Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon vékony, szóval az érintést szinte egyáltalán nem befolyásolja. Ha profin rakják fel, akkor szinte észre sem lehet venni hogy van rajta.
A jobbak tényleg elég drágák, de még mindig jobb ezt cserélgetni mint a panelt. Én Brando UltraClear párti vagyok, kb 2500 forint egy ilyen. Akár fél évet is kibír mielõtt elkezd feljönni a sarkokon.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Minden érintõképernyõs készüléknél alap hogy fóliát teszünk rá.
Ráadásul ezt is elviheted ugyanúgy 60-ért MediaMania S-sel. Jobb csomag mint az ikon200.
Új telót szeretnék venni, és 2 telefon között gondolkozom jelenleg, mégpedig az Omnia II és az Omnia Pro, B7610 között.
Amire használom sokat a telefont az a jegyzetek készítése, smsezés, illetve fotózás.
A Pro-ban nagyon tetszik a billentyûzet, hiszen itt a képernyõn is lehet szöveget bevinni, illetve manuális módon is. Ami viszont nem tetszik, hogy itt nem lehet úgy szerkeszteni a menüt, ahogy az Omnia II-ben, azaz nem rendezhetem át az ikonokat, nem adhatok hozzá egyéni programokat.
Az Omnia II ezzel szemben azért tetszik, mert a memóriája ahogy olvastam nagyobb, a menü szerkeszthetõ. A kamera ugyan olyan mindkettõben, ez alapján nem tudok dönteni.
Mennyivel labilisabb az oprendszere a Pro-nak, és ti inkább melyiket ajánljátok az említett célokra? Elõre is köszönöm a segítséget, mert nehéz a döntés...
Szeretnék telefont venni,és 2 versenyzõm van.
Melyiket érdemes megvenni T-mobile-nál?
Nokia Xpress 5800 (45e Ft 2év hûség MediamaniaS)
Iphone 3G 8GB (60eFt 2év hûség Ikon200)
Melyiktõl intenétek óvva, melyik lehet jobb választás az adott árért?
ez a 6303 ez hibátlan
én semmi pénzért nem vennék sony-t
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kivétel a K850, na azt jól megvariálták😄, nem tudom, mi értelme van ennyire megváltoztatni egy megszokott elrendezést.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezt nem tudtam, ettõl függetlenül nem igazán tetszik😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vagy egy másik javaslat, a SE C510, ha nagyon nem akarsz használtat.
én már próbáltam
fém tokos nagyrészt,korrekt kamera,jól össze is van rakva
melyik szolgáltató?elõfizetés!?
nem most fogom venni hanem április környékén,és addig szeretném elhatározni hoyg miylet vegyek mert azért nem kis összeg...
csak nemtudom hoyg való e az nekem😄
szerintem egyértelmû, legalábbis számomra, de azért az E kategóriás telefonok igen minõségire sikerültek.
Mellesleg..
Feltûnt neked, hogy már egy jó ideje csupán csak telefonokat írsz ide be, hogy mit gondolunk róla, de határozottság, hogy megvennéd nem látszódik rajtad, de még a jele sem.
mostmár a kérdés a következõ:
Nokia E52 avagy Nokia 5800 Express music
ezek elég tág szempontok😄
esetleg Gyártó?Érintõképernyõ?
Milyet vegyek, ha ezek a feltételeim:
- minél olcsóbb legyen, lehet használt is
- jó minõségû, megbízható legyen
- legyen benne kamera, amirõl le is lehet tölteni a képeket számítógépre
- ne legyenek nagyon kicsik a gombjai
Lesd meg a Nokia 5530 Xpressmusic telefont. Olcsóbb és hasonló kategória ha nem jobb(:
szerintetek egy LG GT505-os telefon megeri az arat?
en Romaniaban lakok es valami 600 lej
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Teljesen újszerû karcmentes és hibamentes állapotban van!
A telefon 1-2 hetet volt használva!
Minden tartozéka megvan(lásd képeken)
Fõbb jellemzõk
Erintöképernyö, GPS, FM rádio (RDS), 4 sávos 3G Telefon (HSDPA, HSUPA, EDGE, GPRS), 3.15MP Kamera autofókusz, Video, WiFi, Bluetooth, USB Memóriakártya Max. 32Gbyte, Qualcomm 400MHz CPU, 128MB RAM, 256MB Rom, Windows Mobile 6.1, 1530mAh Akku.
Mérte: 110 x 58 x 14 mm
Súlya: 120 g
Kijelzõ: TFT touchscreen, 65K colors
Méret: 320 x 240 pixels, 2.83 inches
Vibra: igen
SDHC microSD (max. 32Gbyte)
128MB RAM, 256MB ROM
Qualcomm MSM7200, 400 MHz processor
magyarosítva, navigácós szoftvert telepítek, 4 gigás memória megegyezés alapján!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ennyi pénzért csak wifi vagy csak GPS jár. Esetleg egy Nokia N78-at nézz meg, abban van mindkettõ és kb ennyibe fáj.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szolgáltató szóba jöhet? A BlackBerry 8520-at elég olcsón adják.
Illetve ha a havi számla megvan 8 ezer akkor iPhone 3G Mediamania M csomagban 50 ezer.
...az lenne az elvarasom, hogy lehessen a telefont internetre, e-mailre hasznalni (ez a legfontosabb), e-mail.... valamint jo lenne ha olvasni lehetne rajta szoveg dokumentumot esetleg PDF-et... + fenykepezo
tudnatok tanacsot adni, milyen lehetosegeim vannak?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ti milyen mobilt ajánlanátok olyan 50-70 000 Ft környékén?
Ami fontos lenne, hogy legyen benne Wi-Fi, rádió, mp3 lejátszás, viszonylag jobb minõségû kamera (nem a minél nagyobb felbontásra gondolok...), ne merüljön le fél nap alatt, és ne nézzen ki túl hülyén. 😊)
Igazából Samsungokat, Nokiákat, és LG-ket nézegettem, de nehezen tudok dönteni. 😊