10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8393 Nokiánál hullanak a fejek. Pénteken a CEO váltását jelentették be, ma meg az okostelefon részleg fejese mondott fel :P -
#8392 nekem olyan mobil kell amivel lehet böngészni és a pannonná van előfizuval, a válaszok után majd szűkítem a kört ... -
#8391 p1-ben flight mode van
ahány gyártó annyi elnevezés -
#8390 Nem, airplane mode. Legalábbis a HTC-m és az iPhone-om szerint. -
#8389 7-ig -
Neoncsoves #8388 na faszom lecsúsztam az Euronics akcióról mivel az csak 7.éig tartott, és 55ezerért kapható volt a Galaxy 3... fasza -
#8387 mobilarena.hu-t olvass -
Neoncsoves #8386 akkor az :)
van innen vkinek samsung galaxy 3-ja? -
#8385 flight mode -
Neoncsoves #8384 nem tudom, megszokásból kapcsolom ki :)
amúgy az airplane mód nem is rossz ötlet... -
#8383 Az okostelefonok nem tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni. (kivéve talán néhány régebbi Nokia)
Ugyanakkor akinek már volt okostelefonja az rájött, hogy a telefont nem kikapcsoljuk, hanem airplane módba tesszük. Szinte nem is fogyaszt ilyenkor, ugyanakkor ébreszt.
Monjuk személy szerint nem bírom felfogni minek kapcsolják ki emberek éjszakára a telefont. A mobil lényege hogy elérhető legyél. Ha 5 évente befut egy valóban fontos hívás hajnal 3-kor, az nekem máris megér pár faszkodós hívást is. Nekem is kellett már 4kor hívnom valakit NAGYON fontos ügyben. -
Neoncsoves #8382 az ébresztős dolog nem olyan fontos, van pár óra a lakásban, szal ha minden kötél szakad azt használom :)
csak megszoktam a telót, félálomban is simán kinyomom az ébresztőt :D -
#8381 Első érezhetően gyorsabb mint a Spica.
Erről meg nem tudok mit mondani. Menj el ahol ki lehet próbálni, állíts be az ébresztőt és kapcsold ki :DD -
Neoncsoves #8380 én is így gondoltam igazából, olvastam a Spica-ról hogy vannak kisebb hiányosságai amelyek számomra idegesítőek lennének...
Amúgy esetleg valami komolyabb érv van az első teló mellett ,azon kívül hogy újabb kiadás?
Ja és még valami fontos lenne: ezek a telók kikapcsolt állapotban is tudnak ébreszteni? valahol azt olvastam, hogy nem nagyon... -
#8379 első -
Neoncsoves #8378 samsung i5800 galaxy 3 vs. Galaxy Spica. szerintetek melyik? -
#8377 Van egy eladó Blackberry storm 2 ( 9520 )masinám. 1 hónapos, független, magyar menüs. Töltő van csak hozzá.
Korrekt ajánlatért vihető, viccesért nem
Hibátlanul megy, karcmentes!!!!!!!!
Kaptam egy másik telefont, kettő nem kell.
ide várom az ajánlatokat!
[email protected] -
Neoncsoves #8376 hát kinek mi jön be ugye :) -
#8375 x6 tök ugyanaz mint az 5800:D
csak nagyobb a belső memóriája,volt már a kezembe mind2 -
#8374 hát nemtudom,én próbáltam már Androidot és ég és a föld,nekem nagyon nem tetszik
és a Symbian is nyílt forráskódú már:D -
#8373 Gondolom fülessel hallgatnád, szóval elvileg ugyan annyira szívja az akksit, mint más telóban. Meg a hangminőség is a fülestől függ inkább. -
Neoncsoves #8372 elolvastam ezt az Én, az Android cikket és mostmár biztos vagyok abban, hogy Spica-t veszek :) egy rakás program meg játék van Android alá, plussz az aksija jobb mint az 5800é. A hangminőség nekem nem nagyon számít, csak néha jó lenne zenét hallgatni rajta, ilyen aksival meg csak bírja... -
#8371 Meglesz;) -
Neoncsoves #8370 köszi a linket :)
ez a Vodafone 845 érdekesen hangzik. Ha meglesz akkor írd már le milyen :) -
#8369 Itt nagyjából be van mutatva. -
Neoncsoves #8368 Android kezeli a java-t? vagy javas játékokat felejtsem el androidra?
mert játékok is érdekelnének telóra, pl. lyukasórán pókerezni vagy valami :) -
#8367 Amiket eddig olvastam, semmi miatt.
Szerdán meglesz a vodafone 845-öm, kíváncsi vagyok már rá nagyon:) SE V630i után tuti nagy ugrás lesz. -
Neoncsoves #8366 A Nokia X6 kurvára tetszik, csak hát az ára eléggé.. :) -
Neoncsoves #8365 mitől gagyi az android? csak érdeklődök, van-e valami jól ismert hibája ami miatt "gagyi". persze a Symbian kiforrottabb de az Android mégis nyílt forráskódú :) -
#8364 én is gondolkodtam hoyg 5800 vagy glaxy és a nokiát választottam,és nem bántam meg,nekem kicsi gagyi az android,a smybian sokkal kiforrottab,dehát az a lényeg hogy neked melyik tetszik jobban:D -
Neoncsoves #8363 de azért köszi a segítséget :) -
Neoncsoves #8362 Nokiát nem szeretem, meg valahogy hajlok az Android felé, úgyhogy valszeg Galaxy Spica lesz... meg itt írta valaki hogy 5800-ról váltott Galaxy Spica-ra (eredetileg Nokia 5800at akartam venni). Az X6 meg kicsit drága nekem jelenleg -
#8361 nokia 5800,X6 -
Neoncsoves #8360 ja és ha lehet 60- max 70ezer legyen -
Neoncsoves #8359 Najó, feladom. Egy ár/érték arányban igen jó telefont szeretnék a következőre: telefonálás (:D), mp3 hallgatás, esetleg (nagyon ritkán) filmnézés, legyen érintőképernyős gyors válaszidővel, kamera ha lehet 3.2 mpixel, meg itthon wifi-n keresztül tudjak netet böngészni, facebookozni, esetleg youtube, msn, gmail, stb... Galaxy Spica-t néztem ki, de ti hátha tudtok jobbat ami jobban megéri. Előre is thx -
Neoncsoves #8358 Sámsung Galaxy Spica-t ajánlanám de az 40k felett van -
asdasdasd #8357 Sziasztok. Milyen használt telefont vegyek?
Ami jelenleg van: E65
Amire használom most is és amit szeretném, hogy tudjon:
- telefonálás (ami nem érdekes: sms, zene, fényképezés)
- olvasásra (mobipocket, ..)
- GPS de nem online (jelenleg GarminXt + külső BT GPS)
- Wifi
- Internet (pl Opera mini vagy hasonló)
- használtan <40.000
- warez legyen hozzá
- Nokiát szeretem, de ha más ötlet van az is érdekel.
Kösz -
#8356 Köszi. Utánanézek. -
#8355 edigital? ha nincs a miskolci boltban, lerendeled pestről, és átveszed a miskolci boltban, ha találsz megfelelőt
kijelzőre fólia biztosan van, én ott vettem -
#8354 Hol lehet egy helyen, relatíve nagy választékban védőtokot és képernyővédő fóliát kapni? Magyar oldal érdekelne.