10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Benny04
    hülye vagy. najó van rajta os, de szart sem ér kb
  • Barnabyka
    hagyjátok már szerencsétlent..lehet, hogy hülyeséget írt de mindezt erre alapozta: 7.sor.
  • Pteresen90
    Neharagudj de gondold már végig mi lenne pl a számítógéped ha nem lenne rajta OS. Kicsit konyhanyelven töröld az xp/win7/win98/win95 stb t a gépedről és nézd meg mit tudsz kezdeni vele aztán mond hogy egy teló megy anélkül.
  • Benny04
    lol mivan veled? kurvára nincs rajta OS BAZDMEG
  • Máté94
    Ez én is tudom.
    És hát olyan hülyeséget kérdezett,hogy az már.........
  • franc0
    Hát beszarok rajtad :D

Alapjában véve igazad van, de pont a DOS-t felhozni :DDD (disk OPERATING SYSTEM)
  • Máté94

Akkor mi van rajta? DOS?
    Észlény............
  • Benny04
    os sincs rajta...
  • dragon11
    kb.. utálatos 1 telefon, kb mindenki azt veszi, me "jaj, érintőkijelzős" :D:D KP 500ra dettó vonatkozik.
  • Benny04
    holott semmit nem tud, az érintőképernyőn kívül... -.-
  • dragon11
    Érintőkijelző fashion miatt? lolz.
  • szabikafarkas
    en a Samsungot valasztanam
  • GAthersw
    5800 egyértelműen. Új szofttal már van kinetik scroll is, eddig nekem csak az hiányzott belőle.
  • franc0
    Hm, szóval régi előfizető, az jó. Ebben az esetben én biztosan a Blackberry 8520-at venném, bár fotózni nem szoktam. (És 35-be fáj, de annyit nagyon megér.)
  • Pteresen90
    Ti melyiket vennétek? Nokia 5530xm vagy 5800xm vagy ha tudtok hasonló árban tudásban más telefont jöhet az is nem ragaszkodom a nokiához.
  • Firerock
    engem az előfizetés nem érdekel
    csak az ára
    van kedvezménye anyukámnak szóval 3000-t kell fizetni havonta és az teljesen lebeszélhető
    ezért vagyok egyedü la vodánál...ha ez nem lenen már rég t-mobilos lennék
  • franc0
    Azért volna itt valami, amit érdemes megfontolni, és ez mindenkinek szól.
    Magyarországon a szolgáltatók alig adnak kedvezményt ha náluk vásárolsz telefont.

Az általad kinézett Samsung S5230 20e forintba kerül a Vodánál, havi 8 ezer forintos előfizetéssel (ha jól vettem ki erre pályázol). Ugyanez a telefon boltban újonnan kártyafüggetlenül 34 ezer forint, és ha az előfizetést külön kötöd meg az bármikor le is mondható bármilyen kötbér nélkül.
    A kérdés: tényleg megér 14 ezer forintot az, hogy 2 évig a szolgáltatóhoz vagy kötve, illetve 1 évig biztosan a 8 ezres havidíjat fizeted (kevesebb mint 2 havidíj), ráadásul a telefonod is kártyafüggő?

Szerintem egyáltalán nem.
  • Firerock
    nincs ebbe naz árkategóriában wifis telefon
    szar sonyt meg nem veszek
  • Benny04
    de neki van! :D
  • dragon11
    Akarom mondani 6730 classicot..:d

Benny04: Nem mindenkinek van szüksége Wi-Fire ..:)
  • oylog
    Ha csak ez a három van akkor a Nokia 6730-ast!
  • Benny04
    egyikbe sincs wifi sajnos és mindegyik nagyon csúf :/
  • dragon11
    6730 sztem
  • Firerock
    na skacok
    ti melyiket választanátok a 3 közül?
    Nokia 6730 Fekete
    Nokia 5120
    Samsung S5230
  • oylog
    Üdv Mindenkinek!

Nem tudom ki milyen árkategóriában gondolkodik, de én a NOKIA N82 típusú telefont ajánlom!
    Minden benne van ami egy mai telefonba szükséges: 5MP kamera+Xenon vaku(nem ledes), GPS, 3,5 jack ajzat, bővíthető memória 16GB-ig, WiFi soroljam még...? Nem mellesleg nekem is ilyen készülékem van már 2 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve!
    De a döntés persze csak a vevőn áll!
  • szabikafarkas
    ha olyan nagyon akarod meg van egy LGGT505 aminek van wifi, 5megapixeles kamera es touchscreenes kijelzo. Meg van rajta GPS-is
  • Firerock
    valaki?
  • Firerock
    aha
    én is a nokiákat néztem
    csak ennél a szar vodánál nincs normális
  • bardocz
    Én nem értek a telefonokhoz, de nekem majd a következő nokia lesz, azon jack van.
  • Firerock
    aha
    hátakkor az kilőve
    más esetleg?
  • bardocz
    Minden SE-nek szar.
  • Firerock
    konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy ennek is olyan rohadszar e a fülhallgató csatlakozója
  • Benny04
    jóvanakkor :D
  • Firerock
    jatélleg
    és nem szonierikkszon
    ezzel is ami most van megszívtam mert amire ki van találva arra nem való...
  • Benny04
    w715
  • Firerock
    császtok
    milyen vodafone telót vegyek előfizetéssel 20k körül(a legdrágább előfizetéssel) zenehallgatásra,fényképezésre
    egész nap a zsebemben van!:D
    ja és nemtudom hoyg van e olyan teló ebben az árkategóriában amiben van WiFi
  • Canno69
    hát nemtom, pl haveromnak van 1 ilyen full vékony, könnyű, fekete, naranccsárga kijelzővel az pl jól néz ki :) szal én se tudom :) mondhatnátok 1 pár lehetőséget :)
    kösz előre is
  • Barnabyka
    mit jelent neked az, hogy jól is nézzen ki?..mert vannak ilyen "telefonálásra" való mobilok.
  • Canno69
    Hali! Akarok venni 1 telót amivel csak telefonálni akarok + smst küldeni, nem kell h tudjon mp3at, bluetooth se, fényképezni se, még a színes kijelző se feltétel :D
    Annyi lenne a feltételem, h ne legyen használt & viszonylag jol nézzen ki!
    Tud vki ilyenröl? V ilyet ne is keressek? :)
  • amdrula
    Én 2 napja vettem egy Samsung Galaxy Spicát, eddig meg vagyok vele elégedve, az android meglepően jó, igo is mûködik.