Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S3-nak gyenge a képernyő felbontása? Akkor csakis kizárólag i6 Plust vegyél!
Tetsuo
Sziasztok!
Egy telót vennék általános célra olyan felső-közép kategóriában. Árat nem tudok, mert szerződéssel, egyéni ajánlattal venném...
A lényeg, hogy eddig S3-at használtam, azt piszok lassúnak érzem és nagyon hamar lemerül. A képernyő felbontása is gyenge ill. nagyobbat is szívesen vennék.
Talán iPhone 6 Plus, Sony, újabb Samsung (bár kissé megutáltam), LG...
Ti mit ajánlotok?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ebben a kategóriában már kb teljesen mindegy, amelyik neked jobban tetszik.
Sickness
Hello. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni: LG G3 oder Samsung G. S4? Mindkettő hibátlan állapot. Az LG 80ezer a Samsung pedig 70.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ha megvan az imei száma, kérdezd meg t-mobil üzletben, hogy egyáltalán tényleg úgy lett-e vásárolva
zsolt515
Üdv! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy szeretnék venni egy Xperia Z3-at amit a T-mobilnál vettek függetlenül csak a garancia T-mobilos hogyha én azt vodas kátyával akarom használni akkor az hibátlanul működik attòl még? Mert olvastam olyanokat hogy nem kapok rá frissítést stb.. Valaki világosítson fel legyen oly kedves!
Köszönöm!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Krisztiam
Samsung Galaxy S6

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szabi
elméletileg semmilyen, csak egy render kép reklám célokra

"Nulla tenaci invia est via"

torrente111
sziasztok.valaki tudja,hogy EZmilyen mobil?lösz

Szolgáltatói függetlenséget jelent, a simhez általában nincs megkötés, viszont van olyan telefon, ahol ki van jelölve, hogy melyik slot alkalmas 3g-re. Mielőtt rendelsz, számolj utána annak, hogy áfát és vámot kell rá fizetned valószínűleg, ugyanis most már szinte minden csomagot kibontanak a vámon. Ezzel kapcsolatban szerintem itt több információt kapsz.
Sziasztok!

Kacérkodom a gondolattal, hogy egy kínában gyártott okostelefont vegyek, mivel véleményem szerint ár-érték arányban ez nagyon jó; a hazaiakhoz viszonyítva. Itt kéne linkelnem a kiszemeltet, csak még nem engedi a weboldal, de akkor leírom: a tinydeal.com weboldalról szeretnék rendelni egy Laude Pulse S800 - as telefont. Szerintetek is megéri ennyi pénzért? Vagy költsek rá még pár ezret, és találok sokkal jobbat? Illetve a legfontosabb, hogy jól értelmeztem, hogy a dual-SIM slotból az egyik micro SIM a másik pedig standart? Azért lenne fontos, hogy jó lesz ezek szerint (biztosan) bele a jelenlegi standart-SIM telenor-os kártyám (tehát a nagyobb méretű)? Nincs ilyen kikötés, hogy slot 2, csak akkor jó, ha slot 1-be is van kártya, vagy hasonlók? És még egy utolsó-utáni kérdés: Olvastam, hogy a telefon: "Unlocked without conctract". Ez a root-olás hivatalosabb, angol neve, vagy ez a szolgáltatótól való függetlenítést jelenti "csak"? :)

Köszönöm!
Krisztiam
a samsung galaxy s4 mini jobb telefon, mint az s5 mini szerintem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

akkor javasolnám, hogy irány pl egy media és próbálja ki mind a két telefont, amelyiknek tetszik a szoftvere, azt vegye
Kezdő okostelefonos lesz, annyira nem műszaki zseni,netezésre,e-mail olvasásra használja majd szerintem.
ha megfelel neki a windows, akkor 635, ha kell az android szabadsága, tehát nem akar fizetni a programokért, akkor meg a samsung
Hello!

A bátyám kinézett magának 3 telefont.
Samsung Galaxy Ace 3
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 635

Én személy szerint a 635-t választanám a proci miatt,de azért megkérdezlek benneteket is,hátha azért jobban értetek hozzá vagy ismeritek a telefont.Szóval ki melyikre hajazna?Köszönöm szépen a választ.
Japep
Értem, köszi az infót! :D
Akkor úgy látszik marad a Samsung, esetleg Alcatel. Mert akkor ahogy lentebb is írtátok, nem nagyon éri meg "új" (felfutó) kínai/japán/... telefonokat venni, ilyen árban meg nagyon más márka nincs, ami jónak tűnik.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Akkor egyértelműen androidost válassz szerintem, windowsnál magadat szopatod be, ha "ingyen" programokat akarsz.
Japep
Sziasztok, megint lenne egy kérdésem. :)

Mikor még én vettem legutóbb telefont (Wave), akkor az Android volt a "menő", arra szinte millió alkalmazás volt. A Wave Badás, kb ez a legnagyobb bajom vele, szinte semmilyen applikáció, program nincs rá, szinte befagyott erre a rendszerre a fejlesztés.

Most is egyeduralkodó az Android? Mert pl a Nokia ugye Windowsos. A Windowsra sok program jön ki?
Olcsóbb kategóriájú telefont akarnék venni, ahol szóba jöhetne a Nokia is. Viszont már olyan telefont akarnék venni, aminél nem gond, hogy pl találjak rá egy GPS-t, vagy bármilyen játékot, szoftver ingyenesen. Tudom, hogy Androidra ez nem gond, de mi a helyzet a Windowssal?

20-25e körül gondolkodik, a legfontosabb, hogy DualSIM legyen. Emellett jó lenne rá valamilyen GPS alkalmazás is (lehetőleg amihez nem kell net). Kb ennyi megkötésem lenne. :)
Köszi előre is! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

s4 vagy g3, amelyik szimpatikusabb
Melyiket vegyem? max 100e a határ T-nél venném. Megbízható gyors rendszer, online állandóan, sok telefon, fényképezés, több alk. egyszerre lassulás nélkül, 5"vagy feletti kijelző. Amik szóba jöttek: Galaxy S4, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G620S, Xperia T3, Xperia Z2, LG G3S,
Szabi
a médiákban gyakran boltonként más árak vannak, viszont árgaranciát vállalnak a saját boltjaikra, a netes árukra és a többi boltokra is.. szóval ha valahol 130 (amit felsoroltak a listájukban) akkor mindegyik médiában megveheted 130-ért, sőt ha megveszed 200-ért és 13nappal később olcsóbb lesz, akkor visszamész és visszakapsz 70ezret.. :D

Shiwo
meg a MediaMark elég drágán adja néha a telefonokoat... annó mikor 130-ért neten rendeltem a Samsung Omnia HD-mat, akkor 200-ért volt náluk kapható... meg valamikor újságban hirdették a Galaxy S3-mat 110 körül, a neten akkor voltak 80k-ért

ha bevállalod a webshop rendelést, akkor azt javaslom, hogy az arukereso.hu-n nézz körül...

ott kereshetsz neked szimpatikus boltot az "Árak összevetése" gombbal.... érdemes olyat, ami sokcsillagos és több ezer vélemény van hozzá.. a nagyon olcsó pár tucat véleményes boltok azok gyanúsak, én nem merném azokat bepróbálni..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.18. 09:39:44

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Japep
Hát akkor úgy érzem le is tennék róla... :S :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Minden webshopra vonatkozik a törvény, a neten rendelt dolgokra 14 nap visszavásárlási garanciát kell vállalni
Szabi
konkrétan ezzel a telefonnal nincs tapasztalat, de amíg médiába melóztam, több beex-et hoztak vissza mint amennyit elvittek.. :D

Japep
Köszi. És ezt bárhonnan rendelem, igaz (pl. Media Markt)? :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

én is nézegettem már ezeket a médiás kínai telókat, szerintem ha megrendeled neten, 14 napod van tesztelni és visszaküldeni, ha valami nem tetszik, ez törvény adta jogod
Japep
Sziasztok,

valakinek van tapasztalata a BeeX M55-ös okostelefonnal?
Új telefont szeretnék vásárolni, de nem feltétlenül ragaszkodom a megszokott márkákhoz (Samsung, Nokia, Sony, stb.). A Mediában láttam ezt a telefont, és megtetszett, de véleményt még nem nagyon találok erről a típusról (de nagyon a márkáról sem), viszont nem akarnék mellényúlni és megvenni egy "csak jól kinéző" roncsot. :)
Előre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

az sem rossz választás
attiGT
Asus Memo Pad ME176CX-nél maradtam

attiGT
ebben a hónapban jön még elvileg androidra is

Botond
Hearthstone nincs androidra, játszani meg amúgy is iPad. A mini2 szerintem ideális választás, ha belefér pár plusz forint. Ha nem, akkor meg egy használt.
csakis samsung galaxy tab, abból amelyikre csak telik, bátran ajánlom, eddig mindenkinek tetszett, aki a tanácsomra megvette
attiGT
edit: 50e a legeslegfelsőbb határ! Legfőképp játszana rajta (Hearthstone, stb), netezne és filmeket nézne.
Utoljára szerkesztette: attiGT, 2014.12.12. 17:49:40

attiGT
Tableteknek van külön topicja vagy szabad itt kérdezni? Egyszerű a kérdés, fiamnak akarok karácsonyra, úgy 30-40e Forint felső határral.

arra gondoltam én is, hogy ott simogasd meg
igen az jó lenne, de nem tudom őket kipróbálni. max elmegyek a mediaba és ismerkedek vele

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

igazából rajtad az segítene, hogy kipróbálnád mind a kettőt, aztán sokkal egyszerűbb lenne a döntés
ezek ilyen pro és kontra érvek. Windows phone-om sose volt, nem használtam, csak láttam meg hallottam róla, meg ismerkedtem vele, de tetszik hogy stabil gyors satöbbi. az android ennek az ellentettje. legalábbis a mostani telefonomon. nem tudom hogy 1 giga rammal, meg azzal az intel procival mennyire lenne gyors és stabil. plusz nekem 4.1.2-es droidom van, ezen meg már 4.4 lehet, és asszem a 4.3 nál jött be memóriaoptimalizáció a gyengébb gépek végett. tehát magáért a WP-ért a lumia a nyerő, a nagy képernyő miatt meg az ASUS. csak ugye az asusnál nem tudom a rendszerstabilitást, belassulásokat stb, mert nem tudom hogy azon a hardveren mennyire jó. árban meg ugyanannyi mind a kettő..

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Sippie
lumia 1020, az a király :D
a 7 colossal kicsit nehéz telefonálni szerintem, az már tablet, nem telefon, meg androidos is, hogy jön ez a windows phone mellé?
Sziasztok. Van most egy androidos telefonom. Elég gagyi...512 ram, meg a legalapabb 2 magos proci. Mondanom sem kell, hogy a telefon lassú. Legalábbis egy idő után. Újraindítás után egy ideig jó, de ahogy használom, úgy lassul.. Szóval le akarom cserélni. A Windows Phone nagyon tetszik, mindenki áradozik róla, és akinek van, az mind szereti, mert gyors, stabil, megbízható. Továbbá szeretem a nagy képernyőt. 2 telefon között vacillálok. Az egyik egy Microsoft Lumia 535, a másik egy phablet, az ASUS Phonepad 7 (FE170CG).

ASUS

Lumia

Mindkettő mellett szólnak érvek, ellenérvek. Ki melyikre szavazna? Vagy kinek mi a véleménye egyikről-másikról?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Blekk Síp
Én Ft-ba átszámolva 124e-ért vettem most Független Oppo Find7a-t Black Friday ajánlatban rengeteg kiegészítővel. Szerelem lett első látásra, egyszerűen imádom. Csúcshardver dobog benne, ennyi pénzért sztem ebben a kategóriában best buy.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

k0trapali
Természetesen kint van a hirdetés. Csak gondoltam ide is írok hátha valaki felfigyel rá!
precision
rakd fel olx -re, jofogas -ra, hardverapro -ra :)
sokkal nagyobb eséllyel adod el mint itt egy topikban ami nem is annyira pörög

Bazinga!

k0trapali
Van egy eladó s3 LTE független telóm! Privát, ha érdekel!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.12.05. 19:50:44
ForzaInter
Független, androidos telora gondoltam. Bocs, hogy nem részleteztem.:)

Yo, Bitch!

Attól függ, hogy melyik szolgáltató, kártyás-előfizus, milyen csomag? Vagy esetleg független?

Szerintem ki lehetne írni a bannerba, hogy milyen paraméterekre van szükség ahhoz, hogy egyáltalán lehessen ajánlani valamit.
ForzaInter
30-40 ezres árkategóriába mik a legjobb mobilok?

Yo, Bitch!