9499
Intel
-
#6178 mi volt itt? -
#6177 Tiszteletlenségre nem jogosit fel... -.- -
#6175 mondtam valamit nem?
Stilus
tudod kit hülyézzél le! -
#6174 Vegyél már vissza te takony,hát nem igaz hogy veled csak így lehet beszélni ,nem értesz a szép szóból.2X olyan idős embereket hülyézel mint te ,vagy te így beszélsz személyesen is az idősebb korosztállyal?Kétlem...
ha viszont igen akkor gratulálok a szüleidnek a neveltetésedhez!Adod itt a tanácsokat a hatalmas szakmai háttereddel... -
#6172 és Te ezt mind egyszerre csinálod? lol
vegyél vissza a stílusodból öcsi! -
#6171 lényeg az utolós mondat -
#6170 "Rengetegen fordulnak hozzánk kéréssel, hogy állítsunk össze konfigurációkat, tanácsoljunk ilyen-olyan hardverelemet. Bár folyamatosan teszteljük a legújabb grafikus kártyákat minden szinten, és követjük az árak alakulását, gyakori, hogy mi sem tudunk tanácsot adni, vagy az a tanács, hogy várni kell a következő generációra, mert az hű, de jó lesz. Miért van ez így? Elsősorban a pénz miatt. Egy VGA akár 100–150 000 forintba is kerülhet, de még a középkategória ára is 25–50 000 Ft körül mozog. Ezzel szemben jó processzort például már 15–20 000 forintért kapunk"
http://prohardver.hu/teszt/hazai_palya_hajra_elott/vga-piac.html -
zoolee #6169 Azt, hogy az a 4000+ ost nem 2140 esel kéne összehasonlítani..-.- -
#6168 Az 1950pro fogyaszt ott sokat nem a proci.
Amugy 1024es felbontásban pl én már nem játszom már vagy két éve. Élsimiítás nélkül sem. -
#6167 most éppen arra törekedek minélkevesebbet fogyasszon a proci
ha lesz időm akkor megpróbálom 6x-os nál lejjeb vinni a szorzót
állítólag RMClock utility -val meglehet
amd-t levitt valaki vele 4x-esre -
#6166 bővel elég most x2 4000+-os venni mindenre elég tökélesen
amit összeraktam gép 1028x768-ba max grafikán élsimitás nélkül kifogástalanul fut a stalker 2600xt-n
ugyhogynem tudom mit magyarázol zoleee! -
#6165 Nálam általában fut a Photoshop 9 (olyan 500 és 1GB közti memet zabál, attól függ, hogy éppen mi van benne megnyitva), kb. 20 firefox ablak :) (az is megeszi a 200 megát), tv tuner progi (eszi a cpu-t sajnos), winamp, a háttérben meg irdatlan sok szirszar, több messenger, torrent kliens, ésatöbbi... még emellett játszani is tudok, ha nagyon akarok ;)
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a ramok olyan überek, hogy sokkal szarabb késleltetésű ddr2 (3?) ramokat is leverik sebességben, úgyhogy az sokat dob. -
#6163 érdekes én 3800+ athlon 64-gyel dolgozom (zene, design, programozás, ésatönni), úgyhogy ha komolyan gondolod, akkor csókoltatlak :) -
#6161 lesznek feles szorzók megint? hm... -
#6160 nekem jövőhéten derül ki a sony vegas mit mond a 6750-esre alapon :) -
#6159 Elég sok mindent fel tudnék sorolni amire kell (Vagy csak egy 2.5-3.0 körülire huzott c2d). Pl FSX, Stalker, TDU... meg ha ezek mellett mondjuk akarsz még egyéb eröforrásigényes dolgokat csinálni akkor föleg. -
#6158 mi a ráknak kell ennél(3800+) nagyobb proci? höh?
jah nem tudod megmondani,mert sose használtál AMD-t akkor meg minek pofázol bele h zenehellgatásra elég heh?
-
zoolee #6157 Mért is?Ezt én komolyan mondtam. -
#6156 "szal kb arra elég, hogy a Gokartpályán az ember zenéthallgasson, menjen az időmérő progi, és közbe még valamit csináljon..."
egy smiley-t odatehettél vóna... ^^ -
zoolee #6155 Amúgy, a 2140 es kb 3800 EE s p4 teljesítményét hozza, szal kb arra elég, hogy a Gokartpályán az ember zenéthallgasson, menjen az időmérő progi, és közbe még valamit csináljon... -
zoolee #6154 De nem árted, hogy az AMD k sokkal olcsóbbak a teljesítményükhöz képest mint az INTEL..
De most megkérlek valamire.
MEnj be a boltba, és vegyél 1 c2d e 6320 ast vagy egy 6420 ast..Azt meg add el vagy dobd ki..;)
Állíts mindent alapra a gépedben, tedd bele, és meglátod, hogy ez alapon szinte megveri a 2140 est....
És a fikázásnak,nyávogásnak legyen már vége..!!! -
#6153 Ne várj semmit, nézz körül, tájékozodj, se az Intel, se az AMD nem karitativ szervezet nem azért vannak hogy te minnél jobban járj, hanem azért hogy ők minnél jobban járjanak... Ők állapítják meg hogy mennyiért adják a cuccot, attól még hogy ugyanannyiba kerül mint egy másik proci ami lehet hogy gyorsabb nála, az legyen az problémájuk. Ha ennyire tudod hogy mit tud a proci akkor miért csodálkozol egyfolytába??
És ne hogy már sajnáltasd magad a sors így hozta, mert tudtál volna simán mást venni, senki se szoritott fegyvert a fejedhez hogy csak ezt a c2d-t veheted meg! -
#6152 én csak annyit vártam el tőle hogy mivel c2d igy c2d ugy legalább gyorsabb legyen mint a vele egy árba levő 4000+ brisbane
azt még a nagyonrégi 3800+ is elveri 10-ből 9x :-(
tehát azzal járta m volna a legjobban ha csak ramokat vesze a régi gépbe -
#6151 ha a legolcsóbbat veszem, nem a legnagyobb teljesítményét várom..... -
#6150 Sajnos már az AMD se csomagol rézmagos hűtőket olcsó procijaihoz:-( ahogy az intel sem -
#6149 Ha nem szereted ill. nem akarsz tuningolni akkor miért a 2140-et vetted???
Nem értelek....
-azért vettem azt, mert az volt a leglocsóbb
Gondolom nem kényszerített senki, hogy amd helyett intelt vegyél???
-a sors kényszerített, mert nem volt amd-hez megvásárolható jó alaplap
de ezt már leirtam többször is
-
#6148 De akkor tényleg a többieknek lesz igaza akik "lehülyéztek".
Ha nem szereted ill. nem akarsz tuningolni akkor miért a 2140-et vetted???
Nem értelek....
Amióta megvetted a szar lapod (aminek ha utánaolvastál volna tudhattad volna, hogy milyen próblémái vannak)
és megvetted a procid (a legkisebb c2d), azóta csak fikázol itt mindent, meg lassú neked, stb....
Gondolom nem kényszerített senki, hogy amd helyett intelt vegyél???
Illetve ha intel kell és nagy teljesítmény, akkor néztél volna valami nagyobb c2d-ot és valami stabil jó lapot hozzá.
Ennyi...
A saját hülyeséged (rossz választásod) miatt szitkozódsz már itt hetek óta!
Tényleg nem értelek, hogy konkrétan mi is a bajod (ennyi erővel szidhatnád saját magad). -
#6147 értsd már meg kinőttem a tuningból
a sajáttervezésű vízhűtésem is a vitrinbe parkol már 2éve:-(
amugy menne szerintem 1.5V-al 3100mhz is csak ki tudja meddig
szerintem ugy 5évet azért kibirna
mert volt olyan a ph-n aki gyári hűtővel megadta neki a 1.5V-ot
-
#6146 mivel nem szeretek tuningolt gépet használni sokkal jobb választás lett volna az AMD vagy nem eladni az AMD-t
sokat olvastam forumokon mire ezt megvett mindenki írta milyen jó meg minden
azt mikor megvettem tapasztaltam alapon még lassabb mint a régi 1-1,5éves kontrukciós windosor 3800+ és potyára dobtam ki 15eFT-ot
nekem fontos a stabil gép és a kis fogyasztás
azért vettem ezt mert már 1.5 hónapja gép nékül voltam nem birtam várni örökké
Most is csak Abit AN52-es alaplapot lehet kapni sehol nincs KN9 Ultra - ami nagyon bevált -
#6145 a vga alapon ment mert a táp már kevés volt oda -
#6144 A VGA-d itt alapon ment ugye???? -
#6143 Az én procim (E6400) 1878 pontot kapott a 3dmark06-ban, alapon, mindenféle tuning nélkül. Kérdem akkor mi az istent sirsz még a procid miatt? :) -
#6142 a bevált cuccokat érdemes megtartani ilyen a régi Logitech kormányom is amiből most 3kormány is is kijönne mert annyi anyag van benne -
most tuningoltam 1 kicsit mert rákerült az AC Freezer 7 Pro
hangosabbb alapból mint az intel gyári venti mert az 800-on prörgött az AC 1050-en
morgósabb a hangja is
1600@3000 +0.08V 5perc orthos után kifagy
1600@2800 alap 10perc orthos után kifagy ram 800helyett 840 4-4-4-12 2T 2.1V
1600@2800 +0.02V 2h orthos tökéletes ram 800helyett 840 4-4-4-12 2T 2.1V
szerintem fogyasztása a procinak a 2x-esére ugrott
szerintem ha adnék a procinak 1.45V-ot akkor vinné a 3000-et
a fogyasztásról és tuningolt fogyasztásról írjon valaki vagy linkeljen, nagyon érdekel mennyit ehet így pontosan
új eredmény:
1600@3000 1.425V 3h orthos tökéletes ram 800helyett 750 4-4-4-12 2T 2.0V
ennél kevesebb árammal lefagy
a hőmérséklet 10-15 fokkal nőtt 1600-hoz képest
-
#6140 Nagyon tetszik ez az E8200, szerintem ilyet kéne vennem -
shrike7973 #6139 Hát igen a jó öreg sb audio pci 128..olyan volt a hajdani p2 es gépemben ;)... -
zoolee #6138 Yorkfield et a népnek occsóért..;) -
#6137 ÁRAK!
-
#6136 Nekem van félretéve Creative SB128 Pci a gépembe :-)
volt Sound Blaster Live! Digital-om is de azt pénzhiány miatt eladtam:-( -
#6135 Nekem speciel nem kommersz az alaplapom (Gigabyte P965-S3), mégis sokkal rosszabb az alaplapi hangkeltője, mint a jó öreg SB Live!-om (16 bites).