10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Firerock
    hát nemtudom
    én a vip-phone-tól vettem függetlenül,semmi baj nem volt vele
  • Neoncsoves
    rendben, már csak pénzt kell összekaparnom :D

GSMLine az megbízható bolt ugye? és független mobilokat árulnak ott?
  • Firerock
    igen.igen.igen:)
    nagyon jó kis telefon,imádom:)
  • Neoncsoves
    55ezerért van Nokia 5800, már régóta nézem ezt a telót. tapasztalat? jövőre vagy karácsonykor új telót tervezek, úgyhogy nézelődök :)

WLAN-ra rá tudok menni ingyen ugye (mármint ha free wifi spot van, meg pl. otthon) és facebookot is meg tudom nézni?
  • Neoncsoves
    Nem mintha mostanában akarnék telót venni, de... 30-40ezer körül lehet már kapni jóféle telót (wifi, esetleg érintőképernyő normális reakcióidővel)?
  • Grove4
    Köszönöm válaszodat.

Egyébként az Aino nekem tetszik, csak az a baj vele, hogy az aksija egy kicsit alulméretezett, szóval jelenleg az első helyen a Samsung Wave áll.
  • Benny04
    "Ahogy leszűrtem csak a tartozékok számában és az árában alacsonyabb, mint az Aino.

Az Aino Classic-hoz nem kapjuk meg a reklámokból megismert dokkolót és a Bluetooth headset-et sem, helyette csak egy sima vezetékes headset lapul a csomagban. "
  • Klemice
    speedshop-ból rendelt már valaki? gondolom igen, esetleg pozitív negatív tapasztalatokat tud-e írni valaki
  • Grove4
    Mi a különbség a Sony Ericcson Aino és Aino Classic között?
  • DeerHunter01
    X10-esen a WIFI prioritást lehet valahogyan állítani ?
    mert akármelyikre rámegyek mintha semmi nem is történne aztán 1x csak kiírja hogy leválasztva.
    1 wifire tudtam rámenni kb 100 nyílt hálózat közül és azis fizetős volt :DDD
  • Lacee86
    Hát nekem nem ilyen megközelítésben kéne róla info. :) Nem dolgozom poros helyen, és nem szoktam dobálni a telóm. :)
  • Grove4
    Értem. Kösz az infót.

Amúgy tegnap épp egy mobilarénás cikket olvastam róla, és ott azért nem húzzák le annyira, a Satiot igen, de az Ainot nem.

cikk

Nekem azért tetszik,de értem, hogy ez a véleményed.
    Szerintem ez, vagy a Nokia x6 lesz, arról esetleg valami benyomás, ha találkoztál vele?
  • Permissive
    igénytelen telefon, bírja a strapát, dolgozni poros helyekre tökéletes
  • Máté94
    Mert egyszerűen szarok, azért. :D
    Próbáltam mindkettőt. Nem tetszett.
    mobilarena.hu-ban lehet azért bízni. Olvass róla teszteket, nem zengenek ódákat róla. Én HTC Legend-et javasolnék.
  • Grove4
    Kifejtenéd bővebben? :D

#8297-> nállam eddig az a befutó.

Illetve még a Nokia X6 is tetszik.
  • Lacee86
    Hali! Szeretném kérdezni, h erről a telefonról mi a véleményetek, ill. vmi tapasztalata van-e vkinek róla? Elolvsgattam nagyjából ezt a tesztet, írnak róla hideget-meleget, de ahogy kiveszem, alapjában véve egy megbízható telefon, ami zenehallgatásra kiváló, fotózásra nem annyira, de nekem úgyis sokkal inkább előbbire kéne, na meg h megbízható legyen. Kártyafüggetlenként 22-23 környékén mozog az ára ahogy néztem, tehát nagyon barátinak tűnik. Szóval mit gondoltok?
  • z99999
    aino
  • Japep
    Milyen telefont vegyek???

SE Saito
    SE Aino
    SE Vivaz Pro
    SE Xperia X10
    Nokia X6
    Samsung Galaxy
    Vagy mit??????
    :D

Kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Máté94
    SE
  • Grove4
    Sziasztok

Mobiltelefon vásárlása előtt állok, és több modell között vacilálok, szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni az ügyben. Még nem néztem át minden modellt, de akadt két készülék, amely megfogott.

Az egyik a Sony Ericsson Satio

Viszont erről a készülékről a tesztek nem írnak olyan fényesen, szóval nem biztos hogy megérné a rááldozott pénz.

A másik a Sony Ericsson Aino

Ez lényegében a kistestvére, és már jobbak a vélemények róla, szóval eddig ez a befutó nállam.
    Itt viszon találtam sima SE. Aino és SE. Classic változatot, mi a különbség?

Tehát ezen készülékekről mi a véleményetek? Ha valaki, vagy baráti köre rendelkezik ilyennel, az nyugodtan leírhatja a véleményét a telefonokkal kapcsolatban.

És még valami, tudnátok hasonló képességű készülékeket ajánlani a Nokiatól és a Samsungtól?

Segítségeteket előre is köszöntem. :)
  • dragon11
    Véleményt írj majd róla!
  • Madmano
    Köszönöm.Remélem,nem bánom meg.
  • DeerHunter01
    Xperia X10 lett végül.
    Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
    ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egyből a böngészőre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
    ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
    bocs a sok kérdésért, de kezdő vagyok még ebbe a témába :D
  • z99999
    vedd meg.
  • Madmano
    Hát,erősen gondolkodom az LG GT540 Optimus megvételén.Már csak egy kis lökés kéne.Megadja valaki?
  • z99999
    kicsit lassú, de ilyen áron jobbat nehéz találni
  • DeerHunter01
    Amúgy üldöz engem a szerencse.
    Először Xperia X1-et akartam, sehol sincs már.
    Aztán mondom na T-Mobilenál biztos lesz Xperia X10 erre fel az sincs most vagy 2 hónapja nekik.
    Mindegy netről megrendelem majd hátha tudnak hozni valahonnan.
  • Lacee86
    Hali! Erről a telóról mi a véleményetek?
  • Inquisitor
    A frissítést elvégezheted pl. WiFi-n is, ha neked nincs, egy ismerősnél vagy ingyen hotspotnál. A nem előfizetett internetnél arra kell vigyázni, hogy ne használd. Indexen volt egy cikk a szolid 10 Kbyte(!)/300 forintos árról, amit ilyenkor leszámláznak. Ezt ki lehet kerülni egy olcsó előfizetéssel, mondjuk van most valami 550Ft/hó előfizetés, ami ilyenkor kevés adatforgalmat enged, de legalább utána nem kerül 5 rugóba egy nagyobb híroldal vétlen megnyitása.
  • Madmano
    Akkor szerinted milyen,melyik a nyerő?
  • kovacsgellert
    Az Optimushoz azért kell net, mert Android van rajta, vagyis nem kell, csak jó ha van. Szerin tem ne vegyél LG-t.
  • Madmano
    Szasztok.Most egy Samsung E250-em van.A Vodánál vagyok előfizetéses.Egy olyan teló kéne,ami okosabbnak számít ennél a Samunál.Viszonylag jó kamerával bír,meg többet tud.Néztem az LG GT540 Optimust,de az a 35kiló kicsit sok nekem.A másik:az ilyen Optimus típusú telókhoz mennyire kell külön net?A Vodás csaj azt mondta,kell mert a teló a netről frissíti magát,stb.Hmm?
  • csaby14
    Mi az hogy Galaxy 3? én erről még nem hallottam viszont az I5800 elnevezésről a Galaxy Apollo ugrik be biztos hogy galaxy 3 a neve
  • dragon11
    Valaki segítene?:S
  • Szaby59
    Sziasztok én ezt a telefont szeretném venni:
    Samsung Galaxy 3 i5800

CPU: 667 Mhz
    RAM/ROM: 256/512 MB
    3,2" kapacitív érintőkijelző 240x400-as felbontással
    Android OS

Ezek a fő paraméterek, szerintetek mennyire lesz csúnya ilyen kijelzőn ez a felbontás?
    Neten néztem róla képeket, annyira nem láttam "szőrősnek" a betűket, érdekelne, hogy valakinek van e ilyen kijelzőméretű/felbontású telefonja.
  • gurubefree
    Olvastam .... holnap jon a telefon . Jo lett volna olyantol hallani valamit aki mar hasznalja ..... a sok pozitivum mellett most olvastam hogy a softver es az update tamogatas siralmas ... :(
  • dragon11
    helló srácok.

barátomat most húzták be egy telefonnal, úgy hogy nem nagyon tud most hirtelen zsebből többet rászánni 20ezernél.:(

Akár használt is lehet ebben az összegben, azt mondta.

Az elvárása az lenne, hogy normális összerakás-minőségi és a legfontosabb a Wi-FI lenne.. + akksija azért jól bírja.(Nem egy nokia N80as szint..)

Nem akar csúcs szuper telefont természetesen ennyi pénzért, de ami ebben az árkategóriába beletartozik.. abból a legjobbat szeretné!

Köszönjük mindketten az összes építőjellegű hozzászólást.
  • Barnabyka
    http://mobilarena.hu/teszt/motorola_milestone_nem_adtak_fel/bevezeto.html

ha ezt még nem olvastad szerintem ajánlott olvasmány ennél (sokkal) többet már nem nagyon fogunk tudni mondani.
  • gurubefree
    Sziasztok

nem talaltam megfelelo topikot ezert itt erdeklodnek .

Van aki Motorola Milestone-t hasznal ??? Megkoszonnem ha megosztana tapasztalatat ....
  • csaba93
    ja bocsi az 45e körül van habár használtan lehet h olcsóbb