299
Segitseg kene
  • Gyocsika
    Hali!
    Lenne egy kérdésem hogy tudnék több hangot összerakni milyen porgival lehet csinálni hogy összetudjak rakni többől egyet és lehesen szerkeszteni?
    Ezek a hangok waw vagy amr formátumba vannak de ha kell tudok másikat csináni belőlük!
    Tehát nekem egy valami hangszerkesző progi kellene amivel tudok hagokat összerakni vágni stb...
  • Dj Faustus #258
    Van egy weboldal, ahol rákereshetsz a kiterjesztésekre:
    Ezen oldal szerint az uif kiterjesztés a Magic ISO Universal Image Format File - tehát egy CD képfile, melyet a Magic ISO szoftver készített. Esetleg próbáld meg Daemon Tools segítségével "megnyitni".

• kissadamvikt
    uif fájlt mivel tok megnyitni???? léci segítsetek!!!
  • Dj Faustus #256
    http://www.jomagam.hu/programok/jgl_szotar.htm - magyar, ingyenes
  • atix2
    hali.Kellene 1 kis segitség de legjobb lenne 1 link mégpedig fordito programhoz.Angolrol magyarra.Néztem ezt a mobimouse progit de valahogy sehol nem találtam rá linket.Tudtok esetleg más hasonlo ingyenes programokat?Elöre is köszi.
    üdv.:atix2
  • rvn
    hogy lehet windowsba kienni az üdvözlöképeryöt h ne kellen felhasználót választani?
  • Gyocsika
    Mivel tudok mondjuk a total commanderben linket csinálni?
  • Dj Faustus #252
    Nagy kérdésre nagy válasz
  • Gyocsika
    Nagy kérdésem lenne amr kiterjesztésű fájl ból ez a telefonmmal felvett hangjegytzet hogyan tudok csinálni mp3 at vagy waw ot valaki légyszi segítsen előre is kösz!!!!!!!!!!!!
  • craymond
    Segitség kéne. Néha elkap a kékhalál egy Page_fault_in_nonpage_area üzenettel, ilyenkor újra kell rakjam a windowst mert másképp sehogysem indul. Hardware baj nincs leellenőriztem, én softwarre gyanakszom. Lehet? Köszi előre is
  • Sáry
    Sziasztok lenne egy kérdésem, hogy lehetne a Windows-os felhasználói jelszót feltörni. ha valaki netán tudná irja már meg. kösz
  • WOW
    Még egy kérdésem lenne. Ha Internet Explorer-t használok és belépek egy oldalra, ahol top lista van, akkor banner-ek nem villognak és ha ráklikkelek, nem történik semmi. Kipróbáltam már az IE 7B verzióját is, de ugyanezt tapasztaltam. Ha Mozilla-t használok, akkor minden rendben. Vírust nem találtam. Lefuttatott keresők Ad-Aware, SpyBot, Windows Defende és AntiVir. Mi lehet a gond? Nem tudom, hogy van e összefüggés a kettő között, hogy a letöltési sebességem 24k és 200k között folyamatosan ingadozik, bárhonnan, bármit töltök le.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • WOW
    Még egy kérdésem lenne. Ha Internet Explorer-t használok és belépek egy oldalra, ahol top lista van, akkor banner-ek nem villognak és ha ráklikkelek, nem történik semmi. Kipróbáltam már az IE 7B verzióját is, de ugyanezt tapasztaltam. Ha Mozilla-t használok, akkor minden rendben. Vírust nem találtam. Lefuttatott keresők Ad-Aware, SpyBot, Windows Defende és AntiVir. Mi lehet a gond? Nem tudom, hogy van e összefüggés a kettő között, hogy a letöltési sebességem 24k és 200k között folyamatosan ingadozik, bárhonnan, bármit töltök le,
  • WOW
    Köszi szépen ezt kerestem.
  • zserrbo
    Értem és köszi, hogy ennyit fáradoztál értem.
  • Dj Faustus #244
    "A hírek szerint egyébként a DirectX 10 végleges változata csak a Windows Vista-n fog működni, és a Microsoft jelenleg nem tervezi egy Windows XP-n futó verzió kiadását is."
    Forrás: PCFórum

"A DirectX 10 a Windows Vista részeként érkezik majd"
    Forrás: HWSW

" Egy londoni, DirectX-szel kapcsolatos rendezvényen elhangzott, hogy a Microsoft új grafikus alkalmazásprogramozási felülete csak a Windows Vistában lesz elérhető, a Windows XP-hez már nem adja ki a cég."
    Forrás: HWSW

"DirectX 10.0 - New version of DirectX which is only available with Windows Vista."
    Forrás: Wikipedia

"DirectX 10 - nem lesz Windows XP-re!"
    Forrás: Gamestar

"Bár a szoftver fejlesztését végző Microsoft még nem ismertette a témával kapcsolatos hivatalos álláspontját, mostanra mind valószínűtlenebbé kezd válni, hogy a szoftvergyártó óriás elkészíti a legfőképp játékprogramok által használt DirectX API 10-es változatának Windows XP-kompatibilis kiadását. Az új DirectX így csak a kereskedelmi forgalomban a jövő év első felében megjelenő Windows Vista változatokkal együtt lesz elérhető – legalábbis a minap ezt állította Londonban Richard Huddy, a világ grafikuskártya-gyártói közt élen járó kanadai ATI Technologies egyik szoftverfejlesztésért felelős vezetője."
    Forrás: Prohardver

"Ami hátrány, hogy DirectX 9-es videokártyával gyakorlatilag nem lehet emulálni a DirectX 10-et, ez pedig alaposan lelassíthatja az új API térhódítását."
    Forrás: Prohardver

Powered by Google
  • Dj Faustus #243
    Google 8. találat = LogMein.
  • WOW
    Sziasztok!Keresek egy programot.ez vagy a Chip magazin vagy a Computer Panoráma újságban volt.A Pc-t lehet vele távolról irányítani a neve valami LONG MEIN vagy LOG MEIN.Vagy valami hasonló.Meg tudná valaki mondani, hogy mi a pontos neve?Nagyon fontos lenne.
  • zserrbo
    A directX 10-et az XP is támogatja majd vagy csak Vistára lesz. Egyik helyen igen, a másik helyen nemet találtam. Most akkor mi a helyzet.
    Valaki magyarázza el a DX10-et. Szóval nagyából miért jobb, milyen rendszeren használható, stb.
  • DaemoonHunter
    Hello! Valaki adna egy serialt vagy cracket a Photo Zoom Pro hoz? Kössz!
  • nosztra
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne az egyik:

Xara3D6 kérdésem lenne. Valamit elállítottam, mert a megírt dizájn szöveget "nem átlátszóra" csinálja, hanem ad neki egy szürke alapot.
    Eddig nem volt vele gondom, de most mindent háttérre tesz. Ebben a progiban nincs olyan hogy az un. "szemre" kattolsz, mint a Photo Shopban.
    ............
    a másik:
    Az Fsecur-ban az óra melleti ikonban a tartalomszűrést elállítottam.
    Így folyton jelszót kér és így folyton jelszót kér. Nekem nem egyértelmű a visszaállítás, mert ott van Tartalomszűrés felfüggesztés és Időzár felfüggesztés is. Szóval kipróbáltam minden variációt, de nem jó sehogy sem...
    késő éjjel, amikor a windows frissítést csinálná a rendszer, akkor is jelszót kér, tehát ha nem vagyok a gépnél nem frissít....

Nagyon köszönöm annak, aki segít...
  • Dj Faustus #238
    "Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan program ami html honlapot fordit angolról-magyarra?"
    Tökéletes nincsen, de lehet próbálkozni:
  • dbb
    Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan program ami html honlapot fordit angolról-magyarra??Előre is köszi.Ja és bocs ha Off
  • Dévids
    Sziasztok!
    Internettel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.Akár mit töltök az internetről pl:video,demo.stb hibás lesz,és nem tudom hogy miért.Amúgy crc hibát ír ki a gép.Lécci írjatok mert nagyon fontos lenne.Köszi.
  • k40papi
    Sziasztok!

Az egyik barátomnak következö problémája van.opr:xp, outpost+ nod32 védelem.Az utobbi idöben furcsa dolgokat müvel a gép.Nem lehet megnyitni a nodot sem outpostot sem.Ha ráklikkel valamelyikre,hirtelen megnyilik,és abban a pillanatban el is tünik.A tálcáról is eltünt mind a két ikon.A netezésnél is vannak problémák,ha megynyit 1 oldalt,egy kis idő múlva ledobja a netröl.Ja mozillát használ.Én virusra gyanakszom.Ledarálta a nodot,de nem tudta visszatelepiteni.Ha valaki tud segitsen.köszi
  • Charisma
    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni: az emule folyamatosan ledob azzal a szöveggel, hogy "You have a lowid. Please review your network config and/or your settings." Mi lehet a baj? Gondolom a sebesség nincs jól megadva, de nem tudom, hogy hogy tudnám rendesen beállítani.

A feltöltési korlátnak 20kb/sec-nek kell lennie, az internetem sebességét meg pontosan nem tudom, mivel ez egy kollégium, és nem kötötték az orrunkra...:)

Nagyon jól jönne a segítség, mert szeretnék letölteni, viszont így folyamatosan feketelistára kerülök mindegyik szerveren.

Előre is nagyon köszi!
  • Dj Faustus #233
    Nézz szét itt. Találhatóak ingyenes eszközök is.

Vagy használható ez az alkalmazás is (ebben a fórumban olvastam róla).

Vagy letörölhted (nem formatálásnak hívják) az újraírható CD-t a Windows XP beépített CD-író alkalmazásával is. Bővebben erről itt.

E-mail címedet pedig ne tedd közszemlére, ha nem kívánsz egy rakat spam-et.
  • Dj Faustus #232
    "véletlenül letöröltem a könyvtáramat, úgy hogy nem csináltam másolatot!"
    Restoration
    GetDataBack
  • ojgy
    helló! azután érdeklődöm,hogy tud-e Valaki olyan ingyenes programot amely leformatálja cd-t vagy dvd-t [email protected] /ujrairhatóról van szó/
  • jenki2
    hi,

a következő történt: a jv16Powertools 2006 regeditcleanerrel véletlenül letöröltem a könyvtáramat, úgy hogy nem csináltam másolatot!
    Hogy lehet ilyenkor visszahozni a már törölt fájlokat úgy, hogy ne csak az ikonja jelenjen meg hanem meg is lehessen nyitni a file-t? (a lomtárban nincsenek!)

köszi szépen!
  • Takezó
    A problémám ez: DaemonTools telepítve, eszköztelepítőben drájv ott, nem müxik, uninstall, CloneCD telepít, virtualdrive fenn, nem müxik:oooo
  • jbal
    vki nem tudja honnan lehetne letölteni az antisecurom 1.2-t?
  • PeeTeR
    e-mail kuldesnel ez mit jelenti?

"This is an automatically generated Delivery Status Notification.
    Delivery to the following recipients failed."

marmint visszadobhatja igy a kiszolgalo server amelyik fogadna, ha virusos lenne a mail?
  • sirdond
    naggyon szépen köszönöm!
  • ironmaiden
    Itt a link:

Palotai

Egyébként ha letöltöd az m3u fájlt és megnyitod szövegszerkesztővel, ezt a linket találod benne, amit letöltéskezelővel le lehet szedni.
  • sirdond
    az lenne a gondom, hogy le szeretnék tölteni egy zenét. a gond az hogy .m3u ban van és így nem tudom letölteni az egész fájlt!
    itt a zene. szóval van vmilyen progi amivel ezt le tudnám szedni???
    előre is thanx!
  • lck
    Igen a 98 már csak ilyen. Az elsődleges meghajtók betűjelét előbbre sorolja a másodlagosokénál, még ha fizikailag egy másik winyón van akkor is. 3 lehetőséged van:
    - A gépben lévő vinyót átpartícionálod hogy csak egy partíció maradjon. Igy mindenképpen C: lesz.
    - Egy ezer éves ( 1999 körüli ) Chip vagy PC World cd-n volt egy program amivel bootoláskor átnevezte a meghajtókat igény szerint. Asszem az volt a hozzá tartozó cikk címe hogy meghajtó cserebere. De irták hogy ez egy nem hivatalos progi és felelősséget sem vállalnak érte. Nekem működött. Közelebbit sajnos már nem tudok róla.
    - A harmadik lehetőség: Windows XP - az már ennél okosabb és a rack-es meghajtókat a végére rakja.
  • VinylToy #222
    Az a problémám hogy egy windows 98-as gépnél adott egy 20 gigás vinyó alapból, és rackben egy 4 gigás, ha nincs benn a rackes vinyó, akkor a 20 gigásat C,D meghajtónak ismeri fel, ha viszont berakom a racket, akkor a 20 gigás betűjelei: C, E a 4 gigásé pedig D,F lesz, valakinek ötlet, mindakettőn FAT 32 a fájlrendszer!
  • a shot
    Helóztok, valami sürgős segítség kéne, ime a problémám:

Egyszerűen nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre például mircel, ventrillóvall , the all seeing eyel, tehát semmlyen programmal nemtok egy külső serverre csatlakozni. Op rendszerem Win xp SP2-vel. Nem használok tűzfalat és az xp-s sincs bekapcsolva.
    Nemrégfuttattam egy windows optimalizáló progit amibe reg cleaner megmindenféle dolog van. Valószinüleg utána csesződött el minden, de nem biztos. Akkor sem jó semmi ha visszaállitási pontra nyomom a windovzt. Nagyon segítsen valaki pliz.
  • marsu
    Sziasztok.
    Gib szótárt honnan tudok letölteni??

Kösz helló