és úgy fekszel le, hogy ennek a napnak sem volt semmi értelme, az alvás megnyugtat, pár órára elfelejtheted azt a rohadt sok gondot, amit a külvilág gyakorol rád, hát akkor mi értelme felébredni?

Dikkma
Éreztem. És szerintem hülyeség. És szerintem hülyeséget beszélsz. És szerintem nem megoldhatatlan a probléma. És szerintem írd be a fórumkeresõbe hogy depresszió, és olvasd végig a topicot. És szerintem ne netes topicban próbálj orvosságot keresni, vagy dokinál, vagy felejtsd el az egészet. Mert szerintem a depresszió gyökérség, csak az az, aki az szeretne lenni (hozzáteszem, én egy gyökér vagyok).
Kilgore_Trouth
Ha ez jut eszedbe akkor tanacsolom felejtsd is el a leheto leggyorsabban.
Ha mar kronikusan sokszor tor elo az ilyen es hasonlo erzes, akkor pedig egy erre szakosodott orvos felkereses a javasolt...
Tovabbi legjobbkat...
Hi! Ti éreztetek már olyat, hogy az élet értelmetlen és rideg, és inkább a halált kívánjátok, csak nincs merszetek véget vetni az életeteknek?

← ElőzőOldal 10 / 10