10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • att88ila
    Szerintetek melyik a jobb zenetelefon?Nokia 5610 vagy Sony Ericsson W705.
  • dragon11
    sztem is 5530
  • Pipör
    sztem 5530
  • att88ila
    Helo!
    3 telefon közt vacilálok melyiket ajánljátok.NOKIA 5610XpressMusic,Nokia 5630XpressMusic,Nokia5530XpressMusic.Ezek közül melyik a jobb??
  • dragon11
    lol, most neked mi bajod? én venni akarok, másnak meg van.. oltogass olyanokat is srác..^^

#7388:Hja, mobilarenan láttam.. szép képek valóban.. de ha az akksi szar, sokat értem vele.:\ pót akksi meg nem a legjobb megoldás.. szted az N78 is tud szép képeket csinálni?
  • Pipör
    de pozitívum hogy szép képet készít télleg de viszoont akksi elég szar.. :S
  • slime001
    Szerintem vegyél fényképezőgépet.
  • dragon11
    Igen.. valszeg N78at veszek inkább.. jobban tetszik, de abba legalább xenon vaku meg 5mpx.. dehát, a telefon nem bírja, akkor jól nézek ki.:)

Köszi!
  • Pipör
    hát hja kb basztattam tegnap 1-2 órát és lemerült a feltöltött akksi (N82)
  • slime001
    Mire kell a telefon?
  • dragon11
    Nokia N78 v. N82 szerinetetek?

N78 sok mindenben jobb, majdnem mindenben, kivéve a kamera (3.2mpx + led flash..) .. N82nek az akksija nem annyira jó, mint az N78é, viszont a kamerája 5mpx + xenon flash..

Szerintetek?:-s
  • att88ila
    Helo!
    3 telefon közt vacilálok melyiket ajánljátok.NOKIA 5610XpressMusic,Nokia 5630XpressMusic,Nokia
    5530XpressMusic.Ezek közül melyik a jobb??
  • Benny04
    Nokia 3410
  • mate317
    Vki tud valami olyan telót, ami egyszerű, nem kopik-nyikorog és nem is buta? Mert nem nagyon találok. köszi!

• Benny04
    mert régik, és az oprencerük is elavult...
  • dragon11
    Hja, nekem tökmind1, mert nagyon azt sem tudom mire jó.:D

Ezek mért szarok?oO
  • franc0
    Az UMTS frekvenicák támogatása. A sima UMTS 2100, a másik UMTS 900/1800/1900.

De ne vegyél ilyen szarokat.
  • dragon11
    SE P990 v. P990i v. P1 v. P1i?:D A sima és az i között mik a különbségek?

ty.:)

fél qwerty billt nehéz megszokni?:S
  • Pipör
    N82-t az van nekem már lassan 1,5 éve jóféle telcsi :)
  • rooney8
    pedig jóaz ;)
  • Maffia91
    köszi, de IPhone nem érdekel annyira!

slime001 köszi, h leírtad a véleményed!
  • rooney8
    használt ájfon 50ér a tied :D
  • Máté94
    Fényképezőgép ÚRISTEN!
    Kamerának hívják a fényképezőgép az nagyobb.Amúgy felesleges kamerához igazítania telefont sose lesznek olyan jók mint egy norm. fényképezőgép.
  • slime001
    Az S8000-et annyira nem ismerem, nem akarlak róla lebeszélni. Zenelejátszás és fényképezés terén szerintem közel azonos szinten vannak. Válaszd azt amelyik jobban tetszik.
  • Maffia91
    Akkor S8000-at semmiféle képpen se vegyek?

Nekem a legfontosabb a zenelejátszás és a fényképezőgép!
  • slime001
    Esetleg Samsung Omnia i900. 67 ezer körül van és azon már Windows Mobile fut ami egy kicsit nagyobb szabadságot ad. De az LG Arena se rossz választás csak az zárt oprendszeres.
  • Maffia91
    Nekem is segítség kéne!

LG KM900 Arena
    Samsung S8000

A max ár az 70 ezer lehet, ha van más jobb teló, akkor sztetek meik legyen?
    Am azért ezt a kettőt is bíráljátok el!

Köszi
  • csonkaj87
    Sziasztok!
    A következő telok között vacillálok:
    Nokia 5630, Nokia N78, Nokia N82

Ki melyiket ajánlaná? Vagy milyen tapasztalata van?
  • slime001
    LG KM900 Arena?
    Samsung Omnia i900?
    Nokia 5800?
  • schrank
    szasztok kéne valami nagyképernyős mobil amivel lehet mobilnetezgetni hsdpa-s legyen, pannonos nethez kellene de ha tudtok valami kurvakicsi netbook-ot vagy ilyesmit azokat a készülékeket is szívesen fogadom köszike
  • grebber
    Van valami olyan telcsi ami az i900 omnia tudásával bír (vagy közel azonos) és az ára is kb ugyanannyi?
  • slime001
    Semmi gond. Úgy se reagál senki!:D Amúgy 56 ezerért lehet kapni, ami szerintem elég baráti ár egy ilyen érintőképernyős telóhoz képest.
  • Shiwo
    jó, hát így fejből nem tudom, mennyibe kerül egy LG Arena, csak gondoltam leírom :)
  • slime001
    Csak a kettő nem igazán egy árkategória!:) De azért köszönöm, hogy megosztottat a tapasztalatodat.
  • Shiwo
    nekem i8910 omnia hd-m van..

hát, nem kicsi, bár nem vészes..elég strapabíró ahhoz képest, hogy érintős, szép képe van (legalábbis hozzáértők szerint :) symbian-os, technikailag elég komoly tudással rendelkezik.. szerintem úgy 110k körül lehet most bolti garival..teló szolgáltatóknál nem igazán lehet kapni (tudomásom szerint) de neten lehet rendelni függetlent (nekem is onnan van)

most nem akarom itt fényezni, gugliba keresgélve biztos találsz róla részletesebb véleményezést, tesztet, többnyire pozitívak (én tán 1 kicsit negatívabbal találkoztam)

progik tekintetében ami elmegy a nokia 5800xp-n meg az n97-en azok nagy része ezen is elfut

hátrány (ezt leírom, mert nincs a tesztekben) : sajnos semmi se lehet tökéletes, ennek a telefonnak a legnagyobb hátránya a támogatás.. valamiért a samsung nem nagyon töri magát azért, hogy újabb, jobb szoftvert adjon ki hozzá.. illetve elég kaotikusak ebben a tekintetben..az olaszoknál már vagy 2-3 szoftver is kijött, a magyaroknál még 1 frissítés sem..de azért ez nem a világ vége, egyrészt végül is külföldi szoftot is rálehet pakolni (angolosok előnyben) de például asszem a bulgárban vagy melyikben magyar nyelv is akad (ezért se értjük, hogy MO-n miért nincs újabb szoftver hozzá)
    ami inkább biztató, hogy van pár ügyes külföldi jómunkásember, aki házilag barkácsolgat hozzá szoftverfrissítéseket, amik között akad pár egész jó, illetve készülgetnek nagyon ígéretes példányok is, szóval nem menthetetlen a teló :)

én összességében megvagyok vele elégedve, igyekszem minél jobban kihasználni
  • kifli
    na az előző kérdésem immár tárgytalan N95 lesz belőle :D
  • slime001
    Na egy kicsit körülnéztem és megakadt a szemem az LG Arena-n. Elég sokat tud, szép és az ára is elfogadható. Szeretném ha mondanátok még nekem ilyen árkategóriába hasonló telefonokat, hogy mik közül érdemes válogatni. Illetve személyes tapasztalatokat is várok a telefonnal kapcsolatban. Más fórumokon eddig csak jót hallottam erről a modellről!:)
  • Benny04
    jee, meglett nekem is a w705 ;D
    igenfasza :D
  • slime001
    Mondana valaki pár érintőképernyős okostelefont? Nem ismerem ezeket a telókat, de már csak ilyenben gondolkodnék. Sony Ericssonból az Xperiát ismerem aminek emberi ára.
  • kifli
    szerintetek melyiket vegyem? n80 vagy e51
    n80 a nagy képernyő és nagyobb felbontás és jobb kamera miatt tetszik (és a wifi is jobb benne állítólag) az e51 viszont gyorsabb és újabb az oprendszere, és tovább bírja az aksi