10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • ch13
    Egy kicsit meghaladja a költségvetést max 70 ben gondolkodok...
  • Quki
    inkább Samsung Wave
  • ch13
    Utána néztem egy kicsit a teloknak ezeket találtam amik tetszettek is:

-Samsung Galaxy 3
    -Sony Ericsson X10 mini
    -LG Optimus GT540

Vélemények? Melyiket ajánlanátok? esetleg valakinek megvan valamielyik, tapasztalat?
  • schrank
    nehogy leírd mennyibe fog kerülni b+
  • GregSB
    Vazz, kellett volna állnom a fogadásodat. Most gazdagabb lennék egy sörrel :D

(ismerős most beszélt T-vel, és lejjebb fog menni a 3GS ára, 1-2 napon belül fog megváltozni a honlapon)
  • Máté94
    Samsung Galaxy 3
  • GregSB
    Jó, akkor abban egyezzünk meg hogy mihez képest nem fog lemenni? :D
  • ch13
    Üdv all!

Segítséget szeretnék kérni mobil vásárlással kapcsolatban, amit szeretnék:
    -érintőképernyő
    -Android op. rendszer (lehetőleg)
    -wi-fi

+ esetleg vakus kamera.

Ár max 70 ig...

Válaszotokat előre köszi!

• franc0
    Nyilván az utóbbi, ne terelj :D
  • GregSB
    Mármint mi nem fog? Megjelenni a 4-es, vagy lemenni a 3GS ára? :)
  • franc0
    Szerintem meg nem fog. Egy sörben?
  • Máté94
    telenor.hu a barátunk :))
  • schrank
    és az mennyi, tudod a deziré
  • Máté94
    De mégis mennyi. Mert akkor vedd a Desire-t :DD
  • GregSB
    Nem, az eggyel előzőt mindig meg lehet venni olcsóbban. 3GS ára is lejjebb fog menni jövőhéttől (péntektől kapható itthon a 4-es trénél).
  • schrank
    azt még nem tudom, de ami kötelező az az hogy pannon legyen és új előfizu !!! mert céges szám lesz ...
  • Klemice
    de ahogy nézegettem egy 4es iphone kőkemény pénzbe fájna mostanság, elérhető áron 3gs van de annál sokkal jobb a galaxy s és az kevesebbe is kerül :)
  • Máté94
    Mennyi pízt szeretne a csoró rákölteni? :D
  • schrank
    nem tudod és tőled várok tanácsot
  • Klemice
    nem tudom :O
  • schrank
    hát nem úgy van hogy a legfrissebb ájfon mindíg 160k a régebbiek forgalmazását meg megszüntetik ?
  • Klemice
    az a poén, hogy a galaxy s kb iphone 3gs áron megy, ha nem olcsóbban :D
  • schrank
    AZ Utolsót ugye nem hüvely-nek kell ejteni , csak, mert nem szeretném ha pofánb*szna az üzeltkötőnő , ha megkérdezném : "csókolom, tessékmondani, van eladó hüvelye ..."
  • GregSB
    Nem kell ezen ennyit agyalni :) Ha van pénzed rá, akkor Samsung Galaxy S / iPhone 4 / Htc Desire.
    Ha szűkebb a pénztárcád, akkor Htc Legend, iPhone 3GS Samu Galaxy Spica. Ha ezekhez is csóró vagy akkor meg egy Androidos Huawei :)
  • schrank
    nekem is még k750i-m van én netezős telóra fogom lecserélni de ezek a qecik nem segítenek
  • Grove4
    Olvasgass mobilarénát, az korrekt kritikát ír.
  • knightbali
    igazából legfőképpen zene hallgatásra, videó nézésre, néha wifi. Fontos, hogy gyors legyen, de a kamera nem érdekel különösképpen, hogy milyen. Egy 5 éves K750i-t akarok lecserélni, szóval egy csomó funkcióval tisztába sem vagyok.

Most látom, hogy a T-nél eléggé le van értékelve előfizetésnél az LG GD880 mini. Arról valakinek valami véleménye?
  • Laney 3000
    egyértelmü. csak a galaxy még egy kicsit drága. de visz mindent, főleg hogy android. a wave-be is az kéne.
  • Klemice
    Én galaxy s-t vennék :) ha meg nem azt akkor wave :P
  • Máté94
    Samsung Galaxy 3 I5800
  • Klemice
    Bemész pl a mediaba vagy a saturnba, akár az edigitalba ahol kapható mind a 3 telefon és ki tudod próbálni.

Ne mi döntsünk helyetted, főleg nem úgy, hogy azt se tudjuk, csak telefonálnál róla, vagy esetleg ki is használnád a többi funkciót ami a rendelkezésedre áll :) Egyszóval mire kellene a telefon? :)
  • knightbali
    Hali

Telefont szeretnék venni, de nem tudok dönteni, szerintetek melyiket válasszam?

Nokia X6, Samsung Galaxy 3 I5800, Samsung Galaxy Spica GT-I5700
  • schrank
    ...nyádon sikoljál B+ , nekem itt jogaim vannak
  • bardocz
    Bocsi, átsiklottam felette!

Nos, szóval, nem tudom:D
  • schrank
    mint ha én is kérdeztem volna valamit, kockaqecik
  • Neoncsoves
    Köszi!

jól hangzik, de én szerintem megvárom amíg lemegy a Sámsung Galaxy 3 ára :)
  • bardocz
    Na a telefonról a tapasztalatok:
    Elsőre nagyon szokatlan, az érintőképernyő nem egy nagy szám, meg kell szokni. Előfordul még, hogy nem azt csinálja, amit akarnék, pl görgetni szeretnék, de rámegy a linkre. A rádió gyorsan megtalálta a csatornákat, 2 percre kipróbáltam, működik rendesen. A wifi teljesen jól működik, egyetemen lemértem, és 700kb/seccel tudna letölteni, nem hiszem, hogy telefonra kell ennél több. Van rajta gmail, facebook, meg youtube kliens(van még más is, de azt nem használom). A gmail nagyon jól le van egyszerűsítve, könnyen használható, és átlátható. Facebook szintén, és néha szinte gyorsabb, mintha gépről nézném, mert a sok sallangot nem mutatja. A youtube szintén nagyon jól működik rajta, talán a 3 közül ez a leglassabb, de csak amíg betölti a saját accountot, a subscriptionokat, meg related videókat. Viszont videót nézni jól lehet róla, ilyenkor automatikusan elforgatja a képernyőt. A beépített böngészőbe el lehet menteni könyvjelzőket, megjegyzi a jelszókat, szóval nem kell mindig gépelni. Ha már gépelés. Ha állítva használom a telefont, akkor is tudom használni a qwerty billentyűt, csak kicsit szokni kell, de ugyan olyan gyors vagyok vele, mint sms írásban a régi telefonommal, pedig annál azért több gyakorlatom van. Ha elfektetem, akkor teljesen jól használható. Akinek meg ez nem tetszik, az át tud váltani a hagyományos gépelésre. A magyar karakterek előhozásához hosszan kell megnyomni az adott karaktert, és akkor felhozza az ékezetes változatokat. Alapból van egy nagyon hasznos panel a kijelzőn, ezzel ki-be tudod kapcsolni a gps-t, wifi-t, bluetothot, meg még valamit, ami nem tudom mi, és a képernyő fényerejét tudod 3 állásban állítani. Kint a napon érdemes maxra rakni, hogy lásd, épületben meg a legkisebb fényerő is teljesen jól használható. A beépített google mapshoz sajna állandó netkapcsolat kell, de lehet találni a telefonhoz jó navigációs programot. Akksija merül, ha rendesen használva van, én szerda óta talán háromszor töltöttem fel.
  • Máté94
    Inkább vegyél egy X6-ost ha zenemobil kell.
  • david13
    üdv
    teló vásárlás elött állok eddig egy nokia e51-et ,és egy n95-öt használtam.
    -Olyan telót vennék aminek a hangereje (zene hallgatáskor) legalább olyan hangos mint az n95.
    -érintős
    -gps
    -minimum legyen akkora kijelzője mint az n95-nek
    HTC Desire-ben ,és iPhone 3Gs-ben gondolkodtam eddig. Köszi!
  • GregSB
    Ja uh, ezt nem ide akartam, de végülis itt is elfér.