Fórum csak regisztráltan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
nos az osszes helyrol tudsz mike nevenirogatni... 😄

es kulonbenis minek win98??? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mike at home
Hm... meg egy gondolat, vegul is lehet akar csak reg is. Max lesz tobb nickem. Igy is van ketto.
pl.
otthon:
1. gep Win98 IE
1. gep Win98 Opera
1. gep WinXP IE - ez hasznalom eppen
1. gep WinXP Opera
2. gep Win98 IE
melo
itt szerencsere csak egy oprendszer van
hm, asszem otthonra teszek meg Linuxot is
az meg legalabb 1 nick

7 nick, kira

Mike (aki ugye most eppen otthon ul)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyebkent meg nem fogok itt leallni ezen vitatkozni, hataroztok ahogy nektek tetszik.
De 1-et kerek, ne ugass le, ha en se ugattalak le teged. Koszonom.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
En irok unregkent is, mivel mihelyt bongeszot valtok maris nem el a reg nickem, lephetnek be ujra, de ha belepek, akkor meg kiszedi a szokasos bongeszobol hasznaltbol, szoval allandoan lepegethetnek be, es mint mar irtam van olyan hely, ahonnan nem is szivesen lepnek be regisztralkent.
Harmadreszt, nem nagyon erzekelem, hogy az unreg "parasztok" akkora problemat okoznanak
Vegezetul koszonom a kioktatast, ha egy kicsit figyeltel volna, lathatnad, hogy nem most irok ide eloszor, hanem mar a topic elejetol nyomonkovetem a dolgokat.

dikki*yysw
Mert az gáz. Mint ahogy a nagybetûvel kezdõdõ nick is. (a csupa nagybetût nem is említem inkább, mert az mindig is gáz volt, a nagybetûvel kezdõdõ meg csak nemrég ment ki a divatból)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CSOCSO
mé nem?
Dikkma
a rohadt életbe, 9998 hozzászólás, most be kell fognom a pofám. nem léphetem át a 10et!
Dikkma
a reg ingyenes, má nem azért.
CSOCSO
1 reg 1 emelt díjas sms...!!!! nem kötelezõ.. de unregnélkûl 1 üzenet max 1000 karakter és semmi netkód..még képet sem... és egy üzit 3 percenként kûldhet... nah ez legyen...
Sir Quno Jedi
Absolutely egyet kell értsek, hogy az UNREG-eket valahogy korlátozni kell ! No nem kitiltani, mert ha valami infóra vágyik és sürgõsen, vagy csak szimplán szerten telejsen anonim maradni, akkor hadd tegye meg, de ne lehessen olyan szabadsága, hogy regeletlenül is kényelmesen nyomulhasson ! Így aki törzsvendég akar maradni, úgyis regelni fog, a többi meg lassan lekopik magától...

MINDEZ nem vonaktozik a gumira, mert ott dogfight van ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
Olvasd már el végig a topicot mirõl van szó, mielõtt beleokoskodsz: az UNREG-eket megszorítjuk mert parasztok.

Neked mit számít ez, regisztrált vagy.

11e körül van a regisztráltak száma döntsd el mennyire zártkörû...
Ams
NEM! pont úgy lenne jó!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mike at home
azt kene eldonteni, zartkoru klubot akartak, viszonylag keves userrel, vagy egy nyitottat
ez startegiai, uzleti kerdes
innentol kezdve tokmindegy kinek mi a velemenye

Mike at home
Sok beszednek sok az alja
egyet ne felejtsetek el, a kenyelmet
ha tul sok a megszoritas, es korulmenyes lesz hozzaszolni, az emberek el fognak innen szokni, van epp eleg forum meg a neten

Mike at home
azert a formazo tag-ek maradhatnanak
bold/italic, stb

Mike at home
ezzel meg is olned az egeszet

Lteebee
Én tudom.

Azzal, hogy az ilyen buzinyúl szartaposó parasztok, mint te, nem írhatnak, flémelhetnek a nevemben.

De lehet, hogy a jövõben mással is.

Ha meg (ahogy állítod) tényleg valami értelmeset akarsz itt köhögni, akkor ne csak pofázzál, hanem nyögd a lényeget!

seggfej

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ams
jaja

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Dikkma
Á, a 10 másodperces limit jó úgy, ahogy van.
Norbi2K
ha valaki szorakozni akar, itt akarja kiélni magát akkor vegye a fáradságot és regisztrálja magát, #202, egyetértek, a másik hogy azt kéne megoldani hogy percenként ugyanaz a személy ne irhasson be, lásd egyes népszerû forumok, mert igy elég átláthatalan egy egy forum és ez szerintem nem erre valo, arra ott a chat, icq,mirc bármi...

Coine, The A&O
Korrekt.

Dikkma
Minden html tiltva. Ha képet akar, regisztrál, különben meg csak urlt kopipészt.
Coine, The A&O
Kivéve képek meg linkelés.

St
Ha letiltjuk a html-et kivéve a képeket, akkor nem sok értelme lesz letiltani a html-t....
Laalee
erzed mar a lenyeg erejet? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Nem értem, egy unreg pöcs miért akarja elérni, hogy csak regisztrálva lehessen írni 😊
Kár, hogy adsl-es. Így csak akkor lehet ellene tenni, ha már eksönözik. Pedig lehetne máskor is piszkálni :>
The Garrett
hehe Lecso a haverom nickje is... de ez nem õ. meg nincs itt regelve 😊

Nehéz lenne kultúráltan beírni egy fórumba ugye?
Az ilyen emberek ált. a való világban nem mernek meg se mukkanni és itt élik ki baszogatási vágyaikat....

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini
a legokosabb dolognak tûnik - és szerintem a legjobban használható ötlet eddig - hogy regisztrálatlanul mondjuk 5 percenként lehet 1 hozzászólást 1 ip-rõl, és minden html kódot letiltani... így azért aki nem akarja nem jelentkezik be, de megmarad a hozzászólás és véleménykifejtés lehetõsége

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
kemény tiltást kaptunk.
meg az apja is erõsebb !

Dzsini
öcsi? :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
juj, most mindenki megijedt ugye? fear the great lecso...

St
Fórumokban nem is lesz sztem, eladhatatlan reklámfelület 😞(

Lecsó: húzz el anyuciba, és ott okoskodj faszfej
gyraph
Nagyon szépen köszönöm... megnyugvással nyugtáztam.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Dikkma
Mostanában tényleg elég kritikus az unregek flamelése, de erre sztem valamilyen korlátozást kéne bevezetni. Hogy totál nulla hozzászólás legyen, valamilyen visszaesést biztos hogy hozna, még ha nem is akkorát, mint pöcslecsó és ex-hirnet-fan jósol.
Dikkma
Nem és már töröltem is azt a majmot a topicodból.
CSOCSO
ehhh😊
gyraph
Azt hittem nekem írtad aztán láttam LeCsOnak...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

dikki*yysw
Mivel, te faszláma. Mivel hülye vagy.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

gyraph
Azért, ha megnézitek a játékosok fórumai között a Shadow of density nevüt... na ez tök jellemzõ.

Punker
Szerintem legyen reg, bár mostanában én is csak olvasgatni szoktam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
Csocsó, nem is vagy annyira hülye, mint eddig gondoltam. Ez mekkora ötlet! 😊))"
persze az annyira szócskát dölt betûkkel kellett mi?😊 ehh😊 tudom én hogy nem vagyok hûje😊)
St
A kuki kérdése jogos, tervezzük átírni a fórumot kuki nélkülire is (a freefórumot is!), amely 1-2 hónapon belül meglesz!
Hangianix
Van olyan ismerosom, aki reggelve van, de csak olvas, van talan 20 hozzaszolasa.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Dzsini
és mennyi ebbõl az aktív? (mondjuk több mint 200 hozzászólással rendelkezõ, és max 2 hete szólt hozzá utoljára) - annnnnyira sokan nem vagyunk.

Hangianix
Megneztem: Regisztrált fórumozó: 11432 fõ

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

RelakS
Kezdem látni...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mike
Bár persze úgyis az lesz amit a vezetõség kitalál, aztán tetszik-nem tetszik
aki meg az a rendszer nem fele meg, keres magának másik fórumot, vagy alkalmazkodik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
igazából a polfórum pár ember belterjes játszótere

Mike
ja, blüblüblü

RelakS
Mitgondolsz, miért csak egy-két topicba szemetelek? Engem úgysem lehet meggyõzni, mást úgysem tudok meggyõzni, viszont amikor egyesek kirohanásait olvasom, még én érzem rosszul magam. Túl érzékeny lennék a politikához?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE