Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van tapasztalata vele valakinek?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ott kezdõdött a dolog, hogy WiFis mobilt szerettem volna venni, de már hetek óta bújom a netet, és minél többet látok, olvasok, annál jobban összezavarodok.
Közben gondoltam, hogy ha már egyszer úgyse úszom meg 45 rugó alatt, akkor legyen benne GPS is. Viszont 70000-nél többet nagyon nem szeretnék rá költeni, ennyit is csak akkor, ha tényleg van valami verhetetlen tulajdonsága a készüléknek.
Most az LG KM900 Arenát nézegettem, szép és jó, de van egy óriási problémája: zárt oprendszere van, így a GPS-t csak a nettel együtt tudom használni a beépített program miatt. Vagy mégis van valami offline megoldás a dologra?
Samsungokat is nézegettem, az S8000 Jet úgy vettem észre, hogy nem sokkal jobb az Arenánál, viszont drágább, kisebb a memóriája, tehát ott még egy 4-8 gigás kártyát is be kéne szerezni. Csak azt nem tudom, hogy mennyivel jobban bõvíthetõ a szoftvere.
Aztán itt van az I5700 Galaxy Spica, minden szép és jó, androidos is, úgyhogy ott az alkalmazások terén biztos nem lesz gond, csak drága, a memóriája (nekem) kicsi, tehát ahhoz is kell kártyát venni, mivel tudtommal alapból ahhoz se adnak. Ráadásul rádió sincs benne, ami meg szintén fontos lenne.
Régebben a Nokia 5530 is tetszett, csak abban ugye GPS nincs, az 5800 nekem túl nagy, ráadásul sokszor láttam már megakadni, lefagyni.
A HTC-krõl csupa jót hallottam, csak azok az általam megszabott felsõ árhatárnál indulnak, ráadásul a "belépõmodelleknek" elég kis felbontású kijelzõje is van.
Szóval a lényeg, hogy legyen benne WiFi, valami erõsebb proci és RAM, hogy ne kelljen percekig várni az oldalak betöltését, rádió, nagy memória, vagy legyen olcsó, hogy a keretbe beleférjen a kártya is, a kijelzõje is legyen nagyobb felbontású 240x320-nál, lehetõleg kapacitív legyen.
Van valami alternatívája ebben az árkategóriában az általam kinézett készülékeknek? Vagy kezdjek el használt mobilokat is keresni?
Köszönöm a válaszokat,
formája, billentyûzet forma nem tetszik (bár hasonlít, meg olyan pici mint k508i-n volt,),de szerintem meg szoknám. Teszteken olvastam, teljesen fém és hézagmentesen van összerakva.
talán még a kiképzést is bírná.
3000-3500Ft körül mozog a wh-205 füles, veszek egyet hozzá.
Köszönöm a válaszodat, megfogott a telefon...
Még annyit kérdeznék, hogy word excel pdf filokat kezeli-e?
Fekete nekem sem tetszik, a szürke tényleg jobb!
Üdv.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
3 napja van 6303 classic-om. Feketét vettem, a szürke sztem szebb, de nemvolt tmobilba másik. Kijelzõje nagyon szép, nekem elég nagy is, ajándék gigás kártya. Javas cuccok faszán futnak rajta, nokiaprogramok.hu-ról tölthetsz le cuccokat is. Kamera képe szép idõben nagyon jó képet csinál, és sötétben is (a többi nem vakushoz képest). szükületben gázos kicsit. Videója jó, 640x480ba vesz, 15 képkocka, szoftverfrissítést fel kell tenni, mert kicsit hullámos a videó. Hangja szerintem nagyon szép, nem kell állítgatni sem. Hívás közben is elég hangos a hangja, bõven megfelel. Gombok faszául kezelhetõk, esetleg annyi hátrányát tudnék mondani, hogy hiányzik a kameragombja. Tehát válaszolva a kérdésedre, java-t viszi faszául, zene szép, kijelzõ nagyon szép. A sony-t nagyon szidják, hogy szar a fülhallgatója, mert egy idõ után nem beszi be a csatlakozót. 6303-on jack dugós van. Én is SE-rõl váltottam Nokiára, de megérte.. sokkal több mindent lehet állítani, szerkeszteni rajta. Lehet rajta frissíteni szoftvert.
Ha kérdésed van, jöhet.
Telefonom megadta magát, sürgõsen kellene vennem valamit.
W705 jó lenne de picit húzós az ára.
Nokia X3-at nézegettem. Olvasgattam itt a topikban 6303 -at ajánlottátok többeknek is.
X3:
-Jobb (gumis) füles
zenetelefon
hátránya, hogy fémutánzat, ami kopik
6303: fotófény, elvileg szebb kijelzõ (16m szín)
("Nokia térképek"
Ez egy nagy szarság igazából. )
Akinek van 6303 classic -a az írjon róla, hogy jawa-s dolgok futnak -e szépen , zenelejátszás hangzás és a kijelzõ milyen.
Nagyából egy árban van a két telefon, szerintetek melyiket érdemesebb?
Vagy esetleg valamit tudnátok mondani 30k környékén.
Eddig SE voltam, nokia-kat nem ismerem. Lehet ezeken is frissíteni a softvert?
Köszönöm elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
kérdés: nem jampizni, csak pofázni, néha fényképezni, rendeltetésszerûen használni megér-e 17ezret egy 2700 classic 1GB-s memkártyával zsír újonnan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mobilt szeretnék venni az LG GD510 POP ideálisnak tûnik nekem a T-mobile-tól. Egy olyan kérdésem lenne, hogy: link ebben a hírben van ez a mondat "...közvetlen Twitter, MySpace és Facebook eléréssel kecsegtetõ...". Ez mit jelent? Anélkül felmehetek ezekre, hogy venne le pénzt?
Bocs a hülye kérdésért csak olyan fura ez a mondat.
Köszi
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A legjobb,hogy semmilyen adatot nem kértek,szóval nem bediktált adat alapján mondta a kisasszony 😞
De próbálkozok,nem akarom annyiban hagyni.
A gyakorlatban viszont nem egy esetrõl hallottam, amikor ugyanazon adatokra egy másik üzletben simán kiadták a készüléket az eredeti feltételekkel. Legfõképp azok az üzletek szopatnak, amelyek partnerek (tehát nem a fõfõ T üzemelteti, hanem pl. egy Bt.). Magyarul gecik, én kerülöm is a T-t mint állat.
Próbálj meg egy nagyobb üzletet.
Nos, ott közölték velem,hogy le kell még emellé tenni 75 000Ft elõleget, amibõl majd az elõfizetést finanszirozzák.
Ez tényleg igy müködik? Elég kiábránditó..
Azt mondta hogy le is van irva a honlapon,ahhoz képest én egy betüt nem láttam errõl. bár valószinüleg én vagyok a vak.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Két telefont néztem ki magamnak. Nokia n97 mini és Samsung i8910. Ezek közül melyik telefon a "jobb"? Árban szinte ugyaolyanok, de valahol azt olvastam, hogy a nokia, valahol azt ,hogy a samsung. Minden tapasztalat vagy tanács jól jönne. Elõre is kössz.
Most jött meg a nokia 6303 classic-om, és nem tudom hogy kell rajta szoftvert frissíteni. Segítene valaki? elõre is köszi
Ha viszont foliat veszel, ne vegyel olcso, kinai cuccot, mert eleg sok fejfajast tud okozni. Nezz utana az Invisibleshield dolgoknak, allitolag az egyik legjobb, nagyon eros anyag es a rogzitese sem a hagyomanyos ragasztas.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Video - itt nézd meg 10:07-nél, a srác mutatja a karcolást, amit állítólag 1 hét (!) után szerzett, ez ijeszt meg egy "kicsit".
Nem kétlem, képzõdhetnek karcok üvegen is, de kb egytizede (akár százada) a hagyományos mûanyaggal összehasonlítva, arról nem is beszélve, hogy "pixelösszefolyást" nem okoznak, mert annyira hajszálvékonyak. Én csak saját tapasztalatból beszéltem, hiába fordítom a fény felé, nincs rajta egyetlen karc sem, maximum nagyítóval találnék.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nagyon kellene 1 kis(nagy) segítség a telefonomhoz. (Nokia N97 mini)
Az OmniaII és az OmniaPRO is rezisztív technológiájú panellal készül. Az ilyen típusú kijelzõk nem készülnek üvegbõl.
A kapacitív kijelzõk (pl iPhone, Nexus One) készülhetnek üvegbõl, és ezek is karcolódhatnak. Eddig 2 iPhone vizsgáltam meg alaposabban karcokat keresve, és mindkettõn volt. Más kérdés, hogy bekapcsolva nem látszik a háttérvilágítás miatt. De ha kikapcsolva a nap fele fordítod, látni fogod a karcokat.
Persze, ezt ki kell tapasztalni, de szerintem az üvegre teljesen felesleges a fólia.
Segítség kellene.
Most vettem 1 N97mini-t és tanácsok kellenének..
Kell rá vírusirtó(és ha igen, 1-2 tipp jó jönne.)
És még 1-2 dolog jól jönne. aki tudna segíteni az írjon...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ti Ezek közül a telefonok közzül melyiket ajánlanátok?:
nokia 5530, E52, 5630, 6720 és 6730 közzül?
nokia 5130 xpressmusic
nokia 2730 classic
sony ericsson w350 i
melyik lenne elõnyösebb választás?
Pszt.
Remélem rosszul mert sokkal jobb a media mania S 😊