16311
-
[Walaki]D`Lair #4854 Kell egy nagyon jó setup? -
[Walaki]D`Lair #4852 Ja. :))) -
[Walaki]D`Lair #4850 Én is.....:)))))
A sima GP-n a legjobb időm: 1:31.86 -
#4849 ne sírj, én 1:34 fölött harcolok a fizika törvényei ellen........... -
[Walaki]D`Lair #4844 még mindíg túúúúl sok....:))))) -
[Walaki]D`Lair #4843 Hehh BoBBinak átküldtem a setupomat, egyből ment vele 1:33.51-et :DDD -
[Walaki]D`Lair #4840 Húha! akkor nagy versenyek lesznek itt a jövő héten :DDDD -
[Walaki]D`Lair #4838 Én meg olyat csináltam....de olyat :DDDD -
[Walaki]D`Lair #4837 még tudnék gyorsulni 0.1-0.3 másodpercet :DDDD -
[Walaki]D`Lair #4835 Én már megdöntöttem....
1:33.20 -
[Walaki]D`Lair #4833 1:33.45....Még mindíg....Na megyek és megdöntöm :DD -
#4831 bazze a cél az legyen a világrekord :-)))) -
[Walaki]D`Lair #4829 neked meg nem elég hogy Radeont szerzek? :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #4828 Bocs. Összekevertem a Force nélkülivel....:)))) -
#4827 Logitech Formula Force GP<<<< ez annyiba van ??? FFB-s ?? vegyél már nekem egyet -
[Walaki]D`Lair #4826 Ami középre húzza....Tök poén, hogy elfordítom teljesen balra vagy jobbra, elengedem és ott jojózik a kormány :DDDDDDDDDDD -
#4825 nem a rugó, hanem az egész műanyag struktúra
amúgy milyen rugó? :D -
[Walaki]D`Lair #4824 Hát igen....annyi az egész, hogy hozzá kell szokni....bár a rugó az télleg elég gyenge benne.... -
[Walaki]D`Lair #4823 Neked tetszik? Szerintem ocsmány....Azért ne olyan legyen a mienk :DDDD -
#4822 maradjunk annyiban, hogy az egyetlen használható olcsó kormány
de izmosabb embereknek nem ajánlott :)
-
[Walaki]D`Lair #4821 9900Ft az Electroworld-ben....Amúgy nekem annyira nem tecc...(Haverom most vett egy hete és én is ott voltam...) vagy lehet hogy csak a MOMO után rossz? :DDDD -
#4820 mert bugos, de légy türelemmel
Norbi: nyilván most is meg lehet emelni a kereket, de a te képeden nem sík felület van, és gyanítom, hogy a sebesség csökkenés is jóval nagyobb
szerintem a szlalomos képen sokkal tisztább a dőlés, de lehet, hogy tévedek -
#4819 A "Lehet buherálni a motorját"? az kérdés lene. :) -
#4818 én nekem bejött a kicsi mondjuk, mert pont ilyen méretű kocsival mászkálok, mondjuk nem gyorsul így. :)
Lehet buherálni a motorját. Mert megnézném, hogy viselkedne ha beállítanám a valóhoz... -
#4816 hát nekem eddig csalósás volt a nagyobb kocsi.... a kicsi jobban tetszett -
#4815 Valaki nem tenne ki egy pénzes mentést, mert régen is nyomtam pár hónapig, de minden versenyt végi, csak pár pénzem van. Vagy inkább érdemes végig gürizni?
Csakmár úgy kipróbálnék egy nagyobb kocsit is! :) -
#4814 nagyon nagy változás érezhető a hátsókerekes autonál...renedesen kitolja a seggét ha gázt adok neki kanyar után:( -
#4813 leírnátok a sutupban a felfüggesztésnél mi micsoda??? -
#4809 replay-t nem néztem -
#4808 tipp:elöl gyenge, hátul kemény rugózás
elöl magas kasztni,hátul legalacsonyabb -
#4806 17.5e ft. Sokat olvastam utána, úgyhogy bizton állíthatom, hogy ez a legolcsóbbak között legjobb, avagy a legjobbak között a legolcsóbb: Logitech Formula Force GP
Metro-ban vettem anno.
De ha ilyet akarsz venni, akkor imádkozz, mert azt hallottam, hogy a METROnak voltak az utolsó darabok... -
#4798 Én beszereztem egy Logitech FF-et és mondhatom nagyon érdemes volt. LFS, GP4... nem bántam meg. -
#4797 lehet, hogy veszek egy kormányt és előfizetek a netre...:D -
#4796 az eddigi legkomolyabb fizikai hiányosság pont az, hogy ha 170-nél csontra eltekered a kormányt, csak füstölve csúszol tovább, pedig a valóságban ronda repülés lenne a vége, egy ismerősöm el is játszotta, ráadásul az egy 5-ös BMW volt és csak 140-nel ment.....
de ha kijön a 25%, akkor ez már a játékban is így lesz -
#4795 új fizika még nincs, de a szlalomos screenshoton már emelkedik a hátsó kerék, ami eddig nem volt benne az engine-ben, tehát a köv verzió már tudni fogja (illetve szerintem csak a 0.25) -
#4794 új fizika? Vagy az Nverzióra gondolsz?
Régen nyomtam az LFS-t. Most kezdek visszaszokni rá. :)
Az 0.1N a legújabb igaz? -
#4793 wow, nagyon tuti az új oldal, én is újradizájnolom a mienket
és az új fizikának is csak örülni lehet, végre a borulásveszély is bejátszik, hurrá! -
[Walaki]D`Lair #4790 Nekem már vagy 7xxx pontom van:DDDDD -
#4789 -
#4788 http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét