16311
-
dashed_ #4787 bena vagy -
[Walaki]D`Lair #4786 Még mindíg kevés :DDDDD -
Marki.. #4785 Inicializáld újra őket, írd át a nevüket. Ugyanis elég tanulékonyak, nem viccelek. -
#4784 nah most full felidegesített a gamma.. utcso verseny kéneés megvan az uj auto..de ezek a buzik állandoan kilöknek..nevetséges.. zsinoron megy az összes auto és ha nekem jön akármelyik simán tövábbmennek..de ha én neki koccanok valakinek már ki is csusztam....és a legminimálisabb hibát elkövetem ( szinte ki sem csuszok de nem veszek tökéletesen a kanyart) azonnal megelőz midnegyik...és kicsit jobban megy az autojuk mint a májne....fuhh..elegem van....és még nem is pro.. a pro az első kanyarban megelőz.. ha meg jol veszem a kanyart és épphogy elférek akokr kilök.. -
Marki.. #4783 Bár Jacek is emlegetett szervert, lesz azzal valamit? -
Marki.. #4782 Ha tutira biztos, akkor dobok máris. -
#4781 Nah. Végre beindult a liveforspeed.net! -
#4779 persze:DD -
Marki.. #4778 Mi az hogy perec. Belerondítottál a gumifalba :DDD -
#4777 26.04 1:01.95 s-ben perec:DDDDDD -
#4773 gti kasztnis, turbós verda kéne -
#4772 1álltalán nem kell toca!
grafik is jó -
Marki.. #4771 Lesznek azok is, ne aggódj. -
#4770 tényleg nagyon kirr csak jobb lenne toca3 autokkal és graffal no meg a töréssel -
#4768 ok -
Marki.. #4767 PRO-ban menj. -
#4766 az okay de mentem ellenfél ellen és kemény 2 creditet kaptam...több autot meg nem akarok beteni mert ettől is lelóhad a gép -
[Walaki]D`Lair #4765 Ügyesen :DFDD -
Marki.. #4764 Nyerni kell, vagy dobogón végezni. Vagy online, vagy AI ellen single-ben. -
#4763 60 pontot hogy lehet összehozni? -
#4762 de a 0.2 jan kozepere igertek:D -
#4761 hjaaa:)))) vááágom..igen az lett volna de én csak az oldalt csináltam volna..de nem kellett nekik..sajna.. -
#4760 ??? -
[Walaki]D`Lair #4759 Nekem is ez ugrott be! Kibaszottul KIRÁLY lesz!!! -
#4758 Release 0.25 estimated in february 2003. Please hold. -
Marki.. #4757 Híd, nyami, nyami. De nem túl arcade ez egy kicsit? Nem. :D
-
#4756 Hat igen ha latott mar valaki ilyen kis autos kupat , abban a kanyarban emeli a kereket rendesen:D -
Marki.. #4755 És látjátok, hogy elemelkedik a belső, hátsó kerék? Ez már az új fizika. :DDDD -
Marki.. #4754 Szlalompálya, álmaim netovábbja, jeee
-
[Walaki]D`Lair #4753 Bazz...valóban.....És még rondább is mint a régi... -
[Walaki]D`Lair #4752 mi ez az oldal CSOCSO? Kurvákat futtatsz? :DDDDD -
Marki.. #4751 Ahogy sejtettem. Már megy a weboldal, csak a foma más, 0.2 még nincs :( -
#4750 csak hülyültem...:
www.tar.hu/nwocsocso/gst.zip -
Marki.. #4749 Nekem se megy liveforspeed weboldal,Construction in progress...van kiírva. De nem hiszem én sem hogy most jönne 0.2, csak alakítják szerintem az oldalt.
Addig is amíg nem jön,itt van egy kis csemege a másik készülő szimből.
http://www.west-racing.com/news.htm
Feltettek pár új képet. Összehasonlítják a renderelt és a majdan játékban megjelenő képeket. Majd leesett az állam. Következő update-ban már lesz game shot is :)
Ja webkamera is ismét működik, jobb mint a BigBrother :D Az ágyú, most nézem, hogy Tony vagy Chris mit csinál. Milyen autó ez? -
#4748 nekem a veboldal tökéletesen megy, szal ha azzé gondoltátok hogy meg fog jelenni ma a 0.2 mert le van álva akkor ma nem lesz.... -
[Walaki]D`Lair #4747 Nagyon helyes! :DDD -
[Walaki]D`Lair #4745 hol? -
dashed_ #4744 jon valaki lfsezni???
csinalok szervert -
[Walaki]D`Lair #4743 nem ajanlom nekik :DDDDD -
#4742 Lehet hogy 20-an csak addig tart megcsinalni a weboldalt:DDD