307
DR új játéka
  • spR
    Nekem ez az oldal nem akar bejönni
  • spR
    Lost Patrol király game! Mai napig fenn van a gépemen a zenéje mod-ban.
  • pluhi
    Ja, és az emberek már üvöltenek, ha lelövik őket:) A számokat sajna durván elvágták, gondolom jogi problémák miatt. Kipróbálom milyen formátumot szeret a game. Remélem mp3-at is eszi, különben szerezni kell mp2-es tömöritőt is.
  • pluhi
    Ja. platoon.cjb.net
  • a.carkey
    Miről beszélsz? MOD?
  • pluhi
    Hi all!
    Olvasgatom ezt a forumot pár napja, tegnap mag lett a progi is. Nagy várakozással tekintettem elébe (Lost Patrol jutott eszembe még Amigáról, abban se lehetett menteni :)). Első blikkre kicsit csalódtam, nem találtam azt a nagybetűs hangulatot. Második dolog az idegesitő kamerakezelés. Az istennek se arra áll, amerre én akarom. Mondom ok, back to Hegemonia.
    Ma leszedtem ezt a modot, hátha. (53MB-ba már fér cucc.)
    Progi indit, még semmi sem észrevehető. Aztán elindulnak a srácok és feldörren Jimmy Hendrix-től a Purple Haze! Yeah, ez hiányzott. Később még több király számot játszik be, amolyan best of vietnámi filmek stilusban. A kamerakezelés javitva. Egyelőre ennyi, a többi dolog még nem tűnt fel, de ennyi elég is, ez hiányzott.
  • Csacsi
    Nem tud valaki egy linket magyar ISO-hoz? Haveromnak kellne. Ami nekem van, azt meg nem tud lemásolni, mert valami cd-védelem van rajta, én ahhoz meg túl láma vagyok. Szóval ha valaki tud linket, azt megköszönném.
  • Hypo #126
    sajna nem, de a codec dolog is annyira gaz, egyik filmhez ez kell a masikhoz meg amaz, most meg mar a jatekok is baszakodnak
  • Wajk
    A CD-re csak mellékelték a codeckeket nem?
  • Csacsi
    Hányas pályán jársz már?
  • Árnyvadász
    Poén: Én is egy olyan egység vagyok, aki nem tud lefeküdni. Ha a Platoon van betöltve.:)
  • Árnyvadász
    Van. C, V, B

C: Lefekvés
    V: Felállás
    B: Futás

Futás: Kétszerr jobbklikk. Vagy B és jobbklikk.

Vannak egységek, melyek nem tudnak folyamatosan kúszni pl.: M60-as. Vagy nem is tudnak lefeküdni pl.: Rakétavetős.

Jó játékot!
  • Csacsi
    A videot lehet, hogy azért nem játsza le, mert hiányzik valami codec. Nálam is ez volt, de aztán felraktam a divx5.02-őt, meg az ACEMEGACODECPACK-et, és onnantól kezdve nem volt gond.
  • Hypo #120
    Na a driver frissites reszben megoldotta a problemat intro igy sincs, de a game megy, bar a 2. palyan kifagyott:}}}
    Amugy a game tetszik, bar elég nehez eszre venni az ellent, de aht az eletben se volt konnyebb.
    A lefekvesnek, felallasnak van bill.parancsa? Mert igy eleg nehezkes
  • Csacsi
    Ha valakinek lenne kedve kiprobálni multiban a játékot, az írjon mailt nekem. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lehet. Este 6 után otthon vagyok, szóval várom a vállalkozó kedvűeket.
  • Csacsi
    Nem tudom, nekem így tetszik ahogy van, de ez persze szubjektív vélemény. Szerintem két mentés kicsit sok lenne, egy mentés meg minek, tehát jó így :)))))
  • Wajk
    Éppen ez a lényeg, hogy nem akkor mennt amikor akar, mert csak egy slotod van.
    Vagy olyan megoldás is lehetne, hogy nem slot van, hanem össz-vissz 2x-er menthetsz egy pályán, vagy valam ilyesmi.. Így te döntheted el, hogy mikor, mégsem lett így annyira könnyű.. :)
  • Hypo #116
    köszike haza megyek ki próbálom
  • a.carkey
    Oké-zsoké ...........................
  • Csacsi
    Nem arra mondtam, hanem kérdezte, hogy jó-e az a driver, és mivel az a legújabb hivatalos, ezért írtam neki, hogy azok mindig jobbak, mint a régebbiek.
  • a.carkey
    Nem a 4072-es a legújabb?
  • Csacsi
    Általában, a hivatalos legújabb driverek mindig jobbak.
  • Hypo #111
    köszi a gyors és szakszerü segitseget, haza megyek megprobalom, amugy nimo codec pack van fent, driverem ez van fent gf_2942_win98me
    de akkor felrakom a 40.72-t az jo?
  • a.carkey
    Ace Mega Codec Pack fent van? Ha nincs, tedd fel, a probléma megszűnik! Engem is szopatott, miutan az ffdshow-t és a nimo lightot hagytam csak fent. Ahogy visszatettem, minden mükszött ... Ha nvidiad van akkor 4072-es drivert tedd fel!
  • Csacsi
    Probald letolteni a legujabb drivert. Azthiszem 40. valamennyi, az nvidia.com-on fent van.

Haveromnak is FLt-s verzio van.
    Windows xp+sp1, gf3ti200 128mb es gond nelkul fut neki.
    Neki a legujabb driver van fent.
    Nekem eredeti van, es szinten olyan config mint a haveromnal, de nalam sem volt gond.
  • Hypo #108
    Hali a következö a gondom a játékkal. Flt verzio felinstallálva, minden a helyén, indit és kiirja hogy a direct draw-nak nincs eleg memoria???? es kilép a játék. Tudom hogy neha elofordul az ilyen, de hat nekem minden game megy altalaban, dx8.1 abit suilro gef4200 128 mega, gyari driver.
    Mi lehet a gond? a crack miatt ilyen, vagy ez a gamma hibaja, mert ha ati kartyam lenne megertenem, jo gyors meg minden csak alig megy rajta valami:}} de eddig ilyen gondom nem nagyon volt, aki tud valami megoldast pliz
  • Csacsi
    Ja a link : plat00n.cjb.net
  • Csacsi
    Ja a link : plat00n.cjb.net
  • Csacsi
    Elkészült egy nem hivatalos patch! Hogy a magyar verzióval működik-e, azt nem tudom, mert még nem probáltam ki.

Pár dolog, amit tartalmaz :
    új zenék
    új hangok
    kameramozgás
    Bugok javítása

Nagyjábol ennyi.

Ha jól működik, akkor a hang modosítás miatt leszedem, mert a szövegelés helyett, tényleg halálhörgés lesz berakva.
  • Csacsi
    Bocs a duplazasert
  • Csacsi
    Abban egyetertunk, hogy automatikus mentes nem artana. De olyan, hogy Te akarhol ments, az azert egy kicsit durva lenne, mert akkor meterenkent mentene mindenki. Bar szerintem akkor is baj lenne, ha lenne automatikus mentes, mert mi van akkor ha epp akkkor ment, miutan mar csak egy embered maradt, es azzal nem tudod befejezni a palyat, tehat kell restart. Nem biztos, hogy jol meg lehetett volna oldani. Legalabbis szerintem nem lehetett volna igazan.

Nekem igy tetszik ahogz van, mert igy legalabb rendesen lehet jatszani a jatekot. Magyarul nem lehet rajta vegigszaladni, 2 nap alatt.

Pont ezert is csinalom azt, hogy minden napra maximum 1 palya.

Ja es termeszetesen megprobalom mindet emberveszteseg nelkul megcsinalni.

Nekem pont ezert tetszik, mert ilyen nehez, es ha ugyes vagy, akkor minden ujrakezdesnel, egyre jobb lesz, mert csinalhatod mas taktikaval, amivel sikerulhet.

Szoval szerintem jo ahogy van. Bar en biztos vagyok benne, ha official nem is, de nem hivatalos mentes patch biztos lesz.
  • Csacsi
    Abban egyetertunk, hogy automatikus mentes nem artana. De olyan, hogy Te akarhol ments, az azert egy kicsit durva lenne, mert akkor meterenkent mentene mindenki. Bar szerintem akkor is baj lenne, ha lenne automatikus mentes, mert mi van akkor ha epp akkkor ment, miutan mar csak egy embered maradt, es azzal nem tudod befejezni a palyat, tehat kell restart. Nem biztos, hogy jol meg lehetett volna oldani. Legalabbis szerintem nem lehetett volna igazan.

Nekem igy tetszik ahogz van, mert igy legalabb rendesen lehet jatszani a jatekot. Magyarul nem lehet rajta vegigszaladni, 2 nap alatt.

Pont ezert is csinalom azt, hogy minden napra maximum 1 palya.

Ja es termeszetesen megprobalom mindet emberveszteseg nelkul megcsinalni.

Nekem pont ezert tetszik, mert ilyen nehez, es ha ugyes vagy, akkor minden ujrakezdesnel, egyre jobb lesz, mert csinalhatod mas taktikaval, amivel sikerulhet.

Szoval szerintem jo ahogy van. Bar en biztos vagyok benne, ha official nem is, de nem hivatalos mentes patch biztos lesz.
  • Wajk
    Hát ezaz. Nekem eddig soha nem jött be az a dolog, hogy nem lehet menteni és akkor az marha élethű. Az Operation Faéshpointban jól volt megoldva, hogy minden nagyobb bumm előtt automatice mentés volt, + egy sva hely.
    Szerintem ez jó. Mégha csak 1 savehely lenne azzal is ki lennék békülve...
  • Wajk
    előítélet-előítélet. Én nem a neten akarom beszerezni, hanem boltban. Akármennyire is hihetetlen. :)
  • Csacsi
    Reggel fél négyig küzdöttem a 3. pálya tökéletes megcsinálásval, de a végén mindig meghalt egy emberem. Úgy döntöttem, hogy nem állok neki tizedszer. Ezért sajnos megvan a csapatomban az első K.I.A :(((
  • Csacsi
    Akkor orulok, hogy segithettem a dontesben. Bar ha jol tudom, akkor meg nincs magyar verzio neten.
  • Wajk
    Tudom, hogy magyarok csinálták (Digital Reality), észre is vettem, hogy magyartalan a mondat, csak éppen vége volt az utolsó órámnak. Siettem.
    "De szerintem király a szinkron, és így a játék hangulata még királyabb."
    Erre voltam kiváncsi!
    Thenx!
  • Csacsi
    Az oldalon találtam még egy tutorialt is, amivel a texturákat lehet átalakítani egy kicsit, szóval azthiszem lesz még ebből másodk világháborús mod is, csak győzze kivárni az ember... :)
  • Csacsi
    Találtam egy nem hivatalos oldalt, ahol megprbálják kicsit átírni a játékot, pályákat szerkeszteni, hangokat átírni, camera beállítás, és mindezt Te is megcsinálhatod, mert van angol nyelvű tutorial.

Az oldal címe : http://www.plat00n.cjb.net/
  • Csacsi
    Ezt nem magyarosították, hanem ezt magyarok csinálták.

Nekem pl. magyar verzióm van, és eddig gond nélkül futott.

Haveromnak angol fairlightos Iso, és neki sem volt gond.

De szerintem király a szinkron, és így a játék hangulata még királyabb.

Szóval a válasz a kérdésedre : Magyar verzió