286
Eltöröljük a regisztráció nélküli hozzászólás lehetőségét?
-
#148 /me tamogatni szinten ... :) aki meg a forumbeszolasaira veri ki hogy huudelazafejdekibaszgebasz csavo vagyok az meg is erdemli ... vaz GET A LIFE ... vagy vaz szerezzen maganak baratnot vagy adjon 1 szappant a haverja kezebe tuti szivessen eldobja , jobb idotoltes ugyis :)) -
#147 csinaljatokk szavazast. bar sztem nem kene csak regisztraltan, mert pont ezert a legjobb forum -
#146 Az ötlet nem rossz, de hol az anonimitás.
Mert ugye az sms telefonról szól, telcsiszám stb... stb..... -
#145 "SuperGamez - Szórakoztató és ismeretterjesztő informatikai magazin"
Az Impresszumból. -
1 IP-ről napi 5 beszólás.
-
#143 Regisztrált fórumozó: 11422 fő
Ez nagy szám, de ebből mennyi az igazán aktív ? És mennyien szóltak hozzá itt a témához ?
Mondjuk sok az extra reg : van akinek 2 vagy több regisztrációja van, van aki csak azért reg.-álta magát, h. tudjon topicot nyitni stb.
De még így is sok aktív fórumozó van, aki nem mondta el a véleményét a témában, nem foglalt állást és mégis őt is érinteni fogja ez a döntés. -
#142 1 IP-ről napi 1 beszólás. Ha többet akar, regeljen. Na? :) -
#141 a
divx.uw.hu
ennyi meg annyi film, töltsél le mp3-at meg mindent! jellegű spamek megszűnnének, de hát franc tudja. -
#140 Milliárdan vannak, akik csak beböfögnek.. félelmetes, mennyien ismerik az SG-t, de még egyszer nem szóltak hozzá. Szvsz nagyon visszafogná, ha nem lehetne csak egyszer hozzászólni.
Tudom, hogy más fórumhoz is csak regisztráltan lehet hozzászólni.. hát nem tom. -
#139 Mindent összevetve ez az egész SG egy ingyenes szolgáltatás, lehet élni vagy nem élni a lehetőséggel.
De az újonnan érkezők zsebéből kiszedni a pénzt pár "vicceskedő" miatt sztem nem éppen tisztességes és emberi. -
#137 Hehe, azt hol a tolerancia ? :D -
#135 Nem szóltam be.
Kifejtettem a véleményem békésen, senkit nem támadva, csak javaslatot tettem. -
#134 el kene torolni a reg nelkuli hozzaszolast szerintem... -
#133 LOL :) -
WiLDoR #132 igen -
#130 Csocsó, nem is vagy annyira hülye, mint eddig gondoltam. Ez mekkora ötlet! :))) -
#129 Bajba vagyok az emeltdíjassal, mer' az előfizetéses Pannon-om nem engedi.
Az asszony Praktikumja meg kevés, mer' még egy kártyát kéne venni, hogy feltölthessem az emeltdíjas egyenlegem.
Így sajna nem tudok szavani, hogy a nagyp*csájű Zsanett-et tovább nézegethessem a BigBránerShowban
:-)))
-
#127 1 registration 1 emelt díjas sms:) nekem megéri én szivesen regelem magamat annyié de meglesem azt aki össze vissza regelget 200 ft ért... -
#126 Eddig sem írtam máshogy...
Már régen mondtuk, mi, akik régen járunk ide... -
Garfield #125 Szerintem St kicsit rosszul tetted fel a kérdést.
"Fórum helyett regisztráltan?"
helyett
"Mikorra csináljuk meg a kötelező regisztrációt?" lenne a jó topiknyitó kérdés. -
#124 FElőlem....aki akar az regeli magát és ugy fog offolni.
Csak ne legyen fizetős :P -
#123 :)nembaj csak annyit mondjá hogy legyen!:) -
#122 Nekem nyóc -
#121 kösz:)unreg sux:) -
rusland #120 nemtudom mit tamogatok? de tamogatom... :) -
#119 bárcsak te is csak nézegetnéd nem szolnál be:)))
amugy 8.. akkor sem a bannoláson van a lényeg -
#118 Tamogatom -
#117 Egyáltalán nincs igazad, tudod van aki csak olvassa a fórumot és ritkán ír be, de attól még ugyanúgy meglehet a véleménye. -
#116 nem ez a lényeg.. d emár írtam mi a lényeg... hogyha nekem 32 hozzászolásom van akkor max az utcsó 10 percben vagyok itt vagy max 1-2 hét... mindegy... -
#115 Mutass példát és ne így reagálj. -
#114 most nézem, h. kimaradt az első sorból a rossz ember szó :) -
#113 Kabbee:))) én már az elején tudtam hogy St kicsoda...ugye hópihe!!hahó, pihe!:)))))))) -
#112 Jól van basszus én nem szoktam összetűzésbe kerülni a moderátorokkal úgy mint egyesek:P -
#111 dehogynem:) -
#110 PFFFF:)))) welcome in the real world:)))))))) -
#109 Ááhhhh szóval Te moderátor vagy:)))) Bocs nem tudtam... (Mondjuk most,hogy így belegondolok logikus) -
#108 Parasztfelkelés már nem lehet, mivel én indítottam a topicot.... -
#107 Nohejmar ide is beirok ertelmeset.
Szerintem toroljetek el, mert az ha nincs regisztracio konyebben jon a szemet. Regisztralni meg lusta a szemetember. -
#106 Egyébként meglesz ebből bármi is valósítva vagy csak amolyan "paraszt felkelés" a dolog?:) -
#105 nem ugat be én sem ugatok neki.. ezt még mindíg nem bírtátok megtanulni 1-2 év alatt, pár ezer hozzászolás ból?:)