Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2hétig amíg nem kezd el mozogni a dugója
AZ A TELEFON SEMMIRE VALÓ FOS
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
#7983:nézzél valami jó nokiát
Már elég régi a telóm, mostanában gondolkodom rajta hogy veszek egy újat. Pannonos akarom mondani Telenor-os kártyás kéne, a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy.. 😄 Fényképezõ nem fontos, de ha az is jó benne az sem hátrány 😄
Kb 20-25 ezret szánnék rá, mit tudtok ajánlani?
Köszönöm!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintetek melyik a jobb teló?Nokia n79 vagy a Nokia 6720 Classic?Melyiket ajánljátok meg melyik jobb tudásba.
vagy nokia 2700. (bár a fentiek szerintem jobban össze vannak szerelve)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vegyél neki egy LG Arena-t. Az csajosan néz ki, alig drágább és elég sokat tud.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szval eddig a legjobb amit kinéztünk közös erõvel, az a Sony Ericsson W902. Csak ebbõl a WLAN hiányzik. Õ meg netezni azt akar. Szval olyan kellene ami külsõre és tudásra, erre a telóra hajaz +kellene bele WLAN.
Nem értem miért kellett belõle kihagyni, vagy miért nincs pár ezressel drágábban ilyen verzió.
Vagy van? Menyivel könnyebb lenne az életem... 😄
Ha nincs, akkora valszeg a W705 lesz. Csak abban meg a kamera fosss.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
azt írtam le, én milyen alternatívát használok telefonos GPS helyett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tapasztalatból tudom,van egy Mio C520-asunk és egy nokia 5800
ég és föld,a telefon inkább gyalogos célra való,merthogy olyan funkció is van benne,de vészhelyzet esetén azért nemrossz kocsibase😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8