Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tetsuo
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/kissebbsegelonyben.JPG

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

franc0
Omnia1 jó cucc, de 60-ból kijöhet az Omnia2 is. Nézd meg még a Nokia N97-et és az LG GW620-at.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Szia!
Szerintem ez mindenben megfelel, kivéve a vaku.
Nyúztam egy éven keresztûl egy ilyen készüléket. iGo 8 volt rajta, soha nem hagyott cserben.
http://apronet.hu/pda/pna/gps/telefon/aprohirdetes=10067939
Tetsuo
Persze, de hoznak sört. 😉

Danecay
Sziasztok!
50, max 60e Ft-ért szeretnék valamilyen normálisabb készüléket vásárolni. Egy Samsung Omnia 1 tudásával én meg is lennék elégedve. Új vagy jó állapotú alig használt készülék megvételét tervezem. Amiket szeretném, hogy tudjon:

- GPS
- Touch Screen
- WIFI
- Bluetooth
- Lehetõleg 5MP-nél nem kisebb kamera, kamerafénnyel (vakuval)
- Bõvíthetõ memória

Ezen kritériumoknak az Omnia meg is felelne, az ára is OK, de érdekelne a Ti javaslatotok is, esetleg más alternatívák, amiket ajánlani tudtok.

Szétnézegettem már én is a legtöbb telefonnál találtam valamilyen kivetnivalót. Pl.:

- Egyszerûen nem tetszett
- NOKIA 5800 - Játéktelefon érzetet kelt, túl mûanyag, nem elég masszív
- HTC Diamond 2 - Használtan is súrolja a költségvetés felsõ határát, nincs kamerafény, fix, nem bõvíthetõ 4GB memória
- Samsung Omnia - a munkatársaménak kezd haldokolni az érintõképernyõje, egyik sarkában alig érzékel és a többi helyen sem pontos többszöri kalibrálás után sem, idõnként elmegy a hangja amit újraindítással lehet orvosolni, továbbá néha kifagy a GPS. Az érintõképernyõs problémát elviekben 1500 Ft-ból orvosolni lehet.

Örülnék ha tudnátok ötletet adni. A felsorolt telefonok sincsenek kizárva, úgyhogy ha valaki azok közül érvelne valamelyik

Blekk Síp
A csajodat? <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tetsuo
Az miert van, hogy Legendet alig lehet kapni, Desire-t pedig minden sarkon?

Tetsuo
Abbol a korbol mar kinottem. En a csajomat meg a kocsimat szoktam nekik mutogatni, akar ki is probalhatjak.. 😊

Máté94
?😄
franc0
Jóféle.
Aztán mikor mutatod a haveroknak, inkább azt mondd hogy a unibody miatt döntöttél e mellett 😄

Tetsuo
HTC Legendrol mi a velemeny? Mert a Desire kicsit draga nekem..

iphone 3gs vagy omnia2? 😊 help

GregSB
Na de komolyan:

iPhone4: Drágább, de minõségibb (full alumínium + kerámia az egész, 0 mûanyag), az új OS már tud mindent amit kell, kivéve Flash-t és bluetoothos fileküldést. Itthon csak nyár végén lesz hivatalosan kapható. A telefon kezelése baromi egyszerû, még egy óvodás is el van vele. Ez valakinek elõny, valakinek viszont korlátokat szab és hátrány. Program ellátottsága jelenleg jobb mint az Androidnak, tényleg nem tudsz olyat mondani ami már ne lenne az AppStore 200ezres kínálatában.

Desire: Olcsóbb és már most kapható. Az Android már alapállapotban sokkal jobban "tweakelhetõ" mint az iPhone, de kevésbé felhasználóbarát (bizonyos területeken). Kell egy kis "geek" beütés ahhoz hogy ki tudd használni a képességeit, egy átlag felhasználónak az iPhone kényelmesebb.

Ez már abból nagyon jól látszik, hogy míg az Android telefonokon 4 fix gomb van (Home, Back, Menu, Search), addig az iPhoneon csak 1db Home, minden más az érintõképernyõn van megoldva. Teljesen más filozófia áll a két telefon mögött ilyen szempontból, rengeteg helyzetben ha meg akarsz valamit oldani iPhoneon akkor elég csak 1x megérinteni a képernyõt egy bizonyos ponton, Androidos telefonon meg gombhoz / menühöz kell nyúlnod. Ez nem elõny vagy hátrány, van ahol meg az Androidba kell kevesebbet turkálni (pl ha Wifi-t, 3G-t Bt-t akarsz ki-be kapcsolni erre wan widget, iPhoneon be kell menni settings menübe) kinek mi jön be jöbban, van ismerõsöm akihez ez a menügombös megközelítés áll közelebb, nekem az iPhone kezelése logikusabb.

Igazából azt kell eldöntened, hogy hozzád melyik rendszer (Android vs iOS) áll közelebb. Érdemes elmenni a speedshopba - ez nem a reklám helye, már több topicban is írtam hogy baromi drága hely, egész egyszerûen náluk mindig ki lehet próbálni az összes új kütyüt - ott ki tudod próbálni a Desire-t és az iPhone 3GS-t is, aztán mérlegelj. Rosszul járni egyikkel se fogsz, jelenleg az okostelefon piacon ez a két rendszer fejlõdik a legdinamikusabban. Ha én most vennék okostelefont akkor nálam csak ez a kettõ jöhetne szóba...

GregSB
iPhone 4

( 😄 )

Máté94
Desire
Tetsuo
iPhone4 vs HTC Desire?

Benny04
van androidra is alkalmazásbolt 😊

rooney8
+ ott az app store + azért mert ájfon 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
viszont az iphone könnyebben kezelhetõ

NandorHUN
Na mostmár kicsit jobban körbénéztem, és akkor úgy tenném fel a kérdést: iPhone vagy Android (támogatja a flash-t is + a böngészõje gyorsabb!!!)
franc0
Nem is az, hanem hogy akinek ezt meg kell kérdezni, annak az iPhone való.

rooney8
egyértelmû iphone 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
háát azt azért nem mondanám

NandorHUN
jobb, mint az iphone?
Benny04
x10

Benny04
nem

NandorHUN
szerintetek a T-Mobile Pulse vagy iPhone 3g vagy Sony x10?
szerintetek megéri lecserélni egy htc touch pro-t egy xperia x1-re?
Benny04
nm

Borgi
kösz, ez valóban kielégiti minden vágyaimat

porki fagyok fállalon

Nokia E52.

Shep
Köszi, azt elfelejtettem írni ,hogy érintõs marhaság kizárva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CoolX
samsung monte 😄D a kijelzõ 240*400

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Shep
Tudtok nekem ajánlani egy olyan telefont ami külsõleg elegáns alapvetõ ma elvárható dolgokat tudja 240*320-as kijelzõs és most jön a lényeg a kamerája szép képet csinál. (vaku ilyesmi nem kell, valamint 2-3 mpx-tõl ne legyen nagyobb, tehát ehhez mérten kell a szép kép)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Benny04
nem vagyok kíváncsi a véleményedre

Firerock
most az egyszer igazad van pubi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Benny04
Samsung B2100

Borgi
jaj de jó, hogy van ilyen topig, remélem valaki tapasztalt tud nekem segíteni. igazából beszart a mobilom és szeretnék újat venni, 4 kívánságom van:

-lehessen vele hivást kezdeményezni/fogadni
-lehessen vele sms-t küldeni/fogadni
-legyen gyors
-lehessen vele "fotballozni" (kimondottan legyen masszív, nekem ne essen szét az elsõ véletlen leejtésnél)

porki fagyok fállalon

Benny04
én nem a csatlakozóról beszéltem, hanem a hangminõségrõl!

Firerock
elolvastam
"jó fülhallgatót adjanak hozzá"-->TE HÜLYE VAGY?A LEGSZARABB MINÕSÉGÛ CSATLAKOZÓ VAN RAJTA!AZ NEKED JÓ TE NAGYON NORMÁLATLAN?

Firerock
Samsung és Sony...két legalja márka...azért mondom hogy inkább gyûjtsön még

Pyotr
Szia!
Ebben az ár kategóriában Telenornál két telefon jöhet szóba w205 vagy Samsung c3050!

&#9608;&#9608;

Benny04
az ára is ég és föld...

ajj tanulj már meg olvasni
neki egy olyan telefon kell, amin jó minõségben lehet hallgatni zenét, adnak hozzá fasza fülest...
blútusz nem kell neki és 20-at szán rá max :/

fifi
és a kicsi jack aljzat nagy okosság amúgy a Nokián.

jut eszembe a W200-on van BT?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
és te fogtál már a kezedben 6303-at?
mert én igen, és a SE W200-at is.

ég és föld

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Benny04
"a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy"

Te tudsz olvasni??

Firerock
a pannonnak elég szar a választéka
ebbõl a pénzbõl nem nagyon lehet jót
de ha gyûjtesz még pár ezret akkor ez nagyon jó választás,itt a topikban is sokaknak van,kérdezd meg õket😊

Firerock
a Sony és a jó az két külön dolog😄
mindjárt kukázok neked valamit😄

Köszi a válaszokat.. nokiából melyiket ajánlanád? Sony Ericsson-ból valami normálisabb Walkman-es is jó?
köszi