10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • MOMO27
    szerintem:
    apple iphon
    se x peria x10 mini pro
    akkor az összes htc abban az árban
    se vivaz pro

nézz róluk tesztet mobilarenán
  • tazis
    az ár kb. 100e. A qwerty -vel gyorsabban lehet írni? ezért lenne fontos.
    még a motorla v3r -t használom, szeretnék váltani bár soha nem válok meg tőle.
    az jó lenne ha tudna kisebb programokat futtatni.írni is tudnák rá.
    nem ismerem annyira mobil op.renszereket.
    lehet PDA mobil is.
    HTC Hero??
  • MOMO27
    milyen árban?? (tudom ajánlani se xperia x10 mini prot)
  • tazis
    üdv!
    milyen telefont vegyek? rendelkezzen érintőképernyővel,szétcsúsztatható legyen qwerty bill.-tel, wifi,
    és még egy dolog kicsit fura megfogalmazás de lényeg annyi hogy : gyorsan fel lehessen jegyezni benne 1-2 "emlékeztetőt"
  • Barnabyka
    köszi szépen megnézegetem őket.
    Esetleg valamelyik mellett vagy valamelyik ellen valami különlegesebb érv szól ? (:
  • Eamre
    Iphone,
    BlackBerry 9700 Bold,
    T-Mobile G2 Touch (HTC Legend)
    Esetleg SE X10 (vagy mini pro)

szerintem ebben az árban ezek a legjobbak :)
  • Barnabyka
    Sziasztok. Az ínyencekhez fordulnék. Nincs sok kikötés, az ár elmehet 100ezer forintig körülbelül(kicsit több sem gond) viszont fontos, hogy a t-mobile forgalmazza a készüléket. Ilyen "feltételek mellett mit ajánlanátok?
  • Firerock
    jó választás,
    Navigation edition nélkül
    a Sima Express Music is tökéletes és ahhoz is ingyen van jan 1.-je óta a GPS
  • Gyurk
    Helló!
    Új telefont szeretnék vásárolni melyben van egy jó kamera vakuval, zene hallgatásra legyen tökéletes (3,5mm jack csatlakozó), legyen bővíthető 16Gb-ig és ne kerüljön többe 70 ezer forintnál.
    Egyenlőre a Nokia 5800 Navigation Edition-t nézegettem de aki tud jobb ennél alternatívát szóljon.
    Előre is kösz.
  • Máté94
    Ok.
    i9000 az a Galaxy S.
  • ST220
    M110s Galaxy S így van írva.
    Van olyan is, hogy Samsung i9000 galaxy S.
    Meg van a samsung oldalon a galaxy s.
    Kérdés, hogy a samsung oldalán lévő galaxy s az az i9000 valójában?
    Néztem még egy esetleges lehetséges telefont a HTC HD2-t.
  • Máté94
    Hát jó. Az M110-et meg nem tudom honnan vehetted Galaxy S-nek.
  • ST220
    Nem, csak mivel nem tudtam a pontos típusát, valamivel körbe kellett írnom.
    Nem állt szándékomban!
  • Máté94
    Hmm, ez reklám?
  • ST220
    A telefon-gurun néztem meg, és ott találtam, de azt nem tudtam, hogy nem lehet itthon kapni... :D:D:
    Most nyomatnak valami új telót a Samsung oldalán, de csak annyi van írva róla, hogy Galaxy S, de az típuskódja nincs...
    Az is tetszik, jól néz ki..
    "Super AMOLED kijelzővel, Android 2.1 (Éclair) platformmal.""""
    Ehhez mit szólsz? nézz rá!
  • Máté94
    Az a M110 honnan van?
  • ST220
    Sziasztok!

Melyik jobb telefon..
    Samsung i9000 Galaxy S vagy a Samsung M110 S Galaxy S.
  • Permissive
    látod-látod:)
  • Solten
    A francba, tenyleg, na latod ez ki is ment a fejembol...
  • Permissive
    akkor ilyen telóm sose lesz, mert ugye 2012-ben meg jön a világvége:)
  • Solten
    Azt irjak, hogy 2013-ban kerul piacra, addigra finomodik a gyartastechnologia, ujabb gyartosorokat szerelnek fel, nem hinnem hogy gond lesz majd az elerhetoseggel.

(A Super AMOLED-re sem azert van kizarolagossag mert ne tudnanak leszallitani a konkurenseknek, inkabb hulyek lennenek... :D)
  • Permissive
    ez kell a magyarparasztnak ha kapálni megy:)
    (gondolom olcsó lesz)
  • GregSB
    Nem rossz. Erre vajon hány évig fognak kizárólagosságot kihírdetni? :D

(jelenleg nem győzik gyártani az AM-OLED kijelzőket, ezért van hiány sok HTC telefonból is a boltokban, a Super AM-OLED-re pedig 18 hónapos kizárólagosságot hírdettek ki, azaz 18 hónapig csak Samu készülékekben lesz)
  • Solten
    Samsung: Készül a törhetetlen AM-OLED kijelző

• Permissive
    Te tudod:)
  • rooney8
    fujj dehogy kell nekem se :) most is az van, de kell a fenének... nem mondom hogy rossz, mert nem, de most váltani akarok :D tökéletes lesz nekem a 2g :)
  • Permissive
    attól függ mire szeretnéd használni? de annyiért már kapsz se x 1-et, amin van rendes klavi.
  • rooney8
    amúgy már eldöntöttem hogy ájfon 2g-t veszek, csak itt fikázza mindenki, akkor mondjon vki jobbat 40-50 ezerért mint a zájfon :D
  • Permissive
    ezt szépen leírtam:)
  • Permissive
    hát én se túl sok jót hallottam róla:)
    a fórumlyuk is csak azzal van tele: hogy ezt meg ezt hogy lehetne rárakni, ez meg ez mért nem müxik:)
  • Permissive
    mire ezeknek lemegy az ára, jön új, és azon fogsz majd agyalni.:)
  • rooney8
    xD

várok az árcsökkenésre :D nem am csak érdekel, mert ha sikerül összeszednem annyi pénzt, ne akkor keljen rajta agyalni :D
  • Ronny
    úgy látom legalább fél éve fennáll Nálad ez a dilemma:)
  • Firerock
    sznobtelefon
    akinek van az is cska azért vette meg mert drága és lehet villogni vele a haverok előtt...
  • Firerock
    mint mondtam az iphone kaka
  • rooney8
    hali
    szerintetek iphone, vagy valamilyen más okostelefon? ha pedig valamilyen más akkor milyen? :D
  • messzála
    Ha már GPS es mobil akkor Nokia. És abból is az újabb tipus. Mert örökös térkép van hozzá ingyé. Nokia C 5 szerintem.(Wlan sajna nincs benne !) Nekem Nokia n95 8gb van. Nagyon jó tárcsa. Ha majd egyszer cserére szorulok. Akkor mindenképp nokia és persze ha lehet gps es.
    A wlan hiánya nem is olyan gáz.Különben a Nokia c5 ös kártyafüggetlenül a nokia boltban full új 2 gar 39900 pénz.
  • gabesz012
    Hali!

3 teló között nem tudok dönteni. Samsung S5230, Nokia 6303/6303i (egyáltalán ér +10-et az i?), Nokia 5230. A 6303 csak abban az esetben jön szóba, ha nem ajánlott a másik kettő az érintőképernyő miatt...

A nokiában mennyire használható a gps? Offline is megy ez a dolog, vagy adatátvitelnek számít a használata? Ill a 2 mp-s kamera mennyire gáz? Mert a samsung viszont 3.2-es, gondolom u.az, ami az u700-ban is van, ami még egész elfogadható képeket csinált (tudom a mobil nem fotózásra van, de azért az mindig kéznél van :) ). De az u700 softver-esen nagyon szar, sokat szidtam a baromságai miatt, meg minőségre is... Bírt 3 évet, míg a régi nokiáim még mindig működnek. Tehát emiatt kicsit félek az újabb samsung-tól. A symbian-ról jókat hallottam, gondolom könnyebb videókat is lejátszani vele. Samsungra az is nagyon nehéz procedúra volt, és akkor is csak 176*144-et hajlandó lejátszani. Tényleg tök tanácstalan vagyok. :)
  • K Ace
    Sziasztok. Ha djuice-nal veszek telot, akkor azt a telefont tudom pannonos(telenor) sim kártyával is használni?
  • vass17
    Nekem csak az elődjükhöz volt szerencsém (6300-E51), ott az összerakás minőségében nem volt nagy különbség. De tudásban nem nagyon lehetne őket összehasonlítani, az E széria mellett a másik olyan játéktelefon hatását kelti (zárt op. rendszer valahogy nem nyerő:) Szerintem ezt neked kell eldönteni, nagy a gyanúm, hogy a 6700 sem csinál túl jó képet (egyiknek sem az a rendeltetése), a Wifi viszont elég hasznos tud lenni.
    az e52 hibáiról nem hallottam sajnos, érdemes lehet alaposabban utánajárni, mert sokkal jobb telefon:)