Segitseg kene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig már azt hittem felszámolod a számítástechnikát

RangeR
Hello.
Vettem egy radeon 9600XT kártyát. Eddig GeForcek voltak, ez az elsõ ilyenem. Töltöttem hozzá egy Catalyst-7-991-040224m-013831c drivert. Jó ez, vagy valamilyen más drivert használtok, ami jobb (mármint akinek ilyen kártyája van)? És a weboldalon a driver követelményeinél volt írva, hogy WindowsXP-SP1 kell neki. Ez tényleg kell, vagy elég a mezei-sima XP szervízpak nélkül? Mert az nincs fent.
Elõre is köszi a válaszokat!

Kösz, de tõlem reg. key-t kér a progi... buy it. Elég fáradt vagyok, lehet én nem veszek észre vmit.

rushman
Hi!

Az Ad-Aware-t felejtsd el, nem igazán hatékony, amivel szemben pedig az, azt meg simán kitörölheted te is...

Próbáld ezt, kíváncsi vagyok, mennyire válik be ilyen esetekben.( az infót mindenképp nyomd!!!)

Hi!

Az Ad-Aware-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Egyszer csak ezt írta ki, azóta kb 10 percenként...
Detektált Regystry módosítás
Gyökér:HKEY_LOCAL_MACHINE
Kulcs:Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Érték:Quicktlme
Adat:C:\WINDOWS\System32\ru.exe
Új Adat:C:\WINDOWS\System32\cp.exe
Megkísérelt Indítópult szekciómódosítás(Blokkolt)

mi ez?

más:Az Ad-Aware-val nem tudom teljesen letakarítani a gépemet, mindíg talál vmi New.net-et a registryben. Reg.Cleanerrel hiába törlöm, mindíg visszaírja magát.
Az Ad-Watch futása ellenére még mindíg jönnek pop-up rekám-genyók a java.clicksglobal.com-ról. Ezt hogy lehetne megszûntetni?

nekedisegy az explrertakarításért 😊

MEGATHANX! 😊

MEGATHANX! 😊

rushman
2. ha nem megy az msconfig, akkor itt a PrcWiev
by mikroszoft

rushman
Egy kis registry manipuláció az ehhez hasonló, és a fórumon már olvasott problémák kiküszöbölése érdekében:

1. Eszköztár módosítás tiltása:
és itt bejegyzéshez írjuk be: NoToolbarOptions, érték típus: 32bites, érték: 0 védelem kikapcs 1 védelem bekapcs

2. Nincs kedvencek mappa:
és itt
bejegyzéshez adjunk hozzá egy 32bites kulcsot ezzel a névvel: NoFavorites és ezzel az értékkel: 1 (a 0 kikapcsolja a védelmet)

rushman
erre a problémára találták ki a HijackThis nevû szofit, mely az explorer activex beépülõit is el tudja távolítani.
innen szedhetõ le

Harder
Szerintem nem. Illetve Te biztos nem, az illetõ szolgáltatója viszont már igen.
Ha nagyon zavar, küldd el log-okkal együtt egy levélben (szolg-nak), hogy ez és ez van, utána tudnak nézni és figyelmeztetni az illetõt - ha akarnak.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Sziasztok!
Kicsit témaidegen a kérdés, de hátha...
Egy fix IP címbõl vissza tudom fejteni valahogy a "betárcsázós" internetkapcsolathoz tartozó hívószámot?
Valaki buherlálgatott a gépemen és csak az IP cím maradt utána nyomként.

Elõre is köszi.
Harder
Jah értem 😊
XP-ben néztem meg tegnap, abban biztos hogy mûködik.
win2000-re vonatkozóan nem bírok eligazodni, mert fórumokon van ahol azt írják - megy, van aki meg válltig állítja hogy nem mûködik.
Akinél nem megy, nekik ezt ajánlották a legtöbb helyen:
http://www2.whidbey.com/djdenham/Msconfig.htm
Remélem mûködni fog 😊

w2k m van, és nincs (lehet hogy még 98rol emlékszem rá?)

Harder
2. válasz: msconfig

emberkék, két gondom van

valamiért beette magát hozzám a http://freshvideogoals.com/search nevü lapocska
a lavasoft adaware nem tudja letakarítani, szerinte ez nem létezik
minden ujrainditásnál berakja magát inditólapnak explorerbe. Egyenként rákeresve kitörölgettem az összes "freshvideo" bejegyzést a registrybõl (volt vagy 10), de következõ inditáskor megint ott volt, szóval sztm vmi inditofájlban van benne

másik kérdés ehhez kapcsolodik; nem emlékszem melyik az a program, amit a start/run ból indítva állítgatható hogy mi induljon el a win indulásakor. Vmi "ms****" re emlékszem, de nem ugrik be a neve. Egy 6-7 felsõ fülecskés ablak, szép sorban az indítás minden pontját lehet vele szabályozni. Nemcsak az egyes probléma miatt, hanem van egy telepített, de hibásan eltávolított hangkártyadriverem is (5.1et akartam megszerelni külsõ (nem gyári) meghajtóval, és nem teljesen tünt el), és ez inditáskor mindig közli, hogy xy.dll nincs meg, és csak OK ra kattintva megy tovább a betöltödés (egyébként semmi baj nincs vele, de pár honap után már idegesít)

elõre is köszi

de az index.hu? vagy amit példának raktam be az itt az sg-n volt fenn a hirdetésben.
K.András
Olyan betükészletet használ az oldal ami neked nincsen telepitve...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

re
nem tudja valak hogy miért vannnak néhány oldalon a betük összevissz.mármint uygértem hogy nem times new roman hanem mindenféle kinai meg mittudom én miylen betük vannak pl: jzi畸an egy mag畸an sz疥咜駱es v叝ust rejt・ 疝l咜agosan a kelje id咜ett terrort疥ad疽okra figyelmeztet・elektronikus lev駘 indult terjed駸nek. xp van a gépen. norton antivirus 2003 frissitettem de nem talált semmit, ígyhát nem nagyon tudom hogy mi a gány plz help.
Win XP-m van, és van pár játék,(generels, nfsu, max payne 2) amik elég gyakran azt csinálják, hogy amikor indítanám õket, újraindítják a gépet. Idegesítõ.
5letetek van?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs
rushman
opredszer: >=win2K ?

marsu
helló olyan problémám van, hogy a gépem állandóan magátol újraindul, egyik pillanatról a másikra.
és még azt is mondja, hogy explorer hibát észlelt és le fog állni.

Mit csináljak??
Big Daddy
mûlödhet=mûködhet

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Hát most nem tudom mit mondjak!Az igazság az hogy a kezdeti nehézségek után nagyon jó volt./Eddig/Rendben mentek a letöltések,küföldi játék szervereken/spanyol,német/80-100-as pingel játszottam.Sztem ha jó a szolgáltató mûlödhet a dolog jól is,és akkor megéri.De így ahogy most nekem megy ,nagyon nem jó!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

lck
Bocs Daddy, amúgy milyen a rádióa Net? Nálunk majd most kötik. Megéri ?
Big Daddy
Sziasztok!Rádiós netem van 384kb/s.Az a gondom,hogy ha http-rõl töltök akkor 43-47K-val jön ami /úgy tudom/jó letöltési sebesség.Ftp-rõl viszont 1-20 között jön csak le,amirõl az ismerõsöm ugyanakkor 47K-val tölt!A legnagyobb gondom a játék szerverekkel van,ugyanis a magyar szerverekre a pingjeim 600-1400-ig vannak azzal pedig nehéz játszani.Fel hívtam a szolgáltatómat és azt mondták hogy azért van mert biztos mindenki netezik és így lemegy a sávzsélesség.Én azt nem értem hogy akkor a http-rõl miért tudok teljes sebességgel tölteni ha lemegy a sávzsélesség?Ha ezt el tudná nekem magyarázni valaki nagyon megköszönném!Vagy esetleg lehet nálam valami gond,amiért ez a jelenség van?

Pontosan emiatt kérdeztem. Szóval, a lényeg, hogy miután DOS parancssorban kiadom az "ftp xxx.xxx.xxx.xxx" parancsot, (majd bejelentkezem a távoli gépre) onnantól csak ftp parancsokkal (pl.: put, get, ls, stb...) lehet operálni. Tehát valamelyik ftp parancs alkalmas arra, hogy megvizsgáljam egy fájl meglétét a távoli gépen?

rushman
A batch-ból arra utalok, hogy DOS-ban kell megírnod.

Gondolom a ftp-, és a fájlletöltési parancsokkal tisztában vagy.
Az ellenõrzést az IF NOT EXIST parancssorral tudod ellenõrizni, esetleg a végére egy figyelmeztetõ hibaüzit is berakhatsz (GOTO , és :)az ECHO -val.

rushman
akkor reklamálj a gyártónál/forgalmazónál!

Hello srácok!

Volna egy fogós kérdésem. Hogyan tudom leellenõrizni azt, hogy ftp kapcsolat esetén a távoli gépen egy bizonyos file az adott könyvtárban ott van-e?
Ez így elég hülyén hangzik, de kell írnom egy kis batchfájlt, ami a távoli helyrõl átvesz egy fájlt, de csak akkor, ha az létezik. Milyen ftp paranccsal vagy eljárással tudnám ezt megoldani?

rushman
elkerülhetetlen kérdés: jogtiszta a játék?

mert ha nem, akkor ez teljesen normális

cSuwwi
regisztrálni kéne magad...

shit happens

rushman
Ez elég sok okból fakadhat.
Véleményem szerint telepítsd újra a játékot, akkor valószínüleg megszûnik a probléma. Ha nem, még mindíg van technical support a játék készítõinél, biztos kitérnek rá a játék dokumentációjában.

TLoF - kössz a választ
A processzor terhelése, nõ, ugyanis 2D-ben játszod le a filmeket, ezért a megjelenítés teljes egészében a processzorra hárul.

(gondold el, hogy eddig 1024*768 pixelt kellett kiszámolnia, 786432 pixel-t, felbontás emelés után meg már 1920000 pixelt kell számolni, közel 2.5x terhelés szerinted?

TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu

Kandurex
Hmm...a quicktime az egyetlen ami normálisan játszik le 😞
ANy heeeelp!!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Leszaggattam minden codec-et a géprõl és alpban is túl gyors, most mi van

Kandurex
Valaki help.

Szal, valamilyen általam nem ismert okból, a filmeket a gépem kb. 2x 3x gyorsabban játssza le, mint ahogy kellene 😞

A jelenlegi codec: ACE megapack XP-PRO 5.05 + Divx 5.05

Tipp?

PS: Agresszív remover, újra rak, leszed, megint újra rak meg volt…

kérdésem az lenne, ha egy monitor beállítását növeljük pl. 1024x768-ról 1600x1200-ra, ebben az esetben a videókártya vagy a processzor terhelése nõ? ugyanis az elsõ esetben filmet folyamatosan játszik le, a nagyobb felbontásnál viszont szaggatott a lejátszás.
választ elõre is köszönöm
plz xara webstyle seriak key-t plz

__|__ ________(*)________

rushman
hát a meghajtócsere biztosan nem okoz ilyen problémát. Oprendszer win98?

rushman
ha divx (vagy *.avi) akkor divx player! A WMP szarakodik a divx formátumokkal, ne azt használd.
Töltsd le innen. Tartalmazza a rohadék Gatort, úgyhogy valamilyen spyware írtót szerezz be. (ajánlom ezt:SpywareBlaster)

Harder
Valszeg nem importáltad az elõzõ session-t, az volt a baj.
Keress rá az isobuster nevû programra, emlékeim szerint azzal le tudod szedni az elõzõleg felírt tartalmat is

praetorian
SEGÍTSETEK

Írtam egy CD - t a szobatársamnak múlt héten. Ma megkért hogy írjak rá még egy word dokumentumot. Fogtam magam, és folytattam a régi lemezt. a néró fel is írta, de a wincommander nem látja a régi fájlokat, csak a frissen felírtat. Új cd író van ez lehet a probléma? Esetleg a néró új verziója a gond? Nem tudom. Mivel tudnám visszanyerni a cd eredeti tartalmát?

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

rushman
microsoft support átböngészése....

Segítséget kérek!!!!
Valahonnan sikerült összeszednem egy fájl mappát, ami betette magát: a kedvencek közé, a kezdõ lapomra,és még legalább vagy öt helyre.Semmilyen modon nem tudom törölni,mindig vissza állítja magát erõszakosan,az oldal címe: i-lookup.com Legalább hat ablakoz megnyit és nem enged tovább netezni.
Kérlek javasoljatok valami megoldást. Elõre is köszi Laci
Segítséget kérek!!!!
Valahonnan sikerült összeszednem egy fájl mappát, ami betette magát: a kedvencek közé, a kezdõ lapomra,és még legalább vagy öt helyre.Semmilyen modon nem tudom törölni,mindig vissza állítja magát erõszakosan,az oldal címe: i-lookup.com Legalább hat ablakoz megnyit és nem enged tovább netezni.
Kérlek javasoljatok valami megoldást. Elõre is köszi Laci
rushman
a hardware fórumon többre mennél a kérdéseddel.

marsu
helló

van egy Epox viakt266a 8khal socketa ddr atx alaplapom,amire rá van intregnálva a hangkártya, de nem tudom milyen tipusú, és nem tudok életett lehelni bele.

ez ügyben kellene a segítség, gyártmány, driver letõltési lehetõségek.

elõre is köszi.