Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analfa
Ja hogy ez nálatok így mûködik??? 😮 Haverom magának vett telefont (asszem pont ezt az LG KF750-et), kipróbálta otthon, aztán visszacsomagolta, és majd karácsonykor bontja csak ki... Beteges...

5c0rp330n
ha Symbian-ban gondolkodsz: E66 v. E71. mondjuk 2,4 colos kijelzõjük van csak, nem 2,5 😊

GAthersw
Valóban jó készülék, de sajnos a kijelzõje kb. ugyan akkora mint az N70nek, hiába tud nagyobb felbontást. Legalább 2,5 inches kijelzõ kéne.

01110000 01110010 00110000

JGTC
Nokia E51! Mindent tud amire szükséged van, és sokkal okosabb/gyorsabb a jelenlegi telefonodnál. Árban pedig elérhetõ, egyáltalán nem drága fõleg ha a többi hasonló E szériáshoz nézzük.
Viszont csak is gyári softwerrel szabad venni!!! Többi hulladék, és butább is!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Érdemes lenne teszteket olvasnod mert az okostelefonok annyira nincsenek még elterjedve és ha van is valakinek az csak azt az egy típust ismeri...

Ha kinézel egy szimpatikus darabot akkor írd le a típusát hátha van valakinek itt...
GAthersw
Sziasztok!

Okostelefont szeretnék vásárolni, kíváncsi vagyok ti mit ajánlatok. Ami fontos: Nagy kijelzõ, .doc (Word), .ppt (Powerpoint) és Adobe PDF fileok egyszerû és gyors használata. Jelenleg egy Nokia N70es készülékem van, de sem a kijelzõ méretével sem a fent említett fájlok kezelésével nem vagyok megelégedve már. Sajnos a nagyobb fájloknál (6-10 MB felett) a fájlok megnyitása, bennük való keresés/lapozás nagyon belassul/néha fagy. Nem szeretnék százezreket áldozni a dologra, a legjobb az lenne, ha a fent említett funkicókat minél olcsóbban megúsznám. Ergo nincs szükségem 5Megapixeles kamerára és hasonlókra, csak a doc ppt és pdf fájlok gyors és kompromisszum mentes használatára.

Várom a válaszokat érveket az ajánlott készülékekrõl, symbian v. Windows Mobile pro-kontra álláspontokról. Elõre is köszönöm.

01110000 01110010 00110000

bugbal
Köszi, minden oldalt megnézek ahol errõl a telefonról van szó, mert baromira tetszik. Karácsonyig meg azért még van hátra egy kevés idõ, és még nem adtam le a rendelést XD

Ezekrõl a játékokról tudnátok valami bõvebbet mondani, hogy mégis hogy néz ki egy ilyen, meg hogy hogy használjátok?

Meg még a kamera érdekelne... Oké, 5 megapixeles, de jó képeket csinál?

http://undorito.uw.hu

rozver
egyetértek az elõttem szólóval, egyértelmûen az egyik legjobb választás ez a teló az ár-érték viszonyában. nézz utána mobilos site-okon is! ott megtudsz róla mindent

jaj ne csináld már!

Szia!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227376265
Írtam itt a giroszkópról, hogy világossá tegyem a dolgot.. A rezgés-t amit a wii csinál, az már évek óta a Nokia butított játékaiban megjelenik 😊.. Azért az LG most magasra tette a mércét.. Nekem elõtte Nokia telefonjaim voltak, de ezzel a darabbal nagyon meg vagyok elégedve, amit írtál 😊
bugbal
Sziasztok!

Nekem most egy LG secret KF 750esre fáj a fogam. Nagyon-nagyon tetszik, állítólag nem kicsit karcálló, és ez a giroszkóp se lehet rossz, gondolom olyasmi lehet mint a Nintendo Wii.

Viszont LG telefonom még nem volt, szerintetek milyen az a márka? Sajna csak kevés ismerõsömnek van ilyenje, õk mondjuk jókat mondanak róla. Szerintetek?

http://undorito.uw.hu

Egyik haverom szólt hogy tud olcsóbban telefont szerezni nekem !!gyári!! Garanciával.
Ez mit takarhat mármint a gyári garancia?milyen papírokra figyeljek? Ér vmit vagy ez is vmi humbug és kari alkalmából jól át akar baszni?sony ericson-nak mien garancia papírjai vannak?
k850irõl vélemények
Sziasztok!
Két fajta telefont lenne lehetõségem 0 Ft-ért venni.Nálam nem gond, ha alá kell írni évet. Nem váltogatom a szolgáltatókat.
Nokia 6233 és Samsung L700
Nekem úgy tûnik, a Samsung többet tud, mégis a teljes árukban igen komoly eltérés van. A nokia sokkal drágább. Nem értem a különbséget.Tudnátok egy kis segítséget adni a választáshoz?
tft és tcd kijelzõ közt van különbség? melyik a jobb?
Kinek mire van szüksége, kezd erõsen csereérett lenni a telom, és nekem az 5220as nokia tetszett meg, sõt a dizájnja se rossz😊! Merre lehet garival átlagnál olcsóbban kapni?
JGTC
Vártuk már X1 után! Meg ugye N800-at nem terítik minden piacon, kellett vmi új, ami komolyabb lesz az 5800-nál.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Nokia N97

beerõsít a nokia is...
Barnabyka
csáó!

Arra lennék kíváncsi ,hogy nekem megtetszett a SE c902i mobiltelefon és most 50ezer forintért beszerezhetõ, és ,h kinek miylen tapasztalata van ezzel a telefonnal kapcsolatban vagy esetleg iylen árban tudnátok jobbat megbízhatóbbat ajánlani?!

Met
A Mandarina duck telefonok milyenek? Tudom, hogy Alcatel és nõi telefonok, vennék a páromnak csak arra vagyok kíváncsi, hogy nem e nagyon gagyi, sok hibája van stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csabesz6
20-25K körül milyen telefont tudtok ajánlani?Én a 6300-át néztem ki magamnak, de biztos van még más is.
Kitételek:
-kamera
-memo kari
-hangjegyzet
-MP3(bár ez nem olyan fontos)
Bár már szinte végleges a Nokia 6300, de azért kíváncsi vagyok😊.
Köszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kicsit nézelõdtem és ezeket találtam: LG KC550, Nokia 3109, 3110, Sagem MY511-X, Samsung E250. Ezek közül melyik?
Sziasztok!
Karácsonyi ajándékként megajándékoznám magamat egy mobillal. MP3 lejátszót helyettesítsen, kibírjon jó sok évet(mint pl az én 3-3,5 tán 4 éves Sony Ericcson k300i-m) és a géppel összeköthetõ legyen(mit tudjam én, hogy miféle eszközök, szabványok vannak ilyen téren), esetleg egy jobb féle kamera. Kb ennyi lenne, max 30000ért. Ilyen bluetooth, infra meg egyéb mobil-mobil adatátviteli izék nem feltétlenül szükségesek. Memória pedig jó sok legyen, elsõdlegesen telefonálás/zenehallgatás lesz a feladata.(fülhallgató csatlakozó is legyen rajta, of korsz😄)
desigo
Miért butítaná le?
Max belerak egy két saját menüpontot...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a vodafone tényleg lebutítja a telefonokat?És ha igen a Samsung SGH-F480V mennyivel rosszabb mint a Samsung SGH-F480?
Köszönöm a válaszokat!Bye
desigo
én ezt(Samsung L700) néztem ki fateromnak karácsonyra
igaz csak 28k
Jövõhéten szeretnék megejteni egy telefonvásárlást,ehhez kellene nekem egy kis segítség.

45K-m lenne a készülékre, és ha lehet, független legyen :]

Zenei oldalon korrekt legyen a készülék, szeretném az mp3 lejátszómat is helyettesíteni vele.

Ne legyen szétnyitható, csúsztatható teló még belefér, de a legjobb, ha nagyományos lenne :­D

Szoftver ne legyen lassú :|

Kamera nem annyira fontos, ritkán használom, túlélem, ha nincs AF. (=

Nem hátrány a strapabíróság sem, jólenne, ha 1-2 évet kihúzna mellettem. :]

SE telókat favorizálom leginkább, de Nokiára, esetleg Samsungra is vevõ vagyok.
SE W890-t néztem ki walkman családból, ami design, tudás alapján megfelel, illetve Cyber shot családból K810-et.
Bár gondolom W890-nel jobban járnék, mert zene nekem pöppet fontosabb, mint a fényképezés.

Akinek van javaslata, h milyen telefont vegyek, az legyenszíves jelezze felém, köszöntem :­)
Máté94
5320-at😊
ramerone
Na igen. Ez. nem rosssssssszzzzzzzzz... adnak hozzá mindent gondolom.

---life is a give me 5---

Ez a telefon amirõl itt eddig szó volt?
Ez ilyen, engem az egyedi megjelenése fogott meg nagyon!
ramerone
uhhhh jól néz ki😄 ennek tényleg ilyen kajla a formája, vagy csak a kép torzít?

Ezt érdemes megvenni?
ramerone
kaptam egy emmilt valakitõl mikulásra, tinivideókat ajánlgatott😄

Dobjuk fel a fórumot valamivel!!!!
ramerone
Bocs én most el vagyok foglalva, bámulom a feltöltött dolgokat😄 Ráhangolódtam a telefonnyerésre, de azért beszélgessetek, ha van valami érdekes írok rögtön😄

giffon
dobj fel valami témát😊

desigo
uncsi már az oldal...
giffon
vannak hasonlók😊 nokia.hu/zenemindenekfelett

ramerone
😄😄😄😄😄 nagyon jóóó😄 Ezt ki csinálta?😄 Ilyen a többi is az oldalon? Megnézném azokat is. Mi a címe?

giffon
alapvetõen arra van hogy magadról tegyél fel képet, meg énekelj, és ha jó vagy, akkor nyerj😊 a szívatás az csak egy plusz opció, amivel vagy élsz, vagy nem😊 de a pákós videót nézd meg mindenképpen videán vagy youtubeon! iszonyatosan durva! írd be a keresõbe, hogy pákó a rocker!

Én egy Jimmy számmal próbálkozom épp😄
ramerone
csak hogy az a célja az egésznek, hogy szívassuk a haverokat, vagy van valami mögöttes tartalom is?

giffon
hogy érted hogy mi a poén benne?

nekem pl az a poén,hogy haverok fejével nézegetem melyik a legidétlenebb és majd beteszek hozzá valami herceg delhussa gjon számot vagy valami hasonlót 😄
ramerone
ohhoohoohhh ez aztán az oldal😄 Hát nem aprózzák el😄 Gyerekes, de jól megrángattam a vezetékeket a képernyõn😄😄😄 Hang az itt nincsen, de otthon majd megnézem mégegyszer õket😄 nem mondhatnám, hogy túl sokan vannak fönt😄
Amúgy mi a poén abban ha feltöltök?

rozver
hát ezekbõl a kategóriákból nálam három alapból ki van lõve. csapassam a rapet aztán rávakerálok valamit😉

jaj ne csináld már!

giffon
hát az a lényeg hogy 4 zenei kategória van és akkor te döntöd el hogy melyikben indulsz.

nokia.hu/zenemindenekfelett

ramerone
hol van ez pontosan? Mert még csak hallottam róla, de nem jártam ott. Nem nagyon vágom, hogy milyen eletrorol írsz😄 Beszúrnád ide a helyet? Köszi

giffon
még nem, majd az elektroba akarok, bár ez érdekes lesz ha felhívnak és úgy kell elõadni😄 mondjuk ez nem cheat? mert akkor egy számot is simán be lehet nyomni! most már tényleg kezd érdekelni a dolog😄

ramerone
beküldtél már valamit? ha jó akkor szavazok rád😄

giffon
nem, ilyen verseny, és csak énekelni lehet, tehát az mp3 alapvetõen ki van csukva😊
lehet megpróbálkozom vele, még úgy sincsenek sokan, max nem nyerek...