Segitseg kene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt csinalja a smart ftp-m hogy minden file-ból 1 percig tölt,aztán elkezdi a következõt.Tehát egy 15 megás file-nak 4-5 alkalommal áll neki,közben mindig csatlakozik,bejelentkezik,stb.Nincs tippetek mitõl lehet ez?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Tudna valaki segíteni, hogy a memtest86 nevû progit, hogyan tudom használni?Követtem a leírás szerinti lépéseket de nem jött össze! Valaki szájbarágósan le tudná írni mit hogyan cselekedjek!
Köszi a válaszokat!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
ez utóbbi rengeteg hangmintát tartalmaz
nemtom hol lehet letõtteni, keresd meg a download.com-on
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Olyan progit keresek, amivel ,mondjuk egy rap, hip-hop szám alá "zenét" lehetne csinálni. Tehát profin kezeli a hangokat, sok mintát,hangeffektet tartalmaz, könnyen irányítható és sokféle formátumút kezel. MONDJATOK ILYET!!
<B>Segítség kéne!</B>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A gépem délután játék közben lefagyott, majd miután újraindítottam kb. 5-10 perc múlva kijön egy ablak, amiben azt írja, hogy a gép 60 másodpercen belül újra indul. És ez így megy folyamatosan. Miért van ez, illetve hogyan lehetne helyreállítani? Win Xp hun sp1 rendszerem van fent.
Köszi elõre is!
akkor a BDC(k) és a PDC között szinkronizálás fog történni (User, computer account változások cseréje, oda-vissza). Ártani nem ártasz vele. Gondolom, Hyenával teszed, mi?
A legjobbakat!
Üdv: AirLaca
Tudnátok ötletet mondani a következõ problémára???
Szeretném elérni ftp-t moncca Flashfxp,cuteftp(stbstb) klienssel, de megy...
Az elérés Squid 2.4.STABLE... proxyn keresztül megy.
Mit kell konkrétan a flashfxpvel beállítani, moncca???
Ami szörnyyûûûû, hogy Totalcommander ftp kliensével megy a cuccos, saját hálóacc beállít, http proxy ftp tám... ez megy!
Továbbá viszi a flashgetet is, ott sincs gond, de ez a piszok flashfxp és csicsás gui-s társai egy sem megy, pedig végigzongoráztam a settingeket!!! mindig visszadob proxy dinájddal
Ötletek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Valaki tudja futtatni az Nvidia által kiadott Dawn elnevezésû tech. demót ATI kártyán? Mert nekem nem sikerül valami miatt rendesen. Minden okésnak tûnik csak az objektum textúrái nem jelennek meg!
Magyarul tök fekete. Fel van installálva a DX9, Cat 3.4 a V.kártyám pedig R300-as chipset-û. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon szépen megköszönném. 
...sose azt nézd...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet elérni, hogy a cég honlapja megjelenjen a különbözõ keresõkkel. Nem vagyok informatikus, marketinges vagyok, így plíz eccerûen fogalmazzatok. Ahogy olvastam a google információs részét, ott azt mondják, hogy a forráskódban megadott kulcsszavakat nem veszik figyelembe. Máshol azt olvastam, hogy kell kulcsszó. Regisztráltuk több keresõben is a honlapot, de semmi eredmény. Köszi elõre is minden segítséget!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A gépemen a manapság rippelt filemk hangja csúszik.Ez a low konfigurácó következménye?(566cel,256Sdram)ha virtualDub-al az avikat minõségileg átkonvertálnám -lebutítanám- oké lenne a hang?
Vagy a szuper integrált hangkártyám a ludas?
Bármilyen 3D-s alkalmazást - pl. bármilyen game -elindítok XP alatt, "lefagy" vagy resetel vagy kidob desktopra. GF4 TI2000-em van, és nem nagyon szeretem az XP-t, fõleg 98at használok, bár régen a 2000 volt fent 2. op rendszernek. Amikor egyszer elszállt a winyóm és vettem egy újat, akkor 2. rendszernek XPt tettem fel, de nem nagyon bolygattam, fõleg az ntfs módját használtam ki.
Szóval tegnap egy játékot akartam megnézni, ami vmi miatt - mivel "biztonsági másolat" és nem patchelhetõ 😊 - nem volt hajlandó elindulni W98 alatt, de XP alatt simán elindult, viszont kivágott desktopba. Elõször azt hittem, hogy a progi a hibás, de aztán a Raven Shilednél, majd más 3D-s progiknál is ugyanezt csinálta. Szóval van valakinek vmi tippje, hogy mit kéne tennem?
Az XPt nem nagyon ismerem, de reinstall is volt tegnap - egy normálisan mûködõ NVidia 41.09, ill a legutolsó 43.51 es driver install is -, majd felkerült egy dx8.1 ill. dx9 - így sorrendben - ill. végsõ elkeseredésemben egy "nvidia_wxp_omega_14345.exe" is, hátha.
Egy tippet kaptam eddig: siliconzs. a proci alá, mert XP alatt elvileg ha túlmelegszik a proci a reset attól is lehet.
A medve nem játék.
Lenne egy kérdésem hátha tud valaki segíteni nekem!
Van -e olyan program amivel egy megadott image file-ba belelehet tenni egy-két file-t úgy, hogy benne maradjon az image fájlban!? Tud valaki esetleg ilyen program létezéséröl?
...úgy hogy...no comment!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tud valaki olyan progiról ami mikrofonon keresztül lehet vezérelni a windows-t? Pl. kikapcs, indit winamp stb. stb. (ase lene elhanyagolható körülmény ha tudnék vele diktálni a word-nek😊)
Abit VH-6T alaplapomra kellene olyan driver, ami felmegy Xp alá. Minden esetben küttyög valamit az XP. Ha tud valaki valami okosat, akkor köszönöm!
munkaba ki tudom csomalgolni, hazaviszem nem muxik...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Vagy tegyél vissza 98-at, vagy ajánlom az XP prof-t.
Abban van compatibility mód!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
?
He?
Vagy szójjá okosat, vagy húzás a homokozóba! Ne ártsd magad a nagyok dolgába!
:-)
Gyökér :-))
Másik topikban is kérdeztem, de még semmi.
Segítsetek abban, hogy az OUT kiterjesztésü image-et milyen program képes megnyitni?????
Kösz!