286
Eltöröljük a regisztráció nélküli hozzászólás lehetőségét?
-
Jó! Korlát az legyen SMS ne kelljen (200Ft?? az 1,5 üres cd) -
Hm? Dikkma=dikki*yysw, de mi az a dikki*sw ? -
:DDD -
Mellesleg miért vannak tiltott HTML kódok? Gondolok itt a SPAM-re, meg a Fonton belül a Size-re. -
Ha nem jelentkezik ki egy domainről/oprendszer alól/másik gépen ha máshol IS bejelentkezem, az lenne a legjobb. -
es mi lesz az swhw val? :DDD -
nem is érdekeeeeeeel :P -
(meg a többire is, de azokat nemmondommeeeeeg :P ) -
ja igaz, külön nick kell az sg.hu, a supergamez.hu, és az old.sg.hu-ra :D -
alapvetően nem értem hogy miért kell IE és O/A egyszerre... meg ott a supergamez.hu, az sg.hu, az már a cégest meg az otthoni XP-Operát lefedi, a többi felesleges :o) -
nos az osszes helyrol tudsz mike nevenirogatni... :D
es kulonbenis minek win98??? :D -
Hm... meg egy gondolat, vegul is lehet akar csak reg is. Max lesz tobb nickem. Igy is van ketto.
pl.
otthon:
1. gep Win98 IE
1. gep Win98 Opera
1. gep WinXP IE - ez hasznalom eppen
1. gep WinXP Opera
2. gep Win98 IE
melo
itt szerencsere csak egy oprendszer van
hm, asszem otthonra teszek meg Linuxot is
az meg legalabb 1 nick
7 nick, kira
Mike (aki ugye most eppen otthon ul) -
egyebkent meg nem fogok itt leallni ezen vitatkozni, hataroztok ahogy nektek tetszik.
De 1-et kerek, ne ugass le, ha en se ugattalak le teged. Koszonom. -
En irok unregkent is, mivel mihelyt bongeszot valtok maris nem el a reg nickem, lephetnek be ujra, de ha belepek, akkor meg kiszedi a szokasos bongeszobol hasznaltbol, szoval allandoan lepegethetnek be, es mint mar irtam van olyan hely, ahonnan nem is szivesen lepnek be regisztralkent.
Harmadreszt, nem nagyon erzekelem, hogy az unreg "parasztok" akkora problemat okoznanak
Vegezetul koszonom a kioktatast, ha egy kicsit figyeltel volna, lathatnad, hogy nem most irok ide eloszor, hanem mar a topic elejetol nyomonkovetem a dolgokat. -
Mert az gáz. Mint ahogy a nagybetűvel kezdődő nick is. (a csupa nagybetűt nem is említem inkább, mert az mindig is gáz volt, a nagybetűvel kezdődő meg csak nemrég ment ki a divatból) -
mé nem? -
a rohadt életbe, 9998 hozzászólás, most be kell fognom a pofám. nem léphetem át a 10et! -
a reg ingyenes, má nem azért. -
1 reg 1 emelt díjas sms...!!!! nem kötelező.. de unregnélkűl 1 üzenet max 1000 karakter és semmi netkód..még képet sem... és egy üzit 3 percenként kűldhet... nah ez legyen... -
Absolutely egyet kell értsek, hogy az UNREG-eket valahogy korlátozni kell ! No nem kitiltani, mert ha valami infóra vágyik és sürgősen, vagy csak szimplán szerten telejsen anonim maradni, akkor hadd tegye meg, de ne lehessen olyan szabadsága, hogy regeletlenül is kényelmesen nyomulhasson ! Így aki törzsvendég akar maradni, úgyis regelni fog, a többi meg lassan lekopik magától...
MINDEZ nem vonaktozik a gumira, mert ott dogfight van ! :-))) -
Olvasd már el végig a topicot miről van szó, mielőtt beleokoskodsz: az UNREG-eket megszorítjuk mert parasztok.
Neked mit számít ez, regisztrált vagy.
11e körül van a regisztráltak száma döntsd el mennyire zártkörű... -
NEM! pont úgy lenne jó! -
azt kene eldonteni, zartkoru klubot akartak, viszonylag keves userrel, vagy egy nyitottat
ez startegiai, uzleti kerdes
innentol kezdve tokmindegy kinek mi a velemenye -
Sok beszednek sok az alja
egyet ne felejtsetek el, a kenyelmet
ha tul sok a megszoritas, es korulmenyes lesz hozzaszolni, az emberek el fognak innen szokni, van epp eleg forum meg a neten -
azert a formazo tag-ek maradhatnanak
bold/italic, stb -
ezzel meg is olned az egeszet -
Én tudom.
Azzal, hogy az ilyen buzinyúl szartaposó parasztok, mint te, nem írhatnak, flémelhetnek a nevemben.
De lehet, hogy a jövőben mással is.
Ha meg (ahogy állítod) tényleg valami értelmeset akarsz itt köhögni, akkor ne csak pofázzál, hanem nyögd a lényeget!
seggfej -
jaja -
Á, a 10 másodperces limit jó úgy, ahogy van. -
ha valaki szorakozni akar, itt akarja kiélni magát akkor vegye a fáradságot és regisztrálja magát, #202, egyetértek, a másik hogy azt kéne megoldani hogy percenként ugyanaz a személy ne irhasson be, lásd egyes népszerű forumok, mert igy elég átláthatalan egy egy forum és ez szerintem nem erre valo, arra ott a chat, icq,mirc bármi... -
Korrekt. -
Minden html tiltva. Ha képet akar, regisztrál, különben meg csak urlt kopipészt. -
Kivéve képek meg linkelés. -
Ha letiltjuk a html-et kivéve a képeket, akkor nem sok értelme lesz letiltani a html-t.... -
erzed mar a lenyeg erejet? :D -
Nem értem, egy unreg pöcs miért akarja elérni, hogy csak regisztrálva lehessen írni :)
Kár, hogy adsl-es. Így csak akkor lehet ellene tenni, ha már eksönözik. Pedig lehetne máskor is piszkálni :> -
hehe Lecso a haverom nickje is... de ez nem ő. meg nincs itt regelve :)
Nehéz lenne kultúráltan beírni egy fórumba ugye?
Az ilyen emberek ált. a való világban nem mernek meg se mukkanni és itt élik ki baszogatási vágyaikat.... -
a legokosabb dolognak tűnik - és szerintem a legjobban használható ötlet eddig - hogy regisztrálatlanul mondjuk 5 percenként lehet 1 hozzászólást 1 ip-ről, és minden html kódot letiltani... így azért aki nem akarja nem jelentkezik be, de megmarad a hozzászólás és véleménykifejtés lehetősége -
kemény tiltást kaptunk.
meg az apja is erősebb ! -
öcsi? :o)