10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
VinczeLacz #7313 Azok a plusz szolgátások engem is érdekelnének :D
Nem nagyon tudok olyanról ami annyi plusz-t adna hogy azt válasszal.
Nagy slágar az ovi most az N-nél, SE-nél meg a Plusz, mindenki azt veszi amire szüksége van :)
Bár ha ezek miatt kell dönteni, akkor inkább a PLusz, mert pl minek ovi maps, ha ott a Gmaps, ami még jobb is? :P -
katkit #7312 köszi szépen megnézem!
Amúgy azt a 90 fokos főzőmosást, plusz extra öblítést plusz extracentrit sztem semmilyen teló nem élte vna túl:) -
#7311 Mondjuk látod abban igazad van, hogy seria függő. Én a nagy átlagra gondoltam.
re katkit: mondjuk személyreszabható mail, megosztó, útvonaltervező persze gyalogosoknak is :P , le lehet menteni a számokat, térkép... ja meg ngage. de menj fel a nokia oldalára és ott meg tudod nézni hogy még mi. -
vass17 #7310 Ez azért így nem igaz, legalábbis nagyon szériafüggő. Anno a SE K750-em nyakon lett öntve egy nagy adag olajos\zsíros folyadékkal, besárgult az egész világítás, a gombok beragadtak a zsírtól és átázott az egész készülék. Több körös takarítás után már csak a kijelzőn maradt meg a nyoma, pedig szinte reménytelennek tűnt, hogy valaha is működőképes lesz, annyira rosszul nézett ki belül. Azóta még átélt egy-két megpróbáltatást és semmi baja...
Most pedig újat akarok venni, talán érthető, hogy csak a SE C510 jön számításba:) -
katkit #7309 Hát igen... a nokiák azért mindig minőségiek voltak a többi telefonhoz képest, nekem is csak mosással sikerült kinyírnom az enyémet:( mondjuk a régi sonymmal is ez lett... am. milyen szolgáltatásokra gondolsz pontosan? -
#7308 Szerintem a SE soha nem csinált topp telcsiket főleg ha az elmúlt 10 évet nézem szerintem nem sikerült soha előállniuk olyan ötlettel mint mondjuk a Noki-ának, és ah hozzávesszük még hogy még milyen plusz szolgáltatásokat nyújtanak akkor meg le a kalappal a nokia előtt... -
hegymenet #7307 Nokia-t cserélek. Kinéztem az E55-t és az e75-t. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel, ami megosztana velem? -
#7306 egyértelmű, hogy w705 -
immi95 #7305 sziasztok szeretnék venni 1 érintőképernyős telefont olyan 25e környékén .Én gondolkoztam azon is hogy 1 kínai csodát veszek de olyat akkor vennék ha van benne wifi+TV (a többségében van) vagy 1 samsungot, LG-t vagy valamit de ha már olyat vennék akkor aminek legalább 2Megapixeles kamerája van (természetesen ugy gondolkozom hogy 1 használt telótol sem vonakodok hisz ennyi pénzem van rá most...)
előre is köszi!!!!!!!! -
Roll93 #7304 sziasztok!
szerintetek melyik telefont vegyem?
a Sony Ericsson W705 vagy az LG BL20-t?
a választ előre köszi! -
#7303 :CCC -
#7302 1 szám :))
am az hogy a 1209 nem játssza az mp3-at -
#7301 nem:( -
#7300 Helo!
Mi a külömbség a NOKIA 1208 meg a 1209 közt?? -
#7299 kicsit drágábbat nem találtál? :D -
#7298 Satio :D -
#7297 hali
milyen telefont vegyek? :D én valami érintő képernyősre gondoltam... ilyen iphone féle telefon érdekelne, de az iphone az túl drága :S -
Strip #7296 Igazság szerinte nekem a teljes érintőképenyő ár kombinácíó miatt jöttek szóba ezek a telók (jó lenne még a sonny satio csak az meg még drága) -
electrokilla #7295 Vegyél Sonyt, azzal nem lesz bajod
...bár ha akarsz szívni a MICROSOFT!!! (át gondoltad te ezt?) termékével, vagy azzal a toldozott-foltozott Symbiannal, akkor lelked rajta. Ha már csak ez a két telefon jöhet szóba, akkor inkább a Nokia, mert még mindig jobb a Symbian mint a Winfos... de ha jót akarsz magadnak, nem szenvedsz ilyenekkel.
Mire akarod használni a telefont, hogy nem jó egy mezei készülék? Mert ha nincs már most jól meg fogalmazható, speciális igényed, amit valóban csak ez a két "op-rendszer" tud kezelni, akkor szerintem jobban fog zavarni, mint amennyire hasznodra lesz (és most mindegy, hogy melyikről beszélünk). -
#7294 Ha nagyon egyszerűen kéne leírni a rendszereket, akkor az symbian egy továbbfejlesztett telefon, tehát egy viszonylag zárt és kész rendszer. Kiveszed a dobozból használod, ha valami nem tetszik, akkor esetleg tudsz változtatni rajta, de inkább nem. Természeresen ezt inkább egy asztali számítógéphez képest értem, egy sima telefonhoz képest azért lényegesen komolyabb lehetőségeket biztosít. A windows mobile az egészen más világ, már történetileg is. A wm-es telefonok ősei ugyanis pda-k, sőt igazáből a mai kevés telefon nélküli windows-os pda is ezt az operációs rendszert futtatja. Ebből következően az egész rendszer felépítése egy teljesen más szemléletmódot követ. Tehát nem úgy kell kezelni, mintha telefon lenne, hanem inkább mint egy számítógépet. Erre talán a legjellemzőbb példa hogy nincs benne menü, mint a telefonok mondjuk 99.9%-ában. Ennek előnye, hogy a semmi máshoz nem hasonlítható variálhatóság. Hátránya hogy igazából a wm, tényleg csak egy oprendszer, pont mint az asztali gépen.
Neked kell eldöntened, hogy egy kisebb, egyszerűbb, olcsóbb, könnyebben kezelhető, telefonszerűbb eszközre van szükséged, vagy egy komolyabb, nagyobb, akkuzabálóbb, drágábbra, amiben sokkal több lehetőség van, de hogy ezt kihozd belőle ahhoz azért sok fórumot el kell olvasni. :)
----
Én amúgy az olcsóbb kategóriákat részesítem előnyben... nekem nem kéziszámítógép kell, hanem telefon :D tudjak rajta sms-t írni, telefonálni, zenét hallgatni v. zenét letölteni másra nem nagyon van szükségem... -
Strip #7293 Az érdekelne hogy ki melyik telót ajánlja az alábi 2 közűl Samsung i900, Nokia 5800, egyszerűen nem tudok dönteni (igazság szerint az is zavar hogy egyáltalán nem tom melyik lehet a jobb a windos mobil, vagy a symbian) őrűlnék ha valaki érvekkel meg tudna győzni valamelyik mellet :D
Köszi -
electrokilla #7292 Egyetértek az előttem szólóval: "el kell döntened hogy fényképezőt akarsz vagy telefont"! Szerintem amúgy telefonba sosem fognak tudni olyan optikát pakolni, ami felér akár a legolcsóbb digitális kameráéval is, egész egyszerűen azért, mert képesek optikai zoomolásra, a digitális az meg önmagában is egy vicc.
A telefonnak az a feladata, hogy ellássa elsődleges funkcióját, és emellett legyen kicsi is - az apró méret meg nem kedvez a mérnököknek.
A Walkman szériáról mondott véleményeddel szintén nem tudok egyetérteni: W705-el tolom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár nekem nem a fényképzés, hanem a zenehallgatás volt az elsődleges. -
#7291 A SonyEricsson már régen nem csinál top telókat. Ez kb akkora hülyeség mintha azt mondanám hogy ha telefon akkor Nokia.
Ha tényleg ennyire fontos a fényképezés akkor szerezz egy Samsung Innov8-et, és meg is volnánk. Ráadásul a tudása is pariban van egy Nokia N96-tal. -
#7290 1 a lényeg... elkell döntened hogy fényképezöt akarsz vagy telefont... ha ránézel bármely telo optikájára akkor meglátod mi a különbség... Lehet a telo 100000mpixeles is.. mini az optikája, sohanemfog olyan képeket csinálni mint 1normális 8mpixeles fényképezö... Ezek nem makrora valóak, nem tájfotozásra... elkell dönteni.. -
#7289 Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata a SE C510-zel? Állítólag Cyber-Shot ellenére eléggé fos képeket csinál. Szó mi szó netet feltúrva valóban fátyolos (fehér) képeket találtam, olyan mintha valamilyen láthatatlan köd telepedne a képekre és AF ellenére fura, de az elkészült fotók a kép széleihez közeledve veszítenek az élességükből, egészen elmosottak lesznek (WTF?). Viszont akkor is auto-fókuszos, szal ez mellette szól.
Egy W705-ön gondolkodok még és bár az fixfókuszos, de sokkal színtelítettebb képeket ad, viszon tény, hogy makro-nál elvérzik.
(Plusz még a keresője, azaz maga az előnézet is fürgébb és marha gyorsan exponál.)
Meglepő, de távoli képeknél nincs különbség a két mobil között!
W705 mellett szól a Wifi, Walkman, 4GB-os memkari és számomra az, hogy szétcsúsztatható. Egyetlen negatívuma a fixfókuszos kamera, egy 3.2MP-es mobiltól már elvárná az ember az auto-fókuszt, tekintve, hogy más gyártók nem spórolják ki a hasonló kategóriás modelljeikből.
Mivel nem volt lehetőségem még fizikailag kipróbálni ezeket a típusokat, ezért kérném, hogy akinek megvan a fennti modell közül valamelyik (esetleg mindkettő) az írhatna pár sort, hogy mennyire van vele (velük) megelégedve.
W705-östől Walkman létére nagyon óckodom, sajnos rossz tapasztalataim vannak a W-kel, valamit mindig kispórolnak belőlük és nálam állandóan valamilyen banánhéjon csúsznak el.
A C510, öcsém C902-ese révén kerül a képbe és bár nem sokat engedi ki a kezei közül (érthető :D),de amit eddig láttam belőle, az számomra igen meggyőző volt, így a figyelmem a Cyber-Shot mobilokra is kiterjedt.
Mindkét modellnek megvannak a pro és kontrái, ezért egyszerűen nem tudok dönteni közöttük. Van amikor a képzelezbeli mérleg nyelve a W705-ös felé hajlik, de ilyenkor mindig az AF hiánya jut eszembe, amikor meg inkább a C510-re esik a választás, akkor meg mindig attól félek, hogy valami gagyit kapok a pénzemért, mert eddig nem sok pozitív kritikát olvastam a kamerájával kapcsolatban. :(
Remélem tudtok segíteni. -
#7288 Akkor Pulse, Arena a sorrend. -
#7287 80-90 a határ -
#7286 Igazából engem mivel sokat vagyok uton a net a tv wifi érdekelne -
#7285 Attól függ mire használnád a készüléket.
Én személy szerint a T-Mobile kínálatából a Nokia E52-t, Blackberry 8520-at vagy a T-Mobile Pulse-t venném.
Az LG Arena is jó kis cucc, de GSM boltban olcsóbban megkapod... -
#7284 5800* -
#7283 vagy n96 vagy arena vagy 5600,ha iphone nemjön össze? -
#7282 Igen akkor beprobálom édesapám:D aki 11éve t-mobilos[domino-s:D] hátha -
#7281 de gondolom azokat nem lehet feltörni :D -
#7280 de basszu én már nem 1 telót vettem tmobilba 70-80v ezerért és nem kellett ilyet csinálnom -
#7279 Rosszul tudjátok. Esetenként kifizettetnek pluszba pénzt. A sráctól kértek állítása szerint 80K-t pluszba biztosítéknak (bezony van ilyen), cserébe nem kell fizetnie havidíjat 16 hónapig (ha benne marad a csomag határaiban).
Tolvaj mocsok szemét banda a tré.
Érdemes más boltban is megpróbálni, esetleg öltönyben, vagy olyan emberrel megvetetni aki már több éve a trénél van. -
#7278 szerintem is ez elég hülyeség -
#7277 mért kéne plusz 80at fizetni ??
csak simán leperkálod nekik a 80k-t és fizeted a havidíjat ami havonta 5k -
#7276 tényleg kell még fizetni 80-at pluszba??
úristen mekkora fasság :/ -
#7275 +80ezer az iphonehoz:S a másik akk n95 8gbot nem ajánljátok?:S
n96ról vélemények? -
#7274 n95 8gb helyett sztem nézz mást a kamerája elég gyenge