Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SE ainoról tud valaki valamit mondani??
degenerator
nokia x3ashoz milyen gps vevõt ajánlanátok?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

oliwwer
Azt hittem ironizál😊
Firerock
pont hogy nicns baja,sokáig bírja neki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

oliwwer
mi a gond vele?
fifi
basszus megdöbbentõ ez a 6303 akksi kapacitás 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
igen
a Se összes telefonja egy nagy csõd
te meg akkor egy rohadék vagy hoyg azt ajánlod mindenkinek,semmi pénzért nem vennék olyat és mindenki csak rosszul járhat aki olyat vesz
amúgy a problémám megoldódott,mostmár hibátlanul mûködik minden

fifi
nálam sem, mivel értelmes ember olyat nem vesz...
egyszerû ez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Benny04
se-vel nem lenne semmi baj 😄

Firerock
már bocsi okoska de ez nem a telefon hobája,hanem a szar windowsé

Benny04
kellett neked venni nokiát

Firerock
Hsz1:
nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztõprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
az elõbb még ment mostmeg már szar:S

Hsz2:
most csináltam egy system restore-t mert az ovin nem tudom frissíteni a szoft.ot mert frissítés kéne a progihoz de ha rámegyek akkor hülyeségeket csinál,aztírja hoyg már 65megát letöltött a 17bõl és úgymarad,aztán újrakezdi és így tovább
5let?

Hsz3:
rájöttem miért nem ismeri fel
csináltam rendszervisszaállítást,jóvolt
de ahogy felrakom rá a Nokia softwer updatert és újra kell indítani rögtön elbaszódik
5let?a legjobb lenne ha tudnám frissíteni az Ovi Suite-ot
[

Firerock
Na megérkezett a nokia 5800
köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben😊

Jaj, bocs hogy megkérdeztem. Azt hittem ez a "milyen telefont vegyek" topik.

slime001
Te veszed a telefont és te fogod használni, nem? Akkor miért nem te döntöd el és azt választod amelyiket örömmel használnád?

AVIRA - \"More than security.\"

oliwwer
már megmondták 5800 topikban, hogy 5800 a jobb
Szerintetek Samsung Galaxy Spicát vagy Nokia 5800-at érdemes venni?

Tarajos Sül
Hát jah 😊
Ha azt nézzük,hogy 30e Ft-ban kondolkoztunk,és aztán találtam is hozzám illõ telót,ráadásul 5 ezerért kevesebbért,és két év garival,sõõõt számomra megbízható helyrõl 😊
Jah! És ez új telefon,mert azthiszem a 3 mobilszolgáltatóból kettõnél megtalálható,vagy valamelyiknél tuti 😊
szóval ez az ár még lejjebb fog menni,de nekem most kellett 😄
slime001
Ahhoz képest, hogy az edigital meg a gsm boltok között mekkora szokott lenni az árkülönbség jó áron vetted meg!😊

Tarajos Sül
jah ha az edigitalt választaná valaki,nekem megvan róla a véleményem,ami a következõ:
(nem reklám,csak vélemény 😊 )

Én már vásároltam az edigital-nál,és csak jókat tudok mondani 😊
Nem csak arra gondolok,hogy kedvesek,segítõkészek,de amikor vásároltam az edigital-nál egy mp3 lejátszót,hazavittem,és kiderült róla,hogy nem azt tudja,amit az edigital honlapján feltüntettek,és be is bizonyítottam nekik,ezért vissza is kaptam a pénzt :-O (egy szó nélkül)minden egyes forintig.Nem levásárlás ám,pénz visszaadása nélkül,NEM.
Ez szerintem nagy szó az edigital elött,hogy elismerték a hibájukat,és természetesen Náluk is választottam az új mp3 lejátszómat(akkoriban)

Ezért dicsérem annyira 😊
Tarajos Sül
Köszi 😊
Az igazat megvalva nem a Te hsz-ed alapján döntöttem,mert késõbb írtál,mint ahogy én megvettem a telcsit.
Ez pedig a Nokia 5130 😊
Az Extreme Digital-nál vettem meg 25k-ért,és nem is bántam meg 😊
2 év garival,a másik 5320-as amugyis 1 évvel lett volna,és tök ismeretlen gsm boltból.
Igaz még gondolkoztam a nokia 6303-on az edigitalnál,de az nagyon nem jön be,habár többet tud a 5130-nál,de a külsõre adtam 😊
Azért köszi... 😊
franc0
Csak a gsmhome webshopja az, ahol egyértelmûen fel van tüntetve szépen.
De a többitõl is megrendelheted telefonon, addig úgy se fizeted ki a futárt míg át nem nézed azt kaptad-e amit kértél...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Firerock
esetleg gsmline-nál van ilyen?mert az szimpatikus

Firerock
tudnál olyan webáruházat mondani ahol lehet gyártói garanciával is venni?

franc0
Inkább vegyél egy E72-t. Illetve nézd meg azért a HTC-ket is (Legend, Hero, HD mini), ahol 80 van, ott kell lennie még egy huszasnak 😊

franc0
1. Ha jó szemed van ki lehet szúrni, de szerintem tökmindegy.
2. A neves pesti gsmboltok megbízhatók, az áraik is jók. De igazából teljesen mindegy, mert úgyis 2 év gyártói garanciával veszed meg (legalábbis melegen ajánlom). Onnantól meg többet nem látod a boltot, mivel jobban jársz ha magad viszed be a hivatalos Nokia szervízbe. (így hamarabb visszakapod)
3. Nokia márkabolt kurvadrága, én kerülném.

Ez az áfacsalós sztori hosszú, a lényeg hogy te jól jársz ha ott vásárolsz, és bajod nem lehet. Ha nem tudsz áfát visszaigényelni, mindenképp ilyen helyen kell vásárolni. (gsmline,partnerogsm,gsmhome,xxlgsm stb)

oliwwer
Nekem meglepõen kurvajól bírja😄 és nagyon hamar fel is tölt.
popzu
srácok igy vásárlás elött állok igazábol iPhone kilöve itunset utálom 1szar😄 érintöképernyöset se szeretnék mert samsung lg minöség szar.😄
én az n968gb vagy n96tal szemezgettem szerintetek melyik a jobb?

Benny04
apádkasza😄

fifi
akinek 6303-a van meg tudná mondani, hogy átlagosan mennyit bír az akksi?
vasárnap este gerjesztettem be, beállítgatásokkal volt pulzálva, a térképeket is nézegettem benne stb, szóval volt használva, és ma reggelre ment le "fél" töltöttségre.
Ha ez tartósan ilyen lesz, akkor ez volt életem üzlete 😊

Tarajos Sül
Hello,Sziasztok 😊

Segítséget kérnék Tõletek. =)
A Nokia 5320 és a Nokia 5130 között vacilálok :S
Mindkettõ tetszik,de a 5320 régi telcsi,ezért én csak GSM boltban találtam.
A másik pedig új,de közel sem tud annyit,mint a 5320.
Az 5130-at az E-digital-tól venném meg,aminél már vásároltam(probléma nélkül),és semmi rosszat nem mondhatok el Rólluk...
Az 5320-at pedig egy ismeretlen "GSM takács"-tól venném meg,amirõl olvastam egy véleményt áfacsalás címszóval.

Szóval lenne három kérdésem...
1.
Mennyire észrevehetõ 2,ugyanakkora méretû kijelzõ között,hogy az egyik 256 ezer színt tud,a másik pedig 16 millió színt?
2.
Mennyire megbízhatóak a GSM boltok?
(úgy értem nem,mobilszolgáltatótól(vodafone stb...)és áruházlánctól vásárolnám meg,hanem GSM bolttól)

3. Ha Nokia (minta ?)boltból vásárolnék,az mennyivel lenne drágább?

Köszi elõre is.
UI:Ez a két teló esne a választási lehetõségek közé,már átnéztem a gyártók kínálatait/legalábbis a nokiáét/,és ennél maradnék,ez a telcsi lenne a 3. nokiám 😄

Tomi
Máté94
Azt a szart ne.
Benny04
Sony Ericsson Vivaz

Firerock
grat😄

fifi
megkaptam a 6303-at
fasza...

Firerock
miért?

slime001
Na az semmiképp nem kell.

Firerock

slime001
Új telefont szeretnék venni. Csak érintõképernyõs teló jöhet szóba. Eddig 2 telefont néztem ki magamnak. Az egyik az LG Arena a másik a Samsung Omnia i900. Nem igazán egy kategória a kettõ tudom, így nem könnyû õket összehasonlítani. Az Omnia többet tud, mint az Arena és az oprendszer miatt testreszabhatóbb is, de valamiért mégis az Arena felé húz a szívem. Mit kéne nélkülöznöm ha az Arénát választanám és nem az Omniát (a GPS nem igazán lényeges számomra.) Illetve mondhatnátok ilyen árban még olyan telefonokat amik szóba jöhetnének!

Benny04
nokia 5800

Shiwo
ill pontosítok...mindegy milyen oprendszer, csak legyen 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Hali !

Egy haverom szeretne PDA telót / smartphone-t venni, árban max 60k
oprendszer mind1, ha lehet, akkor legyen tapis
a kamerája nem baj, ha gyenge

mit tudnátok ajánlani ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Freddycom
Nem igazán preferálom az ilyen second-hand megoldásokat. Jobb szeretem szûzként. <#ejnye1><#buck>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

dragon11
Hát, akkor vedd meg használtan.

Freddycom
Nokia N82-vel már nagyon régóta szemeztem, olyan rég, hogy mire eljutottam addig, h megvenném, már nem gyártják, kifutott modell. 😄 Na bazdmeg, mondom.
Kérdésem, h van vmi hasonló tudású okostelefon 60k körüli értékben, ami nem érintõs, csúsztatós, nyitható, de Nokia, esetleg N széria és N-gage 2.0 kompatibilis?

P.S.: Tény, h nem kerestem utána most semminek, de nekem ez az N82 annyira bejött és annyit olvastam utána már h az talán nem is igaz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

azt mondta, hogy fém legyen, vékony és stílusos, hát ezeknek eleget tesz. Egyébként az E szériának mégiscsak lehet valami létjogosultsága, mivel nem csináltak belõle egy érintõképernyõs Iphone klónt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

harlond
nah hát megvan az iphone 3g-m 😊 ez az elsõ érintõsöm de nagyon tetszik. sztem simán megfogom szokni 😊 az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok e hogyan tudom azt elérni hogy csak wifi-n keresztük csatlakozzon az internetre... 3g vel illetve máshogy ne, mert ugye az pénz pénz pénz.. ha pl felmegyek a netre wifin és véletlen kimegyek a hatókörön akkor autómatikusan átkapcsol... :S

Az E szériát feleslegesnek érzem, legalábbis az E72-ig biztosan. A picsányi képernyõn nem tudod kihasználni sem a GPS-t, sem azokat a feladatokat, amelyeket egy üzleti telefontól elvárnánk.

zorrobomber
nem én kérdeztem...

z99999
htc jóféle, olyat vegyél. már csak anyaga miatt is.

Pszt.