10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
slayer007 #8473 Sziasztok!
A nagy gurukhoz szólnék!
Telót készülök venni, és 2 között gondolkodom:
Iphone 4 és Samsung Galaxy S
Melyik éri meg jobban, és melyik szimplán a jobb?
Válaszaitokat kérlek kimerítő indoklással írjátok, hogy le tudjam vonni a konzekvenciát!
Fontos az aksi élettartama (a mostani iphone 3g-m iszonyat jól bírja mai napig, pedig már több mint 2 éves), valamint rengeteget használtam zenelejátszásra, a jövőben is ezt tervezem.
Szoftver tekintetében jobb a samsung, vagy nem? (utálom az itunes-t, és minden alkalommal mikor uj iphone szoftver jön ki, kinyírja a telefont és restore-t kell nyomni néha többször is... szóval kösz apple)
Teljesen hozzászoktam az iphone-hoz, mennyire lenne rossz utána a galaxyt használni?
Mennyire más érzékenység terén a galaxy érintőképernyője?
Ha van valami egyéb fontos különbség köztük, jelezzétek pls!
-
#8472 Ezért fogok én Galaxy 3-at venni -
#8471 punk-tum :) -
#8470 a te állításodban az ÁR/ÉRTÉK arányban az állítások 50%-a nem állja meg a helyét és nem nehéz rájönni hogy melyik 50%-a ez, még ha havi 15000ft-os előfizetésre köteleznek sem ... -
#8469 szerintem a galaxy s -
#8468 a samsung spica a most kapható best buy és punk-tum ... -
#8467 szerinted... -
#8466 játéloknál nem kell, netezéshez meg jobb is ha duplaklikkeléssel zoom-olsz nem pinatátogtatással... -
ch13 #8465 Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mennyire fontos egy telefonba a multi-touch, mert pl a LG gt540 - ben nincsen.(játék, böngészés, stb.) -
#8464 Max 100 mega, ha csak ennyi. Az index kb 3 MB-ot jelent mobilon. -
nagypite #8463 Sziasztok!
Mekkora letöltést generálok havi szinten körülbelül ha elolvasok naponta egy hírportált meg mellette pár forumot pl sg-t? -
#8462 ajánlás,hogy ő se tegye -
#8461 és ezt ki kérdezte ? -
#8460 sose vennék LG-t -
#8459 szerintem meg LG Optimus GT540 -
Neoncsoves #8458 samsung galaxy 3 -
#8457 Androidos telefon vásárlását tervezem.
Szerintetek milyet vegyek? (fényképező része nem érdekes)
T-mobile Pulse mini egyenlőre bejön ( kedvező ár) -
#8456 Akkor galaxy 3 lesz, THX! -
#8455 Így van. -
#8454 Ha fotózni akarsz, akkor vegyél fényképezőgépet. Vagy egy Samsung M8910-et :D
Amúgy szvsz Galaxy 3 -
Neoncsoves #8453 ha folyton fényképezni akarsz, akkor LG, ha meg nem akarsz nagyon fényképezgetni akkor egyértelműen galaxy 3 -
#8452 Sziasztok, jelenleg a Samsung Galaxy 3 és az LG kc910 Renoir közt vacilálok.
Előbbinek gyorsabban reagáló menüje, android op. rendszere, és jobb aksija van, míg az LG-nek elég faszántos kamerája van.
Melyiket? -
#8451 de az 100 k felett van ?
nekem meg 50 alatt kéne LG KM900 pl megfelelne de nincs a panonná -
#8450 galaxy s? de rádobsz 30at aztán független :) -
#8449 melyik előfizus telenoros tEló a best buy ? most már csak egy hetem maradt -
ch13 #8448 Most úgy áll, hogy LG Optimus GT540 et veszek. Azt olvastam 1.6 van rajta, lehet- e frissíteni úgy, hogy magyar maradjon?
Esetleg, ha van valakinek ilyen telója akk egy kis rövid véleményt írhatna...
előre köszi! Üdv! -
#8447 Hali! Kérdés!
Samsung Wave S8500 -nak ugyebár Bada az oprendszere, de ezt tudom e Androidra installálni, vagy androidos appokat futtatni, vagy egyszerüen már badára is jönnek az appok rendesen? -
#8446 n97 mini így legalább támogatatod a magyar ipart, az x6-nak nagyon zuhan az ára mint minden bmw-nek ... -
Zekcsa #8445 Hello! ki melyik telót venné? x6 vagy n97 mini? vmi véleményt plz mondjatok a telókról. -
Neoncsoves #8444 ezt csak olvastam valahol, nem 100% hogy igaz.
ha már Androidos telót akar valaki, akkor Samsung vagy ha bővebb a pénztárcája akkor HTC. Samsungból Galaxy 3-t és Galaxy S-t ajánlom így. -
#8443 Ez azért eléggé szemét dolog. Aki már vásárolt valamit, az le van szarva. -
Neoncsoves #8442 X10-re nem lesz Android frissítés, anno olvastam, hogy SE nem is akar frissíteni, hanem az új android majd az új telóin lesz rajta csak -
ch13 #8441 Nem is lehet frissíteni rajta az Androidot?
EGy kérdés: Megéri-e egy-két hónapot várni, hogy essen a telefonok árra? Pl.: A wawe-t 70 ért megvenném most 100... Milyen gyorsan és mennyire esnek a telefon árak? -
#8440 Nap, mint nap találkozom azzal a szarral, szóval tudom, mit beszélek.
Egyedüli pozitívum, az érintője. Jól reagál, jobban, mint az X10.
A legtöbb hamar merülős hibával érkezik a szervizbe. 1.6-os Android pedig tiszta vicc. Nem is gondolná senki, hogy a Sony Ericsson ennyire ótvar.
-
#8439 azért fikázza mert nem 4"-os és ennél fogva nem használható péniszhosszabító státuszszinbólumnak ... -
ch13 #8438 A tesztekben sok jót írnak a X10 miniről...
Kíváncsi lennék mi a bővebb véleményed róla. -
#8437 Galaxy 3 vagy legvégső esetben az LG. (de ezen még csak 1.6-os Android van)
X10-et felejtsd el, az egy trágya -
#8436 Nincs. -
#8435 Van chrome bongeszo androidra? -
Neoncsoves #8434 a vévvel az a baj, hogy Bada van benne nem Android.