Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
Viszont csak is gyári softwerrel szabad venni!!! Többi hulladék, és butább is!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha kinézel egy szimpatikus darabot akkor írd le a típusát hátha van valakinek itt...
Okostelefont szeretnék vásárolni, kíváncsi vagyok ti mit ajánlatok. Ami fontos: Nagy kijelzõ, .doc (Word), .ppt (Powerpoint) és Adobe PDF fileok egyszerû és gyors használata. Jelenleg egy Nokia N70es készülékem van, de sem a kijelzõ méretével sem a fent említett fájlok kezelésével nem vagyok megelégedve már. Sajnos a nagyobb fájloknál (6-10 MB felett) a fájlok megnyitása, bennük való keresés/lapozás nagyon belassul/néha fagy. Nem szeretnék százezreket áldozni a dologra, a legjobb az lenne, ha a fent említett funkicókat minél olcsóbban megúsznám. Ergo nincs szükségem 5Megapixeles kamerára és hasonlókra, csak a doc ppt és pdf fájlok gyors és kompromisszum mentes használatára.
Várom a válaszokat érveket az ajánlott készülékekrõl, symbian v. Windows Mobile pro-kontra álláspontokról. Elõre is köszönöm.
01110000 01110010 00110000
Ezekrõl a játékokról tudnátok valami bõvebbet mondani, hogy mégis hogy néz ki egy ilyen, meg hogy hogy használjátok?
Meg még a kamera érdekelne... Oké, 5 megapixeles, de jó képeket csinál?
http://undorito.uw.hu
jaj ne csináld már!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227376265
Írtam itt a giroszkópról, hogy világossá tegyem a dolgot.. A rezgés-t amit a wii csinál, az már évek óta a Nokia butított játékaiban megjelenik 😊.. Azért az LG most magasra tette a mércét.. Nekem elõtte Nokia telefonjaim voltak, de ezzel a darabbal nagyon meg vagyok elégedve, amit írtál 😊
Nekem most egy LG secret KF 750esre fáj a fogam. Nagyon-nagyon tetszik, állítólag nem kicsit karcálló, és ez a giroszkóp se lehet rossz, gondolom olyasmi lehet mint a Nintendo Wii.
Viszont LG telefonom még nem volt, szerintetek milyen az a márka? Sajna csak kevés ismerõsömnek van ilyenje, õk mondjuk jókat mondanak róla. Szerintetek?
http://undorito.uw.hu
Ez mit takarhat mármint a gyári garancia?milyen papírokra figyeljek? Ér vmit vagy ez is vmi humbug és kari alkalmából jól át akar baszni?sony ericson-nak mien garancia papírjai vannak?
k850irõl vélemények
Két fajta telefont lenne lehetõségem 0 Ft-ért venni.Nálam nem gond, ha alá kell írni évet. Nem váltogatom a szolgáltatókat.
Nokia 6233 és Samsung L700
Nekem úgy tûnik, a Samsung többet tud, mégis a teljes árukban igen komoly eltérés van. A nokia sokkal drágább. Nem értem a különbséget.Tudnátok egy kis segítséget adni a választáshoz?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Arra lennék kíváncsi ,hogy nekem megtetszett a SE c902i mobiltelefon és most 50ezer forintért beszerezhetõ, és ,h kinek miylen tapasztalata van ezzel a telefonnal kapcsolatban vagy esetleg iylen árban tudnátok jobbat megbízhatóbbat ajánlani?!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kitételek:
-kamera
-memo kari
-hangjegyzet
-MP3(bár ez nem olyan fontos)
Bár már szinte végleges a Nokia 6300, de azért kíváncsi vagyok😊.
Köszi!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Karácsonyi ajándékként megajándékoznám magamat egy mobillal. MP3 lejátszót helyettesítsen, kibírjon jó sok évet(mint pl az én 3-3,5 tán 4 éves Sony Ericcson k300i-m) és a géppel összeköthetõ legyen(mit tudjam én, hogy miféle eszközök, szabványok vannak ilyen téren), esetleg egy jobb féle kamera. Kb ennyi lenne, max 30000ért. Ilyen bluetooth, infra meg egyéb mobil-mobil adatátviteli izék nem feltétlenül szükségesek. Memória pedig jó sok legyen, elsõdlegesen telefonálás/zenehallgatás lesz a feladata.(fülhallgató csatlakozó is legyen rajta, of korsz😄)
Azt szeretném kérdezni hogy a vodafone tényleg lebutítja a telefonokat?És ha igen a Samsung SGH-F480V mennyivel rosszabb mint a Samsung SGH-F480?
Köszönöm a válaszokat!Bye
igaz csak 28k
45K-m lenne a készülékre, és ha lehet, független legyen :]
Zenei oldalon korrekt legyen a készülék, szeretném az mp3 lejátszómat is helyettesíteni vele.
Ne legyen szétnyitható, csúsztatható teló még belefér, de a legjobb, ha nagyományos lenne :D
Szoftver ne legyen lassú :|
Kamera nem annyira fontos, ritkán használom, túlélem, ha nincs AF. (=
Nem hátrány a strapabíróság sem, jólenne, ha 1-2 évet kihúzna mellettem. :]
SE telókat favorizálom leginkább, de Nokiára, esetleg Samsungra is vevõ vagyok.
SE W890-t néztem ki walkman családból, ami design, tudás alapján megfelel, illetve Cyber shot családból K810-et.
Bár gondolom W890-nel jobban járnék, mert zene nekem pöppet fontosabb, mint a fényképezés.
Akinek van javaslata, h milyen telefont vegyek, az legyenszíves jelezze felém, köszöntem :)
---life is a give me 5---

Amúgy mi a poén abban ha feltöltök?
jaj ne csináld már!
nokia.hu/zenemindenekfelett