16311
-
#6631 :DD remelem ezek a setupok a kovetkezo verseny mar szart sem ernek:D -
#6630 A guminyomást már meg se merem kérdezni. -
[Walaki]D`Lair #6629 Asszed ennyi te? :DDDDD Ne higgy neki! :DDDDD -
#6628 thx! Lassan meglesz a teljes. -
#6627 nem jo az eros fek 600 alatt a jo szerintem -
#6625 Teljesen egyetertek a mail-el Prezsi
ICQ szamod van? -
#6624 Látod Freak! Régebben én is erősebb fékkel mentem, de csak telefirkáltam gumival a betont. -
#6623 Köszi! Pedig azt hittem több, mert nálam -0.8. A tengelytáv hátul 1400, elöl 1390? ;-) -
#6622 Nekem az a gondom, hogy gyorsulok ugyan, de sajnos nem eléggé stabil az autó. -
#6621 itt is latszik a lol mert ugye nem 75-85% az ideakis fekeelosztas az eletben. -
Marki.. #6619 Ha nagy a fékerő, akkor blokkol a kerék. Úgy kell beállítnai, hogy a létező legnagyobb tapadáshoz a lehető legközelebb állítsuk be a fékpedál útját, hogy csak épp megcsússzon, ha tejesen benyomjuk. -
#6618 Hátul mennyi a Camber? -
[Walaki]D`Lair #6617 hááát....nekem 709-en van, afölött még ABS-el is blokkol a kanyarbelső kerék, mert ugye csökken a terhelése..... -
#6613 Freak, Jacek mail ment. -
#6612 egyszerű: ha elöl blokkolsz, nem pördülsz meg, ha hátul, akkor csácsumi -
#6611 bazz ez tiszta matek........... vagy 600-zal fékezel erősen, vagy 900-zal félerővel és még mindig odaléphetsz ha gáz van -
#6606 de ha mondjuk hibázol, vagy egyszerűen egy fej-fej melletti hajszában jobbnak látod ha picit később fékezel, baszhatod ha 600-as a féked, mert azzal már túl is gurultál a minimális távon
de egy 800-as fékkel (ami ráadásul 0.8 fölötti balance-szal rendelkezik) mindig van tartalékod -
Marki.. #6604 Szerintem Robi a féktávra értette csak. Itt ugyanis a súlypont áthelyeződésnél az első kerekekre kerül a nagyobb erő, tehát ésszerű azokat jobban fékezni. Viszont Freak azt mondta, mi van, ha elfogy a fék a féktáv végén. Nem lehet, mivel ha az elején elég volt, akkor a végén biztos elég, mert akkor még vissza is kell venni picit a fékből. -
#6603 Ha erdekel Setup, van egy tabalzatom amit lehet tanulmanyozni. Nincs kesz - kinezetre - de addig is felteszem.
Az eredeti a GPL-hez keszult, ami F1, de fizikaban azert ott van a toppon. Persze mas tipusu auto, de altalanossagban talan hasznalhato. (A bealllitasokat nem en csinaltam!)
CarSetup -
Kacsa_ #6602 Sumi kicsúszott az aszfaltról neki a gumifalnak. Marki bácsi is az időmérőn Norbi meg a futamon. Utánozzátok egymást? :DD -
Kacsa_ #6601 Na akkor megyek és leszedem. :DDDD LOL -
#6600 ja:DDDDDD DX9 kell neki igaz nem olyan a graf de kell neki:D -
Kacsa_ #6599 Demot? Hol van ez? Én a netCar nevü jétékról beszélek te is? d3d9.dll hiba ezt írja. -
#6598 atnevezted a demot???? mondjuk duckdance.nkr????? -
#6597 meglatjuk a 0.2-ot mit hoz:))
Hatul meg lekotott stabilizato ruddal megyunk szoval lol:)) esoben kotik le a stab rudakat hogy a kerek ne veszitse el az uttal valo kontaktusat.
Valos dolkogat egyelore ne probalj bele vinni a setupba mert nem mukodik:) -
Kacsa_ #6596 Ez mind szép és jó. De olyan szép amikor keresztbe csúszik :DD
Mi lehet a ddl gondom megoldása? -
[Walaki]D`Lair #6595 Persze...csak az LFS-ben el van baszva a keréktapadás...mindegyik autón...egyelőre... -
#6594 Robi! Én még eddig mindig másoktól kapott setupokkal mentem, mert amint elkezdtem változtatni, és úgy gondoltam, jó irányba haladok, mindig elbasztam az egészet, úgyhogy visszatértem az eredetire. Szal fingom sincs, hogyan kell jó beállítást csinálni. De én nem ugyanúgy látom a dolgokat mint te.
Aszondod, hogy "Ha atgondoljuk mit kell elerni egy elsokerekes autonal ... inkabb kicsit alulkormanyzott, mint tulkormanyzott hiszen epp a hajtasbol adodoan eleg nehez korrigalni"
Az én tapasztalataim szerint (persze, lehet, hogy csak az lfs fizikája rossz) pont hogy az első kerekesnél könnyebb korrigálni, hiszen amikor megpördülsz, akkor a hátsó kerék veszti el a tapadását, vagyis ha ellenkormányzol (általában nem is fontos ellenkező irányba nyomni, csak egy kicsit vissza vagy egyenesbe állítani) és gázt adsz, akkor az első kerék még tud tapadni és tudsz egy olyan irányú erőhatást adni az autónak, ami eredendően meg tudja változtatni az autó pörgését. Míg hátsó keréknél a hátsó nem tapad, és hiába adsz gázt, továbbra sem fog tapadni. Ott én úgy gondolom, hogy pont az alulkormányzást lehet okosan megszüntetni gázadással, bár ott nem olyan látványos mint az első kerekeseknél a túlkormányzás megszüntetése. -
#6593 juj az MG azert melegen nez ki egyelore:)))))
legjobb a folmula renault jokat lehetne vele menni neten -
#6592 nálam a többi megy alapból
ki is próbálom az MG-t imolában ?:D -
#6591 mininel??? mert ha nem annal akkor nevezd at -
Kacsa_ #6590 Fogjam be a szám és mennyjek LFS-ezni? -
Kacsa_ #6589 Nekem is valami dll hibát ír ki. Mit tegyek? -
#6588 ehhh nem minivel neztem nekem a renault sem ment:)
csinaltam egy igen komoly Cooper S-t:D -
#6587 Jacek bazz, hiába nevezem át, nem mennek a Mini replay-ek.................. -
#6586 bazze az igen jooo....gratula... -
#6585 AMS nem rally verseny lesz am ket het mulva:DD -
#6584 rally pb:1:06.88
:DDD -
Marki.. #6583 Ja most jó. -
#6582 nekem siman jon 50kb\s-el