9499
Intel
-
szerintem meg pont olyanok vannak benne, amik nem érik meg az árukat
6500 - inkább olcsóbb proci megtépve
p5k se - mi az az SE? inkább giga ds3
geil ultra - minek? inkább 1066 vagy 800 kingmax olcsóbban
ge - hát nemtudom, 23K körül van sima gt, 30K-t nem adnék 8600-os kariért, gts-ért sem
táp oké
-
Livius #6217 E nélkül vegye inkább GALAXY 8600 GE 256. Jobb lenne inkább a GTS. -
zoolee #6216 Nah, úgy döntött a tesóm, hogy új gép kell neki...
Úgy néz ki, hogy eze lesz benne:
ASUS P5K SE
INTEL C2D E6550
2 X 1 GIGA GEIL 800 ULTRA KIT
GALAXY 8600 GE 256
Chieftec 500W GPS 500AB
Valami kis viskó neki... Lehet, hogy egy régebbi ház lesz, amit ahogyn lehet vagdosni stbstb...
És a többi mellékes 2 x 250 giga seagate vinyó lg duplarétegp dvd stbstb..
Vélemények? Szerintetek kiegyensúlyozott?Szerintem az, erre figyeltem, de azért hallan szeretném más véleményét....
És ez a kis gamer gép meg lenne 125-130 ből...
Vagy ha ismerőslesz kedves nekem nagykerből cuccoakt hozni akkor 8800 GTS 320 v. 640... -
Livius #6215 Szerintem SZAR az
amd!! 

Legyen már flém hogy prörgjön a topic. -
persze a levegőszállítása a 7 Pro és az X12-nek a legjobb -
az én saját sorrendem tapasztalat szerint hangosságba (aki nem hiszi el eljöhet és reprodukálom )
0. Yate Loon 8cm D80SM-12 12V 0.14A (5éves) 30cm-ről már nem hallani hogy megy:-) FSP mATX tápból szedtem ki
1. Intel gyári Nidec-motoros hűtő semmi morgás (új)
2. AC Freezer 64 Pro 900-2000rpm kis morgás (új)
3. Coolink Green Silent X12-1600rpm kis morgás (0.5éves)
4. AC Freezer 7 Pro 900-2500rpm közepes morgás (új)
5. Coolink Green Silent X9-1900rpm nagy morgás (1éves)
ja és hozzá kell tenni alergiás vagyok a zajra!
-
nekiálltam vizpapirral finoman átmentem rajta
elvileg ma jön a trafóm és összerakom ipari pasztával
amit forcsának találok felmelegítettem hajszárítóval a bordákat és ahol a processzorral érintkezne a tömb 2x melegebb lett mint a borda
nem fordítva müködik a heatpipe? vagy ebbe is vizescsövek vannak mint a gagyi heatpipokba? szétszedni hogy ezt megtudjam nem szeretném
-
nemtudom miért tomshardware-s tesztek vannak linkelve a bannerbe
valahogy nem korrektek
én speciel nem hiszek nekik
lehett volna a ph-ról, mert magyarok vagyunk nem..........?
-
szerintem ha leszedném és a hővezetőragacsot lemosnám és raknák alá standard pasztát akkor a hűtőborda tuttira melegebb lenne és jobben átadná a hőt a környezetre
csak nem akarommegcsinálni, mert még garanciális -
zoolee #6209 Hát az MSI lapján az a vidámpark..Pff..LOL -
965is piszokul melegszik. Igaz csak egy réz borda van rajta, semmi heatpipe rendszer de elsöre akkor is meglepö volt, hogy csak biosszal szorakoztam és akkor is ilyen 60fok volt a chipset. -
Inquisitor #6207 Mondjuk abból a szempontból nem szerencsés, hogy többen szívrohamot kaptak amikro az első képek jöttek P35 lapokról, mert volt rajtuk pár köbméter hűtőborda/heatpipe. Ha azt nézzük, hogy alig tud valamit felmutatni a P965-el szemben, akkor elég érdekes, hogy ennyivel jobban melegszik, pláne mert újabb technológia. Még szerencse, hogy nem hallottam senkitől tényleg melegedne nagyon ... -
jó lett a banner
-
Livius #6205 "chipsettől is függ mennyit fogyaszt egy gép és még sokmástól is"
Ezzel gondolom megint a P35-re célozgatsz. Itt nagy flém lesz megint estére, ha így folytatod. -
zoolee #6204 Na ezaz, ahelyett, hogy aahelyett a vaskazán helyett venne 1 jókis gef et itt rinyál, a 2 vattjával..-.- -
Maszka, most komolyan ne tedd magadd nevetségessé!
2 watt az annyit jelent hogy 500 óra alatt megspórolsz 1 kwh áramot, ami jelenleg 3x forint. Szal hatalmas spórolás 500 óránként 30ft-t megspórolni. Inkább mindig kapcsolt le magad után a villanyt a konyhába azzal sokkal többre mész :)
Abban igazad van hogy sokminden mástól is függ, de ezt így most ne akard a procival magyarázni, merhogy az intel mennyivel szarabb, helyette a x1950esedet cseréld le egy gef2mx-re, az tuti nem fogyaszt sokat :) -
zoolee #6202 Akkor ne vagyél n force os lapot. -
sok kicsi sokra megy
chipsettől is függ mennyit fogyaszt egy gép és még sokmástól is -
naneeee, 3%-al többet fogyaszt az amd-nél az intel proci? Ha az c2d az 60at fogyaszt, akkor annak a 3%-a az durván 2 watt. Most komolyan ez a nagy spórolás? :) -
nekem 2hét volt mire letelt:-( -
zoolee #6198 Tessék csak tessék, akkor jövök én is, kibanolnak, és jövök a másik regemmel, amit tegnap megcsináltam, hogy addíg se legyek újreg, amíg ezt toom használni.:) -
shrike7973 #6197 Namost hogy eltünt a 3 csillagom akkorát bepofázok mindjár... 

-
na hát mikor sony vegas-sal húzom át a DV kazettáról a nyers videt, még mindig a gép a gyorsabb és nem a kamera lejátszó sebessége :) -
ezt jól +aszondtam :-) -
revoltec lightwriter
ha minden igaz akkor halnap kapot 1 iyólyen hűtőt+ Corsair 450VX táp 5év gar dobozos tápot és akkor adok a procinak +a vganak is
az AC Freezer 7 Pro szétszedtem leszedtem róla a ragacsot megy rá ipari standard hővezető paszta
1 kicsit ultradermel is kipoliroztam
rájöttem nem az AC ventija a hangos hanem az ahogy a lemállákonátfújja és mivelsűrűn vannak a lamellák ezért hangos ahogy áramlik a levegő
-
intel e2140 vs 4000+ x2 bribane
ha csak a procit nézzük akkor kb 3% az eltérés az amd javára -
zoolee #6192 Intel c2d nek 2 mag fogyaszt 60-65 öt. -
Mennyivel fogyaszt többet az intel mint az amd-s? (Wattban) -
egy a lényeg AMD 25eft alatt jobb választás egyérteműen -
zoolee #6189 Nah, nem mint ha te nem fikáztál volna..
Sőt, te kezted a flém et, anélkül, hogy figyelmesen elolvastad volna amit írtam..
Na mind1.... -
mert nem ugy viselkedtél?
személyeskedtél
fikázzol mindenkit akinek AMD-s gépe és jobb lesz ha befejezed,mert unalmas már
attól még h fiatalabb vagy illemet is tudnod kéne... -
zoolee #6187 Persze, mert mikor már látta, hogy gigaszánalom amit mond, szólt Shad nak..-.- -
zoolee #6186 Intelnek se több. -
a lakásba szinte mindenhol energiatakarékos philips izzók vannak :-) -
szeretném a környezetet kímélni és a pénztárcámat is :-)
a ph-n addik-tok örültek neki hogy erre törexem -
Azt áruld már el nekem miért annyira fontos neked hogy mennyit fogyaszt a procid? Greenpeace-s vagy, vagy mi a fene? :) -
ja és TDP65W-os az AMD :-) -
látom te is megkaptad a 2büntit -
35%os AMD tuning :P -
zoolee #6179 Na, modik nélkül már nem is megy?