10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7473 hülye vagy. najó van rajta os, de szart sem ér kb -
#7472 hagyjátok már szerencsétlent..lehet, hogy hülyeséget írt de mindezt erre alapozta: 7.sor. -
Pteresen90 #7471 Neharagudj de gondold már végig mi lenne pl a számítógéped ha nem lenne rajta OS. Kicsit konyhanyelven töröld az xp/win7/win98/win95 stb t a gépedről és nézd meg mit tudsz kezdeni vele aztán mond hogy egy teló megy anélkül. -
#7470 lol mivan veled? kurvára nincs rajta OS BAZDMEG -
#7469 Ez én is tudom.
És hát olyan hülyeséget kérdezett,hogy az már......... -
#7468 Hát beszarok rajtad :D
Alapjában véve igazad van, de pont a DOS-t felhozni :DDD (disk OPERATING SYSTEM) -
Akkor mi van rajta? DOS?
Észlény............ -
#7466 os sincs rajta... -
#7465 kb.. utálatos 1 telefon, kb mindenki azt veszi, me "jaj, érintőkijelzős" :D:D KP 500ra dettó vonatkozik. -
#7464 holott semmit nem tud, az érintőképernyőn kívül... -.- -
#7463 Érintőkijelző fashion miatt? lolz. -
#7462 en a Samsungot valasztanam -
#7461 5800 egyértelműen. Új szofttal már van kinetik scroll is, eddig nekem csak az hiányzott belőle. -
#7460 Hm, szóval régi előfizető, az jó. Ebben az esetben én biztosan a Blackberry 8520-at venném, bár fotózni nem szoktam. (És 35-be fáj, de annyit nagyon megér.) -
Pteresen90 #7459 Ti melyiket vennétek? Nokia 5530xm vagy 5800xm vagy ha tudtok hasonló árban tudásban más telefont jöhet az is nem ragaszkodom a nokiához. -
#7458 engem az előfizetés nem érdekel
csak az ára
van kedvezménye anyukámnak szóval 3000-t kell fizetni havonta és az teljesen lebeszélhető
ezért vagyok egyedü la vodánál...ha ez nem lenen már rég t-mobilos lennék -
#7457 Azért volna itt valami, amit érdemes megfontolni, és ez mindenkinek szól.
Magyarországon a szolgáltatók alig adnak kedvezményt ha náluk vásárolsz telefont.
Az általad kinézett Samsung S5230 20e forintba kerül a Vodánál, havi 8 ezer forintos előfizetéssel (ha jól vettem ki erre pályázol). Ugyanez a telefon boltban újonnan kártyafüggetlenül 34 ezer forint, és ha az előfizetést külön kötöd meg az bármikor le is mondható bármilyen kötbér nélkül.
A kérdés: tényleg megér 14 ezer forintot az, hogy 2 évig a szolgáltatóhoz vagy kötve, illetve 1 évig biztosan a 8 ezres havidíjat fizeted (kevesebb mint 2 havidíj), ráadásul a telefonod is kártyafüggő?
Szerintem egyáltalán nem. -
#7456 nincs ebbe naz árkategóriában wifis telefon
szar sonyt meg nem veszek -
#7455 de neki van! :D -
#7454 Akarom mondani 6730 classicot..:d
Benny04: Nem mindenkinek van szüksége Wi-Fire ..:) -
#7453 Ha csak ez a három van akkor a Nokia 6730-ast! -
#7452 egyikbe sincs wifi sajnos és mindegyik nagyon csúf :/ -
#7451 6730 sztem -
#7450 na skacok
ti melyiket választanátok a 3 közül?
Nokia 6730 Fekete
Nokia 5120
Samsung S5230 -
#7449 Üdv Mindenkinek!
Nem tudom ki milyen árkategóriában gondolkodik, de én a NOKIA N82 típusú telefont ajánlom!
Minden benne van ami egy mai telefonba szükséges: 5MP kamera+Xenon vaku(nem ledes), GPS, 3,5 jack ajzat, bővíthető memória 16GB-ig, WiFi soroljam még...? Nem mellesleg nekem is ilyen készülékem van már 2 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve!
De a döntés persze csak a vevőn áll! -
#7448 ha olyan nagyon akarod meg van egy LGGT505 aminek van wifi, 5megapixeles kamera es touchscreenes kijelzo. Meg van rajta GPS-is
-
#7447 valaki? -
#7446 aha
én is a nokiákat néztem
csak ennél a szar vodánál nincs normális -
#7445 Én nem értek a telefonokhoz, de nekem majd a következő nokia lesz, azon jack van. -
#7444 aha
hátakkor az kilőve
más esetleg? -
#7443 Minden SE-nek szar. -
#7442 konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy ennek is olyan rohadszar e a fülhallgató csatlakozója -
#7441 jóvanakkor :D -
#7440 jatélleg
és nem szonierikkszon
ezzel is ami most van megszívtam mert amire ki van találva arra nem való... -
#7439 w715 -
#7438 császtok
milyen vodafone telót vegyek előfizetéssel 20k körül(a legdrágább előfizetéssel) zenehallgatásra,fényképezésre
egész nap a zsebemben van!:D
ja és nemtudom hoyg van e olyan teló ebben az árkategóriában amiben van WiFi -
Canno69 #7437 hát nemtom, pl haveromnak van 1 ilyen full vékony, könnyű, fekete, naranccsárga kijelzővel az pl jól néz ki :) szal én se tudom :) mondhatnátok 1 pár lehetőséget :)
kösz előre is -
#7436 mit jelent neked az, hogy jól is nézzen ki?..mert vannak ilyen "telefonálásra" való mobilok. -
Canno69 #7435 Hali! Akarok venni 1 telót amivel csak telefonálni akarok + smst küldeni, nem kell h tudjon mp3at, bluetooth se, fényképezni se, még a színes kijelző se feltétel :D
Annyi lenne a feltételem, h ne legyen használt & viszonylag jol nézzen ki!
Tud vki ilyenröl? V ilyet ne is keressek? :) -
amdrula #7434 Én 2 napja vettem egy Samsung Galaxy Spicát, eddig meg vagyok vele elégedve, az android meglepően jó, igo is mûködik.