Platoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Lenne 1 olyan problémám a clone vd-s platoonal hogy nemakkar elindulni. Tudna nekem segiteni vki h ez miért van? Ki van írva cd-re clone cd-vel és nem müxik aki tud az segicsen pls. Thx
Én nem tudtam leszedni azt a no cd cracket, valahol máshol is megvan?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Csacsi
Nah szóval mind a három verzióra felmegy simán a mod, amit innen lehet letolteni : www.plat00n.cjb.net

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi szépen! Ezzel az exe-vel tényleg simán fut. Szerintem nagyon hangulatos, h minden magyar. :) Nem mintha nem érteném az angolt.
Csacsi
Nah a következõ a helyzet.

A gépem : Windows xp+sp1 , pIII-1,7, gf3ti200 128 mb, 512 ddr, legujabb codecekek.

Flt-s verzio (angol) : Bin+cue file-ok. Mûködött tökéletesen mindenféle crack nélkül.

magyar verzió : Igazából ezt nem értem, mert kaptam egy img filet, meg egy sub filet. AZ img bemountoltam daemon, és tökéletesen ment.

Magyar verzió(eredeti) : Beraktam a cd-t feltelepítettem, és ment.

Mind a három verzióra felraktam a patchet is, ami tegnap, vagy tegnapelõtt jött ki, a hardwireden.

Azt a bizonyos modot, meg csak az angolra tettem fel, és ott jól mûködött, a többin még nem próbálatam.

Szóvál nálam mind a három verzió megy tökéletesen crackek nélkül.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én a (nem publikus) szerverrõl szedtem le a clonecd-s HU verziót és az nem mûködik!

honnan lehetne angol nocd-t keríteni? gamecopy-n nincs platoon. :(
nálam is ue. a hiba.
Csacsi
Nem tudom mi lehet a gond, mert nekem is xp van fent. Pontosan nem értem, hogy mit szedtetek le, és honnan. Szóval, ha kicsit részleteznétek.

Ha a modot, akkor nem tudok még segíteni, mert még nem tettem fel. Nekem eredeti van, de kiprobálom clonecd-sel is. Szóval holnap reggel meg tudom mondani, hogy melyik futott melyik nem.

A Haegemonia biztos nem mert nekem nincs fent,de ugyanaz a helyzet mint nalad XP van nekem is.
Sephi
Ennek van magyar verzaja is?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pluhi
Semmi extra, mp3-at nem lehet beilleszteni, csak mp2-õt. Normális enkódolót nem találtam, csak egy kis egyszerût, ami shellbõl mûxik, wav-ból nyomatja. Egyébként hibátlanul tömörit. wav2mp a neve.
Tudja valaki,hogy mi lehet a gond?

Szia Csacsi! Megfogadtam a tanácsodat, és tegnap én is leszedtem...onnan..!
De nekem telepítés után mintha elindulna, aztán visszahajit windowsba és semmi, mi lehet a gond? Az Xp? Esteleg a Haegemonia HU, mert az is fent van?

pluhi
Némi szöszmötölés után sikerült saját háttérzenéket berakni, jobb minõségben és nem kettévágva, mint a modban. Sajna 10-nél többet nem kezel.
[Rush]
Én felraktam a magyar változatot, nekem nagyon bejött, hogy minden magyar benne a parancsnoktól a katonák megszólalásáig!!!!!

hTTp://ror.hu/

Csacsi
Tényleg kijött, Én este leszedtem a haveromnak. Clonecd-s verzió.

Oké, bejött, köszi.

pluhi
bocs. két 0 van benne nem o. Én csesztem el.
Nekem ez az oldal nem akar bejönni

Lost Patrol király game! Mai napig fenn van a gépemen a zenéje mod-ban.

pluhi
Ja, és az emberek már üvöltenek, ha lelövik õket:) A számokat sajna durván elvágták, gondolom jogi problémák miatt. Kipróbálom milyen formátumot szeret a game. Remélem mp3-at is eszi, különben szerezni kell mp2-es tömöritõt is.
pluhi
Ja. platoon.cjb.net
a.carkey
Mirõl beszélsz? MOD?

A medve nem játék.

pluhi
Hi all!
Olvasgatom ezt a forumot pár napja, tegnap mag lett a progi is. Nagy várakozással tekintettem elébe (Lost Patrol jutott eszembe még Amigáról, abban se lehetett menteni :)). Elsõ blikkre kicsit csalódtam, nem találtam azt a nagybetûs hangulatot. Második dolog az idegesitõ kamerakezelés. Az istennek se arra áll, amerre én akarom. Mondom ok, back to Hegemonia.
Ma leszedtem ezt a modot, hátha. (53MB-ba már fér cucc.)
Progi indit, még semmi sem észrevehetõ. Aztán elindulnak a srácok és feldörren Jimmy Hendrix-tõl a Purple Haze! Yeah, ez hiányzott. Késõbb még több király számot játszik be, amolyan best of vietnámi filmek stilusban. A kamerakezelés javitva. Egyelõre ennyi, a többi dolog még nem tûnt fel, de ennyi elég is, ez hiányzott.
Csacsi
Nem tud valaki egy linket magyar ISO-hoz? Haveromnak kellne. Ami nekem van, azt meg nem tud lemásolni, mert valami cd-védelem van rajta, én ahhoz meg túl láma vagyok. Szóval ha valaki tud linket, azt megköszönném.

Hypo
sajna nem, de a codec dolog is annyira gaz, egyik filmhez ez kell a masikhoz meg amaz, most meg mar a jatekok is baszakodnak

A CD-re csak mellékelték a codeckeket nem?

Csacsi
Hányas pályán jársz már?

Poén: Én is egy olyan egység vagyok, aki nem tud lefeküdni. Ha a Platoon van betöltve.:)
Van. C, V, B

C: Lefekvés
V: Felállás
B: Futás

Futás: Kétszerr jobbklikk. Vagy B és jobbklikk.

Vannak egységek, melyek nem tudnak folyamatosan kúszni pl.: M60-as. Vagy nem is tudnak lefeküdni pl.: Rakétavetõs.

Jó játékot!
Csacsi
A videot lehet, hogy azért nem játsza le, mert hiányzik valami codec. Nálam is ez volt, de aztán felraktam a divx5.02-õt, meg az ACEMEGACODECPACK-et, és onnantól kezdve nem volt gond.

Hypo
Na a driver frissites reszben megoldotta a problemat intro igy sincs, de a game megy, bar a 2. palyan kifagyott:}}}
Amugy a game tetszik, bar elég nehez eszre venni az ellent, de aht az eletben se volt konnyebb.
A lefekvesnek, felallasnak van bill.parancsa? Mert igy eleg nehezkes

Csacsi
Ha valakinek lenne kedve kiprobálni multiban a játékot, az írjon mailt nekem. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lehet. Este 6 után otthon vagyok, szóval várom a vállalkozó kedvûeket.

Csacsi
Nem tudom, nekem így tetszik ahogy van, de ez persze szubjektív vélemény. Szerintem két mentés kicsit sok lenne, egy mentés meg minek, tehát jó így :)))))

Éppen ez a lényeg, hogy nem akkor mennt amikor akar, mert csak egy slotod van.
Vagy olyan megoldás is lehetne, hogy nem slot van, hanem össz-vissz 2x-er menthetsz egy pályán, vagy valam ilyesmi.. Így te döntheted el, hogy mikor, mégsem lett így annyira könnyû.. :)

Hypo
köszike haza megyek ki próbálom

a.carkey
Oké-zsoké ...........................

A medve nem játék.

Csacsi
Nem arra mondtam, hanem kérdezte, hogy jó-e az a driver, és mivel az a legújabb hivatalos, ezért írtam neki, hogy azok mindig jobbak, mint a régebbiek.

a.carkey
Nem a 4072-es a legújabb?

A medve nem játék.

Csacsi
Általában, a hivatalos legújabb driverek mindig jobbak.

Hypo
köszi a gyors és szakszerü segitseget, haza megyek megprobalom, amugy nimo codec pack van fent, driverem ez van fent gf_2942_win98me
de akkor felrakom a 40.72-t az jo?

a.carkey
Ace Mega Codec Pack fent van? Ha nincs, tedd fel, a probléma megszûnik! Engem is szopatott, miutan az ffdshow-t és a nimo lightot hagytam csak fent. Ahogy visszatettem, minden mükszött ... Ha nvidiad van akkor 4072-es drivert tedd fel!

A medve nem játék.

Csacsi
Probald letolteni a legujabb drivert. Azthiszem 40. valamennyi, az nvidia.com-on fent van.

Haveromnak is FLt-s verzio van.
Windows xp+sp1, gf3ti200 128mb es gond nelkul fut neki.
Neki a legujabb driver van fent.
Nekem eredeti van, es szinten olyan config mint a haveromnal, de nalam sem volt gond.

Hypo
Hali a következö a gondom a játékkal. Flt verzio felinstallálva, minden a helyén, indit és kiirja hogy a direct draw-nak nincs eleg memoria???? es kilép a játék. Tudom hogy neha elofordul az ilyen, de hat nekem minden game megy altalaban, dx8.1 abit suilro gef4200 128 mega, gyari driver.
Mi lehet a gond? a crack miatt ilyen, vagy ez a gamma hibaja, mert ha ati kartyam lenne megertenem, jo gyors meg minden csak alig megy rajta valami:}} de eddig ilyen gondom nem nagyon volt, aki tud valami megoldast pliz

Csacsi
Ja a link : plat00n.cjb.net

Csacsi
Ja a link : plat00n.cjb.net

Csacsi
Elkészült egy nem hivatalos patch! Hogy a magyar verzióval mûködik-e, azt nem tudom, mert még nem probáltam ki.

Pár dolog, amit tartalmaz :
új zenék
új hangok
kameramozgás
Bugok javítása

Nagyjábol ennyi.

Ha jól mûködik, akkor a hang modosítás miatt leszedem, mert a szövegelés helyett, tényleg halálhörgés lesz berakva.

Csacsi
Bocs a duplazasert