Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Laza, Sephi : köszönöm a tipet.
(Úgy érzem maradnom kéne a Wolfi-nál. Medic-ként nem voltak ilyen problémáim 😊
Mégegyszer ThX.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szõke nõ,van esze,és még a zárakhoz is ért..
kár,hogy Maria névre hallgat.
egyre jobban bejön a gém.
A harmadik coin a 109.-ben van,ugyi???
(1.kuka,2.medence..)
nem akarom ujra az elejét végigkínlódni...
http://dlh.net/chtdb/psxfaq.php?plain=22734
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Balra 11 jobra 22 balra 55 jobra 66
Nekem elvbol mas volt a kod 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
milyen dolog mar 'segitseget' kerni... tessek magatoktol rajonni, ugy az igazi... 😄DDDD
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Eddig nem volt különösebben komoly problémám, de most teljesen megakadtam. Megvan a kód a páncélszekrényhez (14-07-08-17), de bárhogyan is állítom be ezt a szekrényen, semmi sem történik.
Próbáltam már szépen, ügyesen mindig abba az irányba tekerni a gombot, amerre a következõ szám lesz, próbáltam össze-vissza is, de semmi 😞(
Van ennek valami trükkje? Vagy csak egyszerûen béna vagyok?
Köszi elõre is a help-et.
Q#1: - 3 (Lakeside Amusement Park)
Q#2: - 1 (Walter Sullivan)
Q#3: - 3 (Nathan Avenue)
De ugy is csak a gombokat kell nyomogatni ezért van a válsz zárójelben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mindegy, csak gyorsan, ha nem gond, mert az asszonnyal együtt játszunk és lassan le leszek csapva, ha nem folytatjuk.
Liftes kvízre megmondanátok a helyes válaszokat?
Nem figyeltem rendesen a kérdéseknél, most meg visszanézni sem tudom, hogy mik voltak.
Köszi
Na ha minden igaz és jól megy meg lesz az extra vége is, csak amikor Maria véget akarok a z utolsó speckó tárgyat nem veszem fel (ugy is a végén van). Így lesz Maria-s vég, aztán visszatöltöm, felveszem a cuccot akkor lesz extra vége. állitolag abban megidézi a fõgenyát, és valami extra gonosz erõre lehet szert tenni. Na majd kiderül.
Állítolag a "Kutyás" vége is fasza, de az csak akkor lehet, ha meg van a másik 3 vége elmentve, ugy hogy valószínüleg végig kell vinni hozzá a "Vízes" véget is. Akkor kapok egy kulcsot aztán ennyi. Lehet hogy annyiszor azért nem csinálom végig.
Hol van a szemetes alja??
Innen mi a teendõ??
Frank99: nekem csak medium mentéseim vannak.
átestem egy format c:-n, és okos ember lévén, velem ment a mentésem is.
valaki küldhetne egy easy fokozatos mentést, megvolt a 3 coin, és jártam már a Blue appartmanban is.
köszi
1. Legyél Maria-val sokat. (kórházban az S3 ba kell utoljára menni és utánna oda elõsször)
2. Dumálj vele, még akkor is ha nem kell(mondjuk alapba nem tudtam megszólítani, de aszem nem szabad rossz irányba menni mikor a kislány elfut).
3. Ne olvasd el Mary levelét és a képét se nézd meg(soha. Én a multkor játékezdénél megnéztem 1x).
4. Ne bántsd, és ne hagyd hogy más bántsa(multkor legalább 3x nekimentem, de a momszterek nem bántoták).
5. Ne halgasd meg a teljes audio beszélgetést a folyoson az utolsó csata elõtt(ez tiszta azt a legkönyebb teljesíteni).
Gondolom még a kést sem szabad megnézni, a naplót elolvasni a tetõn és a végén meghalgatni a magnót.
Asszem ennyi. Ha kihagytam valamit légyszi korrigálj, ne hogy megszívjam.

Van egy kulcs, ami az elsõ szint Eximinasion room-ját nyitja és ott az utolsó szobában az egyik falon, azaz valami jegyzetpapíron van a kód.
Mindenesetre beirtam a 7335-t es elfogadta. Sajnalom, hogy nem talaltam meg, de nem akarok ilyen szarsaggal tokolni, mert elmegy az eletkedvem 😊
En a korhazban maszkalok, megvan a macibol a cucc, lattam a szamot is, es megvan a kulcs is.
Valami olyasmit olvastam, hogy le kell esni valami gumiszobaba. De hol? Mindent vegigmaszkaltam, probaltam a kodot (2313) benyomni a szamzaras ajtonak, de nem fogadja el...