16311
-
[Walaki]D`Lair #6674 Nekem a kedvencem, az a vidéki képecske, ahol a tóparton van a versenypálya és egy GTi suhan...tiszta Nürnburgring (régi)fílingje van :)))) -
#6673 alap -
#6672 jaja egybol az ugrik be:)) mondjuk az autokon egy deka textura nincs:)))
Na ezen mondjuk 16-an egy 50 ko9ros verseny??:DDDDDDD -
#6671 gyönyörű, csak az a gazsi turbó nem kéne oda :D
amúgy tényleg szép, nem kell visszavonnom, amit az LFS és a GT3 látványáról állítottam még régebben :) -
Marki.. #6670 Hehe, utcai versenypálya:
-
#6669 :) -
Marki.. #6668 Próbáltam GP4-ben is, de ott ha a 3. pedált ráállítottam kuplungra, akkor a gáz vagy a fék nem volt analóg. Szóval ott ez nem működött. -
#6667 nem mondod?? fasza akkor nekem is lesz kuplungom:D -
Marki.. #6666 Nem mondtam volna, ha nem próbáltam volna már ki. Próbáltam, működött két pedál szettel is, csak nem a kuplungot, hanem a fej elfordulását mozgattam a másik pedálokkal. Két usb portra csatlakoztatva a két kormányt simán látja az LFS. -
#6665 aha es hogy fogja latni egy game drivert is irsz hozza vagy hogy? -
#6664 jo nem ugy jott ossze:D -
Marki.. #6663 http://www.west-racing.com/news.htm
Fent van egy csomó saját szim elérhetősége az oldalon, plusz update :DDDD -
Marki.. #6662 Nekem meg van a régi Wingman Formula Force, annak a pedáljait fogom hozzá használni. -
#6661 Aszongya alszik. -
#6660 ja csak kell egy kuplung pedal hozza:D -
#6659 A manual kuplung az en maniam volt:))))
A Screamer-nel csak manualllal tudok menni. Versenygepeknel jol jon kanyarokba. Lehet kombinalni gaz-fek egyszerre, plusz kuplung csusztat. Jobban ki lehet hasznalni a motorfeket. -
#6658 manuál kuplung?? :DDDDDDDDD mi ez bazz, versenymotor?? :DD
ok, csak kötekszem :D -
#6657 az ok Freak hogy ballal fekezel de ugy mennek az eletben a kanyarban hogy togaz es kozben ballal fekezgetnek:D -
Marki.. #6656 Nincs mentés LFS-ben, csak setupokra. De nem is kell, 3-4 verseny aztán megvan mind a 3 autód. -
Nyiri #6655 Hela!
valaki kuldjon mar egy mentest amin mar van 3 auto, thx (emil a logomra kattintv) -
Marki.. #6654 Hű ha majd 0.2-ben bejön a manuál kuplung is, asszem lesz ott bal, meg jobb láb fék, meg jobb láb gáz-fék egyszerre :D -
Marki.. #6653 Csak érdekesség képp. Bobbi megint leszakadt szokásához híven, de most a bug miatt és ezt írta ki a dedkált szerver ablakában.
-
#6652 én alapból ballal fékezek, miért van, aki nem??? -
Marki.. #6651 Dedikált szerver megy egész éjjel max. 5 emberrel. Szal ha valakinek van kedve csak menjen :DDDD
Amúgy procihasználat: 0% -
#6650 mindig sg.hu -
#6649 mia jelszó skacok? hadd próbáljam kiiiiii....
-
#6648 no reply -
#6647 ne probald prezsi -
#6646 megy -
#6645 jo mert cseszteti marki:)
-
#6644 Nem sikerül. Vagy no reply, vagy clientconnect failed. -
#6643 emberek be kene jonni egy dedi servert tesztelni minnel tobben hogy lassuk mennyi proci idot zabal go a @ masteren Marki csinalja:) -
#6642 Gergo elarulom neked aszfalton egyenrangu ellenfele egy 4x4-es autonak egy elsos de ahoz a ball labfeket kell hasznalni:)
Ami azt jelenti hogy gazadas kozben jatszol a fekkel meg ilyenek. -
#6641 23.20-kor az rtl klubbon a XXI. század című műsorban lesz szó Szalácsiról. Nehogy elfelejtsétek!!! Teccikérteni?????? -
#6640 Jaja, a mondat eleje tényleg úgy tűnt, hogy csak a fékezésről beszél, de utána azt mondta, hogy "a hajtásból adódóan nehéz korrigálni" Ez pedig nekem azt jelenti, hogy amiatt nehéz korrigálni, mert a motor az első kerekeket hajtja meg. Fékezésnél meg igazán nincs szükség gázt adni. -
#6639 persze, tudom, hogy a valóságban lol egy ilyen beállítás, és 55% körül lenne ideális, de 77 körül vagy túl gyenge fék kell (akkor nem lassulsz, csak komoly motorfékkel) vagy erős fék, de akkor meg blokkol és elmegy kirándulni a segge -
#6638 Thx! Ez érdekes. Gondolom hátul 33. -
#6636 torest\serulest\hibakat akarok ha gyalazod az autot:)))gumi kopast melegedest:D -
#6635 A setup egy dolog. Innen már csak magadon múlik, hogy gyorsulsz. Ma arra jöttem rá én marha, hogy az első kerékdőlést lejjebb tettem, emiatt csúszkáltam állandóan az utolsó kanyarban. Miután visszatettem 1.5-re, kicsit alulkormányozottabb lett az autó, de megszűnt csúszkálás. -
#6632 Hiszek. Nekem 1400-1390 volt, ez még reális lehet.