Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a Se összes telefonja egy nagy csõd
te meg akkor egy rohadék vagy hoyg azt ajánlod mindenkinek,semmi pénzért nem vennék olyat és mindenki csak rosszul járhat aki olyat vesz
amúgy a problémám megoldódott,mostmár hibátlanul mûködik minden
egyszerû ez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztõprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
az elõbb még ment mostmeg már szar:S
Hsz2:
most csináltam egy system restore-t mert az ovin nem tudom frissíteni a szoft.ot mert frissítés kéne a progihoz de ha rámegyek akkor hülyeségeket csinál,aztírja hoyg már 65megát letöltött a 17bõl és úgymarad,aztán újrakezdi és így tovább
5let?
Hsz3:
rájöttem miért nem ismeri fel
csináltam rendszervisszaállítást,jóvolt
de ahogy felrakom rá a Nokia softwer updatert és újra kell indítani rögtön elbaszódik
5let?a legjobb lenne ha tudnám frissíteni az Ovi Suite-ot
[
köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben😊
AVIRA - \"More than security.\"
Ha azt nézzük,hogy 30e Ft-ban kondolkoztunk,és aztán találtam is hozzám illõ telót,ráadásul 5 ezerért kevesebbért,és két év garival,sõõõt számomra megbízható helyrõl 😊
Jah! És ez új telefon,mert azthiszem a 3 mobilszolgáltatóból kettõnél megtalálható,vagy valamelyiknél tuti 😊
szóval ez az ár még lejjebb fog menni,de nekem most kellett 😄
(nem reklám,csak vélemény 😊 )
Én már vásároltam az edigital-nál,és csak jókat tudok mondani 😊
Nem csak arra gondolok,hogy kedvesek,segítõkészek,de amikor vásároltam az edigital-nál egy mp3 lejátszót,hazavittem,és kiderült róla,hogy nem azt tudja,amit az edigital honlapján feltüntettek,és be is bizonyítottam nekik,ezért vissza is kaptam a pénzt :-O (egy szó nélkül)minden egyes forintig.Nem levásárlás ám,pénz visszaadása nélkül,NEM.
Ez szerintem nagy szó az edigital elött,hogy elismerték a hibájukat,és természetesen Náluk is választottam az új mp3 lejátszómat(akkoriban)
Ezért dicsérem annyira 😊
Az igazat megvalva nem a Te hsz-ed alapján döntöttem,mert késõbb írtál,mint ahogy én megvettem a telcsit.
Ez pedig a Nokia 5130 😊
Az Extreme Digital-nál vettem meg 25k-ért,és nem is bántam meg 😊
2 év garival,a másik 5320-as amugyis 1 évvel lett volna,és tök ismeretlen gsm boltból.
Igaz még gondolkoztam a nokia 6303-on az edigitalnál,de az nagyon nem jön be,habár többet tud a 5130-nál,de a külsõre adtam 😊
Azért köszi... 😊
De a többitõl is megrendelheted telefonon, addig úgy se fizeted ki a futárt míg át nem nézed azt kaptad-e amit kértél...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
2. A neves pesti gsmboltok megbízhatók, az áraik is jók. De igazából teljesen mindegy, mert úgyis 2 év gyártói garanciával veszed meg (legalábbis melegen ajánlom). Onnantól meg többet nem látod a boltot, mivel jobban jársz ha magad viszed be a hivatalos Nokia szervízbe. (így hamarabb visszakapod)
3. Nokia márkabolt kurvadrága, én kerülném.
Ez az áfacsalós sztori hosszú, a lényeg hogy te jól jársz ha ott vásárolsz, és bajod nem lehet. Ha nem tudsz áfát visszaigényelni, mindenképp ilyen helyen kell vásárolni. (gsmline,partnerogsm,gsmhome,xxlgsm stb)
én az n968gb vagy n96tal szemezgettem szerintetek melyik a jobb?
vasárnap este gerjesztettem be, beállítgatásokkal volt pulzálva, a térképeket is nézegettem benne stb, szóval volt használva, és ma reggelre ment le "fél" töltöttségre.
Ha ez tartósan ilyen lesz, akkor ez volt életem üzlete 😊
Segítséget kérnék Tõletek. =)
A Nokia 5320 és a Nokia 5130 között vacilálok :S
Mindkettõ tetszik,de a 5320 régi telcsi,ezért én csak GSM boltban találtam.
A másik pedig új,de közel sem tud annyit,mint a 5320.
Az 5130-at az E-digital-tól venném meg,aminél már vásároltam(probléma nélkül),és semmi rosszat nem mondhatok el Rólluk...
Az 5320-at pedig egy ismeretlen "GSM takács"-tól venném meg,amirõl olvastam egy véleményt áfacsalás címszóval.
Szóval lenne három kérdésem...
1.
Mennyire észrevehetõ 2,ugyanakkora méretû kijelzõ között,hogy az egyik 256 ezer színt tud,a másik pedig 16 millió színt?
2.
Mennyire megbízhatóak a GSM boltok?
(úgy értem nem,mobilszolgáltatótól(vodafone stb...)és áruházlánctól vásárolnám meg,hanem GSM bolttól)
3. Ha Nokia (minta ?)boltból vásárolnék,az mennyivel lenne drágább?
Köszi elõre is.
UI:Ez a két teló esne a választási lehetõségek közé,már átnéztem a gyártók kínálatait/legalábbis a nokiáét/,és ennél maradnék,ez a telcsi lenne a 3. nokiám 😄
Tomi
fasza...
Egy haverom szeretne PDA telót / smartphone-t venni, árban max 60k
oprendszer mind1, ha lehet, akkor legyen tapis
a kamerája nem baj, ha gyenge
mit tudnátok ajánlani ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Kérdésem, h van vmi hasonló tudású okostelefon 60k körüli értékben, ami nem érintõs, csúsztatós, nyitható, de Nokia, esetleg N széria és N-gage 2.0 kompatibilis?
P.S.: Tény, h nem kerestem utána most semminek, de nekem ez az N82 annyira bejött és annyit olvastam utána már h az talán nem is igaz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\