Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de ilyen szintû butaság mellett nem mehetek el szó nélkül. Csak egy apró kis lista, hogy én mire szoktam használni az iphone -omat, és nem is a 3G -m van, hanem az elsõ generációs. Csak a teljesség igénye nélkül.
- gsm funkciók (telefon, sms)
- netezek (safari böngészõje a mobilpiacon verhetetlen, ez tény, nem szubjektív dolog)
- elolvasom az emailjeimet, emaileket írok
- rsseimet töltöm le
- játszok, ilyennek hogy:
spore
texas holdem
hero of sparta
guitar rock tour
...stb.
- egy-két innovatív cucc, amit még lehet az iphone -al mûvelni:
link 1
link 2
link 3
És sorolhatnám reggelig. A majd 10000 db alkalmazás az appstoreban tényleg azt jelenti hogy ezzel a telefonnal SEMMIT SE LEHET CSINÁLNI, MI? OMFG.
Bazinga!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
lényegtelen hogy kinek mije van, ha nekem tetszik vmi, megveszem
amúgymeg google, nokia windows mobile, bár én nem tudok róla hogy lenne
Bazinga!
omniát akartam venni erre bazz nem 1ik kollega tegnap vett egyet
anyukáját
Talán van róla némi fogalmam, mivel ezzel foglalkozom... de ez annyira nem lényeges most. Abban tényleg igazad lehet, hogy nem arra kéne hagyatkozni h mások mit mondanak, hanem a saját tapasztalatomra. CSAK van egy olyan dolog is amit elég nehéz figyelmen kívül hagyni! Mert mikor már a huszon x-edik. Iphone-os user jön be hozzád pár napon belül, és az új telefont nézegetve elhangzik mindig ugyanaz a mondat, hogy "Ugye ezzel lehet normálisan telefonálni, mert ezzel a ***-al nem?!" akkor már lehet, neked is megfogalmazódna a fejedben egy perverz gondolat miszerint az Iphone egy kalap szar és bármi másra jobban használható. Persze akinek nem inge...
(Amúgy meg attól még, hogy nem használok Iphone-t az nem azt jelenti h nem próbáltam.)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Bár én még soha nem próbáltam, de jókat nevetek azokon a szerencsétleneken akik használják is ezt a buta telefont. (tuti hogy az, a takarítónõ biztos forrás)
Iphone-ról pont az ellenkezõjét hallottam, hogy nehézkes vele telefonálni!
5800 simán üti!!! Most nagyon gondolkozom rajta, csak az tart vissza h 100k-ért veszek egy telfont amit ki sem használok annak nem sok értelme lenne... bár az emberek 85%a ezt teszi! 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Semmire nem lehet használni csak telefonálásra."
Bölcsebb maradtál volna ha ezt inkább megtartod magadnak <#wilting>#wilting>
Semmire nem lehet használni csak telefonálásra.
Nokia 5800 százszor különb.Igaz nem akkora a kijelzõje és nem olyan mint az iPhone kijelzõje de legalább képes Bluetooth kapcsolatot létesíteni más telefonnal.Az én szememben az Nokia sokkal olcsóbb és jobb is.
Nem hasonlítható egyik telefonhoz sem,olyan alkalmazások vannak hozzá,hogy akár számítógépként is lehet használni.
GPS,MP3,WIFI,PDA és nem mellékesen telefon is.
Ha valakinek van ennyi pénze,mindenképp ezt ajánlom!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
és akkor ugyanott vagyok, mintha kártyásba lennék.Hja, és az elõfizetés nem végleges.😊
Még nem vettem meg, de valszeg ilyet veszek, s ezért érdekelne, miért is jö nne ki többe, mintha kp-ba megvenném?😊
bõven megfizettetik az elõfizetés részleteiben az árát
többe fog kijönni mintha kpra vennéd
de a te dolgod
használd egészséggel...
hát gratulálok..
Akkor miért kell ilyen drága telefon?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
pixon-omnia-iphone, 3 közül melyiket? csak telefonálok és smst írok, és zenét hallgatok, nagyon másra nem használom a telefont.
GTA V (*.*)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De az a kínás dolog valami kamu?? vagy van ilyen? esetleg hogy mûködik??
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)