10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • csaba93
    Nokia 5530
  • liizard
    sziasztok, telefon vásárlás előtt vagyok, de nem tudom milyet kéne...ami fontos lenne jó zenelejátszó,videólejátszás...wifi ha van jó ha nem az is belefér...35-40 ezer körül, újonnan.kösz előre is
  • csaba93
    Reklámba is 1 nő reklámozza nem?
  • DeerHunter01
    a cikk írója volt fasz , ennyi :D
  • Benny04
    hát ha a rózsaszín hátlapod pakolod rá, akkor biztos az lesz :D
  • Máté94
    Nem azért, csak lecsajmobilozni azért durva. Ennyi erővel minden mobil csajos ami nő kezében van :D
  • DeerHunter01
    nem hittem , csak megkérdeztem :)
  • Máté94
    És te elhitted.......
  • DeerHunter01
    olvastam róla tesztet ott írták hogy nőknek ideális vagy mi a tököm :D
  • Máté94
    wtf
  • DeerHunter01
    vagy még szóba jöhet a Sony Ericsson X10 mini pro, ez női telefonnak számít ? :D
  • DeerHunter01
    annyi hogy ez Symbianos , kb mennyi a különbség az androidos és a symbianos telók közt ?
  • csaba93
    1x kipróbáltam Lg ku990 viewty-t nagyon rossz rezitiv kijelzője miatt.
    Inkább vegyél nokiát vagy se-t
  • DeerHunter01
    xperia x1 nincs, x10 drága, vivaz pro lesz ebből.. :D
  • Tyr4n1hunt3r
    Ja és válaszokat előre is köszönöm!
  • Tyr4n1hunt3r
    Én most telefon vásárlás elött állok! Van egy két alternatívám de lenne egy két kérdésem is:
    Lg pop gd-510 mennyire megbízható? és hogy vannak-e rá progik vagy játékok?
    Vagy még ilyesmi árban a nokia 5230 csak annak nem nagyon tetszik a kinézete! Kérdésem az lenne hogy dominósan 20000-30000-ig milyen érintő kijelzőset tudtok ajánlani! Az lg pop gd 510-es nagyon megtetszett de nem tudom hogy mennyire megbízható az lg! Esetleg ha valakinek van saját tapasztalata leírhatná ide!Vagy samsung s5230!Melyiket ajánlanátok? Nem volt még Lg-m és nem tom hogy mennyi az élettartama!
  • csaba93
    "a kapacitív kijelző is ugyna úgy elvált mint a rezisztív...csak megsúgom.. "
    iphone nak is kapacitív haver telefonján néztem röhögve zsebre vágtam meg hasonlok és nem váltott el -.-
    Lg viewty-n rezitiv ott alig birtam nyomni a kijelzőt hogy érzékelje nagy fos cucc...
  • tomasz18
    Az attól függ,hogy milyen wifi szolgáltatja a netet..de valóban függ a késülékben lévő vevőtől..X1-ről nem tudok sokat mondani,de LG Arena elég jól vette a wifit..
    Az oldal minősége meg függ a kijelző felbontásától,meg milyen böngészést enged a böngésző..
  • tomasz18
    a kapacitív kijelző is ugyna úgy elvált mint a rezisztív...csak megsúgom..
  • csaba93
    5800-al az a bajom h rezitív :S azzal sose jöttem ki jól de x6 meg kapacitív....pl: órán puskázok 5800-al rárakom a kezem ha jön tanár etc el kapcsolna a képről vagy zenét játszana le etc
    x6 meg nem, meg jobb képet csinál csak ára nagyon magas :S remélem szept-ig lemegy az ára...
  • DeerHunter01
    Sony Ericsson Xperia X1-et néztem ki.
    Az lenne a kérdésem hogy milyen távolságban érzékeli a wifit kb ?
    Az összes weboldalt betudom vele hozni jó minőségbe ?
    Értem itt az SG-t, Youtubeot, pár torrent és hír oldalt.
  • MOMO27
    ez az hogy függetlenűl de lehet hogy ha "nem függetlent" veszel akkor még 10000-15000 is olcsóbb lehet
  • Firerock
    én függetlenül vettem és nagyon olcsó volt
    60ezer körül
  • MOMO27
    5800 at lehet még tmobilost kapni? Mert használtan nem szeretek elektronikai cuccot venni viszont igaz hogy vannak neten de azok meg kártyafüggetlenek amik (jóval) drágábbak szoktak lenni.
  • Firerock
    nekem olyan van.teljesen jó
  • Barnabyka
    még esetleg a Nokia 5800, én most nagyon kacsingatok egy ilyen felé mert számomra kimondottan jókat olvasok/hallok róla.
  • csaba93
    Emberek...mit mondtok vegyek Nokia x6-ot? jó telo?
    (vagy ha tudtok jobbat(iphone 3g Lg samsu utálom) kapacitív, min 3,2mp kam, jó zene telot akkor írjátok meg..köszi!(olyan 75e-ig)
  • tomasz18
    Nekem van egy K750i-m 1Gb-os karival tökéletesen működő,piciny szépség hibával ha érdekel...
    Amúgy néz körbe használt telefon piacon..potom árért lehet jobbnál-jobbat venni,itt nem reklámozhatom szal pm.és küldök oldalt..
  • Barnabyka
    sony ericsson k750i
    szerintem iylen feltételekkel legjobb..csak kétlem hogy lehet még kapni.
  • Koker
    Sziasztok!
    Tegnap sikeresen ellopták a telefonom, egy ugyan régi, de jól bevált D900-at. Egy kis segítség kéne, mert pótolnom kell. Igény minimális:
    - olcsó, alsó vagy középkategória
    - jó kamera
    - bővíthető memória
    kb. ennyi lenne, a legtöbb spec nekem semmit sem mondd, de nem is nagyon érdekel!:)
    Előre is köszönöm!
    Ciao
  • Barnabyka
    már vannak olyan csomagok amiknek az alapdíja 3-4 ezer és szinte teljes(ha nem teljes) mértékben lebeszélhetőek. Annyit meg azért a legtöbb ember telefonál havonta.
    Hmm.. perpill nem jut eszembe olyan telefon amiben van wifi, de biztos, hogy 40ezerért már találnod kell olyat.
  • MOMO27
    igen de az igazi ára az 100000+ én úgy gondolom hogy nem az alapdíj annyi hanem az egész telefon egybe.
  • Barnabyka
    előfizetéssel ha nem tévedek HTC touch 2-őt kapsz 30ért is már.
  • MOMO27
    üdv! 20000-40000 fT között van wifis telefon?
  • tomasz18
    Mind a 2 készülél támogatja a Micro SD HC kártyát
  • Nufy
    Sziasztok!

Szeretnék venni telefont, két variáció lenne, ti melyiket ajánljátok?
    LG GS290
    Samsung Shark
    Jelenleg egy samsung s5230-om van, de ki nem állhatom.
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy valamelyik támogatja-e a micro SD HC kártyát?
    Válaszotok előre is köszönöm!
  • MOMO27
    szerintem se :)
  • Firerock
    egyikse
    ne vegyél LG-t!
  • csgj
    Hali!
    Szerintetek melyik éri meg jobban, melyik jobb? LG KP502 vagy LG GS290?
  • Tujm
    sziasztok, remélem tudtok segíteni :D
    50ezer körül keresek androidos telefont, amit valószínű frissíteni fognak még 1 darabig, de legalább froyora és lehetőleg kapacitív legyen :)
    amit nézegettem eddig az az lg gw620, huawei U8220(tmobilpulse), motorola cliq, motorola backflip. köszi a segítséget.