222
na kinek mi jön be ?
-
#140 de valami olyasmit szeretnék :) -
#139 az kéne még :D -
#138 ő a te kutyád? naggyon cukii:) -
#137 Nem szeretem az ilyen túltenyésztett természetellenes kutyákat. -
#136 én is gondolkozdtam egy ilyenen...amugy nekem pit em volt...és inkább valami nagyobb cicát akarok..ami kutya nagyságú...csak az tul sok húst eszik:) de legalább annyit mint egy nagy kutya.... -
[Walaki]D`Lair #135 Tulajdonképpen jobban szeretem a Juhászokat...Óangol juhász roXXX!!!! (Bobtail :)))
Emmeg Bichon Havanese...3.3kg a versenysúlya :DD kis pinaputyi :DDDDD -
#134 A kutyádból kiindulva nem az a Farkastipusú kutyákat szereted, igazam van? (ezt most komolyan kérdezem, semmi fikázás nincs benne) Két fajta kutyabarát van. Van aki a farkastipusú kutyákat szereti (főleg az északi kutyákat), és van aki inkább a juhászkutyákat (vannak farkastipusú juhászkutyák is [Németjuhász, Kaukázusijuhász], ezeket inkább a farkastipusú kategóriába sorolhatóak.) -
[Walaki]D`Lair #133 nekem nem tetszik na..:D -
#132 Most azért néz ilyen furcsán, mert amikor fényképeztük, akkor egy macskát figyelt. (Amit ki is nyírt. Elkapta a nyakánál. Miután mindig az ő kajájából evett a kis pimasz.) -
#131 Nem szép?????!!!!!! Izlésficamod van. :) -
[Walaki]D`Lair #130 nemtom...nem ronda, de nem is szép...olyan...érdekes na...:DDD -
#129 Mire gondolsz? :) -
[Walaki]D`Lair #128 LOL! Érdekes arca van a kuty-nak....olyan....olyan...érdekes... -
#127 Sorry a nagy képért. -
#126 Na mégegyszer:
-
[Walaki]D`Lair #125 -
#124 Valamit elcsesztem. -
#123 Na itt van az ény kutyám!!
-
[Walaki]D`Lair #122 Na igen...látnád most...éppen felújíttatjuk a pincét ez a pina meg egész nap lennt mászkál a porban :DDD Tiszta por szerencsétlen... -
OPM #121 Ő volt a kutyám, de sajnos a nyáron 14 évesen megdöglött :((
-
K.András #120 :DDD Nem, szép a tiéd is ,csak nincsen a szeme megmosva... -
[Walaki]D`Lair #119 MÍÍÍ??? Tisztára retusált a kép! Le merném fogadni hogy gubincsos szarok, csak a Photoshop csodákra képes! :PPPPPP -
#118 Na majd mutatok ez ény kutáymról is képet, csak megkell keresnem őket. (képeket) -
K.András #117 Mindenkinek a saját kutyája tetszik a legjobban :)
Egyébként ez enyéim ápoltabbak bibi :) -
[Walaki]D`Lair #116 dehogynem!
-
K.András #115 Nagy forma ez is :DDD -
K.András #114
Na kérem, nincsen szebb a Yorkiknál(ez egyböl látszik a képen)!!!:DDD -
#113 és ez szép? :) -
#112 bordercollie :-) -
#111 Esse teccik!
A rotik a szépek szerintem! -
#110 Ha szépségre megyünk, akkor :
-
#109 De ocsmány!!! -
#108 ppl meet Ozzy -
#107 na mégegyszer:
-
#106 -
#105 Nekem van kutyám,aki sajnos már 14 éves, de kiképzés, nevelés ügyben nem a levegőbe beszélek.
Elég sok hülyét láttam, akik vizslát vittek örző-védő kiképzésre, kopót normál vadászkutyakiképzésre, stb.
Ezek nagyon komoly dolgok és komolyan is veszem őket.
Ez nem egy barátnő, akit simán kidob az ember, ha elsárkányosodik, ez sokkal komolyabb dolog. -
#104 Jó fejezzük már be ezt a témát, rossz szót használtam. Okosak vagytok ti mind, ezt jól tudom, de akkor valamit jelent az a szmájli az Átnevelhető után erre nem gondoltatok?
-
#103 Átnevelés:
inkább mindenkinek olyan típusú kutyát kéne vennie, amilyet szeretne (kinézet, viselkedés, agresszió stb.), van épp elég fajta.
Nem szerencsés egy kutyát másnak nevelni, mint amilyen ösztöneiből fakadóan lenne, mert ideig-óráig el lehet nyomni dolgokat kitartó neveléssel, edzéssel, de az nem a természetes állapota..
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com -
#102 Nem!
Akkor úgy írom hogy fegyelmezhető, ha meg mást nem szeret, az nem baj engem igen és kész! :) -
#101 Neveltél már(esetleg képeztél ki) kutyát?
Átnevelhető:)