Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintem ez mindenben megfelel, kivéve a vaku.
Nyúztam egy éven keresztûl egy ilyen készüléket. iGo 8 volt rajta, soha nem hagyott cserben.
http://apronet.hu/pda/pna/gps/telefon/aprohirdetes=10067939
50, max 60e Ft-ért szeretnék valamilyen normálisabb készüléket vásárolni. Egy Samsung Omnia 1 tudásával én meg is lennék elégedve. Új vagy jó állapotú alig használt készülék megvételét tervezem. Amiket szeretném, hogy tudjon:
- GPS
- Touch Screen
- WIFI
- Bluetooth
- Lehetõleg 5MP-nél nem kisebb kamera, kamerafénnyel (vakuval)
- Bõvíthetõ memória
Ezen kritériumoknak az Omnia meg is felelne, az ára is OK, de érdekelne a Ti javaslatotok is, esetleg más alternatívák, amiket ajánlani tudtok.
Szétnézegettem már én is a legtöbb telefonnál találtam valamilyen kivetnivalót. Pl.:
- Egyszerûen nem tetszett
- NOKIA 5800 - Játéktelefon érzetet kelt, túl mûanyag, nem elég masszív
- HTC Diamond 2 - Használtan is súrolja a költségvetés felsõ határát, nincs kamerafény, fix, nem bõvíthetõ 4GB memória
- Samsung Omnia - a munkatársaménak kezd haldokolni az érintõképernyõje, egyik sarkában alig érzékel és a többi helyen sem pontos többszöri kalibrálás után sem, idõnként elmegy a hangja amit újraindítással lehet orvosolni, továbbá néha kifagy a GPS. Az érintõképernyõs problémát elviekben 1500 Ft-ból orvosolni lehet.
Örülnék ha tudnátok ötletet adni. A felsorolt telefonok sincsenek kizárva, úgyhogy ha valaki azok közül érvelne valamelyik
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Aztán mikor mutatod a haveroknak, inkább azt mondd hogy a unibody miatt döntöttél e mellett 😄
iPhone4: Drágább, de minõségibb (full alumínium + kerámia az egész, 0 mûanyag), az új OS már tud mindent amit kell, kivéve Flash-t és bluetoothos fileküldést. Itthon csak nyár végén lesz hivatalosan kapható. A telefon kezelése baromi egyszerû, még egy óvodás is el van vele. Ez valakinek elõny, valakinek viszont korlátokat szab és hátrány. Program ellátottsága jelenleg jobb mint az Androidnak, tényleg nem tudsz olyat mondani ami már ne lenne az AppStore 200ezres kínálatában.
Desire: Olcsóbb és már most kapható. Az Android már alapállapotban sokkal jobban "tweakelhetõ" mint az iPhone, de kevésbé felhasználóbarát (bizonyos területeken). Kell egy kis "geek" beütés ahhoz hogy ki tudd használni a képességeit, egy átlag felhasználónak az iPhone kényelmesebb.
Ez már abból nagyon jól látszik, hogy míg az Android telefonokon 4 fix gomb van (Home, Back, Menu, Search), addig az iPhoneon csak 1db Home, minden más az érintõképernyõn van megoldva. Teljesen más filozófia áll a két telefon mögött ilyen szempontból, rengeteg helyzetben ha meg akarsz valamit oldani iPhoneon akkor elég csak 1x megérinteni a képernyõt egy bizonyos ponton, Androidos telefonon meg gombhoz / menühöz kell nyúlnod. Ez nem elõny vagy hátrány, van ahol meg az Androidba kell kevesebbet turkálni (pl ha Wifi-t, 3G-t Bt-t akarsz ki-be kapcsolni erre wan widget, iPhoneon be kell menni settings menübe) kinek mi jön be jöbban, van ismerõsöm akihez ez a menügombös megközelítés áll közelebb, nekem az iPhone kezelése logikusabb.
Igazából azt kell eldöntened, hogy hozzád melyik rendszer (Android vs iOS) áll közelebb. Érdemes elmenni a speedshopba - ez nem a reklám helye, már több topicban is írtam hogy baromi drága hely, egész egyszerûen náluk mindig ki lehet próbálni az összes új kütyüt - ott ki tudod próbálni a Desire-t és az iPhone 3GS-t is, aztán mérlegelj. Rosszul járni egyikkel se fogsz, jelenleg az okostelefon piacon ez a két rendszer fejlõdik a legdinamikusabban. Ha én most vennék okostelefont akkor nálam csak ez a kettõ jöhetne szóba...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-lehessen vele hivást kezdeményezni/fogadni
-lehessen vele sms-t küldeni/fogadni
-legyen gyors
-lehessen vele "fotballozni" (kimondottan legyen masszív, nekem ne essen szét az elsõ véletlen leejtésnél)
porki fagyok fállalon
"jó fülhallgatót adjanak hozzá"-->TE HÜLYE VAGY?A LEGSZARABB MINÕSÉGÛ CSATLAKOZÓ VAN RAJTA!AZ NEKED JÓ TE NAGYON NORMÁLATLAN?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ebben az ár kategóriában Telenornál két telefon jöhet szóba w205 vagy Samsung c3050!
██
ajj tanulj már meg olvasni
neki egy olyan telefon kell, amin jó minõségben lehet hallgatni zenét, adnak hozzá fasza fülest...
blútusz nem kell neki és 20-at szán rá max :/
jut eszembe a W200-on van BT?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert én igen, és a SE W200-at is.
ég és föld
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Te tudsz olvasni??
ebbõl a pénzbõl nem nagyon lehet jót
de ha gyûjtesz még pár ezret akkor ez nagyon jó választás,itt a topikban is sokaknak van,kérdezd meg õket😊
mindjárt kukázok neked valamit😄
köszi