10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8313 hát nemtudom
én a vip-phone-tól vettem függetlenül,semmi baj nem volt vele -
Neoncsoves #8312 rendben, már csak pénzt kell összekaparnom :D
GSMLine az megbízható bolt ugye? és független mobilokat árulnak ott? -
#8311 igen.igen.igen:)
nagyon jó kis telefon,imádom:) -
Neoncsoves #8310 55ezerért van Nokia 5800, már régóta nézem ezt a telót. tapasztalat? jövőre vagy karácsonykor új telót tervezek, úgyhogy nézelődök :)
WLAN-ra rá tudok menni ingyen ugye (mármint ha free wifi spot van, meg pl. otthon) és facebookot is meg tudom nézni? -
Neoncsoves #8309 Nem mintha mostanában akarnék telót venni, de... 30-40ezer körül lehet már kapni jóféle telót (wifi, esetleg érintőképernyő normális reakcióidővel)? -
#8308 Köszönöm válaszodat.
Egyébként az Aino nekem tetszik, csak az a baj vele, hogy az aksija egy kicsit alulméretezett, szóval jelenleg az első helyen a Samsung Wave áll. -
#8307 "Ahogy leszűrtem csak a tartozékok számában és az árában alacsonyabb, mint az Aino.
Az Aino Classic-hoz nem kapjuk meg a reklámokból megismert dokkolót és a Bluetooth headset-et sem, helyette csak egy sima vezetékes headset lapul a csomagban. " -
#8306 speedshop-ból rendelt már valaki? gondolom igen, esetleg pozitív negatív tapasztalatokat tud-e írni valaki -
#8305 Mi a különbség a Sony Ericcson Aino és Aino Classic között? -
#8304 X10-esen a WIFI prioritást lehet valahogyan állítani ?
mert akármelyikre rámegyek mintha semmi nem is történne aztán 1x csak kiírja hogy leválasztva.
1 wifire tudtam rámenni kb 100 nyílt hálózat közül és azis fizetős volt :DDD -
#8303 Hát nekem nem ilyen megközelítésben kéne róla info. :) Nem dolgozom poros helyen, és nem szoktam dobálni a telóm. :) -
#8302 Értem. Kösz az infót.
Amúgy tegnap épp egy mobilarénás cikket olvastam róla, és ott azért nem húzzák le annyira, a Satiot igen, de az Ainot nem.
cikk
Nekem azért tetszik,de értem, hogy ez a véleményed.
Szerintem ez, vagy a Nokia x6 lesz, arról esetleg valami benyomás, ha találkoztál vele? -
Permissive #8301 igénytelen telefon, bírja a strapát, dolgozni poros helyekre tökéletes
-
#8300 Mert egyszerűen szarok, azért. :D
Próbáltam mindkettőt. Nem tetszett.
mobilarena.hu-ban lehet azért bízni. Olvass róla teszteket, nem zengenek ódákat róla. Én HTC Legend-et javasolnék. -
#8299 Kifejtenéd bővebben? :D
#8297-> nállam eddig az a befutó.
Illetve még a Nokia X6 is tetszik. -
#8298 Hali! Szeretném kérdezni, h erről a telefonról mi a véleményetek, ill. vmi tapasztalata van-e vkinek róla? Elolvsgattam nagyjából ezt a tesztet, írnak róla hideget-meleget, de ahogy kiveszem, alapjában véve egy megbízható telefon, ami zenehallgatásra kiváló, fotózásra nem annyira, de nekem úgyis sokkal inkább előbbire kéne, na meg h megbízható legyen. Kártyafüggetlenként 22-23 környékén mozog az ára ahogy néztem, tehát nagyon barátinak tűnik. Szóval mit gondoltok? -
#8297 aino -
#8296 Milyen telefont vegyek???
SE Saito
SE Aino
SE Vivaz Pro
SE Xperia X10
Nokia X6
Samsung Galaxy
Vagy mit??????
:D
Kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#8295 SE -
#8294 Sziasztok
Mobiltelefon vásárlása előtt állok, és több modell között vacilálok, szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni az ügyben. Még nem néztem át minden modellt, de akadt két készülék, amely megfogott.
Az egyik a Sony Ericsson Satio
Viszont erről a készülékről a tesztek nem írnak olyan fényesen, szóval nem biztos hogy megérné a rááldozott pénz.
A másik a Sony Ericsson Aino
Ez lényegében a kistestvére, és már jobbak a vélemények róla, szóval eddig ez a befutó nállam.
Itt viszon találtam sima SE. Aino és SE. Classic változatot, mi a különbség?
Tehát ezen készülékekről mi a véleményetek? Ha valaki, vagy baráti köre rendelkezik ilyennel, az nyugodtan leírhatja a véleményét a telefonokkal kapcsolatban.
És még valami, tudnátok hasonló képességű készülékeket ajánlani a Nokiatól és a Samsungtól?
Segítségeteket előre is köszöntem. :)
-
#8293 Véleményt írj majd róla! -
Madmano #8292 Köszönöm.Remélem,nem bánom meg. -
#8291 Xperia X10 lett végül.
Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egyből a böngészőre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
bocs a sok kérdésért, de kezdő vagyok még ebbe a témába :D -
#8290 vedd meg. -
Madmano #8289 Hát,erősen gondolkodom az LG GT540 Optimus megvételén.Már csak egy kis lökés kéne.Megadja valaki? -
#8288 kicsit lassú, de ilyen áron jobbat nehéz találni -
#8287 Amúgy üldöz engem a szerencse.
Először Xperia X1-et akartam, sehol sincs már.
Aztán mondom na T-Mobilenál biztos lesz Xperia X10 erre fel az sincs most vagy 2 hónapja nekik.
Mindegy netről megrendelem majd hátha tudnak hozni valahonnan. -
#8286 Hali! Erről a telóról mi a véleményetek? -
Inquisitor #8285 A frissítést elvégezheted pl. WiFi-n is, ha neked nincs, egy ismerősnél vagy ingyen hotspotnál. A nem előfizetett internetnél arra kell vigyázni, hogy ne használd. Indexen volt egy cikk a szolid 10 Kbyte(!)/300 forintos árról, amit ilyenkor leszámláznak. Ezt ki lehet kerülni egy olcsó előfizetéssel, mondjuk van most valami 550Ft/hó előfizetés, ami ilyenkor kevés adatforgalmat enged, de legalább utána nem kerül 5 rugóba egy nagyobb híroldal vétlen megnyitása. -
Madmano #8284 Akkor szerinted milyen,melyik a nyerő? -
#8283 Az Optimushoz azért kell net, mert Android van rajta, vagyis nem kell, csak jó ha van. Szerin tem ne vegyél LG-t. -
Madmano #8282 Szasztok.Most egy Samsung E250-em van.A Vodánál vagyok előfizetéses.Egy olyan teló kéne,ami okosabbnak számít ennél a Samunál.Viszonylag jó kamerával bír,meg többet tud.Néztem az LG GT540 Optimust,de az a 35kiló kicsit sok nekem.A másik:az ilyen Optimus típusú telókhoz mennyire kell külön net?A Vodás csaj azt mondta,kell mert a teló a netről frissíti magát,stb.Hmm? -
csaby14 #8281 Mi az hogy Galaxy 3? én erről még nem hallottam viszont az I5800 elnevezésről a Galaxy Apollo ugrik be biztos hogy galaxy 3 a neve -
#8280 Valaki segítene?:S -
Szaby59 #8279 Sziasztok én ezt a telefont szeretném venni:
Samsung Galaxy 3 i5800
CPU: 667 Mhz
RAM/ROM: 256/512 MB
3,2" kapacitív érintőkijelző 240x400-as felbontással
Android OS
Ezek a fő paraméterek, szerintetek mennyire lesz csúnya ilyen kijelzőn ez a felbontás?
Neten néztem róla képeket, annyira nem láttam "szőrősnek" a betűket, érdekelne, hogy valakinek van e ilyen kijelzőméretű/felbontású telefonja. -
#8278 Olvastam .... holnap jon a telefon . Jo lett volna olyantol hallani valamit aki mar hasznalja ..... a sok pozitivum mellett most olvastam hogy a softver es az update tamogatas siralmas ... :( -
#8277 helló srácok.
barátomat most húzták be egy telefonnal, úgy hogy nem nagyon tud most hirtelen zsebből többet rászánni 20ezernél.:(
Akár használt is lehet ebben az összegben, azt mondta.
Az elvárása az lenne, hogy normális összerakás-minőségi és a legfontosabb a Wi-FI lenne.. + akksija azért jól bírja.(Nem egy nokia N80as szint..)
Nem akar csúcs szuper telefont természetesen ennyi pénzért, de ami ebben az árkategóriába beletartozik.. abból a legjobbat szeretné!
Köszönjük mindketten az összes építőjellegű hozzászólást. -
#8276 http://mobilarena.hu/teszt/motorola_milestone_nem_adtak_fel/bevezeto.html
ha ezt még nem olvastad szerintem ajánlott olvasmány ennél (sokkal) többet már nem nagyon fogunk tudni mondani. -
#8275 Sziasztok
nem talaltam megfelelo topikot ezert itt erdeklodnek .
Van aki Motorola Milestone-t hasznal ??? Megkoszonnem ha megosztana tapasztalatat .... -
csaba93 #8274 ja bocsi az 45e körül van habár használtan lehet h olcsóbb