Tony Hawk 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
igen, ezt vagom, csak az a gaz, hogy altalaban ott van a felcso masik oldala is, es a manual elcseszodik akkor:(

Lacc
Félcsõbõl vagy negyedcsõbõl ugrás után úgy tudsz manuallal érkezni, ha rögtön ahogy visszaérkezel a rámpára, nyomsz egy revert-et, aztán gyorsan manual. Ha félcsõben vagy akkor igen frankó pontszámokat lehet elérni ha reverttel manuallal összekötöd a trükköket.
magus
nekem a combokkal nincs annyira bajom, mert vaolt multkor 70 ezres kombom a csuszasokbol manualokbol. eddig meg csak azt nem sikerult megcsinalnom hogy az ugrasbol ugy erkezzek le a rampara hogy manual.

amugy sokszor nem lehet tudni mit kell csinalni. sziatosak rendesen. amugy az alcatraz az eddigi legjobb palya sztem. bar en meg eddig vcsak 5-t unlockoltam

Lacc
Én azt nem tudtam eddig csak, hogy hogy kell megetetni a fókákat San Fransiscoban asszem. Azt megcsinálta valaki? De a feladatok néha elég szívatósak a szûk idõlimit miatt, de azért meg lehet õket csinálni.
Ramore
Én is így vagyok, értetlenül deszkázok az elsõ pályán és fogalmam sincs 1-2 feladatról, hogy mit kellene csinálnom.
A másik pedig, hogy pokoli nehezek a feladatok általában. Amikor a korláton csúszva kombóban ki kell rakni a szót, hát az utolsó betûig nem bírok elcsúszni!
Ruffi
grafika jobb lett?

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

magus
nem tok tovabbjutni mert otletem sincs mit kene sokszor csinalni vagy hogy

Nem lehet a billenytûzetet meállítani??.:(((
elég gány jobb kéz nyilak ball kéz trükkök..3ba jobb volt.:(

Eisenhower
hát ez elég gyengusz lett:(
a pályák felépitése nem lenen olyan rossz na de amiket teljesiteni kell már tök baromság. szoval nekem marad a thps1 a best
csak ennyit akartam mondani. kérem kapcsojja ki^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ramore
Nekem nem kérte, még játékhoz sem, érted már végre!
precision
Hali!

Amikor bejön az indítóablak, van ott egy olyan hogy enable distance fog! Na azt kapcsold ki, és nem fogja "építgetni" a hátteret!

Amúgy sztem yo kis játék, kb. 10 percet játszottam eddig vele, és az alapján bejön:)

Bazinga!

Ramore
ja és 513Mb a játék nálam.
Ramore
Másodszor is feltelepítettem, a cd2-est egyáltalán nem kéri. Akkor minek van?
Serial: P4EPBTIQDAIH7WXM
Ramore
Nálam hasonló paraméterekkel hibátlanul megy! Neked kérte a 2CD-t az installáláskor?
Ramore
Mire való a CD2-es? Nekem nem kérte installnál.
warezcenter
Evil
jaja

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Jó a játék csak full grafikus opcioknál is "építgeti"a hátteret és rohadt idegesítõ:(((((
Ramore
neked ftp-rõl van meg?
Ramore
ftp?
Ramore
Nem tudnád megosztani a lelõhelyet?
Lacc
Hmmm csak még alig van fent valahol... De nem baj, csak néhány napot kell várni :)
Ramore
Sajna az nforce.nl lap szerint még nincs kint! :((
Ramore
jó lehetett...
zaki
mind1, lényeg az, hogy hamarosan megjelenik

mobilon már végigjátszottam :)

Ramore
sajna pc-re mindíg ezt csinálják, a 4. részt elõször ki sem akarták adni pc-re!
zaki
azért milyen g*ciség, hogy már minden platformra megérkezett a játék, még mobilra(!) is, és még csak most jön PC-re...

Ramore
Augusztus 12-14 a megjelenési dátum pc-re! Nagyon várom már!
zaki
Bejelentették, hogy eme deszkás progi fejlesztése elérkezett a végsõ felvonáshoz, vagyis elkezdték a bétatesztelését. Ez annyit tesz, hogy remélhetõleg már a hónap végére kapható is lesz az üzletekben. Rajongók kezdhetnek gyúrni a cuccra :)

info: Gamestar

Ramore
Kiadhatnák már végre!!!
zaki
mikorra várható a megjelenés?

PResident Evil
ez a kérdés...

de asszem meg...

zaki
most akkor tényleg megjelenik a játék még ebben a hónapban?

PResident Evil
Ramorenak egy mínusz :D

toMpEr
Hmm nalam az iranyitast is lehet allitani es gamepaddal is lehet jatszani...

PResident Evil
pedig ez elég nagy mínusz...

Ramore
Nem lehet az irányítást átálítani a demoban, ami még rosszabb, hogy ez az elsõ THPS (igaz, hogy csak demo), amit nem lehet gamepaddal játszani. :((
PResident Evil
és a soundtracket hol lehet letölteni ? :D

toMpEr
Ja, de nekem nem jott be sajna :( Ua, mint a 3

Ramore
Próbálta már valaki a demót?
toMpEr
Hazai mirror:
Hc.Gamer

toMpEr
Tony Hawk Pro Skater 4 PC Demo:
itt

CaviaR
Le lehet tölteni valahonnan?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Aquli
X-games: Pro boarder, ami egy HATALMAS kiralysag volt. mast en se tudok...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CaviaR
Elég? Mondj egyet a Supreme Snowboarding-on kívûl.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PResident Evil
snóbórdos volt már, elég lol...

Ramore
Igaz, egy jó snowboardos játék az hiánycikk pc-re!
Lacc
Snowboardos inkább :) De a THPS második és hamradik része nagyon bejött nekem is, rengeteget nyomtuk haverokkal, nagyon ott volt a hangulata! Már nagyon várom a májust :)