10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pipör
    ikon 200 al havidíj 4990ft 24hónapos hűséggel iphone 3gs 16gb 79990 vagy (19900Ft+12*5000)
    iphone 3gs 32gb havidíj 4990ft 99.990ft (25950+12*6170)
  • popzu
    IPHONE 3GS-t szerettem vna tegnap venni.. 80ezer van kiirva és havidij 5ezer ikon 200 asszem... erre sztak hogy adjak még 80at+ba mert sokan feltörik és ezt a +80anat lebeszélhetem... csakhogy biztosak legyenek hogy nem lesz törve[jailbreak vagymi..] az iphoneon kivül mit ajánlanátok max 80-90 én ezeket néztem: n95 8gb n96 LG arena
  • banplz
    Üdv!!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy benéztem a Tmobilba és meglepően jó akciók vannak szval kinéztem a Samsung I800-t és a Iphone 3GS-t szettek melyik érné jobban megvenni hosszú távra?
  • Pipör
    LG GT500 ?
  • molnar0921
    Sziasztok, Venni akarok egy mobilt, olyan 30-40 ezer körül, szerintetek milyet érdemes? Mármint ami ebben a kategóriában a legjobb (MP3, java könnyen kezelhető PC-vel, jó kamera stb..)
  • misterkrisz
    nekem olyanom volt. T610em. Szerintem nem rossz, de hidd el a J kategória nagyon belépőszintű. Én a C510.et venném.
  • Kicsizoli
    Valóban az előző J szériás SE-k tényleg nagyon gagyik voltak...aláirom..ez inkább a régi T szériára hasonlít szerintem..(T61/630)
  • Kicsizoli
    Mikor a fényképezést irtam nem arra gondoltam hogy galériaképeket csinálok vele nap mint nap:)

Hanem a munkám során kell használni néha...de tényleg csak néha...

Az ára 40e vs 35..nekem nem mindegy:( vagyis most minusz 10e az akció miatt...
  • misterkrisz
    A j és a c kategória közt óóriási különbségek vannak. A c kategoriások a fényképezésre vannak kiélezve, a j-sek pedig sima mindennapos használatra no extrával. De ha megkérdezed a többi fórumozót, ugyanezt fogják mondani(remélem:D:D)
  • Kicsizoli
    okés elfogadom de mi szól a c510 mellett...Nem sok különbséget tálálok a két kamera között a többiben meg szerintem egyeznek...szerintem de lehet hogy tévedek...
  • misterkrisz
    ha van eszed C510 :)
  • Kicsizoli
    Ennyire én is rájöttem...de nem erre voltam kiváncsi:-/
  • Máté94
    Azt veszed amelyiket akarod:)
  • Kicsizoli
    Ezt a leírást olvastam...holnapig van akció a pannonnál azért lenne fontos..

Összehasonlítottam a kamerában láttam csak különbséget...(C510 vs Naite)
  • Kicsizoli
    Némileg "fényképezésre" is használom most egy 3110 classicot használok erre a célra...
  • Máté94
    Sony Ericsson J105 Naite - ugyanaz, ötszázadszor - mint modtam az előbb minden mobiljuk ugyan az.Ettől függettlenül a tesztelők tetzsett plecsnit adtak neki.
    Teszt nincsen róla csak külföldi oldalakat tudom ajánlani illetve,hogy hasonlítsd össze a specifikájukat:)
  • Máté94
    Nem azt mondanám,hogy fos hanem,hogy unalmas.Minden telefon ugyanazt tudja semmi innováció csak a külsőt cserélik le rajtuk meg.Mire kellene?
  • Kicsizoli
    Sziasztok

Véleményt szeretnék kérni.

Melyiket érdemesebb megvenni a SE Naite vagy C510 est?

A válaszokat előre is köszönöm

(Az hogy mennyire "fos" SE, ha lehet mellőzétek köszi"
  • Paranoia
    Hi
    Én a scopetelnél vettem az arénámat.57e
    a telefonnal még ismerkedem(első érintős telóm) a divxes videók lejátszása nem megy csak úgy,h átmásolom rá és már megy is...ez mondjuk csalódás(divixből is csak 320*valahányas felbontást viszi,miután konvertálgattad egy darabig...),de amúgy szép kis telefon.örülök neki.
  • Pipör
    Arénát vedd!
  • liverpool123
    + LG KP500
  • liverpool123
    Köszi ezt a linket, jóval olcsóbb, mint T-mobile vodafone, stb. És amúgy ez az oldal mennyire megbízható?

Amúgy most 2 telefont találtam első blikkre:

Nokia 5800
    Lg KM900 Arena

Ha esetleg van valakinek róluk véleménye, akkor tudna segíteni?

És hasonló árfekvésbe vannak még ilyen telefonok?

Előre is köszi a válaszokat:)
  • Máté94
    Nézeegsd és válasz párat aztán segítünk ha tudunk!
  • Máté94
    Képet nem fog szépet csinálni még a 200.000-es se.
  • liverpool123
    Hello!

Igazából nem értek a telefonokhoz, a mostani telefonom egy motorola v550:) szval eléggé megviselt már a kicsike, elkéne már egy másik. De nem tudok választani...
    Ti mit ajánlatok?

Érintőképernyőset szeretnék, tudjon sok mp3-at tárolni, és az sem lenne baj, ha jó minőségű képeket is tudna csinálni. Ja és az ára se legyen olyan sok max30-40 ezer.

Várom az ötleteket. Előre is köszi.
  • röfinaator
    letöltöd a számokat, amennyit csak tudsz UNLIMITTED vágod, de alapból 1000 szám már rajta van letöltés nélkül a telcsin, első 6 hónap után a 100 leghallgatottabbat megtartod, utána havonta 17-et é azokat már az Isten se veheti el tőled, "örökre" a tieid maradnak!
    ez kb. 3 milka szám hallgatását jelenti
  • dixennem
    Tök jó, hogy ilyen szépen tudod dekódolni a reklám üzenetét, de a szolgáltatásról nem tudnál valami bővebbet mondani? Én próbáltam utána olvasni, de kicsit kusza, hogy akkor most mi korlátlan, hogyha csak 17 számot tarthatsz meg havonta, meg mi van?
    Nem értem
  • röfinaator
    tök jó, hogy látjátok a videó lényegét...
    nem az a lényeg, hogy törnek-zúznak, hanem hogy érzékeltessék, hogy a sony ericsson walkman mobilok bírják a kiképzést zenei szempontból. ennek a videónek az a rejtett üzenete: "ha sok zenét akarsz és jó minőségben vegyél SE-t"
  • Benny04
    :D
  • kakerkaper
    Bocsánat, már látom a képet, nem szóltam :D

remélem azt a mobilt azért már nem adják el elég nagyot repült szegény
  • kakerkaper
    Ha jól látom nem sikerült a dolog amit próbáltál be linkelni.

Mi az ami ütne a telo mellé? (komoly a video mi? :D..mondjuk kipróbálnám otthon ha zaklatott vagyok épp valami miatt )
  • Benny04
    ez mekkora hülyeség... teló mellé ütnek xD
  • dixennem
    na ez a video...
  • dixennem
    Helloka!
    Becsatlakoznék a kérdezők sorába!

Tudna valaki valami okosat mondani azzal kapcsolatban, hogy milyen telot vegyek ha hanyagolnám mellette az mp3-am? nem szeretek túl sok kütyüvel járkálni, viszont 5-6Giga zene viszont minidig szükséges. Sokat utazom.

Valami tipp? Hallot már valaki a T-mobil-os új szolgáltatásról? playnow vagy mi. Videán láttam, nagyon elmebeteg a reklámja :D
  • djsenki
    rik egy laptop is jó megoldás
  • zoliii
    www.telefonguru.hu
    www.mobilarena.hu
    Google

Én is így néztem magamnak telót régen.
  • rik83
    Helló!
    Az érdekelne hogy ti milyen telefont ajánlotok. Olyan kéne amelyik kezeli a DivX-et és nem nagyon kicsi a képernyője, Wlan mindenféleképp legyen benne Gps előny de nem fontos.
    Ja és az ár max. 120.000Ft de inkább 100 vagy alatta.
    Előre is kösz a válaszokat.
  • D00M
    Sziasztok, kéne egy kis segítség mobil választásban. Néztem én már mindent de nem jutok dűlőre. Eddig egy k750i-m volt van, szeretem nagyon tökéletesen működik 4 éve (pedig úszott már whiskyben is:D) a minimum hogy tudja amit a mostanim, valamint a fősuli miatt jó lenne bele pdf olvasó de legalább word dokumentumot meg tudjak nyitni, szerkeszteni, keresni benne. Árfekvést olyan 50 körül képzelem el, kicsit mehet fölé, alá meg végképp az ár:) Lényeg a minőség (magyarul bírja a strapát) és a fentiket tudja.
  • dragon11
    Én a Nokiat venném, már csak kényelmes QWERTY bill. miatt is.
  • Pipör
    Sztem Samsung