10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
dagod #8633 üdv!
Szerintetek melyik telefont vegyem meg:
samsung galaxy 3
samsung galaxy spica
lg optimus gt540
lg viewty snap gm360
??
Kösözönöm előre is! -
#8632 hát pedig ez egy bladeről lett screenshotolva -
#8631 Quadrant rosszul mér.
Futtasd le többször, utána átlagold.
Legalábbis más romokkal nem értek el ekkora számot. -
Neoncsoves #8630 gondolom nem ZTE Blade meg nem is Galaxy 3... :DDD -
#8629 na mi a tipp, milyen telefonról van szó?
-
#8628 kártyásan nem lehet kapni, mert elfogyott, előfizetést meg sosem veszek :) -
#8627 30ért keveset használt blade? :DD hülye vagy? Ennél olcsóbban kapsz bármilyen előfizu mellé, kártyásan meg alig kell ráfizetned. -
#8626 melyik a jobb vétel? 30-ért keveset használt zte blade, vagy új nokia c7 55-ért? -
#8625 független nincs, vagyis ami van azt egy XXLMobil nevű cég árulja és elvileg t-mobilos tört telók, amikre gondolom ŐK vállalnak garanciát (mert ha trémobilost feltöröd akkor elveszik)
bár azt mondják, hogy létezik pár olyan android os a neten, amiből "kifelejtették" azt a modult, ami ezért felel és ezt már nem feltétlen veszik észre t-mobilnál úgymond.
amúgy megvettem a telót, nagyon örülök neki :) -
#8624 Február elvileg... -
#8623 köszi, sok jót olvastam róla, csak kár, hogy most nem kapni sehol. prohardveren van 1-2 arc, aki hirdeti, de nekem inkább új kéne. ahogy olvastam, lesz a telenornál is nemsokára. nekem meg pont olyan kéne, vagy független. -
#8622 nem cserélem, veszek újat előfizetéssel ezt meg beadom használtas boltba
amúgy ha mész használtat venni, vagy olyan helyen veszed ahol beveszik a telefont és biztos nem kell már neked később még vészhelyzetre se, akkor azt is vedd figyelembe, hogy még vételkor hajlandóak bevenni a telefont, de utána lehet, hogy nem. Én a mostani telómat még használtan vettem és bevették volna 5 ezerért, mondom ok majd pár nap múlva, mert addig kéne tartaléknak stb, ha gond van. Később visszamegyek aszongya pali, hogy ha veszek telefont, akkor beveszi... kurva anyád mondom :D -
#8621 Ha végbemegy a csere, írjátok már be, hogy ez hogyan is zajlott..gondolok itt arra, hogy ha kell mennyi felárat kell fizetnetek. Mert nálam is akad "raktáron" egy e51, de mindez ideáig ilyen lehetőség meg sem fordult a fejemben (= -
#8620 lol :DDDDDD én is azért adom el XDDD pár nap múlva veszem, csak várom vodától a számátvivős nyilatkozatot -
#8619 Én is olyat akarok eladni, majd egy Blade-ért cserébe, februrában.... geci lassú Telenor... -
#8618 Szerintetek egy nem annyira jó állapotú, de nem is trágya E51-et most mennyiért vennének be használt boltba? Csak hogy tudjam mire számítsak és hogy ne verjenek át -
#8617 Ne én mondjam már meg mire kell neked telefon...
Előnye a 2 Samsungnak a multi-touch, kényelmesebb vele zoomolás netezés közben. A 723-assal jobb képeket lehet készíteni, bár utálom, van rajta LED segédfény. G3 pedig az Android miatt, több app van rá, de már a Bada is kezd felzárkózni, itt is sok alkalmazást tudsz letölteni.
-
#8616 hát konkrétan nem is tudom, mindnek más előnye van ahogy elnéztem, egyik se tökéletes..
Ha tudod elmondanád nekem, hogy melyiknek melyik az előnye, és miért hasznosabb?..köszi neked is a segítséget. -
#8615 Mire kell a telefon?
-
#8614 voltam a t-mobilnál..ugyebár céges előfizetésre nem teljesen azok a szabályok érvényesek mint alapból..így talán csak 2 teló maradt terítéken..
Samsung Wave 723
Samsung Galaxy 3
.............ugyebár szeretném a másik wave-et de az kicsit vaskos árú még nekem, meg ott a ZTE de az továbbra sem kell. -
#8613 Akkor úgy mondom, hogy Sony Ericssont ne!
Nagyon jó kis op rendszer az a Bada -
#8612 megnéztem most a két kezem közt a zte bladet, kurvajó. Azt hiszem meg is van, hogy mit veszek, ez meg bőven az alatt az ár alatt van, amit ki akartam adni telefonra. -
#8611 láttam a tmobile gépei közt egy ZTE Blade nevű kínai telót és kurva olcsó okostelefon. Nem a leggyorsabb és legújabb proci van alatta, de van benne minden, giroszkóp érzékelő is, minden szar. Egyik munkatársamnak az van, ha akarod megkérdezem később tőle, hogy hogy szuperál, már egy hónapja az van neki.
Meg ha bátor vagy, kínából lehet utánzatokat rendelni :D -
#8610 Csá emberek
Gondolkodok egy új okostelefon vételén. Ami feltételem van most vele szemben az, hogy kapacitív érintőképernyője legyen és androidos. Az ár plafon meg 100k. HTC Herot és Legendet néztem (utóbbi legalább alumínium, előző csak szar műanyag meg igazából kezd régi model lenni). -
#8609 És ha inkább X10 miniPro-t veszek? .. bár már többen is mondták így estére, hogy az x8-at hagyjam. Talán ha szerencsém van lehet szó a jobbik Wave készülékről is csak ugyebár abban is Bada van, tehát még terítéken maradt a számomra megfizethetőek közül a Galaxy 3 és az x10 mini pro.. -
#8608 üdv
50k körül (használt, új, mind1) tudnátok ajánlani hasonló tudású telót, mint az iphone 3g(s)? -
#8607 Meg fogod bánni -
#8606 Akkor inkább Samu. -
#8605 Hát rendben, köszi a sok segítséget, döntöttem..holnap vagy holnapután X8 lett/lesz a vége. -
#8604 Megint kisebb kijelző és felbontás.
+ undorító TouchWiz felület. -
#8603 És ehhez mit szólsz esetleg ebben Android van és nem sok kifogásolható dolog: Samsung Galaxy 3 -
#8602 Igazából, amiben Android van, annak az alsóbb kategóriák nem ellenfelek.
X6 az egy 5800 nagyjából. -
#8601 És ha ideszámoljuk az X6-os Nokiát..bár arról meg még jót nem olvastam.
Légyszi írj úgyis egy sorrendet hogy tudod az árakat:
Mindegyik T-mobile-nál 2éves előfizuval:
Samsung Wave 723... 6990+12x2750
Sony Ericssoon xperia x8... Ingyér van (:
ZTE Blade... 1990+9x1990
Nokia X6....9900+12x2500 -
#8600 1. ZTE Blade
2. SE X8i
3. Samu Wave 723
Így jönnek egymás után. :) -
#8599 Miért?..olyan nagyon rosszat még nem hallottam róla. És a wave 723 jobb? -
#8598 X8-at gyorsan felejtsd el -
#8597 hmm én is ettől félek, hogy megszívhatom ezekkel az operációs rendszerekkel, mert jóformán egyikhez sem értek, annyiból élek amit olvastam róluk így mobilarenás teszteken többek közt.. azért ezek köszi a segítségeidet (: -
#8596 Androiddal jobbal járnál, de nem szólok bele. :) -
#8595 Úgy értettem, hogy a telefonnak nem olyan nagy a hátránya így már az X8-hoz képest..és talán a többi tulajdonsága meg simán oda is veri azt, talán még annyi, hogy kicsit lassabb. Hmm, én most hajlok a Samsung fele, még így is, hogy szinte világéletemben SE telóm volt, a ZTE meg engem nagyon nem vonz, pedig az is jónak tűnik. -
#8594 Hát Bada elég nagy hátrányban van Androiddal szemben.