307
DR új játéka
-
#198 Én már írtam egy javaslatot, hogy a kiegészítőt áttehetnétek II. világháborús környezetbe, vagy esetleg lehetne platoon 2. :)
Nem lenne rossz mondjuk egy pályaeditor sem a programhoz.
Illetve be lehetne rakni egy kicsivel több járművet is, bár lehet van több, mert még nem vittem végig a játékot.
-
Árnyvadász #196 ízlás=ízlés Lassan engem is patch-elni kell. De csak magyar patch-el.:)! -
Árnyvadász #195 Szeretném felvilágosítani az ide beérkezőket, hogy attól mert egy játék nem illeszkedik a játszani vágyó fiatalok ízlásvilágába, attól még lehet jó.
Miért jó? 1. Mert magyar, és ez ugye von némi következtetést maga után nyelvezetileg.
2. Ha egy játékszoftver magyar, az minőség is egyben. Nem úgy mint egy-két (há-négy stb.) magyar termék.
3. Új játékstílust teremtett.
4. Teljesen új környezetben. Vietnámi játék nem igen volt ezidáig. C64-es időket leszámítva, de az nem tegnap volt ugye és hát a megvalósítás khm... Szóval ezt mindenki tudja...
5. Valós! Nem lehet menteni. Ez is hozzájárúl, de ez csak 1 dolog. A többi a részletekben rejlik.
6. Kevés ilyen van. Becsüljük meg.
7. Nem mindenkinek tetszik. Ahogy egyetlen játék sem tetszhet: Mindenkinek, de sokaknak igen. És akkor már megérte elkészíteni.
8. Leléphetnek.
9. Be van már töltve?
10. :)) Cuppa! -
Árnyvadász #194 Rosszul hitted.:) Ez más jellegű gém. Teljesen más alapkoncepcióval. Adott egy háború, adott egy csapat lelkes (eleinte) fiatal katona és adott egy helyszín, amit kihasználva: IGENIS LEHET (ÉS KELL IS) TAKTIKÁZNI, de ha nem jön be, hát nem jön be. Ez van. -
Árnyvadász #192 Nos, jogos a kérdés. Egyenlőre az 5.-ösön. De csak azért itt, mivel otthon elvittem a másodikig, aztán átvittem egy barátomhoz, ahol megcsináltuk közösen az ötödikig. Tegnap meg elvittem otthon is az ötödikig, aztán folytatom, ahogy időm engedi. Remek játék ez a Platoon. -
aiguo #191 En az Incredimail nevu progit hasznalom,es az azzal megirt levelet nem fogadta a Freemail!:-))
-
Norbyte #190 FIGYELEM!
5000 Ft-os áron eladó egy vadiúj, eredeti magyar Platoon, ugyanis megvettem, de nem tudtam, hogy ajándékba is megkapom.
Ugyanitt Haegemonia CE magyar változat is fellelhető 10000 Ft-ért.
Platoon: 06 20 3772235
Haegemonia: 06 70 2308727 -
Norbyte #189 FIGYELEM!
5000 Ft-os áron eladó egy vadiúj, eredeti magyar Platoon, ugyanis megvettem, de nem tudtam, hogy ajándékba is megkapom.
Ugyanitt Haegemonia CE magyar változat is fellelhető 10000 Ft-ért. -
BarnaMedve #184 Köszi a segítséget,de már megoldottam! Valóban érdemes felülírni az angol nocd crackkel,csak azt csesztem el, hogy a platoon img-t mount-oltam be, pedig a ccd-t kell! Most már mükxik, de azért kösz! -
Bandeeka #183 Csa Axel!
AMit elküldtél nekem mailt nemtudom megnyitni a rar-okat. Ha nemtul nagy kérés pakold fel nekem a supergamez.hu-ra vagy vmi megoldást mondj pls.
Thx és köszi -
BarnaMedve #181 Basszus!Erről a no cd crackről is lemaradtam!
Na de se baj, letöltötem az angol Platoon Bin-Cue Flt verziót, és annak a crackjével felülírtam a magyar exe-t.Az intró tök jól jőtt viátnámi csákó ledurantotta csori amcsit, aztán kidobb a windowsba, és megint annyi! ELEGEM VAN! Most akkor mi van? -
Bandeeka #180 Kösz de crc hibás -
aiguo #177 Medprobaltam de nem engedi a freemail!
Itt van:Platoon.exe(cracked) -
Bandeeka #174 Nekem kéne
mail cim: [email protected]
Thx -
aiguo #173 Ahrrrrrr...mar toroltek is az sg-rol:-(
Dobjon meg emillel az akinek kell! -
#172 Tényleg baromi jó lett így a moddal. De azért egy szakaszonkénti mentéspatchet vki csinálhatna. Pl. a tisztelt készítők ... -
aiguo #170 Bazzzeg:-)Olvassssss mar egy kicsit vissza is:-)) -
Bandeeka #169 Vki segicsen honnan tudom leszedni a nocd crack-et pls vki segicsen thx -
aiguo #168 Dehogy is...a "codec"-nek semmi koze a jatekhoz azzal, vagy anelkul is fut a Platoon! -
aiguo #166 #158
Toltsd le a nocd crack-et, es azzal inditsd!
-
Bandeeka #165 Hali!
Lenne 1 olyan problémám a clone vd-s platoonal hogy nemakkar elindulni. Tudna nekem segiteni vki h ez miért van? Ki van írva cd-re clone cd-vel és nem müxik aki tud az segicsen pls. Thx -
BarnaMedve #164 Én nem tudtam leszedni azt a no cd cracket, valahol máshol is megvan? -
#162 Nah szóval mind a három verzióra felmegy simán a mod, amit innen lehet letolteni : www.plat00n.cjb.net -
basic 69 #161 Köszi szépen! Ezzel az exe-vel tényleg simán fut. Szerintem nagyon hangulatos, h minden magyar. :) Nem mintha nem érteném az angolt. -
#160 Nah a következő a helyzet.
A gépem : Windows xp+sp1 , pIII-1,7, gf3ti200 128 mb, 512 ddr, legujabb codecekek.
Flt-s verzio (angol) : Bin+cue file-ok. Működött tökéletesen mindenféle crack nélkül.
magyar verzió : Igazából ezt nem értem, mert kaptam egy img filet, meg egy sub filet. AZ img bemountoltam daemon, és tökéletesen ment.
Magyar verzió(eredeti) : Beraktam a cd-t feltelepítettem, és ment.
Mind a három verzióra felraktam a patchet is, ami tegnap, vagy tegnapelőtt jött ki, a hardwireden.
Azt a bizonyos modot, meg csak az angolra tettem fel, és ott jól működött, a többin még nem próbálatam.
Szóvál nálam mind a három verzió megy tökéletesen crackek nélkül. -
aiguo #158 Platoon.exe(angol.nocd) -
BarnaMedve #157 Én a (nem publikus) szerverről szedtem le a clonecd-s HU verziót és az nem működik! -
basic 69 #156 honnan lehetne angol nocd-t keríteni? gamecopy-n nincs platoon. :( -
basic 69 #155 nálam is ue. a hiba. -
#152 Nem tudom mi lehet a gond, mert nekem is xp van fent. Pontosan nem értem, hogy mit szedtetek le, és honnan. Szóval, ha kicsit részleteznétek.
Ha a modot, akkor nem tudok még segíteni, mert még nem tettem fel. Nekem eredeti van, de kiprobálom clonecd-sel is. Szóval holnap reggel meg tudom mondani, hogy melyik futott melyik nem. -
Tomac #150 A Haegemonia biztos nem mert nekem nincs fent,de ugyanaz a helyzet mint nalad XP van nekem is. -
#147 Ennek van magyar verzaja is? -
#146 Semmi extra, mp3-at nem lehet beilleszteni, csak mp2-őt. Normális enkódolót nem találtam, csak egy kis egyszerűt, ami shellből műxik, wav-ból nyomatja. Egyébként hibátlanul tömörit. wav2mp a neve. -
BarnaMedve #144 Tudja valaki,hogy mi lehet a gond? -
BarnaMedve #142 Szia Csacsi! Megfogadtam a tanácsodat, és tegnap én is leszedtem...onnan..!
De nekem telepítés után mintha elindulna, aztán visszahajit windowsba és semmi, mi lehet a gond? Az Xp? Esteleg a Haegemonia HU, mert az is fent van? -
#141 Némi szöszmötölés után sikerült saját háttérzenéket berakni, jobb minőségben és nem kettévágva, mint a modban. Sajna 10-nél többet nem kezel. -
#140 Én felraktam a magyar változatot, nekem nagyon bejött, hogy minden magyar benne a parancsnoktól a katonák megszólalásáig!!!!! -
#139 Tényleg kijött, Én este leszedtem a haveromnak. Clonecd-s verzió. -
spR #137 Oké, bejött, köszi.
-
#136 bocs. két 0 van benne nem o. Én csesztem el.