Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
kösssszzzzz
gergou
ott 9 ora 5-10 percre kb, de ha az oraval szemben megnezed a harom nevet, es a hozza tartozo iranyokat, rajossz erre9 henry-hour, m...-minutes, s...-sex).

`Take a look to the sky just before you die`

Dynamic
Az apartmanban mennyire kell beállítani az órát?
gergou
Na, akkor most jon neked a java, nekem a benti reszek tetszenek a legjobban. Egyszeruen profi munka. Nemsoka lesz berettad, az mar franko fegyvernek mondhato, na meg flaslight, ami gyonyoru real time arnyekot csinal minden obijektumnak, es falbol kiallo pocoknek( Csodalatos...).

gergou
Szavakba onteni nem lehet, azt, hogy milyen fantasztikus ez a game! Allitom, a leggyonyorubb grafikus enginet hasznalja a piacon levok kozul( a doom 3at leszamitva...). Egy szo mint szaz, aki ezt kihagyja, az buncselekmenyt kovet el

Faki
Hát most jutottam be az apartmanba és eddig nem dobtam hátast... Szvsz a szörnyek elég nevetségesek,de tetszik ahogy csúdszkálnak a földön 😊 Kinti helyszínek szódával elmennek, a benti rész tetszik, legalábbis amit eddig láttam belõle. Szvsz ebbe a világba a resident féle szörnyek passzolnának, de hátha lesznek valami beszaratós enemyk is. A kamerakezelés profi, azaz nekem tetszik, hogy nem hagyományos.
Végül egy kérdés😊 Hol lehet már normális fegyvert felszedni? 😊

gergou
el fog indulni, de csodat ne varj, de ezt a gamet mindenkepp erdemes kiprobalni!

Falabu
950 Mhz + GeForce 2Mx400 + 382 MBSDRAM-al elmegy?!! Már nagyon vártam a gammát!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

gergou
basszus, nalunk mar a ho is esik, egyre jobban parazok, az ejjel nem fogok aludni aszem, hanem par genyedzo szornyet atkuldok a masvilagra, jeah ezt mar nevezem horror gamnek

Az biztos igaz hogy kiba beszaratos neha es ebbe kozrejatszik a zene is ami nehol kicsit pszihos,1szoval imadom😊

http://sector.warez.hu
gyraph
Én ma visszatelepítettem a játékot , mert tegnap fáradt voltam és gondoltam adok neki még egy esélyt...és a véleményem valamennyire megváltozott. Ami a "mánsztöröket" illeti szerintem továbbra is bénák és az irányítás se tetszik nagyon, de a hangulat az kezd fasza lenni. Ahogy világit hösünk kabátján a flashlight a paráztató épületekben; a próbababák a véres szobában; a vihogó kislány aki néha feltünik; vér és jó zene mindenhol szóval jó kis parának nézzünk elébe...
Hja és a köd azért volt szar nálam , mert nem tettem komplexre...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Adi
Iso verziot

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nem tudnátok adni egy címet ahol lelehetne huzzni

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ohh faszomat már elnézést kijött????? És én nem tudom

Gyerekek be lehet szarni a játék közben...
De komolyan iszonyú félelmetes.......
Éjjel fejhallgatóval sötétben próbáljátok ki....
cypher
Kiba..ott cselló,százszor szakadtam,mire leér,kijön az UNREAL II.....
Dynamic
Mivel konzolátiratról van szó(no optimalizálás), sajna kell neki az 1 ghz feletti teljestítmény és a magasabb kategóriás geforce.Amúgy kisebb helyeken,épületekben nem vészes de nyílt terepen igencsak beszaggat és az animáció is lekési a hangot.
Falabu
Hehe😊)
És bõvebben? Millen vas kell neki?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

számítógépen😊

\"Life is around you and in you.\"

Falabu
Millen gépen megy a picike?

Arse hole 😊
FREAK
mondjuk úgy, KIJÖTT

Riszpekk

Adi
Hi!! ez a Silent hill 2 kijön pc-re??

gergou
Hat sztem a game kurvajo egy szoval. Eloszor is a noise effectet ne kapcsoljatok ki, mert szerintem a hangulatra ratesz egy lapattal meg. Ami viszont nagyon meglepett, az a silent hill 3 trailer,...Hat ize Doom 3 at fog verni az biztos, de a 2 is Uberjol nez ki😊

Nem tudja vki mit kell az apartmanban csinalni?Van egy ora meg a kukaban vmi de mas nincs.Mar a flashlight megvan.

ÁjjLe BoBBi
BAASSSZZZUSSS! Na jó 3 cd-s a resident 1 cd-jével szemben, remélem nagyságrendekkel jobb lesz!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

no lejött de má lustavvagyok kipróbálni

ThunderMaX
Nekem az a 3. CD 7 órába telik úgyhogy nem kell ríni. 😄
hehe most látom van 3.CD-je is +1.15perc😞

így jártál😊

FREAK
na kíváncsi vagyok!!

Riszpekk

Egyébként több órája szedem(jó is lenne ha 5perc alatt leérne 3cd😊

nem tom ki az a vagyany én Xboxman vagyok😛

Mer te vagany vagy.

nekem 5perx és lejön...

ThunderMaX
Hát ahogy elnézem nem egy fényes értékelést kapotta gamespot-tól(6.2/10) Szóval ezek szerint elég gagyinak tûnhet és nem akarok vele egy hétig szenvedni ISDN-el míg leszedem.
Faki
Ne kajabálj, mert már alszanak egy páran!

Ne szo szerint ertsd,meg ha 6 eves korodban be is szartal a gatyadba ha egy felelmetes c64es gameval jacottal.😊)

6 ÉVESEN ESETLEG!
Zombik meg mindenfele mutansok amiktol a sotetben a gatyoba igencsak bekerul nehany fekcsik.😉

Faki
Mik az ellenfelek? Remélem nem amõbák, meg csapkodó faágak... mert ilyenektõl nemigazán parázok, hanem max a röhögéstõl esek le a székrõl.

gergou
nemsoka nekem is meglesz, mar alig birom ki retteges nelkul

Ne aggódj, csak az elején van ennyi köd, aztán leszáll az éjszaka... 😊

Hahaha! Azt jó lenne tudni... SZVSZ még a készítõk sem nagyon értik. 😊

Az a kezdés, hogy a fõszereplõ kap egy levelet, amiben a felesége hívja a titkos helyükre - a bibi az, hogy a néni három éve halott. A fõhõs nekiindul megkeresni.... aztán már az isten sem bogozza ki a történetet! 😊 Mindenesetre érdemes végigjátszani, mert van néhány fosatós jelenet benne! (nagyon király a térképezési rendszere is a játéknak)

Nem ilyen a játékban!Szar lett a képlopás...
gyraph
Hát nem tudom én láttam már király köd effektet, de ez egy fehér fal... 😞

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Kurva nagy a gamma amúgy....olyan igazi beszaratóss.
A köd effekt kircsi amúgy.A képen nemtudom miért ilyen szar....
Indits el a jatekot ,miutan betoltotte vagyis mar jatszol akkor nyomj egy I és onnan menj be a options
Faki
A nagybetûs konzol feeling 😊))