Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Internetnél azért számít.
Amúgy nincs bajom vele, de azért valamiért kidobták a Omnia II-t, valamivel biztosan jobb.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Üdv!
Olyan telefont keresek ami az internetezésben (böngészés WIFI-n keresztül), és a fényképezésben jeleskedik. GPS is kéne bele ami támogat valamilyen navigációt (pl.: iGO).
Nekem a Samsung Galaxy Spica-t és a Samsung Omnia II-t ajánlották.
A kérdésem melyiket ajánljátok, vagy még milyen telefont tudtok ajánlani. (Nem kell Samsungnak lennie, csak véletlenül lett mindkettõ az.) Kritikát is elfogadok, hogy melyik miért rossz.
Elõre is köszi!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
AVIRA - \"More than security.\"
Nincsenek nagy igényeim, most egy lassan 6 éves k300i-m van, errõl akarok újítani. Akksi bírja, kamera ne legyen a legrosszabb és miniUSB legyen. Nekem ekkorák az igényeim, Bluetooth, 3G meg egyéb állatfajtákról azt se tudom, hogy mik, szóval nincs rájuk nagy szükségem😊
8000-ért láttam Djuicenál, ha jobb a kamerája mint a jelenlegi, akkor nekem tökéletesen megfelel😊
iPhone 3G
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Van valakinek valami tapasztalata Alcatel OT-505-el kapcsolatban?
nagymamámnak volt egy olyan, és olyan lassú mint a szar... 2mp mire belép a menübe
most egy w705-öm van már lassan fél éve, és maximálisan meg vagyok vele elégedve
iPhone 3G
akkor fasza...
az SE fasza
az N az nem
ÁMEN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a legszarabb telefonokat vetted meg😊 hogy akarsz te összehasonlítani egy középkategoriás Nokiát és egy alsókategoriás SE-t?
olyan mintha a ladához hasonlítanál mazdát.. nem kaptam semennyit érte, nem dolgozom ott 😉 iPhone-al? 😊
iPhone 3G
volt k508-am, szar volt, folyton lefagyott joystick hibás, cseréltem, majd megint hibás. Tesómnak k300i szintén gyojsztik hibás, borzalmas kamera és kijelszó, haveromnak t630, kijelzõje ment tönkre, ja igen, elsõ ericsonunk egy A2618 s/sl, folyton lefagyott az is, kb ennyi. Meg azért jópár fórumot átolvastam ilyen témában, itt sem nagyon preferálják.
Ennek a buzi firerock-nak is volt két sonyericcsonja, az is szar volt, de majd leírja
iPhone 3G
(mármint azt hogy csak te ajánlgatod mindenkit a fost szakértelem,mi meg tapasztalatból mondjuk az ellentétét)
gondolom neked kurva sok van pubi...
nálam a telefonok porladnak mint a ropi. és 1997óta vagyok mobiltelefon használó.
Régebben próbálkoztam LG-vel,Alcatel-el, voltak SE-k, közben Nokiák.
most mióta az utsó telefonom vízbe esett ideiglenesen volt Sharp, meg Samsung is.
biztosan állítom neked, hogy a régi-új Nokia bármikor köröket ver a vele azonos kategóriájú egyébre.
ezt csak úgy tapasztalatból, nem "szakértelembõl" mondom
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
csak tapasztalatom...és az egy kicsit erõsebb a te "márkahûséged"-nél...
Egyénként neked így 16 évesen sok szakértelmed van?
SONY ERICSSON NE VEGYEN SENKI MERT FOS MIND!
Olyan telefont keresek ami az internetezésben (böngészés WIFI-n keresztül), és a fényképezésben jeleskedik. GPS is kéne bele ami támogat valamilyen navigációt (pl.: iGO).
Nekem a Samsung Galaxy Spica-t és a Samsung Omnia II-t ajánlották.
A kérdésem melyiket ajánljátok, vagy még milyen telefont tudtok ajánlani. (Nem kell Samsungnak lennie, csak véletlenül lett mindkettõ az.) Kritikát is elfogadok, hogy melyik miért rossz.
Elõre is köszi!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szervíz, ha már ott van kérd meg hogy pakolják rá az új szoftot, bár nemtudom szervízben rakják -e már a V50et...
01110000 01110010 00110000
Szerintem van egy halott pixelem. Kis kek pont mindig egy helyen. Viszont csak akkor latszik ha fekete van "korulotte". Van valami megoldas vagy szerviz?
AVIRA - \"More than security.\"
most vettem egyet,nagyon király,mondhatni hibátlan😊
kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)