Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy telót vennék általános célra olyan felső-közép kategóriában. Árat nem tudok, mert szerződéssel, egyéni ajánlattal venném...
A lényeg, hogy eddig S3-at használtam, azt piszok lassúnak érzem és nagyon hamar lemerül. A képernyő felbontása is gyenge ill. nagyobbat is szívesen vennék.
Talán iPhone 6 Plus, Sony, újabb Samsung (bár kissé megutáltam), LG...
Ti mit ajánlotok?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Köszönöm!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kacérkodom a gondolattal, hogy egy kínában gyártott okostelefont vegyek, mivel véleményem szerint ár-érték arányban ez nagyon jó; a hazaiakhoz viszonyítva. Itt kéne linkelnem a kiszemeltet, csak még nem engedi a weboldal, de akkor leírom: a tinydeal.com weboldalról szeretnék rendelni egy Laude Pulse S800 - as telefont. Szerintetek is megéri ennyi pénzért? Vagy költsek rá még pár ezret, és találok sokkal jobbat? Illetve a legfontosabb, hogy jól értelmeztem, hogy a dual-SIM slotból az egyik micro SIM a másik pedig standart? Azért lenne fontos, hogy jó lesz ezek szerint (biztosan) bele a jelenlegi standart-SIM telenor-os kártyám (tehát a nagyobb méretű)? Nincs ilyen kikötés, hogy slot 2, csak akkor jó, ha slot 1-be is van kártya, vagy hasonlók? És még egy utolsó-utáni kérdés: Olvastam, hogy a telefon: "Unlocked without conctract". Ez a root-olás hivatalosabb, angol neve, vagy ez a szolgáltatótól való függetlenítést jelenti "csak"? :)
Köszönöm!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A bátyám kinézett magának 3 telefont.
Samsung Galaxy Ace 3
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 635
Én személy szerint a 635-t választanám a proci miatt,de azért megkérdezlek benneteket is,hátha azért jobban értetek hozzá vagy ismeritek a telefont.Szóval ki melyikre hajazna?Köszönöm szépen a választ.
Akkor úgy látszik marad a Samsung, esetleg Alcatel. Mert akkor ahogy lentebb is írtátok, nem nagyon éri meg "új" (felfutó) kínai/japán/... telefonokat venni, ilyen árban meg nagyon más márka nincs, ami jónak tűnik.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mikor még én vettem legutóbb telefont (Wave), akkor az Android volt a "menő", arra szinte millió alkalmazás volt. A Wave Badás, kb ez a legnagyobb bajom vele, szinte semmilyen applikáció, program nincs rá, szinte befagyott erre a rendszerre a fejlesztés.
Most is egyeduralkodó az Android? Mert pl a Nokia ugye Windowsos. A Windowsra sok program jön ki?
Olcsóbb kategóriájú telefont akarnék venni, ahol szóba jöhetne a Nokia is. Viszont már olyan telefont akarnék venni, aminél nem gond, hogy pl találjak rá egy GPS-t, vagy bármilyen játékot, szoftver ingyenesen. Tudom, hogy Androidra ez nem gond, de mi a helyzet a Windowssal?
20-25e körül gondolkodik, a legfontosabb, hogy DualSIM legyen. Emellett jó lenne rá valamilyen GPS alkalmazás is (lehetőleg amihez nem kell net). Kb ennyi megkötésem lenne. :)
Köszi előre is! :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Nulla tenaci invia est via"
ha bevállalod a webshop rendelést, akkor azt javaslom, hogy az arukereso.hu-n nézz körül...
ott kereshetsz neked szimpatikus boltot az "Árak összevetése" gombbal.... érdemes olyat, ami sokcsillagos és több ezer vélemény van hozzá.. a nagyon olcsó pár tucat véleményes boltok azok gyanúsak, én nem merném azokat bepróbálni..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.18. 09:39:44
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Nulla tenaci invia est via"
valakinek van tapasztalata a BeeX M55-ös okostelefonnal?
Új telefont szeretnék vásárolni, de nem feltétlenül ragaszkodom a megszokott márkákhoz (Samsung, Nokia, Sony, stb.). A Mediában láttam ezt a telefont, és megtetszett, de véleményt még nem nagyon találok erről a típusról (de nagyon a márkáról sem), viszont nem akarnék mellényúlni és megvenni egy "csak jól kinéző" roncsot. :)
Előre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Utoljára szerkesztette: attiGT, 2014.12.12. 17:49:40
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
ASUS
Lumia
Mindkettő mellett szólnak érvek, ellenérvek. Ki melyikre szavazna? Vagy kinek mi a véleménye egyikről-másikról?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
sokkal nagyobb eséllyel adod el mint itt egy topikban ami nem is annyira pörög
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.12.05. 19:50:44
Szerintem ki lehetne írni a bannerba, hogy milyen paraméterekre van szükség ahhoz, hogy egyáltalán lehessen ajánlani valamit.