10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Neoncsoves #8353 Valaki #8350? vagy ez csak a régi típusoknál állt fent? mert ha jól tudom Android 1.5 vagy mivel jött ki először de azóta már 2.1essel adják ki és nem tudom javították-e a szövegbevitelkor létrejövő lassulást. akinek van Samsung Galaxy Spicaja írja már le legyen szives :) -
Permissive #8352 én évekig nokia párti voltam, de mivel kimentek az országból ( bulgáriába ), azóta a szerviz a kész vicc. 2 telóm is megadta magát egy éven belűl, + a bh606-os headsetnek is reszeltek fél év alatt. úgyhogy sok bizalmam már nincs a nokiában. ( a régi telókat nem lehet összahasonlítani a mostaniakkal, nekem is van 8 éves, ami még mindig működik, pedig az már többször volt vízben is:)) )
a samsung menü számomra mindig is az összevisszaságot jelképezte, és azért az is érdekes, hogy egy "nagyon jó" telefonra mint a galaxy, még mindig csak 1 év garit adnak. talán nem véletlenül:)))))
paraszt megoldásnak tűnhet, de a legegyszerűbb megvenni mind a hármat, 2 napig nyüstölni, majd összahasonlítani, és azt a kettőt ami nem tetszik visszavinni 3 napon belül:)))))) (bár én egyiket sem venném meg, pláne ennyi pénzért max 50k, és a többiért meg vehetsz olyan fényképezőt hogy csak na. fényképezni fényképezőt veszünk:) ) -
adrabik #8351 permissive: sztem messze a nokia az egyik legjobb! nekem ugyan nincs sok összehasonlítási alapom /nokiám kívül csak motorolám volt eddig, most egy régi 6510-esem van, de még mindig tök megbízható, pedig párszor koppant már...:)/
ezek szubjektív vélemények de talán nem véletlen az előkelő helyezés itt sem Nézd meg ezt! -
Neoncsoves #8350 Olvasgattam Galaxy Spica-ról, azt írják, hogy szövegbevitelkor lassul... ez igaz? ha igen akkor hogy lehet kiküszöbölni? -
kidboy #8349 Támogatom olvastam a Galaxy S-ről, jó telefon. Nekem volt 3 Samsung telefonom. Volt Omniam is, tökéletesen megvoltam vele elégedve. Én windows mobil párti vagyok, ezért döntöttem a HD2 mellett. -
#8348 nokiát soha? .. na ezt miért? -
kidboy #8347 Én 2 év garanciával vettem függetlenül a HD2 őt. Érvek: hihetetlen gyors, a kijelző gyönyörű, teljesen az igényeidhez tudod alakítani a telefont. Bármilyen program telepíthető, amit támogat. Szerintem gyönyörű képet csinál, 5 MP kamera szintjén a maximálisat kihozza belőle. Videót is szép minőségben vesz fel. Menü kezelhetősége, könnyedén lehet az ujjakkal kezelni, sms-t gyorsan lehet vele írni. Elforgatod a képernyőt az egész kijelző billentyűzet lesz. A kijelző szinte lehetetlen megkarcolni. Próbáltam kulccsal és szikével, nem látszik semmi rajta. Ha nagyon nyomkodod a telefont akkor max másfél napot bír az akksija, ha kíméled nekem 4 napig is ment, éjjel is be volt kapcsolva. Wifin keresztül internetezek vele, a böngészője nagyon jó, gyors az internet rajta. Vékony a telefon nagyon, csak kicsit nehézkes de hozzá lehet szokni. Iphone sehol nincs hozzá képest. A legjobb döntésem volt hogy megvettem. Ha kérdésetek van a telóról nyugodtan kérdezzetek. -
Permissive #8346 nokiát soha, a samsung még mindig csak 1 év garit ad, a htc-ét nem ismerem -
#8345 galaxy s is igen jó telefon -
nuskingb #8344 köszi a tippet! érvek?
HTC lényegesen elmarad az n8 fotominőségétől nem? -
kidboy #8343 HTC HD2 -
nuskingb #8342 Üdv!
Kérlek adjatok segítséget!
Nokia N8-HTC HD2-Samsung galaxy s!
Melyiket a 3ból?
Fontos: gps, foto/videó, minőség!
Köszi -
kidboy #8341 oké, köszi -
#8340 Nem. -
kidboy #8339 sziasztok. Nekem jelenleg most egy HTC HD2 van. Érdemes lecserélni az Iphone 4G re vagy nem? -
messzála #8338 Gyerekek a nokia c3. Az sem rosz. -
reszeg111 #8337 Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Nemrég vettem egy samsung monte-t és kipróbáltam egy haverom pannon- os kártyájával a netet . működött fasza volt videók minden. Aztán vettem egy wi-fi s routert is .Rácsatlakozok és kb 5-6 weblap után kiírja hogy a memória megtelt és hiába törlöm az előzményeket coockie kat csak az segít ha kilépek meg vissza.JA, és a videóknál kiírja hogy pufferelés 0% .....és tölt tölt addig míg ki nem írja hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel.Szóval az lenne a kérdés hogy hogy lehet ezt megoldani mert még azzal sem vagyok tisztában hogy a RAM memóriája fogyott e el vagy a telefon fizikai memóriája?A segítséget előre is köszönöm! -
#8336 Ma vettem meg a kicsikémet (Wave) most cuppant a töltőre, egyelőre még ismerkedem vele, szóval a komolyabb kérdésekre még nem tudok válaszolni (#8330)
Nagyon baba egy telefon.
#8330--> szerintem ha a linkelt cikket elolvasod, megtudod a válaszokat. -
iowa19 #8335 valaki? :S -
iowa19 #8334 Hali mindenki! Nagyon sürgős.... segítséget kérnék. Holnap legkésőbb meg kell rendelnem az új telefonomat. Az a baj, nem nagyon értük hozzájuk. A Sony Ericsonok tetszenek. Milyen telefont vegyek, ha fényképezésre, zenehallgatásra, esetleg játékra akarom használni? Maximum 40 ezer forintért.
Erre gondoltam:
ERRE
Szerintetek? Esetleg ajánlanátok mást? És mit? Kérlek írjatok. Köszönöm. -
#8333 nekem jelenleg egy felturbózott 5800ám van spb mobile shellel felvértezve...végülis elvagyok vele , de már több mint 1 éve megvan...és a közeljövőben , talán télre vagy jövőév elejére veszek egy újabb telót...addigra remélem jönnek ki androidos közép-felső kategóriájú mobilok, kb 70-80 ezres árral..de ha addig nem is jön ki jobb, akkor lehet én is beadom a derekam a samsung wave-nek...kamera képet esetleg tud vki még mutatni h milyeneket csinál? mobilarénás tesztet kiveséztem már -
#8332 Előző telefonom az volt, nem az igazi.
Most Samsung Galaxy Spica-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. -
#8331 Annyira egyértelmű hogy Wave! a többi mind elbújhat mögötte.
X6? ne viccelödjünk kérem:) -
csaba93 #8330 oké! azt hiszem Wave lesz :D lehet pár kérdésem?:
1. Avi-t lejátszik?
2. Menyi a telefonon a felhasználható hely?(2gb azt tudom de azon a bada is rajta van nem? menyit tudok felhasználni?)
3. Akkor ezen van flash támogatás ugye? swf játékokat lejátssza?
4. Kamerába mikor zoomol (Úgy zoomol mint pl se k800i? szóval szépen folyamatosan vagy ugy mint az x6 hogy 4et lehet vele zoomolni?
5. Samsung d900i be van 1 olyan dolog hogy "max felbontásba nem lehet zoomolni" a fotózott képeket ebbe ilyen nincs ugye?
6. .jar cuccokat tehetek rá lazán? vagy "hackelni" kéne vmit? vagy ez még nem megoldott? -
csaba93 #8329 azzem maradok x6 nál. -
#8328 Olvasgass!
Nokia X6
VS.
Samsung Wave (S8500)
A cikkek alján tudsz lapozni. -
csaba93 #8327 Jobb? ha igen miben?(samsutol kicsit ockodok) -
#8326 Samsung Wave 85 ért. Nézz utána! -
csaba93 #8325 Nokia x6 helyett mit vennétek?(max 80e) és jobb legyen mint x6..5let?(kapacitiv kéne) -
#8324 kérd meg hogy adja meg a jelszót , vagy fizetsz neki egy kicsit :D -
#8323 ha fennáll a jó szomszédi viszony, akkor akár meg is kérheted -
#8322 vegyek wifis telot? es lopjam a netet a szomszédtól addig mig nálunk nincs? :D -
#8321 hát inkább vegyél egy wifis telót, vagy egy előfizetéses telefont valami netes csomaggal ha annyira akarsz telóról internetezni, de kártyáról szempillantás alatt lefogja húzni a pénzt. -
#8320 az a baj, hogy ez nem humorérzék. nézz körül, majd minden topikban igy fogadják az embereket, akik feltesznek egy kérdést. -
#8319 sg-s fasz? lehet. te meg keress magadnak humorérzéket.
nem tudom hogy megy gazdagéknál, de ha nekem nincs netem általában vannak ún. BARÁTAIM akiknél a fontosabb dolgokat el tudom intézni, csak pár hét net miatt nem dobok ki 10-20 k-t SE. -
#8318 tipikus sg-s fasz vagy.
10-20k között gondoltam. -
#8317 Miért írod le egyből? Azt sem tudod mennyit szán rá..
Lehet ami neki nagyon olcsó, az neked a plafon fölött van 2méterrel.. -
#8316 menj a mecdonálszba, olcsóbban kijössz -
#8315 hello!
tudnátok ajánlani valami olcsó 3g-s feltöltőkártyás telefont?
a 3g és az olcsóság a lényeg. nincs most otthon nálunk rendes net pár hétig és addig mobilnetet akarok használni.
Köszi! -
Neoncsoves #8314 a vip-phone oldala jelenleg nem elérhető :\
de ahogy látom 55-60ezer körül vannak az árak mindenhol