10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • GregSB
    Nokiánál hullanak a fejek. Pénteken a CEO váltását jelentették be, ma meg az okostelefon részleg fejese mondott fel :P
  • schrank
    nekem olyan mobil kell amivel lehet böngészni és a pannonná van előfizuval, a válaszok után majd szűkítem a kört ...
  • Klemice
    p1-ben flight mode van
    ahány gyártó annyi elnevezés
  • franc0
    Nem, airplane mode. Legalábbis a HTC-m és az iPhone-om szerint.
  • Klemice
    7-ig
  • Neoncsoves
    na faszom lecsúsztam az Euronics akcióról mivel az csak 7.éig tartott, és 55ezerért kapható volt a Galaxy 3... fasza
  • Máté94
    mobilarena.hu-t olvass
  • Neoncsoves
    akkor az :)
    van innen vkinek samsung galaxy 3-ja?
  • Klemice
    flight mode
  • Neoncsoves
    nem tudom, megszokásból kapcsolom ki :)
    amúgy az airplane mód nem is rossz ötlet...
  • franc0
    Az okostelefonok nem tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni. (kivéve talán néhány régebbi Nokia)
    Ugyanakkor akinek már volt okostelefonja az rájött, hogy a telefont nem kikapcsoljuk, hanem airplane módba tesszük. Szinte nem is fogyaszt ilyenkor, ugyanakkor ébreszt.

Monjuk személy szerint nem bírom felfogni minek kapcsolják ki emberek éjszakára a telefont. A mobil lényege hogy elérhető legyél. Ha 5 évente befut egy valóban fontos hívás hajnal 3-kor, az nekem máris megér pár faszkodós hívást is. Nekem is kellett már 4kor hívnom valakit NAGYON fontos ügyben.
  • Neoncsoves
    az ébresztős dolog nem olyan fontos, van pár óra a lakásban, szal ha minden kötél szakad azt használom :)
    csak megszoktam a telót, félálomban is simán kinyomom az ébresztőt :D
  • Máté94
    Első érezhetően gyorsabb mint a Spica.

Erről meg nem tudok mit mondani. Menj el ahol ki lehet próbálni, állíts be az ébresztőt és kapcsold ki :DD
  • Neoncsoves
    én is így gondoltam igazából, olvastam a Spica-ról hogy vannak kisebb hiányosságai amelyek számomra idegesítőek lennének...
    Amúgy esetleg valami komolyabb érv van az első teló mellett ,azon kívül hogy újabb kiadás?

Ja és még valami fontos lenne: ezek a telók kikapcsolt állapotban is tudnak ébreszteni? valahol azt olvastam, hogy nem nagyon...
  • Máté94
    első
  • Neoncsoves
    samsung i5800 galaxy 3 vs. Galaxy Spica. szerintetek melyik?
  • jaszy
    Van egy eladó Blackberry storm 2 ( 9520 )masinám. 1 hónapos, független, magyar menüs. Töltő van csak hozzá.
    Korrekt ajánlatért vihető, viccesért nem
    Hibátlanul megy, karcmentes!!!!!!!!
    Kaptam egy másik telefont, kettő nem kell.

ide várom az ajánlatokat!
    [email protected]
  • Neoncsoves
    hát kinek mi jön be ugye :)
  • Firerock
    x6 tök ugyanaz mint az 5800:D
    csak nagyobb a belső memóriája,volt már a kezembe mind2
  • Firerock
    hát nemtudom,én próbáltam már Androidot és ég és a föld,nekem nagyon nem tetszik
    és a Symbian is nyílt forráskódú már:D
  • bardocz
    Gondolom fülessel hallgatnád, szóval elvileg ugyan annyira szívja az akksit, mint más telóban. Meg a hangminőség is a fülestől függ inkább.
  • Neoncsoves
    elolvastam ezt az Én, az Android cikket és mostmár biztos vagyok abban, hogy Spica-t veszek :) egy rakás program meg játék van Android alá, plussz az aksija jobb mint az 5800é. A hangminőség nekem nem nagyon számít, csak néha jó lenne zenét hallgatni rajta, ilyen aksival meg csak bírja...
  • bardocz
    Meglesz;)
  • Neoncsoves
    köszi a linket :)

ez a Vodafone 845 érdekesen hangzik. Ha meglesz akkor írd már le milyen :)
  • bardocz
    Itt nagyjából be van mutatva.
  • Neoncsoves
    Android kezeli a java-t? vagy javas játékokat felejtsem el androidra?

mert játékok is érdekelnének telóra, pl. lyukasórán pókerezni vagy valami :)
  • bardocz
    Amiket eddig olvastam, semmi miatt.
    Szerdán meglesz a vodafone 845-öm, kíváncsi vagyok már rá nagyon:) SE V630i után tuti nagy ugrás lesz.
  • Neoncsoves
    A Nokia X6 kurvára tetszik, csak hát az ára eléggé.. :)
  • Neoncsoves
    mitől gagyi az android? csak érdeklődök, van-e valami jól ismert hibája ami miatt "gagyi". persze a Symbian kiforrottabb de az Android mégis nyílt forráskódú :)
  • Firerock
    én is gondolkodtam hoyg 5800 vagy glaxy és a nokiát választottam,és nem bántam meg,nekem kicsi gagyi az android,a smybian sokkal kiforrottab,dehát az a lényeg hogy neked melyik tetszik jobban:D
  • Neoncsoves
    de azért köszi a segítséget :)
  • Neoncsoves
    Nokiát nem szeretem, meg valahogy hajlok az Android felé, úgyhogy valszeg Galaxy Spica lesz... meg itt írta valaki hogy 5800-ról váltott Galaxy Spica-ra (eredetileg Nokia 5800at akartam venni). Az X6 meg kicsit drága nekem jelenleg
  • Firerock
    nokia 5800,X6
  • Neoncsoves
    ja és ha lehet 60- max 70ezer legyen
  • Neoncsoves
    Najó, feladom. Egy ár/érték arányban igen jó telefont szeretnék a következőre: telefonálás (:D), mp3 hallgatás, esetleg (nagyon ritkán) filmnézés, legyen érintőképernyős gyors válaszidővel, kamera ha lehet 3.2 mpixel, meg itthon wifi-n keresztül tudjak netet böngészni, facebookozni, esetleg youtube, msn, gmail, stb... Galaxy Spica-t néztem ki, de ti hátha tudtok jobbat ami jobban megéri. Előre is thx
  • Neoncsoves
    Sámsung Galaxy Spica-t ajánlanám de az 40k felett van
  • asdasdasd
    Sziasztok. Milyen használt telefont vegyek?
    Ami jelenleg van: E65
    Amire használom most is és amit szeretném, hogy tudjon:
    - telefonálás (ami nem érdekes: sms, zene, fényképezés)
    - olvasásra (mobipocket, ..)
    - GPS de nem online (jelenleg GarminXt + külső BT GPS)
    - Wifi
    - Internet (pl Opera mini vagy hasonló)
    - használtan <40.000
    - warez legyen hozzá
    - Nokiát szeretem, de ha más ötlet van az is érdekel.
    Kösz
  • Grove4
    Köszi. Utánanézek.
  • Klemice
    edigital? ha nincs a miskolci boltban, lerendeled pestről, és átveszed a miskolci boltban, ha találsz megfelelőt
    kijelzőre fólia biztosan van, én ott vettem
  • Grove4
    Hol lehet egy helyen, relatíve nagy választékban védőtokot és képernyővédő fóliát kapni? Magyar oldal érdekelne.