10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • sanyiute
    Srácok ha a WIFI se jön be akkor azt lehet a miatt van mert kicsi a jelerősség mert olyan mekiben voltam ahol földszint alatt lehet kajolni azt csak lent teszteltem és kicsi volt a jelerősség meg néztem és így se hozta be a net-et e miatt lehet? vagy behozná csak elvileg lassan??
    (bár erre nem láttam esélyt)
  • sanyiute
    próbáltam az megy :D de sima netnek ettől független be kéne jönnie szervizbe aszt mondták hívjam fel az ügyfél szolgálatot...
  • Benny04
    ja
    akkor miért nem wlanozol? :D
  • sanyiute
    azaz
  • Benny04
    milyen teló? w705?:)
  • sanyiute
    na meg lett atelóm srácok a Web N' Walk szolgáltatásra(net-re) elő kell fizetni telefonon mindenféle képen vagy eleve mennie kéne a netnek Másodperc alapú számlázással stb.?
  • pongi10
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a pannonnál az omnia 2-t hány gigás sd kártyával adják? Ja és nem gáz hogy csak 2gb a belső memóriája? Nem éri meg jobban kártyafüggetlenül a 8gb-set venni?

előre is köszi
  • Máté94
    Jajj istenem.......
  • Benny04
    nekem se...:D
  • sanyiute
    jó van na ilyenem még nem volt :D remélem lesz:D
  • Benny04
    INGYENES!!!4 -.-
  • sanyiute
    bocsánat :D akkor félre írtam:D és ha tudom a jelészót akkor is ingyenes nem?:D ha nem tudom akkor meg net nincs mi?
  • Benny04
    jóhogy ingyenes....
    am olyan nincs is, hogy fizetős, max olyan, hogy jelszavas :p
  • bardocz
    Ha ingyenes a wifi, akkor gondolom nem kell fizetned érte, de fizetős wifiről még nem is nagyon hallottam, ha tudod valahova a jelszót, nem hiszem, hogy gondod lesz.
  • sanyiute
    állítólag van rajta WIFI az úgy tudom vannak iylen ingyenes wifiportok akkor ezekszerit ott ingyen netezhetek?? de olyasmit is halottam hogy ahány honlapot betöltessz annyit fizetsz:S bár lehet hülyeséget mondok
  • Benny04
    nekem is W705-öm lesz :D
    múlthétvégén már meg is vettük volna, ha nem drágult volna 6k-t...
    de most megint lejjebb ment az ára, úgyhogy hétvégén már megvesszük :D
    am nagyon fasza telefon, egyik ismerősömnek olyan van és egyszerűen jó :D
  • bardocz
    Melyik az a telefon, ami MP3-as, jackdugós, vagy valami hasonló megbízható(itt elvérzik az SE sajnos), és wifis? Nem értek egyáltalán a telókhoz.
  • triplet
    Én is ezen a kettőn gondolkoztam, de az LG maradt:)
    Karácsonyra megkapom, megy a "jó" régi Sony Ericsson k510i-m a süllyesztőbe:)
  • sanyiute
    Srácok valakinek volt már dolga
    Sony Ericsson W595
    vagy
    Sony Ericsson W705 -el?
    és ha igen írjátok le pls tapasztalatokat meg hogy mi a hátránya előnye?
    elméletileg ilyet kapok karácsonyra :D valamelyiket kettő közül előre is köszi aválaszokat!
  • Pipör
    Lg-t
  • Hunter of Deer
    hali!

most hogy lassan itt a karacsony azon gondolkodom hogy megkene lepnem magam egy telefonnal :D

eddig 2 telot neztem LG km900 es Nokia 5800 de nemtudok donteni! a mobilarenan az LG arenat dicserik, viszont a Nokia sem tunik olyan rossznak.

szivesen varok velemenyeket a 2 telefonnal kapcsolatban, esetleg tapasztalatokat pro ill. kontra.

elore is koszi!
  • franc0
    Ugyanakkora a képernyőjük, de nem baj.
  • Shiwo
    én úgy vettem észre, hogy technikailag a samsungok a jobbak, de supportilag a nokia
  • FrodoSK
    Szeretnék egy új érintőképernyős telot venni, nem igazán tudok dönteni a samsung i900 omnia és nokia 5800 Xpress Music közül. Nagyon sokat szoktam neten lógni telefonon is, szóval ez fontos nálam, meg persze a gps-t is szivesen használnám. Tudom, hogy a nokiának nagyobb a képernyője, de a készenléti ideje ahogy olvastam a samsungnak jobb. Érdekelne nektek mi a véleményetek, melyik ha lehet ilyet kérdezni a "jobb", esetleg jobban megfelelő. KÖszi
  • Inquisitor
    "Googlé se lett egyből ilyen amilyen"
    Hát jah, kezdésnek bevásárolt egy pár digitális térképekben érdekelt céget, meg egy nagyobb céget aki műholdképeket katalogizált ugye :D
  • rooney8
    hali!

kicsit off, de azér megkérdezem :D mily módon tudom "átfesteni" a mobilomat? :D k750i-m van, de már unom ezt a fekete-szürke párost :D
  • wahquarch
    Persze,hogy vannak közel sem olyan régi mint a Google-é, de biztosan fejlődni fog majd, Googlé se lett egyből ilyen amilyen.
  • VinczeLacz
    Jaja, idővel jó lesz.. Mondjuk ehhez olyan telefon is kell amiben van gps. Úgy igazán ki lehet használni a maps előnyeit :)
  • Trillerke
    igen, de azért nem rossz, ha még kicsit gyorsítják, akkor felnőhet a google maps mellé...(szép lassan:P)
  • VinczeLacz
    Hát, pedig valakinek gondot okoz:) Ahhoz hogy igazi befutó legyen mindenképp kell a lokalizáció az adott országra ;)
    Megnéztem ezt a Maps-ot, háát, vannak ott még hiányosságok :D
  • wahquarch
    Nehogy már ez gondot okozzon a mai világban, kis alap angol nyelvtudás nélkül azért nem sok mindenhez tudsz hozzá kezdeni...

U.i: Give it a try :))
  • VinczeLacz
    Igen, de ebből talán a store éri meg, bár kitudja milyen árakon dolgoznak. Többire van jól bevált alternatíva. Meg ugye a magyar nyelvet se nagyon tudja ez.
  • wahquarch
    Ez nem csak ebben merül ki,hogy van maps.. Számos hasznos funkciója van,ami elsősorban a "komolyabb" embereket célozza meg nem pedig az olyan fiatalokat,akik inkább a zenehallgatást részesítik előnyben.De csak,hogy néhányat említsek:
    mail, ahol saját email fiókot készíthetsz
    store ,ahol számos app.-ot tudsz letölteni
    share ,ahol megtudod osztani különböző dolgaidat
  • VinczeLacz
    Igen, bármit. A védelmes fájlokkal is lehet, csak amint le akarok játszani, kiírja hogy le kell tölteni hozzá a tanúsítványt.. Ezt direkt kipróbáltam :)
  • Megtörhetetlen
    A védelem alól feloldott filokkal már bármit lehet csinálni? Másolgatni kedvünkre?
  • VinczeLacz
    Manapság már csak ilyenekkel lehet találkozni... Mindent gyorsan :D
    Mobilokon is látszik, egy telefont ha 1 évig lehet kapni már jó, aztán egyszer eltűnik, mert már ott az újabb, ezt is belekalkulálták biztosan.
  • hegymenet
    Kb. a 2110 megjelenése óta használok Nokia-t, egyre kevésbé tetszik. Ahogy bővült a készülékek szolgáltatása, úgy rövidült az élettartamuk. A 6210 pl. még működőképes, azóta az összesnek lett valami baja legfeljebb két év után. Most éppen a N73 van műsoron két és fél éve van meg, garancia alatt és után kellett javítani, legutóbb azt írták a számlára, hogy ha a hiba újra előjön fődarab csere kell, (jó drágán). Az adatok miatt valószínűleg Nokia-t veszek, de már számítok rá, hogy a következővel is lesz baj.
  • Megtörhetetlen
    jaja én csak arra tudok gondolni, hogy gyorsan megírták aztán, hogy minél hamarabb kikerüljön felmérjéjk a kerseletet aztán a szerint foglalkoznak tovább vele, ha megéri akkor tuti, hogy foglalkozni fognak vele a jövőben...
  • VinczeLacz
    Az lehet, de igazából az ovinak minden részének van ingyenes alternatívája, szóval, az hogy a Nokiájé, csak a nevet nem éri meg :D
    Gondolom gyorsan indítani akarták, ezért csak 3 teló, de biztos hogy mindegyiken megjelenik majd az újabbakon.
  • Megtörhetetlen
    Jogos, de a plusz az csak zene letöltést ígér míg a Nokia minden egyebet is... Arról nem is beszélve, hogy ahogy néztem ez az ovi olyasmi mint a google wave, nagyobb jövőt látok benne, holott persze akinek csak zene kell az a plusst akarja, (bár csak 3 igen drága modellenm elérhető, azért nah...)