Tony Hawk 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide mit kéne írni?
Szerintem a gamepad miatt, mert nem tudok az utolsó betûhöz átugrani egyenesen, mindíg a másik irányba csúszik tovább! 😞(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
AWSD + KeyPad és megy minden!
Ricewind: 2 nap alatt? Az összes deszkással? A rejtett karakterekkel is? Cheat nélkül?
Lacc: Még nem vittem végig senkivel, csak a pénzért vehetõ videókat néztem meg. Nem akarom elõbb a többit - élvezetbõl 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy már néztétek a videókat? Rodney megint alakított, dobtam egy hátast mikor megláttam miket csinál az az ember...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Érdekes, hogy a GBA-s THPS3-ban benne volt...
A BMX-es gyerek nektek is a bicikli mögött tekert? Nem nagyon figyeltem, de nagyon úgy tûnt, hogy kicsit lemaradt a biciklijétõl 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Saint of Underworld N/Me
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
fokákat ugy eteted meg hogy a horgászok kögötti doboznál végig csuszol padon és utána gyorsan amig elmegy a dobozhoz a korláton ezt 4 különbözö helyen megcsinálod és kész
most elsö kettö már 100 % a többi meg készül😄
Az mp3-akat meg szedd le netrõl, a számok címei mind meg vannak adva a játékban.
Nem tud vki egy mésik serial-t mondani, mert tesztelnénk hálóban , de nem lehet, mert egyezik a serial.
Bármi jó a kivéve: P4EPBTIQDAIH7WXM .
Köszi
Ma toltottem le a rip-et es meg ugyan nem inditottam el, de azert megkerdezem, hogy mi is van belole kirippelve? Remelem nem a zenek, amugy jok videok is?
Van mar valami addon hozza?