MOHAA Spearhead kieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt merre találom?
spr: nem store final van...
de le lehet tolteni a netrol egy mohaa.reg fajlt ami atirja store finalra a reget...
de le lehet tolteni a netrol egy mohaa.reg fajlt ami atirja store finalra a reget...
Magyarul store final-od van.
Deviance relase nagyon is jo...
Úgy értem, nekem nem store final van a Mohaa-ból, szal akkor nem kisérletezek a spearhead beszerzésével. Ámbár vhol vki egyszer kimutatta, hogy minimális az eltérés a két verzió között, lehet, hogy elég lenne csak a különbözõ file-okat beszerezni. Sõt, elsõ körben lehet, hogy egy store finalos exe is megtenné
Nekem biztonsagi masolat van az eredetibol es a spearheadbol is. Felnyomtam a sima mohat. Aztan felpatcheltem a Spearhead cd-n levo patchel es aztan install. Gond nelkul felment (A MOHAA KONYVTARAT KELL MEGADNI INSTALLNAK!!! (NEKEM CSAK IGY MENT FEL))
Akkor ezt bebuktam
Nem tok menni. Azt irja address is not available.
Ez engem is nagyon érdekelne
Mennék én, de pontos HUB cimet mondj légy szives.
Na megvan a MOHAA SH a Direct Connecten. 😛 Mingyá lejön, kb. 1-2 óra múlva kész lesz. 😛
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
he? 😊 Hiába utólérni neked. 😄 Ugye nem loptad a volt weblapomon a logómat? 😄
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Erre esetleg nem tudsz vmi ftp-t? A Robin Hood bejött, utólag is köszönet érte.
upsz: "release"
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Eljen a deviance relase!!!
Szerintem kell az alap...
Nekem már az install elején, az elsõ "next" gombra kattintás után lefagy... Azt gondoltam azért, mert nincs a gépemen az elsõ MOHAA.
Sziasztok!
A Spearheadhez mindenképpen kell a régi játék feltelepítve? Vagy úgy van crackelve, esetleg, hogy nem kell hozzá? Köszi!
A Spearheadhez mindenképpen kell a régi játék feltelepítve? Vagy úgy van crackelve, esetleg, hogy nem kell hozzá? Köszi!
KIBASZOTTT NAGY GAME!!!!!
Most vagyok az elso kuldi harmadik palyajan. Olyan akciok vannak hogy leesik az allam. Az AI meg az alapnal is okosabb. Vannak uj fegyverek. Pl. Mar az elejen kapsz egy francia puskat. KURVA JO FLINTA!!! 😄
Az akciok meg izgalmasabbak, porgosek. (mostmar az haverjaid is tudnak olni nem csak kinyiratni magukat....
Most vagyok az elso kuldi harmadik palyajan. Olyan akciok vannak hogy leesik az allam. Az AI meg az alapnal is okosabb. Vannak uj fegyverek. Pl. Mar az elejen kapsz egy francia puskat. KURVA JO FLINTA!!! 😄
Az akciok meg izgalmasabbak, porgosek. (mostmar az haverjaid is tudnak olni nem csak kinyiratni magukat....