299
Segitseg kene
  • Pbalci
    Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs
  • rushman
    opredszer: >=win2K ?
  • marsu
    helló olyan problémám van, hogy a gépem állandóan magátol újraindul, egyik pillanatról a másikra.
    és még azt is mondja, hogy explorer hibát észlelt és le fog állni.

Mit csináljak??
  • Big Daddy
    műlödhet=működhet
  • Big Daddy
    Hát most nem tudom mit mondjak!Az igazság az hogy a kezdeti nehézségek után nagyon jó volt./Eddig/Rendben mentek a letöltések,küföldi játék szervereken/spanyol,német/80-100-as pingel játszottam.Sztem ha jó a szolgáltató műlödhet a dolog jól is,és akkor megéri.De így ahogy most nekem megy ,nagyon nem jó!
  • lck
    Bocs Daddy, amúgy milyen a rádióa Net? Nálunk majd most kötik. Megéri ?
  • Big Daddy
    Sziasztok!Rádiós netem van 384kb/s.Az a gondom,hogy ha http-ről töltök akkor 43-47K-val jön ami /úgy tudom/jó letöltési sebesség.Ftp-ről viszont 1-20 között jön csak le,amiről az ismerősöm ugyanakkor 47K-val tölt!A legnagyobb gondom a játék szerverekkel van,ugyanis a magyar szerverekre a pingjeim 600-1400-ig vannak azzal pedig nehéz játszani.Fel hívtam a szolgáltatómat és azt mondták hogy azért van mert biztos mindenki netezik és így lemegy a sávzsélesség.Én azt nem értem hogy akkor a http-ről miért tudok teljes sebességgel tölteni ha lemegy a sávzsélesség?Ha ezt el tudná nekem magyarázni valaki nagyon megköszönném!Vagy esetleg lehet nálam valami gond,amiért ez a jelenség van?
  • Mentol
    Pontosan emiatt kérdeztem. Szóval, a lényeg, hogy miután DOS parancssorban kiadom az "ftp xxx.xxx.xxx.xxx" parancsot, (majd bejelentkezem a távoli gépre) onnantól csak ftp parancsokkal (pl.: put, get, ls, stb...) lehet operálni. Tehát valamelyik ftp parancs alkalmas arra, hogy megvizsgáljam egy fájl meglétét a távoli gépen?
  • rushman
    A batch-ból arra utalok, hogy DOS-ban kell megírnod.

Gondolom a ftp-, és a fájlletöltési parancsokkal tisztában vagy.
    Az ellenőrzést az IF NOT EXIST [fájlnév] parancssorral tudod ellenőrizni, esetleg a végére egy figyelmeztető hibaüzit is berakhatsz (GOTO [címke], és :[címke])az ECHO -val.
  • rushman
    akkor reklamálj a gyártónál/forgalmazónál!
  • Mentol
    Hello srácok!

Volna egy fogós kérdésem. Hogyan tudom leellenőrizni azt, hogy ftp kapcsolat esetén a távoli gépen egy bizonyos file az adott könyvtárban ott van-e?
    Ez így elég hülyén hangzik, de kell írnom egy kis batchfájlt, ami a távoli helyről átvesz egy fájlt, de csak akkor, ha az létezik. Milyen ftp paranccsal vagy eljárással tudnám ezt megoldani?
  • rushman
    elkerülhetetlen kérdés: jogtiszta a játék?

mert ha nem, akkor ez teljesen normális
  • cSuwwi
    regisztrálni kéne magad...
  • rushman
    Ez elég sok okból fakadhat.
    Véleményem szerint telepítsd újra a játékot, akkor valószínüleg megszűnik a probléma. Ha nem, még mindíg van technical support a játék készítőinél, biztos kitérnek rá a játék dokumentációjában.
  • vaklo
    TLoF - kössz a választ
  • TLoF
    A processzor terhelése, nő, ugyanis 2D-ben játszod le a filmeket, ezért a megjelenítés teljes egészében a processzorra hárul.

(gondold el, hogy eddig 1024*768 pixelt kellett kiszámolnia, 786432 pixel-t, felbontás emelés után meg már 1920000 pixelt kell számolni, közel 2.5x terhelés szerinted?
  • Kandurex
    Hmm...a quicktime az egyetlen ami normálisan játszik le :(
    ANy heeeelp!!!!!
  • Kandurex
    Leszaggattam minden codec-et a gépről és alpban is túl gyors, most mi van
  • Kandurex
    Valaki help.

Szal, valamilyen általam nem ismert okból, a filmeket a gépem kb. 2x 3x gyorsabban játssza le, mint ahogy kellene :(

A jelenlegi codec: ACE megapack XP-PRO 5.05 + Divx 5.05

Tipp?

PS: Agresszív remover, újra rak, leszed, megint újra rak meg volt…
  • vaklo
    kérdésem az lenne, ha egy monitor beállítását növeljük pl. 1024x768-ról 1600x1200-ra, ebben az esetben a videókártya vagy a processzor terhelése nő? ugyanis az első esetben filmet folyamatosan játszik le, a nagyobb felbontásnál viszont szaggatott a lejátszás.
    választ előre is köszönöm
  • pasquale
    plz xara webstyle seriak key-t plz
  • rushman
    hát a meghajtócsere biztosan nem okoz ilyen problémát. Oprendszer win98?
  • rushman
    ha divx (vagy *.avi) akkor divx player! A WMP szarakodik a divx formátumokkal, ne azt használd.
    Töltsd le innen. Tartalmazza a rohadék Gatort, úgyhogy valamilyen spyware írtót szerezz be. (ajánlom ezt:SpywareBlaster)
  • Harder
    Valszeg nem importáltad az előző session-t, az volt a baj.
    Keress rá az isobuster nevű programra, emlékeim szerint azzal le tudod szedni az előzőleg felírt tartalmat is
  • praetorian
    SEGÍTSETEK

Írtam egy CD - t a szobatársamnak múlt héten. Ma megkért hogy írjak rá még egy word dokumentumot. Fogtam magam, és folytattam a régi lemezt. a néró fel is írta, de a wincommander nem látja a régi fájlokat, csak a frissen felírtat. Új cd író van ez lehet a probléma? Esetleg a néró új verziója a gond? Nem tudom. Mivel tudnám visszanyerni a cd eredeti tartalmát?
  • rushman
    microsoft support átböngészése....
  • Maci-Laci
    Segítséget kérek!!!!
    Valahonnan sikerült összeszednem egy fájl mappát, ami betette magát: a kedvencek közé, a kezdő lapomra,és még legalább vagy öt helyre.Semmilyen modon nem tudom törölni,mindig vissza állítja magát erőszakosan,az oldal címe: i-lookup.com Legalább hat ablakoz megnyit és nem enged tovább netezni.
    Kérlek javasoljatok valami megoldást. Előre is köszi Laci
  • Maci-Laci
    Segítséget kérek!!!!
    Valahonnan sikerült összeszednem egy fájl mappát, ami betette magát: a kedvencek közé, a kezdő lapomra,és még legalább vagy öt helyre.Semmilyen modon nem tudom törölni,mindig vissza állítja magát erőszakosan,az oldal címe: i-lookup.com Legalább hat ablakoz megnyit és nem enged tovább netezni.
    Kérlek javasoljatok valami megoldást. Előre is köszi Laci
  • rushman
    a hardware fórumon többre mennél a kérdéseddel.
  • marsu
    helló

van egy Epox viakt266a 8khal socketa ddr atx alaplapom,amire rá van intregnálva a hangkártya, de nem tudom milyen tipusú, és nem tudok életett lehelni bele.

ez ügyben kellene a segítség, gyártmány, driver letőltési lehetőségek.

előre is köszi.
  • Big Daddy
    Hali !

Azt csinalja a smart ftp-m hogy minden file-ból 1 percig tölt,aztán elkezdi a következőt.Tehát egy 15 megás file-nak 4-5 alkalommal áll neki,közben mindig csatlakozik,bejelentkezik,stb.Nincs tippetek mitől lehet ez?
  • ZaJanga
    Üdv.

Tudna valaki segíteni, hogy a memtest86 nevű progit, hogyan tudom használni?Követtem a leírás szerinti lépéseket de nem jött össze! Valaki szájbarágósan le tudná írni mit hogyan cselekedjek!
    Köszi a válaszokat!
  • rushman
    SoundForge, FruityLoops
    ez utóbbi rengeteg hangmintát tartalmaz

nemtom hol lehet letőtteni, keresd meg a download.com-on
  • Hixer
    Valakinek csak van ötlete
  • Hixer
    <B>Segítség kéne!</B>

Olyan progit keresek, amivel ,mondjuk egy rap, hip-hop szám alá "zenét" lehetne csinálni. Tehát profin kezeli a hangokat, sok mintát,hangeffektet tartalmaz, könnyen irányítható és sokféle formátumút kezel. MONDJATOK ILYET!!

<B>Segítség kéne!</B>
  • Frank99
    ez valami vírus, ha minden igaz, Blaster!
  • Ramore
    Segítsen valaki!

A gépem délután játék közben lefagyott, majd miután újraindítottam kb. 5-10 perc múlva kijön egy ablak, amiben azt írja, hogy a gép 60 másodpercen belül újra indul. És ez így megy folyamatosan. Miért van ez, illetve hogyan lehetne helyreállítani? Win Xp hun sp1 rendszerem van fent.

Köszi előre is!
  • Borg
    Ezt inkább a hardverben kéne kérdezned szerintem...
  • AirLaca
    Hali Gali,
    akkor a BDC(k) és a PDC között szinkronizálás fog történni (User, computer account változások cseréje, oda-vissza). Ártani nem ártasz vele. Gondolom, Hyenával teszed, mi?
    A legjobbakat!
    Üdv: AirLaca
  • Galy
    Hi!

Ha a PDC serveren csinálok egy szinkronájz entire domaint, akkor mi fog történni?

THX!