16311
-
#4909 ide is:
A Momo a legjobb, a Momo Racing a második, amely katasztrofális rögzítési megoldása dacára egy kiváló kormány; precíz és nagyszerû erõ-visszahatási modellel rendelkezik. 150 euró körüli ára különesen jó vétellé teszi. A Microsoft 140 euróért cserébe egy minden helyzetben jól használható, elsõrangú kormányt kínál, amelynek fõ erényei az ergonómia és a rögzítési megoldás. Ami a Thrustmaster F1-et illeti, ez a kormány csak azok számára érdekes igazán, akik a Forma 1 és az ehhez hasonló játékok szerelmesei. Különös formája miatt nem igazán alkalmas kemény használatra. A tengely lötyögése nem nagyon bíztató, még akkor sem, ha a kormány precizitása tényleg egészen rendkívüli – olyan, mint a Momo-é. Természetesen e borsos árú kormány a Ferrari rajnongóknak is készült, s belõlük pedig biztosan nincs hiány. -
#4908 haj-rá Blas-ta ! haj-rá Blas-ta :DDDD -
#4907 Prezsi grat ez fasza nagyon:))
Csak ezt a honlapba kene integralni. -
#4906 na én eltüntem, de remélem a jövő heti versenyen már itt leszek....holnaptól nem lesz vinyóm, és Blasta brother :D szerez nekem 1-et...na BYE all -
#4905 hát már nagyjából vágom de a szineket eddig nem étettem....amúgy NAGYON FASZA !!!! KIRRA VAGY PREZSI :DDD -
#4904 nem ez nem a GP ez az ADVANCED -
#4903 Mi nem ok? -
#4902 nekem nagyon bejön, csak néhány dolgot nemtom mit jelent :D -
#4901 track1-en? Nem rosz!!
Elküldenéd a beállításod, hogy megnézzem én mit bénáznék vele? :) -
#4900 Na megszülettek a statisztikák, de még hiányos. Még kicsit kivonatos, ha találtok benne hibát, szóljatok!
http://www.tar.hu/lfs
Küldjétek el a hiányzó replay fájlokat (A-C selejtező, B elődöntő, B döntő) Freak-nak, ő meg feltehetné az oldalra. Nem gond Freak? Onnan majd letöltöm őket, és kiegészítem a táblázatokat. -
#4899 hja azt ázzé még hozzá teszem hogy se elötte és se utánna nem tudtam még a közelébe érni :D -
#4898 na végre....igaz 10 körből 1x sikerült de megvan !! :DDD szal 1. részidő 0.25.88 2. részidő 1.01.81 vége 1.32.74 :-DDD ilyenkor szar hogy nincs bekapcsolva a HLVC néző :-((( -
#4897 mostanra már sikerült 1:40-es köridőt menni. Most szokom a játékot. Jövő héten már reszkethettek. :) -
[Walaki]D`Lair #4896 csak nem HLVC-s..... -
[Walaki]D`Lair #4895 ott van az..... -
[Walaki]D`Lair #4892 Ha megvan, akkor küldd be....
1:33.14...... -
[Walaki]D`Lair #4890 ÉS MEGVAN A 2000.!!! KIRÁLY VAGYOK!!!!!! HSF TEAM POWAH MEG ILYENEK!!!!!! MINDENKINEK JÓ VERSENYZÉST TOVÁBBRA IS...(ZOLI TE MEG NE PARÁZZ:))))
MUHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... -
[Walaki]D`Lair #4889 LOL! Akkor mégsem Seake barátom az utolsó!! 3-4 napja nyomja, de már 1:38.xx-et megy. (Én ugyanezzel a setuppal 1:33.20-at...:)))))))) -
#4888 remélem lesz C liga is. Az 1:44-es időmmel kb. oda férnék be. :) Egy hónap múlva meglátjuk... -
[Walaki]D`Lair #4887 DE MOST MIT PARÁZOL? KURVA JÓ IDŐT MÉSZ TE IS ÉN IS BOBBI IS! FOSOL MÁR ITT EGYFOLYTÁBAN....:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #4886 Na az aztán ULTRA LOL! Ha egyik ismerősöm meglátná, egyből anyázgatna :))) A GameStart is szidta, amikor rossz AMD-ket fúrtak át :DDDDDD -
#4884 Na így kell nyerni: :)
-
#4883 :)sok de ajandek volt:)
100800 -
#4881 egyelőre régi, de meg fog újulni
hsw.hu/lfs -
#4879 de verseny nem most lesz -
#4878 az új oldalra felrakok pár alap setupot is, nem kell parázni, nem a szupertitkos (de már mindenkinek meglévő) darabokat, hanem mondjuk 1-2 különböző stílusú gp setup, puha ralli, kemény ralli stb -
#4875 valószínűleg lesz, de majd a népszavazás dönt, legkésőbb 7végén -
#4873 nem baj, én meg lassú vagyok :))
de úgyis alakulóban van a B liga, max átmegyek oda :D -
#4871 comment -
#4868 Walaki a procis kalandom azert ott volt nem?:DDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #4867 Én meg lassan elérem a 2000-et! -
#4865 lol:) -
#4864 a designon van a lényeg. Mivel a valódi kormányokat nem villanymotor hajtja... :) -
[Walaki]D`Lair #4863 Egyszer én is rádugtam a régi HUB-ra a scanenr tápját....nos igencsak büdös lett :DDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #4861 őőőőő....nem akarok beleszólni, de a feliraton, meg a designon kívül a MOMO cégnek SEMMI köze nincs a kormányhoz....Az egész Logitech.... -
#4860 pontosan.
egy lightosabb MOMO is létezik. az a 30 körüli)
Egyébként a MOMO-hoz képest minden szar. :)
Nálam is az az etalon (hiszen valódi kormányokat is gyárt, így biztos jobbak a tapasztalatai mint a többieknek. :))
De mint mondtam minden csak pénz kérdés. Ha valakinek nem számít, akkor feltétlenül a MOMO vegye. Akinek csak néha kell vagy nincs lóvéja annak gondoltam a Formula Force GP-t. Árához képest elég korrekt. -
[Walaki]D`Lair #4859 tudom...Én a MOMO Force-ról beszélek...Az korrekt. Meg marha jól mutat az asztalomon :DDD
Amúgy te télleg beveszed ezeket az időket? Asszed elmondanám milyen jó vagyok? Maradjon csak meglepetés.... -
#4857 ket momo van Walaki:)))
Amugy a Junkies Team buntetni fog jovo heten keszuljetek(legalabbis az eggyik fele):DDD -
[Walaki]D`Lair #4856 Én meg a Force nélküliről beszéltem. Az télleg szar a MOMO-hoz képest :DD Szóval hagyjuk a magas lovakat OK? :DDD MOMO amúgy olyan 45-50..... -
#4855 ennyire azért nem kell magas lóról nézni. MOMO. Lehet venni 30-ért. Én 20 alatt akartam megúszni, mert csak néha veszem elő, akkor meg minek flancolni. Mondjuk olvasni sem árt. Én a Force-osról beszélek(mint ahogy rá is jöttél.). A Force nélküli tényleg szar, de ez szerintem elég jó. A drivere is egyből mennt XP alatt tökéletesen, ami megint csak nem elítélendő.