222
na kinek mi jön be ?
-
#100 Megdögönyözném :)) -
#99 nekem is az uccsó jön be... -
#98 thx :))))) -
-
#96 esetleg egy (nem tom hogy kell írni de így ejtik asszem) "kanakorzó" (olasz maffia kutya a másik neve) ezekről rakjatok képeket ide :)))) -
#95 aki Jack Scalia sorozatot látott már (Tequlia és Bonetti) nekem Tequila (ez a kutya neve a filmben és állandóan pofázik) teccik naon (nem vagyok szakértő de az a kutya imádni való :) -
#94 Divat: Hát ha minden második embernek ilyen lesz, akkor már biztos nem veszek!
Harcia, Önző, Barátságtalan: Átnevelhető! :))
Majd meglátom! Nekem tetszik cuki kutyus! Főleg az utolsó kép!
-
#93 Meg a bőrbetegségek és a divat is. -
#92 A harcias, önző nálam kizáró ok. -
#91 harcias, önző, határozott, idegenekkel nem fogad, sőt barátságtalan...de azért nekem is tetszik :)
egyszerűen, gyönyörű!!!! -
#90 De itt a legszebben van a hangsúly -
Madmaxx #89 Legjobb a Bordeauxi Dog -
#88 Nem tudom, milyen lehet? Mielött veszek úgyis utánna olvasok, de az még odébb van :) -
#87 Milyen a természete? -
Nekem ilyen lesz valamikor remélem! :)) -
[Walaki]D`Lair #85 DE még abszolúte fiatal. Az orra "gyárilag" ilyen. Ha szemén azt a zöld szart értitek, akkor az a vaku... vagy ha azt a vörös izét, az a könnye és ez un. Típushibája a Bichon Havanese-nek. Tehát kiskorától ilyen. Amúgy még csak most múlt 4. -
#82 Szerintem nincs vele semmi baj, csak nem mai "csirke" mar. Ez latszik meg a szemen meg a kopott orran :)
A Dexosz kutyajat meg ne cikizzetek, az a Satan Kutyaja, azzal a szemmel. Ha b@szogatod erted megy es lehurcol a pokolba -
#81 Szerintem a legszebb kutya a vilagon:
Az legalabbis biztos hogy a legtobben ezt szeretik -
#80 Hát erről nem hallottam, de megeshet. Azt tudom, hogy Chief (anyai ágon nagyapja az enyémnek) szintén Dead Game áldozata lett. :(
Én nem ezért vettem az enyémet, teljes mértékben a viadalok ellen voltam/vagyok/leszek. -
#79 Ja, és Frakk. -
#78 Lesszi, Vahur, Blöki, Sajó -
#76 Őrá gondoltam:
-
#75 Bazz! Én is be akartam rakni egy kutya képét ide, de folyton leugrott a szkennerről!... :( -
[Walaki]D`Lair #74 Igaz. Hereletépés...brrrr... -
[Walaki]D`Lair #72 Ocsmany a te fejed bazz! Neki ez a szexepilje :DDDDDDDDDDDDD!!! nem tudom , amúgy utána vittük fodrászhoz... -
Nyiri #71 A kolyok kutyak kepenel a fotozas miatt tunik nagynak a fejuk. de sztem igy jobb :D
A bernathegyi a nagy nyelvevel tarol :D -
Nyiri #70 jo ocsmany a szeme :D -
[Walaki]D`Lair #69 Na végre itt van az én kis Császárném, a kis putyika , a Bibi -
[Walaki]D`Lair #68 -
[Walaki]D`Lair #67 -
[Walaki]D`Lair #66 -
[Walaki]D`Lair #65 Istenit már neki! Mia rántott f@szért nem megy ez a szar???? -
[Walaki]D`Lair #64 -
[Walaki]D`Lair #63 < center>< img src=ftp://ftp.supergamez.hu/upload/Streetlegal/Dodge.jpg>< /center> -
[Walaki]D`Lair #62 -
#61 Anyai ágon Zwettler, apain Iron Kid. -
jeejee #60 így sem jó,elküldöm emilben a beillesztő linket -
jeejee #59 ez nem jött össze,beteszem macskakörmök közé, és anélkül használd
" " -
jeejee #58
előbb felteszed valahova a képet,mondjuk a kép.tár.hu-ra,és bemásolod a linkjét az akármi.hu helyére pl. -
#57 Telleg allat kolykok :)Csak a fejuk nagy kicsit, nem ? :D Ezekbol mar mindenki valaszthat kedvencet maganak :) En is beraknam a kedvenc kutyam kepet, de sajna nemtom hogyan kell :( Beirom hogy LINK es az URLt?