Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a második apartmanba még a legfelsõ emeletre nem tudtam bejutni
The World is Yours
4.részrõl csak pletyka van... 😊
The World is Yours
a masik coine meg abba a szobaba van ahol a keses ribivel talalkozol:]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
===============
IN WATER ENDING
===============
After the last boss dies, a letter from Mary is read. Then...
***SPOILER ALERT***
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JAMES COMMITS SUICIDE.
LEAVE ENDING
After the last boss dies, a letter from Mary is read. Then...
***SPOILER ALERT***
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JAMES LEAVES SILENT HILL WITH LAURA.
Those are only 2 of five rumored endings. I must get them all first
before describing them.
MARIA ENDING
After the last boss dies, James goes to Rosewater Park with Maria and
decides to leave with her altogether. Maria coughs in the process, so
supposedly he'll have to live through that nightmare again.
REBIRTH ENDING
After defeating the final boss, James runs to the boat and rides it to
the island in the middle of Toluca Lake. He performs a ritual for
Samael and according to President Evil, revives the cult.
DOG ENDING
After using the DOG Key at the appropriate location, a dog is at the
controls of a panel. James speaks Japanese to the dog and then the
ending ends. Thanks to "The_BullPen" for the description.
A bogarasbörtönös szobában a gombok közül csak a fényeseket nyomkodd a számbillenytûzeten.
Normál normálon játszom, a bogarasbörtönös szobából nem bírok kijönni.
Csak két fényes gombot látók és nem sikerült rájönnöm a kódra.
Segítene valaki?
Köszi!!!!!
Mekkora király lenne az a játék egy rendes irányítással, vagy first person nak megcsinálva, komoly harccal.

Bár nem is ez volt a lényeg,a hangulat nagyon ott volt.
mikor jön a HARMADIK rész????
Hang Probléma!
Mért van az, hogy amikor elverek egy lényt a botommal (még csak most kezdtem a gamét), akkor nincs semmilyen hang? Nem kéne hangeffekteknek lenniük ilyenkor? A hangkártyám egy S akárhányas Sonic Impact....
Alig van idõm lõni õket,aztán már "meg is dugtak".
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A temetõs vége az a "Leave" vége.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát enyiböl még nem tudom megmondani hogy melyik, de egyéként kiirja a gép a játék végén.
Az hogy ahoz, hogy üssek meg kell állni, meg kell nyomni a támadás gombot, és utána ütni, ez kb. 50%-al rontja a játszhatóságot.
Sounblaster Live 4hangszórós kártyán nincs semmi térhangzás, ez csak nálam van így?
(egyebkent mar tudnank rola, mert eleg elorehaladott allapotban van)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
(jatszad csak billentyuzettel😄DDDDD
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lantee: A "Little Mermaid" zenedoboz kinn van a száloda elõtt az egyik szökõkút kávályán. Ha szembe állsz a bejárati ajtóval, akkor a bal kéz felé esõn.
Már kb. 2 hete megjelent! 😊
Hol a fenében van a harmadik cucc? Már megvan a Snow White, meg a Celereieieieier (vagy mi), de a harmadikat sehol nem lelem!
csak a nyitasi modszerre akartam ravilagitani.. 😊
Köszi!
Egyebkent tudtatok hogy nekunk PC-eseknek mekorra makunk van? Ez a jatek Ps2 es X-Boxra jott meg ki de Ps2 nincs benne a Born From a Wish Scenario. Szerintem az a kibaszot feloras resz Mariaval erdekesebb volt mint Jamaes kalandja 😊 Eszmeletlen volt a kis temeto meg maga a szellem oui. Aszt elarulom hogy amikor a hazbol kimegyunk a lakastombe ott nezzunk mindehol korul mert meg megtudunk egy ket dolgot!!
Lyuk-öreg-nõ-lyuk-kígyó
2. Nem. Az utcsó csata (a végének megfelelõen) a fõ boss-szal van a tetõn (most nem mondom meg a variációkat). Az ominózus beszélgetés azután van, hogy kinyirtad a két piramisfejüt. Egy hosszú folyoson kell keresztülfutni. Ha nem álsz meg közben lazán végigérsz mielõtt befelyezõdne. Ha meg akarod halgatni akkor meg kell álnod és megvárni.
A történet az után a folyosó után szeparálódik a 4 végének megfelelõen. De mindig van egy fõ boss, csak a párbeszéd és a személy változik. A legyõzése után komplett különbözõ végek vannak.
1. Mindegy, hogy mennyi idõ alatt viszem végig vagy max. 3 óra?
2. Szó volt az uccsó csata elõtti beszélgetésrõl a folyóson...mármint amikor a csajszi felmegy az égõ lépcsõkön keresztül??
Szóval 4-rõl jobbra 9-re, balra 6-ra jobbra 11-re.
A nyilak mutatják a forgatás irányát.
(Én is megszívtam... 😊
Az "Reborn" végét ugy csináltam, hogy a Maria végénél direkt nem vettem fel a 4-ik tárgyat, de mentettem elõtte. Aztán viszatöltöttem felvettem és újra befejeztem (így láttam ezt a végét is), de a gép csak a ténylegesen a végívitt játékot számolja. Szóval láttam a végét de azt is csak 2/4 nek számolta mint a Maria véget. A "dog" véghez, hogy a kulcsot megkapjuk 4/4 végének kell lennie, amihez zsinorban kell a gamet végigvinni 4x.
Rodrigez: a másik két tárgy 1-1 könyv. Az elsõ a bezinkutnál van a középsõ újságkiadó automatában (a vasrudas kocsitól pár lépésre a fal mellet), a másik a Nightmare Hotel-ben az olvasóteremben van ott ahol a magnót meg lehet halagatni, fenn a polcon a magnóval szemben.
De ez még nem minden. Meg van "Rebirth" vége (azaz az extra) is!! Most már csak az "in Wather" és a "dog" vége hiányzik. De az "in Water"-hez mégy 1x a "dog"-hoz meg még 3x kéne végig vinni. Még 1x ok is lenne, de 3x nem hiszem hogy végigviszem, pedig azokhoz a végekhez nem kell semmi extra. Szerintem a legzúzósabb a "Maria" véget elõcsalni.
Egyébként a normális vége a "Leave", és az az alap vége. Az extrához nem kellet semmi különös csak 1x végigvinni, utána 4 ominózus tárgyat begyûjteni (ezek elsõre nem megtalálható tárgyak, csak másodjára). "in Water" sem túl nehéz, a "dog" meg "csak" annyi, hogy 4x a 4 végével végig vinni, akkor kapunk egy kulcsot, amivel a végén nyitható egy ajtó, na és akkor nyoja be azt a véget.
Egyébként a Marias mozi végén vagy egy elég megdöbbentõ párbeszéd lezárás, érdemes végigszenvedni érte a gamét.