286
Eltöröljük a regisztráció nélküli hozzászólás lehetőségét?
  • Hustler_hu
    /me tamogatni szinten ... :) aki meg a forumbeszolasaira veri ki hogy huudelazafejdekibaszgebasz csavo vagyok az meg is erdemli ... vaz GET A LIFE ... vagy vaz szerezzen maganak baratnot vagy adjon 1 szappant a haverja kezebe tuti szivessen eldobja , jobb idotoltes ugyis :))
  • magus
    csinaljatokk szavazast. bar sztem nem kene csak regisztraltan, mert pont ezert a legjobb forum
  • Mixlix
    Az ötlet nem rossz, de hol az anonimitás.
    Mert ugye az sms telefonról szól, telcsiszám stb... stb.....
  • Coine, The A&O
    "SuperGamez - Szórakoztató és ismeretterjesztő informatikai magazin"

Az Impresszumból.
  • Ams

1 IP-ről napi 5 beszólás.
  • Coine, The A&O
    Regisztrált fórumozó: 11422 fő

Ez nagy szám, de ebből mennyi az igazán aktív ? És mennyien szóltak hozzá itt a témához ?

Mondjuk sok az extra reg : van akinek 2 vagy több regisztrációja van, van aki csak azért reg.-álta magát, h. tudjon topicot nyitni stb.
    De még így is sok aktív fórumozó van, aki nem mondta el a véleményét a témában, nem foglalt állást és mégis őt is érinteni fogja ez a döntés.
  • Pheel
    1 IP-ről napi 1 beszólás. Ha többet akar, regeljen. Na? :)
  • Dikkma
    a

divx.uw.hu

ennyi meg annyi film, töltsél le mp3-at meg mindent! jellegű spamek megszűnnének, de hát franc tudja.
  • Dikkma
    Milliárdan vannak, akik csak beböfögnek.. félelmetes, mennyien ismerik az SG-t, de még egyszer nem szóltak hozzá. Szvsz nagyon visszafogná, ha nem lehetne csak egyszer hozzászólni.
    Tudom, hogy más fórumhoz is csak regisztráltan lehet hozzászólni.. hát nem tom.
  • Coine, The A&O
    Mindent összevetve ez az egész SG egy ingyenes szolgáltatás, lehet élni vagy nem élni a lehetőséggel.

De az újonnan érkezők zsebéből kiszedni a pénzt pár "vicceskedő" miatt sztem nem éppen tisztességes és emberi.
  • Coine, The A&O
    Hehe, azt hol a tolerancia ? :D
  • Coine, The A&O
    Nem szóltam be.
    Kifejtettem a véleményem békésen, senkit nem támadva, csak javaslatot tettem.
  • CHEAPBOY
    el kene torolni a reg nelkuli hozzaszolast szerintem...
  • Pheel
    LOL :)
  • WiLDoR
    igen
  • St
    Csocsó, nem is vagy annyira hülye, mint eddig gondoltam. Ez mekkora ötlet! :)))
  • Frank99
    Bajba vagyok az emeltdíjassal, mer' az előfizetéses Pannon-om nem engedi.
    Az asszony Praktikumja meg kevés, mer' még egy kártyát kéne venni, hogy feltölthessem az emeltdíjas egyenlegem.
    Így sajna nem tudok szavani, hogy a nagyp*csájű Zsanett-et tovább nézegethessem a BigBránerShowban

:-)))
  • CSOCSO
    1 registration 1 emelt díjas sms:) nekem megéri én szivesen regelem magamat annyié de meglesem azt aki össze vissza regelget 200 ft ért...
  • Frank99
    Eddig sem írtam máshogy...
    Már régen mondtuk, mi, akik régen járunk ide...
  • Garfield
    Szerintem St kicsit rosszul tetted fel a kérdést.

"Fórum helyett regisztráltan?"

helyett

"Mikorra csináljuk meg a kötelező regisztrációt?" lenne a jó topiknyitó kérdés.
  • The Garrett
    FElőlem....aki akar az regeli magát és ugy fog offolni.
    Csak ne legyen fizetős :P
  • CSOCSO
    :)nembaj csak annyit mondjá hogy legyen!:)
  • I.C.ram
    Nekem nyóc
  • CSOCSO
    kösz:)unreg sux:)
  • rusland
    nemtudom mit tamogatok? de tamogatom... :)
  • CSOCSO
    bárcsak te is csak nézegetnéd nem szolnál be:)))
    amugy 8.. akkor sem a bannoláson van a lényeg
  • Mighty
    Tamogatom
  • Coine, The A&O
    Egyáltalán nincs igazad, tudod van aki csak olvassa a fórumot és ritkán ír be, de attól még ugyanúgy meglehet a véleménye.
  • CSOCSO
    nem ez a lényeg.. d emár írtam mi a lényeg... hogyha nekem 32 hozzászolásom van akkor max az utcsó 10 percben vagyok itt vagy max 1-2 hét... mindegy...
  • Coine, The A&O
    Mutass példát és ne így reagálj.
  • Coine, The A&O
    most nézem, h. kimaradt az első sorból a rossz ember szó :)
  • CSOCSO
    Kabbee:))) én már az elején tudtam hogy St kicsoda...ugye hópihe!!hahó, pihe!:))))))))
  • Unknow
    Jól van basszus én nem szoktam összetűzésbe kerülni a moderátorokkal úgy mint egyesek:P
  • CSOCSO
    dehogynem:)
  • CSOCSO
    PFFFF:)))) welcome in the real world:))))))))
  • Unknow
    Ááhhhh szóval Te moderátor vagy:)))) Bocs nem tudtam... (Mondjuk most,hogy így belegondolok logikus)
  • St
    Parasztfelkelés már nem lehet, mivel én indítottam a topicot....
  • ssc-suni-hu
    Nohejmar ide is beirok ertelmeset.
    Szerintem toroljetek el, mert az ha nincs regisztracio konyebben jon a szemet. Regisztralni meg lusta a szemetember.
  • Unknow
    Egyébként meglesz ebből bármi is valósítva vagy csak amolyan "paraszt felkelés" a dolog?:)
  • CSOCSO
    nem ugat be én sem ugatok neki.. ezt még mindíg nem bírtátok megtanulni 1-2 év alatt, pár ezer hozzászolás ból?:)