16311
-
#6714 hat en neztem joyal nekem se volt fek:D -
donpedro25 #6713 Hát igen, de oda kéne figyelni, én az első kanyarról beszéltem, ami szintén sikán, legalábbis szerintem.
A netkaros problémámra senki sem tud megoldást? Nem működik a fék! És bill.-ről egyáltalán nem lehet irányítani? Merthogy kormányom nincs, joy-al meg elég szar. -
#6712 csak lenne mar valami:D de mondjuk nem hiszem hogy ezek benne lesznek a 0.2-ben:DD
en gumimelegedesrol halottam plusz kopas. -
#6711 pedig poén lesz -
[Walaki]D`Lair #6710 jaja...Majd csökkennek is az idők szépen...Senki nem hajtja szét a kocsikat...:DDDDD vagy ha igen, akkor majd mi 30-al végigtötyögünk....:))))) -
#6709 na erről beszélek....addig tiszta fasz lenne még sorba látnam a versenyzőket elperegni mellőlem, mert kidurran a gumi vagy felrobban a kocsi :-DD de amikor én is sorra kerülnék.....azt birnam ha mindenki kiperegne, csak a HSF team cammofna szépen át a célvonalon :-DD -
[Walaki]D`Lair #6708 Egyébiránt én isszonyatosan bírnám...addíg míg egszer télleg be nem következik :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6707 A szerelőket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6706 na akkor számolj te einstein...szerinted mi a megoldás??? -
#6705 aha az nem kéne....vagy csak ugy ha ki lehet kapcsolni....igyis megszakad kibebaszott chello, hát nem azzé fogok majd 2 hétig gyakni hogy felförjon a viz....mert akkor valakit megölnék :-DD -
[Walaki]D`Lair #6704 az lenne a nirvána (na nem az a zegyüttes...teccikétteni?:))))) -
#6703 nem hinném teee matek zseni... -
#6702 lesz mind szerintem -
[Walaki]D`Lair #6701 Jaja....meg hibalehetőségek a boxban....Isteni gém lenne....+menet közbeni motorhibák...értem ezalatt hogy fölforr a víz, elfolyik az olaj, gyújtás meg ilyenek...:DD -
[Walaki]D`Lair #6700 Hülye vagy? Ez a jó megoldás....Szal mégiscsak sokkal jobb vagyok matekból mint te angolból -
#6699 pofád lapos,puttáná :-DDD -
#6698 lol:) -
#6697 ja én is remélem.....de ugyis az lenne ha 1x-re mennénk boxba, akkor belöknélek a szerelőid közzé :-DD -
#6696 ugye te se tudtad mket beszélsz ? :DDD meg én is tudok annyira angolul mint te matekul :-DDD -
#6695 remelem lesz majd benne, kerekcsere tankolas az is feelinges:D -
[Walaki]D`Lair #6694 De az lesz a fasza, ha a FERRARI mocik beszarnak az utsó kanyarban -
[Walaki]D`Lair #6693 nana...én is óvatos vagyok tudhatnád....:DDDD -
[Walaki]D`Lair #6692 Vááááh hülye :DDD Inkább menj át és okulj a matektudásomból a 'Feladat!!!!!' topicban :DDD -
#6691 na ki vele! :))
lámák vagytok, majd meg lesztek lepve, amikor a törés megjelenésével annyi nektek, én meg integetve elgurulok az égő roncsok között :))))) -
#6690 LOL
nyúzott kutya :-DD
addig nem akarsz gammálni ? akkor 1 jó darabig nem látjuk Jaceket :-D -
#6689 en lehet hogy maskeppen fogalmaznek:))))))))) -
#6688 lol, hát igen, Freak óvatos :DDDDDDDDD -
#6687 na server tema dobva a 0.2 megjeleneseig -
#6686 serverre menjel befele andersen:) -
[Walaki]D`Lair #6685 Miért? 140-el simán lehet abszolválni a sikánt....Még 170-el is ment :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6684 Én is....Olyan 155-157-nél... -
Marki.. #6683 Nem látszik, de a max 162 és a minimum 102. :D -
Marki.. #6682 Ez így igaz.
-
#6681 be kene menni a dedi serverre hogy meg tudjam nezni mit kajal:D -
#6680 szerintem aki 140-et mondott az a sikanra ertette:D -
donpedro25 #6679 Srácok letöltöttem a netkar-t, de egyrészt csak a gépre csatlakoztatott joy-al tudom irányítani (bill. nincs?), másrészt fék az így sincs, minden más működik.
Egy pillanatra visszatérve a 160 vs 140 km/h-ra: a 160 az max sebesség, amiről elkezd fékezni mindenki az Advanced pályán a replay szerint. Kb. 155-el mentek át a célvonalon, és a kezdődő balosba full gázzal mentek be. Aztán kb. 160-nál fék, kormány vissza jobbra, és 100 körüli tempóval végig a jobbos. Mégegyszer mondom: a REPLAY SZERINT, ÍGY CSINÁLJÁTOK TI! (Freak kivételével, ő egy kicsit korábban fékez.) Nem én megyek így!
Aki nem így látja, az nyugodtan jöjjön el, és nézze meg ezen a gépen, azután ő is igy fogja látni. -
[Walaki]D`Lair #6678 Ottmeg beleszállsz a vízbe "kis" segítséggel...neeem véletlenül sem rám vagy BoBBI-ra gondolok itt.....:DDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6677 lehet...víz volt az a lényeg :DDDD -
#6676 az tengerpart volt, nem? -
#6675 ja mert itt allandoan neki fogsz menni a falnak ez az igazi HLVC:DDDDDDDDDDDD