299
Segitseg kene
  • lck
    BIOS látja ?
  • morfium
    Sziasztok!
    HELP!!!
    Egyik pillanatról a másikra eltűnt a DVD meghajtó a gépemről, újraindítás után sem jelenik meg. Új hardver keresése sem segít. Valami ötlet, sürgős lenne!
    Előre is köszi!

• ALCATELGOD
    A Scanneren van egy olyan gomb hogy OCR...
  • PetruZ
    Egy szövegfelismerő (OCR) programra lesz szükséged. A két legjobb az Omnipage és az Abbyy FineReader.
  • ALCATELGOD
    Én a be scannelt képen lévő szöveget szeretném a wordbe vinni úgy hogy a szöveget formázni is lehessen
  • Atti0503
    Hello!
    Aki tud jó hatásfokú, ingyenes vírusirtót, az legyen szíves küldje el azt a címet,ahonnan le lehet tölteni az [email protected] címre.
    Köszi! :-)
  • units
    HijackThis log
  • kisbagoly
    Mi az a bxxs5.dll? A gépem (Windows XP) ezt hiányolja indításnál, azt mondja, hogy a rundll nem tudja betölteni. (Ettől függetlenül minden működik.) Lehet, hogy a Norton Antivírus törölt ki valamit, de esetleg valahol (pl. ini file-ban) nyoma maradt? Le lehet-e valahonnan tölteni? A segítséget előre is köszönöm.
  • MrDevil
    Hali valaki nem tudja mért nem akkar beindulni az Ati Control Centerem????? hiába rakom 100* újra nem akkar beindulni!!!! 8(
  • Sil78
    Hát, ez leginkább a Verdanára hasonlít, szvsz. (Nézd csak meg pl az itteni hozzászólások fejlécét.)
  • Sil78
    Ez a Microsoft Works nevű szövegszerkesztő fájlformátuma, próbáld meg Wordben megnyitni.
  • Roll
    mivel tudom megnyitni a wps kiterjeszétsű fájlokat?
  • ThePartyFace
    Valaki mondja meg, h milyen betutipus van ezen a kepen:

koszi!
  • Impi
    Nem tudom kivolt az a bunkó, aki rádcsörgött a telefonon,
    de ha már felébredtél, olvasd el az alsó sorokat.
  • Impi
    Van egy Radeon topic a Hardware fórumon. Ott szétnéztél már?
  • Impi
    Ne aludj!!! Még csak dél van
  • Impi
    Egye penész, biciglizek a kedvedért, ha most kell.
    Legalább fogyom egy pár dekát.
  • Impi
    Mennyi gyermektápszert lehet kapni a Radeon 9600XT árából?
  • Impi
    Küldjek holnapra egy integrált SP1-es windowst?
    De magyar!
  • RangeR
    Áááá, dehogy számolom fel! Csak te szoktál kiszállni a számítástechnikából minden negyedévben
  • Impi
    Pedig már azt hittem felszámolod a számítástechnikát
  • RangeR
    Hello.
    Vettem egy radeon 9600XT kártyát. Eddig GeForcek voltak, ez az első ilyenem. Töltöttem hozzá egy Catalyst-7-991-040224m-013831c drivert. Jó ez, vagy valamilyen más drivert használtok, ami jobb (mármint akinek ilyen kártyája van)? És a weboldalon a driver követelményeinél volt írva, hogy WindowsXP-SP1 kell neki. Ez tényleg kell, vagy elég a mezei-sima XP szervízpak nélkül? Mert az nincs fent.
    Előre is köszi a válaszokat!

• Dave77
    Kösz, de tőlem reg. key-t kér a progi... buy it. Elég fáradt vagyok, lehet én nem veszek észre vmit.
  • rushman
    Hi!

Az Ad-Aware-t felejtsd el, nem igazán hatékony, amivel szemben pedig az, azt meg simán kitörölheted te is...

Próbáld ezt, kíváncsi vagyok, mennyire válik be ilyen esetekben.( az infót mindenképp nyomd!!!)
  • Dave77
    Hi!

Az Ad-Aware-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Egyszer csak ezt írta ki, azóta kb 10 percenként...
    Detektált Regystry módosítás
    Gyökér:HKEY_LOCAL_MACHINE
    Kulcs:Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    Érték:Quicktlme
    Adat:C:\WINDOWS\System32\ru.exe
    Új Adat:C:\WINDOWS\System32\cp.exe
    Megkísérelt Indítópult szekciómódosítás(Blokkolt)

mi ez?

más:Az Ad-Aware-val nem tudom teljesen letakarítani a gépemet, mindíg talál vmi New.net-et a registryben. Reg.Cleanerrel hiába törlöm, mindíg visszaírja magát.
    Az Ad-Watch futása ellenére még mindíg jönnek pop-up rekám-genyók a java.clicksglobal.com-ról. Ezt hogy lehetne megszűntetni?
  • Cat #194
    nekedisegy az explrertakarításért :)

MEGATHANX! :)
  • Cat #193
    MEGATHANX! :)
  • rushman
    2. ha nem megy az msconfig, akkor itt a PrcWiev
    by mikroszoft
  • rushman
    Egy kis registry manipuláció az ehhez hasonló, és a fórumon már olvasott problémák kiküszöbölése érdekében:

1. Eszköztár módosítás tiltása:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Toolbars\Restrictions] és itt [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Toolbars\Restrictions] bejegyzéshez írjuk be: NoToolbarOptions, érték típus: 32bites, érték: 0 védelem kikapcs 1 védelem bekapcs

2. Nincs kedvencek mappa:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions] és itt [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions]
    bejegyzéshez adjunk hozzá egy 32bites kulcsot ezzel a névvel: NoFavorites és ezzel az értékkel: 1 (a 0 kikapcsolja a védelmet)
  • rushman
    erre a problémára találták ki a HijackThis nevű szofit, mely az explorer activex beépülőit is el tudja távolítani.
    innen szedhető le
  • Harder
    Szerintem nem. Illetve Te biztos nem, az illető szolgáltatója viszont már igen.
    Ha nagyon zavar, küldd el log-okkal együtt egy levélben (szolg-nak), hogy ez és ez van, utána tudnak nézni és figyelmeztetni az illetőt - ha akarnak.
  • Nasheem
    Sziasztok!
    Kicsit témaidegen a kérdés, de hátha...
    Egy fix IP címből vissza tudom fejteni valahogy a "betárcsázós" internetkapcsolathoz tartozó hívószámot?
    Valaki buherlálgatott a gépemen és csak az IP cím maradt utána nyomként.

Előre is köszi.
  • Harder
    Jah értem :)
    XP-ben néztem meg tegnap, abban biztos hogy működik.
    win2000-re vonatkozóan nem bírok eligazodni, mert fórumokon van ahol azt írják - megy, van aki meg válltig állítja hogy nem működik.
    Akinél nem megy, nekik ezt ajánlották a legtöbb helyen:
    http://www2.whidbey.com/djdenham/Msconfig.htm
    Remélem működni fog :)
  • Cat #186
    w2k m van, és nincs (lehet hogy még 98rol emlékszem rá?)
  • Harder
    2. válasz: msconfig
  • Cat #184
    emberkék, két gondom van

valamiért beette magát hozzám a http://freshvideogoals.com/search nevü lapocska
    a lavasoft adaware nem tudja letakarítani, szerinte ez nem létezik
    minden ujrainditásnál berakja magát inditólapnak explorerbe. Egyenként rákeresve kitörölgettem az összes "freshvideo" bejegyzést a registryből (volt vagy 10), de következő inditáskor megint ott volt, szóval sztm vmi inditofájlban van benne

másik kérdés ehhez kapcsolodik; nem emlékszem melyik az a program, amit a start/run ból indítva állítgatható hogy mi induljon el a win indulásakor. Vmi "ms****" re emlékszem, de nem ugrik be a neve. Egy 6-7 felső fülecskés ablak, szép sorban az indítás minden pontját lehet vele szabályozni. Nemcsak az egyes probléma miatt, hanem van egy telepített, de hibásan eltávolított hangkártyadriverem is (5.1et akartam megszerelni külső (nem gyári) meghajtóval, és nem teljesen tünt el), és ez inditáskor mindig közli, hogy xy.dll nincs meg, és csak OK ra kattintva megy tovább a betöltödés (egyébként semmi baj nincs vele, de pár honap után már idegesít)

előre is köszi
  • 3333
    de az index.hu? vagy amit példának raktam be az itt az sg-n volt fenn a hirdetésben.
  • K.András
    Olyan betükészletet használ az oldal ami neked nincsen telepitve...
  • 3333
    re
    nem tudja valak hogy miért vannnak néhány oldalon a betük összevissz.mármint uygértem hogy nem times new roman hanem mindenféle kinai meg mittudom én miylen betük vannak pl: jzi畸an egy mag畸an sz疥咜駱es v叝ust rejt・ 疝l咜agosan a kelje id咜ett terrort疥ad疽okra figyelmeztet・elektronikus lev駘 indult terjed駸nek. xp van a gépen. norton antivirus 2003 frissitettem de nem talált semmit, ígyhát nem nagyon tudom hogy mi a gány plz help.
  • Ben C
    Win XP-m van, és van pár játék,(generels, nfsu, max payne 2) amik elég gyakran azt csinálják, hogy amikor indítanám őket, újraindítják a gépet. Idegesítő.
    5letetek van?