400
Tony Hawk 4
  • Ramore
    én még az elején vagyok, de mentségemre legyen, hogy tovább nehezíti a játékot a gépem a folytonos resetelésével. Volt már, hogy megcsináltam egy feladatot, de menteni nem volt már időm.
  • Lacc
    Carnival, de az már rohadt nehéz pálya.
  • Ramore
    KI hol tart?
  • rucsi
    Sziasztok!
    Nem tud vki egy mésik serial-t mondani, mert tesztelnénk hálóban , de nem lehet, mert egyezik a serial.
    Bármi jó a kivéve: P4EPBTIQDAIH7WXM .
    Köszi
  • Lacc
    A leszakadt mólóval szemben az utca túloldalán van a festő haverja, vele beszélsz, aztán végigcsúszol a kőgolyót tartó acélhuzalon.
  • magus
    hogy kell kimetneni a capatamadast ert festot?
  • ujedith
    sziasztok!
    Ma toltottem le a rip-et es meg ugyan nem inditottam el, de azert megkerdezem, hogy mi is van belole kirippelve? Remelem nem a zenek, amugy jok videok is?
    Van mar valami addon hozza?
  • Ramore
    sajna amikor ugrok, rendre enyhén balra repülök! :(
  • Lacc
    Pedig nem nehéz... Egszerűen ugorj egyet mikor vége van a korlátnak, aztán csúszol tovább a másikon, jobban nem tudom elmondani :)) De jobb ha hozzászoksz mert a többi pályán ettől sokkal szívatósabbak leszenk a C-O-M-B-O-s kirakók.
  • Ramore
    Tudnál segíteni?

Az első pályánál amikor a korláton lecsúszva 1 kombóban ki kell rakni a szót azaz fel kell szedni a betűket, hát az utolsó betűig nem bírok elcsúszni, ugyanis az utolsó betű a lépcső másik oldalán van, ahol folytatódik a korlát. Nem bírok oda átugrani sehogy sem.
  • magus
    igen, ezt vagom, csak az a gaz, hogy altalaban ott van a felcso masik oldala is, es a manual elcseszodik akkor:(
  • Lacc
    Félcsőből vagy negyedcsőből ugrás után úgy tudsz manuallal érkezni, ha rögtön ahogy visszaérkezel a rámpára, nyomsz egy revert-et, aztán gyorsan manual. Ha félcsőben vagy akkor igen frankó pontszámokat lehet elérni ha reverttel manuallal összekötöd a trükköket.
  • magus
    nekem a combokkal nincs annyira bajom, mert vaolt multkor 70 ezres kombom a csuszasokbol manualokbol. eddig meg csak azt nem sikerult megcsinalnom hogy az ugrasbol ugy erkezzek le a rampara hogy manual.

amugy sokszor nem lehet tudni mit kell csinalni. sziatosak rendesen. amugy az alcatraz az eddigi legjobb palya sztem. bar en meg eddig vcsak 5-t unlockoltam
  • Lacc
    Én azt nem tudtam eddig csak, hogy hogy kell megetetni a fókákat San Fransiscoban asszem. Azt megcsinálta valaki? De a feladatok néha elég szívatósak a szűk időlimit miatt, de azért meg lehet őket csinálni.
  • Ramore
    Én is így vagyok, értetlenül deszkázok az első pályán és fogalmam sincs 1-2 feladatról, hogy mit kellene csinálnom.
    A másik pedig, hogy pokoli nehezek a feladatok általában. Amikor a korláton csúszva kombóban ki kell rakni a szót, hát az utolsó betűig nem bírok elcsúszni!
  • Ruffi
    grafika jobb lett?
  • magus
    nem tok tovabbjutni mert otletem sincs mit kene sokszor csinalni vagy hogy
  • buek
    Nem lehet a billenytűzetet meállítani??.:(((
    elég gány jobb kéz nyilak ball kéz trükkök..3ba jobb volt.:(
  • Eisenhower
    hát ez elég gyengusz lett:(
    a pályák felépitése nem lenen olyan rossz na de amiket teljesiteni kell már tök baromság. szoval nekem marad a thps1 a best
    csak ennyit akartam mondani. kérem kapcsojja ki^.^
  • Ramore
    Nekem nem kérte, még játékhoz sem, érted már végre!
  • precision
    Hali!

Amikor bejön az indítóablak, van ott egy olyan hogy enable distance fog! Na azt kapcsold ki, és nem fogja "építgetni" a hátteret!

Amúgy sztem yo kis játék, kb. 10 percet játszottam eddig vele, és az alapján bejön:)
  • Ramore
    ja és 513Mb a játék nálam.
  • Ramore
    Másodszor is feltelepítettem, a cd2-est egyáltalán nem kéri. Akkor minek van?
  • Tommmy
    Serial: P4EPBTIQDAIH7WXM
  • Ramore
    Nálam hasonló paraméterekkel hibátlanul megy! Neked kérte a 2CD-t az installáláskor?
  • Ramore
    Mire való a CD2-es? Nekem nem kérte installnál.
  • neménvoltam
    warezcenter
  • Evil
    jaja
  • djcom
    Jó a játék csak full grafikus opcioknál is "építgeti"a hátteret és rohadt idegesítő:(((((
  • Ramore
    neked ftp-ről van meg?
  • Ramore
    ftp?
  • Ramore
    Nem tudnád megosztani a lelőhelyet?
  • Lacc
    Hmmm csak még alig van fent valahol... De nem baj, csak néhány napot kell várni :)
  • Ramore
    Sajna az nforce.nl lap szerint még nincs kint! :((
  • Ramore
    jó lehetett...
  • zaki
    mind1, lényeg az, hogy hamarosan megjelenik
  • Takigabi
    mobilon már végigjátszottam :)
  • Ramore
    sajna pc-re mindíg ezt csinálják, a 4. részt először ki sem akarták adni pc-re!
  • zaki
    azért milyen g*ciség, hogy már minden platformra megérkezett a játék, még mobilra(!) is, és még csak most jön PC-re...
  • Ramore
    Augusztus 12-14 a megjelenési dátum pc-re! Nagyon várom már!