636
főleg single
-
Yeahhh #171 Link pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz........ -
Nyiri #168 odamenni es USE aztan dumal neked es kovet. -
#167 Várj türelemmel. Viszont a Berlines rész lehetett volna hosszabb is, egy kis sniperkedés, stb. Inkább kihoztak volna jövőre egy MOHAA2. -
Nyiri #165 :)) : Mindig vard meg a medicet hogy jojjon utanad. -
spR #160 Figyusz Light! Látom, hogy két napja itt szenvedsz ezzel a kieg-gel. Nem tudnál beszerezni egy szűz vinyót, és arra 0-ról felrakni mindent? Sztem már régen túl lennél a dolgon.
-
#159 Yeah, nekem igy mukszik!
Koszi! -
#158 1. Install MOH:AA .NE RAKD FEL A CRACK-et HOZZÁ , MERT NEM AZ ALAP JÁTÉKKAL AKARSZ UGYSE JÁTSZANI !!!
2. Run regedit és írd át itt a verzió szám végét 130-ról 200-ra !
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.130]
3. Install MOH:AA Spearead ( CD Key nyugodtan lehet az alap 5000-sok nulla-5039 )
És felmegy a patch is , installálja a kiegészítőt is , nem kell töltögetni semmi reg és egyéb hülyeséget hozzá ( magáról a kieg cd-ről ment a patch is nekem ) !
4. Cseréld ki mostmár a Sperhead.exe-t a Crack exe-re ( ami a kiegészítő cd-jén van ) .
5. PLAY THE GAME !
Így!!! -
Nyiri #157 robban -
Nyiri #156 Ezt a kieget rovidre de velosre csinaltak, vegig tomeny akcio, nem unatkozol. Igaz, hogy rovid, de kurva jo.
A robbanasnal meg nem ott roban ahol jarsz. Ha nem futnatok mint az orult, akkor rajottetek volna, hogy hullamokban tamadnak. Eljutsz egy rokalyukig aztan varsz mig toltik a cuccost. (akkor nincs bombazas). Megint eljutsz egy rokalyukig es aztan igy tovabb. -
Deajka #154 Aki végigjátszotta: mennyi idő volt és milyen fokozaton ? -
Deajka #153 hoppá, egy "hogy" szócska kimaradt
Helyesen:
Van annyi helyed, hogy felmenjen.
Csak azért mert a múltkor is találkoztam ilyen problémával. Nem ment egy srác gépe, több ezren
megjelentek nála, szervizesek(cd iró nem akart írni) oszt a végén kiderült , nincs hely.
:P -
Deajka #152 Van annyi helyed felmenjen? -
aiguo #151 Ez meg mindig megy...probald meg innen:))
ftp://Leech:[email protected]:4800 -
#150 a regeditbol sehogy
a regisztracios adatbazisbol kell es azt a regedittel tudod elinditani, de szerintem ha ennyire nem vagy képben ne nyúlj hozzá! :-) -
#149 mert az tele van multis dolgokkal es ez egy uj jatek amiben van single is
nem mindenki tud multizni kérlek! -
rusland #146 jo a az sp kurvara csak rovid amugy meg van mohaa topix nemtom minek kell mindig ujat csinalni... -
KeFe #145 Nemtudom mit vagytok ugy oda ettol? Szerintem kurva szar volt. De legalabb rovid...
Vagy nem lett volna ez szar... ha nem kulon missionpack lenne hanem benne lett volna az eredeti mohaaban. De igy 2002 vegen ez nem eleg...
"Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítő. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges."
"Na én meg éppen a Stuka lelövésén fáradozom már vagy 1 órája és nem sikerül"
Nemtom mit benaztok szerintem tok egyszeru es bargyu lett az egesz. Szinte egyulto helyeben 1 halallal vegig lehet vinni.
Annyi medpack meg ammo van mindenfele hogy 5 embernek elegendo.
Mondjuk lehet hogy az alaphangulatomat az a kep adta meg ami a repulobol valo kigrasom utan fogadott... hat az igen lol volt :)
-
#144 sikerült leszedni az FLT-t, de telepítés elején a next-re kattintva fagyás van.
Ötletek? -
Nyiri #143 Az melyik kuldi? -
#142 Na én meg éppen a Stuka lelövésén fáradozom már vagy 1 órája és nem sikerül. -
Nyiri #141 hol vagy? -
#140 GRRR!!!! :(((
Nem tudtam teljesíteni!!! :( Pl. Tigris tank segít megy tovább, ekkor a kanyarnál lövöldöznek és kb. egy tízed másodperc alatt meghaltam! És az automata SAVEGAME szerint visszament, ahol meghaltam és ugyanaz.. ugyanazz.. megint haltam, megint haltam! Kérem segítsenek valaki plííííízzz!
-
#139 Letölthető még valahonnan? -
Nyiri #138 folyamatosan jon majd az ellenseg... es neked csak irtanod kell -
Nyiri #137 bombazos? az ardenneki palya?
ott ha tuljutsz a bomabazasokon (ott kell a medicet elvinni a kapitanyhoz) utana olyan akcio lesz hogy leesik az allad :D -
#136 Hát nekem a kezdeti lelkesedésem után eléggé lehangolt a játék. A tankos, illetve az utána lévő bombázós rész(amit még nem sikerült megcsinálnom), hogy finom legyek nagyon gyengére sikeredett.
Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítő. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges.
Félreértés ne essék, tetszik a játék, de szerintem egy kicsit félreszámoltak a fejlszetők.
Persze ez csak az én egyéni véleményem. -
#134 Bazzeg van mér topicja a Mohaanak és ezzel együtt az SH-nak is!!!!!!!!
Mi a faszomért kell állandóan mindennek 5-6 topicot nyitni???????? A fasz kivan már. Nyissunk minden SH fegyvernek egy topicot... -
Nyiri #133 a havas erdos palya legjobb, (amikor a rokalyukak vannak) -
Nyiri #132 kurva jo vegig -
Nyiri #131 en mar vegigvittem -
#129 a Norton Systemworks-ben van olyan hogy
Norton CleanSweep, Uninstall Wizard
próbáltad már vele?
(amúgy meg marad a régi jó öreg kézi eltáv: regedit és search "mohaa" v. "medal of honor" és minden bejegyzést kitörölsz, amit talál...) -
#128 Menjen a Direct Connect-ra, ott nagyon sok cucc van, esetleg segíthetnék? :) Nézd meg alaposan hogy kell használni stb: programok beszerzés --> Direct Connect topik
Pápá :) -
#127 Mózes!
ilyen hülye kérdést:-)) Már le is töltöttem:-)) -
#125 És az első küldetésnél az a kibaszott Tigris tankot hogy kell kilőni a Flack cannon-nal? Már vagy 100x megpróbáltam és nem sikerül. Szétverem az egész kibaszott gépet. -
Izmael #124 FIGYELEM NÉP!!!
AKI TUD A (FORMAT C:-ON KÍVÜL) OLYAT, HOGY HOGYAN LEHET TOTÁLISAN KIGYALÚLNI A MOHA BEJEGYZÉSEIT 2000 ÉS XP ALATT, HOGY ÍRMAGJA SEM MARADJON, AZ SEGÍTSEN PLS!!!!! -
Izmael #123 Light! Vazzzeee.....felraktam szűz gépre és kibaszottul semmi gáz sincsen vele!!!!
Azt kéne megtudnunk, hogy 2000 és XP alatt, hogy a nyákba lehet totál kiírtani a MOHA-t??!!!! -
#122 Mózes!
pach-et hol találok? Légyszi segíts! köszi -
#119 nekem az nem tetszik, hogy HARD csak annyiban HARD, hogy 10x annyi ellenfel van ... ha mondjuk realmod lenne a hard ... az lenne tuti -
Izmael #117 Light!
Kiprószálom egy másik gépemen:) Azon még a büdös életbe nem volt MOHA! -
#116 Szinten semmi gondom nem volt se a telepites e futtatas kozbe:
1 - mohaa felrak
2 - 1.11 patch
3 - sh felrak
4 - crack