Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kínából, simán.
Benny04
30-ért sosem veszel xD esetleg elõfizetéssel...

matyi0323
Hello, tudtok segíteni, hogy kb ( max 😄 ) 30 ezerért tudok-e venni érintõképernyõs telót?😄😄 köszi😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

dragon11
Sztem pont, hogy még csúnyább.. bár kinek mi jön be.. ez a hülye gomb :SS

Nem is azt mondtam, hogy dvd minõségû videót és tökéletes képet, hanem elfogadható minõségûeket.

Nokiával semmi bajom, csak nem szeretem. Samsung pedig szar szoftveresen. Egy munkatársamnak kettõ is volt 2 hetente szoftvert cseréltek rajta már az elsõ 2 hónapban. Új telók voltak. Típusokat most nemtom fejbõl.

A K800i-t is néztem, de akkor már inkább K810i. Ugyan az gyakorlatilag, csak jobban néz ki.

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

Gladiator
jo, csak hat 5 perc fogdosas, meg tobb napos teszt, nem ugyanaz...

desigo
Ha már 100 ezer felett veszel telefont akkor menj el elõbb valahova és fogd a kezedbe és élõben teszteld!
Én is olvasok sok mindent...
Gladiator
azt, hogy az erintokepernyovel bajok vannak. tehat ha kepeket lapozol, akkor behulyul es tobbet lapoz, mint amennyit akarsz, vagy egyaltalan nem. a "manualis" gomboknak nincs hattervilagitasa, es raadasul mivel olyan nyomaserzekeny vagy milyen gombok, meg csak ki sem tudod tapogatni.

a hivast felvevo/indito gomb tul kozel van az sms irasa gombhoz, igy ha valaki hiv, es fel akarod venni, akkor veletlenul megnyomhatod az sms irasa gombot, erre kinyomja a hivast es felhozza az sms menut, raadasul jol be is szaggat ez a muvelet.

meg meg olvastam mast is, de most ezek jutottak eszembe.

dragon11
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy telefon nem arra való, hogy olyan videó minõséget csináljon, meg fényképet, mint egy kamera v. fényképezõ.😊

Attól függetlenül, Sony Ericsson K800i.. 3,2MP kamera xenon vakuval.😊 nagyon drága volt, most levitték az árát.. szerintem megéri.

Nokiakkal és a Samsungokkal mi a bajod?

Amúgy igaz a Nokia 5320 XpressMusic, tehát hasonlít a Sony Ericsson Walkman szériákhoz, de nagyon jó telefon.😊 és a Samsung D900i is.😊

Sziasztok!

Telefon vásárlást tervezek, de nem tudok dönteni. Kb. 30-50e.-t szánok rá. Szeretnék ezért egy olyan telefont venni, ami minimum 3.2MP kamerás, elfogadható képeket és videot csinál.

Lehetõleg legyen benne Wifi és érintõképernyõ. Bár ezek nem elsõdlegesek.

Most két befutó van a SE K850i és a P1. Bár az SE videoban le van maradva. 😞

Nokia-t semmi féleképpen nem akarok és Samsungot sem nagyon.

SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSETEK PLS!!! Nem tok dönteni, mert nincsenek ismereteim igazán.

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

desigo
mert miket olvastál a HDról?
nekem Diamondom van és hibátlanul megy rajta minden
nem hinném,hogy a HD szarabb lenne...
Gladiator
Helo

Most tervezek telot venni. A 3 lehetseges a HTC Touch HD, Blacberry Storm es a Nokia 5800 Xpress.

A HTC Touch-rol sok idegesito dolgot olvastam, en meg hajlamos vagyok felhuzni magam, ha szerencsetlenkedik egy telefon, ugyhogy az kiesett.

Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?😄 Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?😄

Csabesz6
Most nézem ez olyan "akcióban" van mint a Nokia 6300 amit kinéztem magamnak.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

samsung f480 😊
RoR zsozso
Múltkor gondolkodtam telefonvásárláson,és meglett a választás.Samsung L700.
Ingyen hozzám vágtak kettõt a T-Mobile-nál,és ha azt nézem hogy függetlenül 30 000 akkor elég jó ár volt érte a 0Ft.
Egyébként nekem tetszik,jó teló,a kamerája pedig meghazudtolja a 2Mp-t,egy-két kép van olyan éles mint az 5Mp-s digitális fényképezõnk.
A zenelejátszás terén is meg vagyok elégedve,még hangszóróval is nagyon tisztán és hangosan szól.
A memóriával sincs gond,hála a 4gigás memókártyának.
Összességében nekem tetszik,egész jó telefon,a szálcsiszolt rozsdamentes acélborítás pedig külön tetszik.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

üdv. samsung omnia i900 vagy nokia 5800? melyik a jobb?

rozver
hát ezért drágább egy picit az 5310-es, de amugy olyan ordító különbségek nincsnek azért

jaj ne csináld már!

jah és az 5220nak csak 256k színben van a kijelzõje míg az 5310nek 16milliós.
(ez mondjuk nem elhanyagolandó tényezõ😛)

ha jól emlékszem kevesebb zene és videó formátumot ismer fel az 5220 ,mint az 5310.
Talán az 5220asban nincsen flight mód.
De az 5220nak hosszabb ideig bírja az aksija.

Értem, és mennyivel tud kevesebbet? Mert lehet hogy azok nekem nem fontosak 😊
Én csak olvasgattam a telefonról. Sok új információval sajna én sem tudok szolgálni.
Én 5310est párti vagyok inkább mert az többet tud.De az 5220at most akár meg is nyerheted..szóval ezt figyelembe véve nem is tudom.Lehet nyerni kéne egyet mert az 5220 csak pöttyet tud kevesebbet az 5310tõl.Viszont masszívabb az akksija.

Én is most készülök telefont venni, az 100% hogy Nokia lesz mert az eddigiekkel nagyon megvoltam/vagyok elégedve. Nézegettem kicsit a régebbi kommenteket, hát tényleg elég szokatlan ez az aszimmetrikus formája az 5220-nak, de érdekes módon mégis annyira tenyérbe mászó 😊
Valakinek van tapasztalata a készülékkel, mert a gyári adatokon kívül eddig nem sok mindent tudtam meg róla.
Köszi a választ!

Gigabyte GSmart MS820

Van valakinek ilyen?
Kíváncsi lennék a vélenyekre ezzel a készülékkel kapcsolatban.
Barnabyka
többségük simán angol nyelvû..de szvsz ha elviszed egy telefon gyártó céghez(t-mobile,vodafone, pannon) akkor egy új szoftver atelefonra 1-2 ezer forintért és már magyar is😊

Sziasztok!
Egyik ismerõsöm nemrég ment ki Angliába... mondta, hogy egész olcsón lelet vásárolni mobilokat.
Azon gondolkodom, hogy magyar nyelven is "tudnak" ezek a telók, lehet benne magyar menü?
Valaki vett már külföldön mobilt? <#confused><#smile>

Sziasztok!

Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
egy tapiszós nem bõvíthatõ htc diamond vagy touck prot vagy egy hp ipaq 614c-t? Navigációra is fontos lenne és telefonnak is.
Egy PDA-t CF kártyás gpssel és egy mobilt akaroklecserélnie gyetlen kütyüre, ami megbízható és mindent tud, de nem tudok döntnei. Szeretem a telefonnak kinézõ okos dolgokat, mint az sus p750, de arról nem hallottam jót, ezért hp ipaq 614c-re gondoltam, de a htc-k láttán meginogtam.. Vki segítsen! 😊
icepick16
Ebben van valami 😊 Bár van egyforma gatyánk meg pólónk is 😊

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Barnabyka
hát azért annyira nemlehettek egyformák,h háttérnek témának..(stb..) ..ugyan azt állítjátokbe😊

icepick16
Hát lehet, hogy az lesz. Csak nehogy majd egyszer elcseréljük és megnézzük egymás képeit/videóit. Aztán majd nézünk nagyokat <#wow2>

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Barnabyka
hát szvsz már elégidõsek lehettek ,h ne ilyen ovodás szinten legyetek ,h jajj a koppintós..megtetszett akkor vedd azt..én is az 5310-re szavaznék a kettõ közül

icepick16
Nah a nagy kérdés: 5310 vagy 5220. Elõbbit 3 napja vett a szobatársam, ha olyat veszek, akkor az olyan, mintha koppintanám, de az utóbbi gyengébb. Na?

hellobello
igen ez az 😊

Ez az a telefon ami egy kicsit ferdére van megcsinálva ?
dragon11
Nem sokkal régebbi, de ennek ugrásszerûen jobb képe van, de az sem ronda..^^

Most néztem meg az egyik oldalon, és abban is a jobb kamera van. Ezt a telefont még nem is láttam elég egyedi a kialakítása, nagyon tetszik😊
kicsikacsa23
Olyan kamera van a 5220-ban is? Mármint a jobb fajta.

is it okay if i think its lame to dance?

értem és kösz
és menyivel régebbi technika?érdemes megvenni?menyivel gyengéb a kép amit készit?
dragon11
ez egy kamerarendszer féleség.. úgy van, ahogy RozmarGyik is mondta, élesebb képet készít.. de az már más kérdés, hogy vlami adódik és hirtelen fényképeznél és bemozzan minden.. ->Xenon vaku-> Sony K800i ;-)

A CMOS kameráknak jobb a felbontásuk, meg újabb tecnológia.
most filozok h vegyek e egy samsung d900i t
bár kicsit meglepõdtem mikor lecsekkoltam hogy a kamerája nem cmos os hanem CCD-s? jelent ez vmit??jobb roszab? tud vki olyan holnapot ahol a telo által készitett képen vannak fenn
Olvastam a Nokia N78-ról egy két infót egy zenei website-on. Valaki ismeri ezt a telefont?
Vagy csak úgy az utcán mikor mész... Hadonászol jobbra, balra😄😄😄
Coldplayer
A játékoknál ez elég érdekes lesz. Pl a buszon vagy a vonaton mikor neki állsz dartsozni. Néznek majd rád mint a hülyére hogy mit hadonászol <#vigyor2>.

Mint régen, mikor valaki hedszettel beszélt és mindenki azt hitte bolond.

Na csá p*cs*k... Én leléptem

LoDMaSt
Érzeékeli a telefon elfordulását/döntését, stb, nokiáknál mindenféle dolgot lehet a tel döntéséhez/forgatásához rendelni, pl profilváltás, híváselutasítás, stb, meg játékokhoz is hasznos dolog.

@ Hellomarci

Lehet hogy hülyének fogok tûnni😛 de mi is az a giroszkóp? És mikre is jó?
Coldplayer
A szokásos dolgok. Bluetooth, zenelejátszó, két kamera, 5 megapixel, autó fókusz, 3 sávos, a2dp, 160 Mb belsõ memória stb stb. Ami extra az a giroszkóp, és a dvix támogatás.

Valami pontosat tudtok írni? Érdekelne milyen extrákat takar ez a kütyü.
Coldplayer
Nagyon masszív kialakítású a kf750 és amikor a kezedbe fogod olyan jó érzésed van mert egy kellõen súlyos de kellõen könnyû telefon van a mancsaid között ami igényesnek tartósnak és stabilnak tûnik.

Látom itt is szóba került, az LG secret, nemrégen volt egy ilyen a kezembe. nagyon pozitívak róla a véleményeim😊