Fórum csak regisztráltan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
Értem én a vicceket, nem kell attól tartani, h. megint überkomolykodni fogok, csak kicsit más lett a felfogásom meg a hozzáállásom, ennyi 😊

duc
Igazad van. Ha vki szétflémel egy topicot, ha már érdemben nem tud hozzászólni, az nem lehet paraszt. A paraszt dolgozik, flame helyett. Aki szétb@ssza a topicokat, nem lehet más, csak egy szánalmas kisgyerek....
duc
Aki magára veszi, amit írtam, na pont azok miatt merült fel a probléma. 😞
Mike
aki nem nagyon ír a politikába, az inkább ne nagyon szóljon bele, ha lehet
mi ott nagyon jól elvagyunk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
A reg kikövetelésével egyetlen bajom van, kényelmetlen. Illetve vannak olyan helyek, ahonnan nem szívesen lépnék be reg nickkel. Ilyen pl. egy internet kávézó

Egyébként én a reggeletlen hozzászólásokat nem érzem olyan nagy problémának, a flém is reggelve megy általában

az unreg beszólások meg kit érdekelnek

Mike
kedvesen parasztozol le olyanokat, akik lazán flemelnek reg nickkel.
ugyhogy kedvesem, tudod ki a paraszt? aki mondja

St
Majd nemsokára te tünsz el a picsába
RelakS
Mondja ezt 1 regeletlen... (nem sértegetni akarlak!!!)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Valake=Valaki 😊

RelakS
A Gumiszobával semmi gondom (hacsak nem az, hogy túl sok a sz@rról folyó téma >:-), de a politika szobában azért jó lenne, ha tisztább fejjel írnának az emberek, és nem sértegetnég egymást (hálistennek engem még nem b@szogattak, habár...)

Laalee
vedd mar vissza a regi nick ed azzal ertetted a poent is 😄 (neha)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
elviselnéd ha mondjuk csak 5percenként írhatnál 1x hakapeciként nem? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
átolvasgatva az ittenieket...
letiltani szerintem nemszabadna... kárlenne azokért a sok-sok okos hozzászólásokért 😊)
okosabb ötletek az unreg-ekkel kapcsolatban a html letiltása nekik, az idõ (2 percenként?) és esetleg méretkorlátos hozzászólások bevezetése (eltekintve a gumiszobától)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cloudff7
Mi a baj a Gumiszobával? "gumiszoba jellegû"???
RelakS
Valake (pl Te?) már említette, hogy a Gumiszobához ne kelljen regelni, csak a többihez. Az sztem tök jó lenne, mert a ott a regesek is rendszerint nemnormálisak (lehet, hogy ezért Gumiszoba? Mellesleg az utóbbi idõben a politikai szoba is eléggé gumiszoba jellegû... )

duc
Ahogy most van csak a debil kisgyerekeknek kedvez, akik kis agyacskájukkal nem jutnak át a flame gondolatán...

Vannak topicok, ahol van helye a flémnek, hiszen szándékosan azért van létrehozva. Ott lehetne nyomni ezerrel, senkit nem érdekel, úgyis csak az néz be aki kíváncsi rá. De az olyan topic, ahol néha értelmes hozzászólások is vannak, nem érdemli meg, hogy szétb@sszák.

Szerintem nem kéne globálisan az egész SG-n regezni, helyet kell hagyni az unreg állatkodásnak is. Ha ott nem éli ki magát a paraszt, megtalálja a módját a reges topic szétflémelésének is.
Mike at home
szerintem nem jo. igy jo, ahogy van.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

St
Az volt szerinted? Végigolvastad a topicot?
Mixlix
Akkor most vihar a biliben effect volt ma ez a topic? 😊
St
Felesleges szavazást csinálni imho, ebben a fórumban már látszik, hogy a törzsközönség jórésze támogatja a dolgot.

Hustler_hu
/me tamogatni szinten ... 😊 aki meg a forumbeszolasaira veri ki hogy huudelazafejdekibaszgebasz csavo vagyok az meg is erdemli ... vaz GET A LIFE ... vagy vaz szerezzen maganak baratnot vagy adjon 1 szappant a haverja kezebe tuti szivessen eldobja , jobb idotoltes ugyis 😊)
magus
csinaljatokk szavazast. bar sztem nem kene csak regisztraltan, mert pont ezert a legjobb forum

Mixlix
Az ötlet nem rossz, de hol az anonimitás.
Mert ugye az sms telefonról szól, telcsiszám stb... stb.....
Coine, The A&O
"SuperGamez - Szórakoztató és ismeretterjesztõ informatikai magazin"

Az Impresszumból.

Ams

1 IP-rõl napi 5 beszólás.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Coine, The A&O
Regisztrált fórumozó: 11422 fõ

Ez nagy szám, de ebbõl mennyi az igazán aktív ? És mennyien szóltak hozzá itt a témához ?

Mondjuk sok az extra reg : van akinek 2 vagy több regisztrációja van, van aki csak azért reg.-álta magát, h. tudjon topicot nyitni stb.
De még így is sok aktív fórumozó van, aki nem mondta el a véleményét a témában, nem foglalt állást és mégis õt is érinteni fogja ez a döntés.

Pheel
1 IP-rõl napi 1 beszólás. Ha többet akar, regeljen. Na? 😊
Dikkma
a

divx.uw.hu

ennyi meg annyi film, töltsél le mp3-at meg mindent! jellegû spamek megszûnnének, de hát franc tudja.
Dikkma
Milliárdan vannak, akik csak beböfögnek.. félelmetes, mennyien ismerik az SG-t, de még egyszer nem szóltak hozzá. Szvsz nagyon visszafogná, ha nem lehetne csak egyszer hozzászólni.
Tudom, hogy más fórumhoz is csak regisztráltan lehet hozzászólni.. hát nem tom.
Coine, The A&O
Mindent összevetve ez az egész SG egy ingyenes szolgáltatás, lehet élni vagy nem élni a lehetõséggel.

De az újonnan érkezõk zsebébõl kiszedni a pénzt pár "vicceskedõ" miatt sztem nem éppen tisztességes és emberi.

Coine, The A&O
Hehe, azt hol a tolerancia ? 😄

Coine, The A&O
Nem szóltam be.
Kifejtettem a véleményem békésen, senkit nem támadva, csak javaslatot tettem.

CHEAPBOY
el kene torolni a reg nelkuli hozzaszolast szerintem...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Pheel
LOL 😊
igen

St
Csocsó, nem is vagy annyira hülye, mint eddig gondoltam. Ez mekkora ötlet! 😊))
Frank99
Bajba vagyok az emeltdíjassal, mer' az elõfizetéses Pannon-om nem engedi.
Az asszony Praktikumja meg kevés, mer' még egy kártyát kéne venni, hogy feltölthessem az emeltdíjas egyenlegem.
Így sajna nem tudok szavani, hogy a nagyp*csájû Zsanett-et tovább nézegethessem a BigBránerShowban

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CSOCSO
1 registration 1 emelt díjas sms😊 nekem megéri én szivesen regelem magamat annyié de meglesem azt aki össze vissza regelget 200 ft ért...
Frank99
Eddig sem írtam máshogy...
Már régen mondtuk, mi, akik régen járunk ide...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szerintem St kicsit rosszul tetted fel a kérdést.

"Fórum helyett regisztráltan?"

helyett

"Mikorra csináljuk meg a kötelezõ regisztrációt?" lenne a jó topiknyitó kérdés.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
FElõlem....aki akar az regeli magát és ugy fog offolni.
Csak ne legyen fizetõs 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
😊nembaj csak annyit mondjá hogy legyen!😊
I.C.ram
Nekem nyóc
CSOCSO
kösz😊unreg sux😊
nemtudom mit tamogatok? de tamogatom... 😊

\'danja

CSOCSO
bárcsak te is csak nézegetnéd nem szolnál be😊))
amugy 8.. akkor sem a bannoláson van a lényeg
Mighty
Tamogatom

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Coine, The A&O
Egyáltalán nincs igazad, tudod van aki csak olvassa a fórumot és ritkán ír be, de attól még ugyanúgy meglehet a véleménye.

CSOCSO
nem ez a lényeg.. d emár írtam mi a lényeg... hogyha nekem 32 hozzászolásom van akkor max az utcsó 10 percben vagyok itt vagy max 1-2 hét... mindegy...
Coine, The A&O
Mutass példát és ne így reagálj.