Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szevasztok!!!Végigvittem a Game-t!Kapok csillagokat felül 4 alúl 8 darab csillag van mit jelentenek ezek?

Next PC upgrade: 2022

Csudri
arról még nem hallottál, hogy eredeti fájllal nemindul el egy másolt gamma? (máskor retardáltak kíméljenek)

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

vazzz! tárgytalan. megvan a patch! 😊))

Sorry.
Tegyél fel egy eredeti EXE-t.

patch honnan? még a cég honlapján sincs.😞( sajnos.

Csudri
Hello mindenkinek! Nem tudom, hogy másoknál is elõfordult-e a problem, de nem olvastam vissza! Szóval! Felinstallingoltam a gammát, el is indul, de nem lehet bemenni az optionsba! Ha megpróbálok akkor kivág a winfosba (xp és ME alatt is). A játék maga játszható lenne, de options nélkül csak safe mód-ban, úgy meg nem az igazi! Ha valaki tud segítsen! /megpróbáltam felrakni a patch-et is hátha segít, de nem tetszik neki a crack-elt indítófájl, úgyhogy müszi)

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Creator
Segits magadon isten is megsegit, szóval a coint berakás kimaradt, innen már sikerült tovább menni most a korházban bóklászok. Azért ha valakinek megvan a magyar nyelvü végigjátszás akkor küldje már el, vagy egy link.
Shep
Hát nekem win98 van fent és tökéletesen mûködök egy dolgot kivéve ha FSSA be van kapcsolva a winben szetdarabolja a képet szóval ki kell kapcsolnom, csak hát így nem az igazi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
7998 1151 próbáljátok ezeket de állítólag random számok

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na köszönöm a segitséghet most már van az optionsban betü. Most már csak a végigjátszás hiányzik. Ha vki elküldené nekem nagyon heppy lennék Cím: [email protected]
Atisz
Jaja, úgy látszik itt senki nem nyomja hardon. Nem szeretik a kihívásokat. De úgy látszik nekik van igazuk...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CSá atisz, mi a pálya? Látom nagyon nem megy a game. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Atisz
Na mi az, senki nem nyomja itt hard riddle szinten a SH 2-t? Jó lenne ha megmondanátok a kódot, mert már mindent végigpróbáltam elölrõl-hátulról. A szám valami 4765, de nem igazán látni, pedig nem éppen alacsony felbontáson küldöm.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Creator
Nekem is jöhet egy magyar nyelvü végigjátszás [email protected] Kezd már ez az apartman az agyamra menni, összeszedtem minden lomot coint, kulcsok volt már depis nõ, okadó srác, kislány de hogyan tovább?
skacok ha vki küldene nekem a silenth-ez egy magyar nyelvü végigjátszást vagy egy linket megköszönném. a mail cimem: [email protected]
THNX
light nekem fent van a windows service pack 1. Erre gondoltál? vagy ha nem lécci írd már meg melyiket mondod. THNX
skacok segitsen vki ha tud. Olyan problémám van a game-val hogy mikor az optionsba belépek akkor nem látszodnak a betük nem tudom miért. XP-m van. Ha vki tud kérem irja meg mit lehet vele kezdeni. Köszi
Atisz
Már minden lehetséges opciót kipróbáltam az eleje biztos, hogy 47. A többi variációt végigpróbáltam, de nem jött be egyik sem. Szóval ha vki hardon nyomta a riddle szintet, akkor mondja már meg mi volt az a román szám.

Atisz
Ja...amúgy nem tudna nekem segíteni valaki?
A kórházban vagyok és ott vagyok a 4x-esen lezárt doboznál, 3 lakat már lennt van. Na de a 4. amelyiken olyan tekerõs számzár van, sehogy sem akaródzik megnyílni, pedig elolvastam a kipárnázott falú szobában a vérrel a falra írt kódot(4765). Hiába ütöm be, semmi. Amúgy hardos riddle szinten küldöm.
Ha valaki tud segítsen! Lehet, hogy valamit még kell csinálni a számmal? Már mindenhogy próbáltam, fordítva is(fejjel lefelé ordított monitorral), de az se jött be...

Atisz
Na ugye hogy van 6. is...és az az ufós az milyen? Hogyan lehet elõhozni?

Atisz
Sehogy, azt csak a fémcsõvel lehet (folyamatos nyomvatartás mellett).

bizkit
Valahonnan le lehet tölteni ezt a játékot? Helpeljetek!

...úgy hogy...no comment!

Örm
Van valakinek sh2a.o00, sh2b.o00, és sh2c.o00 fájla, vagy linkje?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Shep
Hogyan lehet a karóval, döfni? /egyenesen elõre/

Ramore
Ezúton is köszi! 😊
Ramore
Légyszi küld el nekem is a magyarnyelvû végigjátszást! [email protected]
bizkit
Köszönöm szépen a végigjátszást! Ha van még akármi ilyesmi játékokkal kapcsolatban akkor nyugodtan forwardoljad nekem tovább!

Nem verni kell, hanem ha pl. véletlen megütöd miközben összevissza mászkál.
Amugy se kell ahhoz romának lenni hogy valaki verjen egy nõt. 😊

Atisz
Idióta...miért verném én a csajt? Nem vagyok én roma...

Természetesen attól függ, hogy hogyan viszed végig a gamet. Pl. ha a csajt vered miközben vele vagy akkor máris más befejezést ad.

Atisz
Akkor ok...és melyik az az 5, illetve hogy lehet elérni?

Szerintem sincs 6 befejezés, csak 5, honnan hallodtad ezt a marhaságot?

bizkit
A Gamestarban azt írták, hogy a PC-s változatban is több befejezés van és az a több az 5!!!

Atisz
Rosszul...azt kérdeztem, hogy csak xbox-on van a 6. bef?

bizkit
Én úgy tudtam, hogy 5 van!

Atisz
Nekem, ha lehet valaki részletesen írja le, hogyan lehet a különbözõ endsequence-eket elérni...a 6. befejezési verzió csak x-box-on létezik?

Ramore
Légyszi küld el nekem is a magyarnyelvû végigjátszást! [email protected]
evyl
van savegame-d az In Waterhez is? ha igen, akkor kuldd el legyszi. Eddig nekem csak a Leave van, de dolgozok a tobbin. koszi elore is!

Na majd jön Dzson bácsi és lesz irgum burgum!!!

bizkit
OK! Köszönöm!

bizkit
inkább itt van! [email protected]

bizkit
Elküldjem mailben címem?

Ramore
Magyar nyelvû játékleírás (végigjátszás) érdekelne. Nincs valakinek?
Atisz
Jó a spíle, csak az a baj, hogy nincs benne több fejtörõ, ennyi akcióhoz meg tré az írányítás...be kellett volna venni az egeret az irányításba.
Az egyik iq-s konzolos itt beszólt már, "hogy még a Tomb Raiderhez kéne egér, nem?" (<- vagy vmi ilyesmit). Hát öreg légy erõs: a Drakan, a Rune, a Heavy Metal FAKK2 esetében meg tudták oldani az írányítás ilyeténképpen való elkészítését.
Az engem nem zavar, hogy konzolon már több mint 1 és 1/2 éves a spíle, szerintem még ma is megállja a helyét. A köd effekt mondjuk gagykó (PS2-n is 😊), de a fény és árnyékeffektek fenomenálisak. A hang és arcmimika késés is aggasztó lehet még 1 picit néha.
Mindent összevetve viszont egy nagyon hangulatos, félelmetes és stílusos akció/kaland játékkal van dolgunk.
Volt szerencsém

SecMan
3 save game-re lenne szükségem, minnél közelebb a végéhez. Maria, Rebirth, és ha van valakinek akkor a Dog nevû befejezés kellene.
Emailcímem: [email protected]
Elõre is kösz!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sir Quno Jedi
A harmadik emeleten, mikor megvan a fire escape key, le tudsz menni a délkeleti lépcsõházban (southeast stairwell) az elsõ emeletre és ott a folyosó végén lesz a canned juice. A fire escape key-t meg a rácsoknál tudod felszedni, azt rúgta arrébb anno Laura.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ramore
Azért köszi! 😊 Hátha valaki tud segíteni.
JHetfield
elarulok neked egy nagy titkot cybert...a 001 lenni rar:] ...de gondolom mar letorolted😄

szval én letöltöttem apolloról a 3cd-t darabolva..na most kaptam olyan fájlokat, hogy flt-sh2a.001, flt-sh2a.002, flt-sh2a.003....na de ezeket, hogy, vagy mivel egyesítsem..mert se rar se crc fájl nincs..tudom vegyem meg a játékot eredetibe😊 na ennyi lenne a probléma
Ramore
Magyar nyelvû játékleírás (végigjátszás) érdekelne. Nincs valakinek? 😊
evyl
na senki se akar feltenni savegame-t?