Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg a háttérben futó alkalmazásokat kéne letörölni, főleg az ilyen reklám értesítéseket dobálózó gagyi játékokat, ha van ilyen
valami akku figyelő appal megnézni (vagy a gyári akkumulátor statisztikát megnézni) hogy mi eszi az akkut
ha van root akkor greenify -al fagyasztani az appokat
stb.stb.stb.
de a kérdésre válaszolva, ha jó akkuidőt akarsz akkor vegyél Note 3 -at pl, ésszerű használattal ki lehet belőle hozni 2 nap üzemidőt is
de akármelyik androidos telefon tud 1 nap készenlétet 3-4 óra képernyő idővel... csak ésszel kell használni és ésszel kell appokat felrakni
Bazinga!
Bazinga!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nézegettem iphone-t is, bár én eddig nem szerettem, de barátnőmnek az van egy ideje és elég jó, iphone 5 ami tetszene. Androidban nem gondolkoztam, de az is szóba jöhet, de a legfontosabb az akksi lenne, ne kelljen tölteni naponta kétszer, hanem ha lehet 1-1,5 napot húzzon ki átlagos használat mellett. Szóval mi jöhet szóba 130 ezer körüli max árral?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Eddigi tapasztalatok: méretével abszolút meg vagyok elégedve, azt gondoltam, hogy a 4x után sokkal nagyobb lesz, de szinte ugyanakkora (4,7 vs 5,0)
Végre azt csinálja, amit szeretnék, rohadt gyors, semmi megakadás, folyamatos. Akkuidőről még később, de sokkal energiatakarékosabb, mint a 4x volt. Gps azonnal talál jelet, wifi kiváló, mobilnet brutálgyors, 74/42 Mbps-t mértem. (Persze ez a telenornak is köszönhető.)
Végre a közelségérzékelő is hibátlanul működik. :D
Kijelző tökéletes, fényerő remek.
Egyelőre ennyi, játékokat nem hiszem, hogy fogok rajta tolni, de egy próbát megér.
Egyetlen negatívum...nincs gyári headset hozzá. Bár kevés a jó minőségű füles, meg amúgy is bluetooth hs-t használok. Szóvel ezen nem akadok fent.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
egyébként vegyed nyugodtan, ilyen árkategóriában már képtelenség szart venni, ha tetszik, biztos, hogy elégedett leszel vele, esetleg még simogasd meg valahol élőben is, hogy ne csak teszt alapján vedd meg
Ennyi pénzért nem találok egy ilyen felszereltségű telefont...8 mag, 3GB RAM, 5" full HD, 2 napos üzemidő..10% töltöttség mellett, még 24 óra működés.
Sajnos G2 már nem játszik, pedig nagyon tetszett. G3-at nézegettem mellette, de kicsit kipróbáltam és meg-megakadt a menüben lapozgatva. (erről írtak is többen.)
Ki mit gondolt róla?
Szerintem egy video nem adja vissza. 4,7 colon 235ppi mellett a qHD felbontast en mar pixelesnek lattam. Nem azt mondom, hogy zavart, de latszodott, hogy nem az igazi! Attol is fugg, hogy pentail vagy rgb matrixos.
mondjuk nem vágom miért ilyen gagyi touchwiz szerű felület van rajta... mondjuk egy jó launcherrel ez eltüntethető
Bazinga!
Mondjuk az elsőnél elég karcsú a felbontás! 5,5" (960x540) IPS érintőkijelző Akkora tepsin tuti pixeles!
"Nulla tenaci invia est via"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egy darabig nem is szeretnem lecserelni, mert mindent tud amit manapsag egy okostelefon a felso kozepkategoriaban!
nfc, lte, 4 mag, 2gb ram, 16gb adattat, 8mp kamera, elolapi kamera is meglepoen jo! 720as amoled kijelzo.
Erdemes olx-en, hardverapron is szetnezni! Termeszetesen ne utaljon senki elore, nem ajanlatos! Sok a csalo!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.18. 22:33:01
az mtk procik sem annyira rosszak
Bazinga!
2014 -ben ez a felbontás már alsó kategória... és személy szerint én nem kötném meg azt a kompromisszumot, hogy ilyen felbontású telefont vegyek :) az 1 giga ram is kevés lehet, de az még határeset
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.11.18. 20:36:13
ár/érték arányban lehet hogy jó, de 2014ben már nem vennék ilyen felbontással telefont
Bazinga!
Samsung Galaxy Ace 4
- 4,3 Super-AMOLED!! 480 x 800 pixeles (217 ppi)
- 28 nanométeres, Qualcomm Snapdragon 410 SoC, 64-bites architektúra, négy darab Cortex-A53 maggal rendelkező, 1,2 gigahertzre skálázott processzor (sokkal energiatakarékosabb!)
- Adreno 306
- 1GB RAM, 8GB adattár
- Android 4.4.4 KitKat
- 5 megapixeles
- LTE
Szerintem az LG G2 Minit, S4 Minit kenterbe veri! 50ezer környékén már függetlenül hozzá lehet jutni! Láttam már 40ért is 0perces, bontatlant!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.18. 11:23:22