307
DR új játéka
  • :)
    valaki megcsinálta a 4-s küldetést ?? faxom kivan azzal hogy a hid elfoglalásánál az összes ember elesik majdnem.. na yó, marad 3.. de azzal a 3 nyomival nem lehet megvédeni a 10 ezer vietkongtol, akik csak úgy futnak mint a meszes...... valakinek 5lete ?
  • Wajk
    akkor ok... :)
    valaki azért felrakhatná a magyar hangokat is vhova!! pls!!!!
    nagyon nagy segitség a szöveg!!:))))
  • Wajk
    Bocs, de csak modemes netem van és a MATVÁv miatt nagyon SUX a dolog. Tényleg feltenném, de most perpill még nincs rá lehetőségem. Hátha valakinek még meglesz a magyar... (De szerintem szöveg az nagy segítség nem?)
  • Wajk
    jah boccs! Csak megnéztem, hogy ilyen egyszerű-e editálni. Nincs a könyvtárban egy "creditss.txt", mert az az eredeti.
    Ha nincs akkor légyszi a Wajk-ot írd már át "Fehér Gábor"-ra. Kösz!
  • Wajk
    akkor most fennt volt?
    wajk: különben is mi a fenét keres a neved a platoon stáblistában ?:)))
    na, én csak ott találtam beszédhangokat:)) lécci nbyomd fel:))
    sőt, most néztem meg, asszem csak a Speeches könyvtár kell 11 mega:)) de azé, még jobban megnézem:)
    wajk: müxik!! figyi nincs kedved felnyomni a sound könyvtárat is ?:)) az angol csak 40 mega:))
    wajk... nincs fenn a file, nem található:(( elküldöd nekem mailba ?? [email protected]
    köszi
  • Wajk
    :))
  • Csacsi
    Eleinte én is így játszottam, hogy megpróbáltam nem veszteni embert, de az 5. küldetés tizedszerre már unalmas volt, szóval inkább már csak arra hajtottam, hogy minnél kevsebb embert veszítsek.... :)
  • Wajk
    jah szép kerek történet, napló meg minden. Tisztára bele lehet élni magadat a játékba.
    Amúgy ahogyan régen olvastam én is megpróbálom úgy végigvinni a játékot, hogy egy embert se vesszek. Most járok a hadjárat első küldetésénél. A végére egy emberem elhullott, így újrakezdem, de marhára örültem magamnak, mert tök élvezetes volt így lépésről-lépésre haladni...
  • Wajk
    Jah egy apróságot elfelejtettem. :)
    Magyarosítás_Platoon.zip(32kb)
  • Wajk
    Jah megvan. Naszóval szerintem nálad is így lesz.
    1. a játék könyvtárában van egy "TEXT" könyvtár
    2. abban van egy "English" könyvtár (gondolom én mert nálam egy "Hungarian" alkönyvtár van.
    3. naszóval a könyvtárban lenni kéne olyan fájloknak, hogy: "diary.txt", "messages.txt"...stb.
    4. ha ez is stimmel, akkor szerintem ok lesz a dolog. Azért előtte csinlálj egy mentést. Remélem ezért nem nyírnak ki a fejlesztők. :)

Én is izzadok a játékkal. Mondjuk a kamerakezelés, hogy a fa fölé akar menni egy kcisit zavarő, mert olyan 30-45 fokban szeretm játszani a 3D játékokat. Nem baj azért elviselhető... :)
    Ha eleget gyakoroltam irány a multi!!!!!!
  • Árnyvadász
    7. küldetésnél vagyok... Még mindig nagyon jó a program. A legjobb szinkronja Whitemore-nak van, de mivel kilövik elég hamar, ezért nem tudtam sokáig élvezni a hangját.. :)

A 6. küldetés a legkönnyebb idáig és nagyon hangulatos is egyben... Végül is a 7.-nek a része, és itt jól tették a fejlesztők, hogy különválasztották, mivel a kettő együtt egy küldetésnek nagyon hosszú lett volna.

Van ebben a progiban minden: "Városi harc": értsd Faluban játszódik, Dzsungel harc -szinte mindennapos, igényes kerettörténet, egyre erődödő vietnámi nyomás, egyre több ellenféllel és a rejtett bunkerek annyira jól el vannak találva, hogy csak na!

5. küldetésnél ne felejtsétek el, hogy Lionsdale-nek van Airstrike támogatása! Nagyon jól jön, mégha csak egyszeri is.

A 7. küldetést gyakorlatilag megcsináltam.... volna, ha hülye fejemmel nem kezdek el rohanni. Amikor a teherautót kifüstöltem a vietekkel karöltve, elkezdtem futni a kijelölt cél felé (pálya vége) és ráfutottam egy aknamezőre. Pontosabban egy elaknásított útszakaszra. Ez nem lett volna még baj, mivel túlélte mindenki, csak mikor arrébb akartam kúszni az utászommal a lába pont hozzáért a maradék aknához és Bumm... De ez a küldi annyira élvezetes, hogy örömmel vetem bele magam mégegyszer.... DR rulzz...
    Wajk: most akkor tudsz mondani linket ahonnan letölthetem a magyarositást hozzá ?
  • Wajk
    Mivel még csak most installtam fel, ezért még csak a trainingnél járok.
    Majdnem le is szedettem magam a gyakorló vietekkel. :)

Na komolytalanra fordítva a szót. Nincs valami Bloodpatch? Nem kell valami nagy fröcsögés, de egy pár csepp igazán elcseppenhetne, amennyire kemény a játék...
  • Wajk
    Úgy láttam, ahogy barangoltam a struktúrában, hogy megoldható a "magyarosítás" ha nem valami veszett nagy méret, akkor feldobom valahova...
  • Wajk
    Akkor örömmel jelenthetem be, hogy megérkezett!!!!!!!! :)
    nekem az angol verzió van.. lehet valahogy magyarositani ?? elég ha csak a felirat lesz magyar.. a hangok nem lényegek...
  • lens
    http://www.gamecopyworld.com/
  • lens
    ...............BELEŐRÜLÖK!!!!NO SAVE!!!
  • Wajk
    Na a mikulás meghozza nekem a magyar Platoon-t!
    Remélem király lesz. Eddig sikerült megálnom, hogy leszedjem az angol verziót...
    Még soha nem játszottam magyar nyelven beszélő játékkal (A S.W.I.N.E. sajnos angolul van meg (legál)).
    Izgulás tetőfokon... :)

Tudom hogy nemérdekel senkit... :)
  • Pintyőke
    Dauby: nem vedd magadra a dolgot... Annyira nem jott be a jatek azert adtam el. Ratetozott az is, hogy nem indult, aztan igy dontottem.

A Haege az nagyon jo. ;)

Egyebkent meg, csak igy tovabb!
  • Pintyőke
    Dauby: most mar lenyegtelen. Maradok a Haege-nel, az muxik. Platoon-t eladtam haveromnak, nala ment gond nelkul.

Gep konfig:
    900-as Celeron
    ABIT BX6v2
    ASUS V7100MX videokartya
    512RAM
    2db SB PCI 100-as hangkutyu

Inditaskor bejonn a Platoon felirat, majd eltunik, aztan valami feher ablakot megnyit, aztan az is eltunik. Ezekutan semmi sem tortenik. Mintha el sem inditottam volna a game-t.

ui.: crack-el elindult. :)
  • Pintyőke
    Na skacok! Eredeti gyari Platoon es baszik elindulni. Ezt kapjatok ki! Haegemonia gyonyoruen muxik, de ez az istenert sem akar elindulni. :(

Ohhhumm, most fogom eladni, aztan leirom crack-esen, mert az MEGBIZHATOBB!!!
  • aiguo
    Azsiaban is megfog jelenni-(Tajvan)-es ha igen mikor?!

Amugy igen buszke vagyok arra,hogy ez a jatek magyar fejlesztes!!!

Varom a megjeleneset:-)) Es gratula a Csapatnak!
  • toma
    javaslat: nyomj egy finom Windows Update-et, tedd fel az a DirectX-et ami a Platoon cd-n található.
    Ha így is gond van fordulj bizalommal a helpdesk-hez engem tovább kurvára nem érdekel :P
  • toma
    hogy ne csak baszogassak:
    A Microsoft DirectShow alkalmazásfejlesztői felület segítségével a számítógépen és az internetes kiszolgálókon lévő multimédiafájlok jó minőségben rögzíthetők és játszhatók le. A DirectShow sokféle audio- és videoformátum használatát teszi lehetővé, többek között az Advanced Streaming Format (ASF), az Audio-Video Interleaved (AVI), a Digital Video (DV), a Motion Picture Experts Group (MPEG), az MPEG Audio Layer-3 (MP3), a Windows Media Audio/Video (WMA/WMV) és a WAV fájlokét. A DirectShow segítségével lehet videót rögzíteni, DVD-t lejátszani, videoszerkesztést és -keverést, hardveresen gyorsított videodekódolást végezni, valamint analóg és digitális televíziójeleket hangolni.

• toma
    "az eleje direcshow filter hibara hivatkozik,"

Miért nem lehet elolvasni azt a kib@szott read me-t?
  • Árnyvadász
    Értem. Ok.
  • spR
    A Lost Patrol KIRÁLY játék volt.
  • Hypo #208
    ollo, lehet hogy igazad van de nalam w98se-vel és ace legujabb codec pack-al se megy az eleje direcshow filter hibara hivatkozik, de aztan par klikk es a jatek maga megy. Viszont nem hinnem hogy szegeny gamer a hibas csak. pl az avi info nem is ir ra codecek, aki ezt a tomoritest csinalta nagyon el b....valamit ez teny kar is ezen vitatkozni
  • Spenser
    Hali
    Nekem is elküldhetnéd az exe.-t :
    [email protected]
    Köszi
  • ollo
    Megtennéd hogy nem használod az én nicknevemet????
    Köszike
  • Braveheart
    Érdekes lenne, ha angol beszéd lenne magyar felirattal... Engem meg rohadtul idegesít, hogy megjelenik egy magyar játék, ami még jó is, és egyes emberkék rögtön arról kezdenek el dumálni hogy honnét lehet letölteni... és csodáljátok, hogy alig mernek magyar fejlesztők belekezdeni új játékokba? Majd' egy évig dolgoznak egy játékon, és amikor az egyik készítő elmegy egy fórumra mit lát? Hé have' honnét lehet letölteni a a játékot? Ennyit erről. Nem mondom hogy én szent vagyok, de a magyar játékot én már csak becsületből is megveszem.
  • nocomment
    Nem azért mert idegesít, vagy mert nem értek hozzá és egyébként se értem:), de az meg hogy lehet, hogy a deamonnal simán megy minden, aztán meg a cloneCD-vel kiírva nem működik, próbáltam mindenféle *.exe-t már. Valaki küldjön egy csodakütyüt plz.

/Dauby: Magyarul nagyon jó feelingje van a game-nak szerintem, igazán jól sikerült.DE a szerzői jogok vitájába nem szívesen mennék bele.../