Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
A csatlakozója valóban nem a stabilitásáról híres, de nem szeretnék beleszólni. Ebben az értékben azért még lehet jó választás is..😊

Benny04
hát jól kell vele bánni

Firerock
zenehallgatásra?
2hétig amíg nem kezd el mozogni a dugója
AZ A TELEFON SEMMIRE VALÓ FOS

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Benny04
kussolj már
zenehallgatásra tökéletes

CoolX
köszi 😊

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Firerock
ja,grat hozzá😊

Firerock
ez a lényeg😊

CoolX
nekem tetszik benne minden 😊

Firerock
elmehetnél a rosszindulatoddal 1ütt
#7983:nézzél valami jó nokiát

Benny04
Sony Ericsson W200

Sziasztok!
Már elég régi a telóm, mostanában gondolkodom rajta hogy veszek egy újat. Pannonos akarom mondani Telenor-os kártyás kéne, a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy.. 😄 Fényképezõ nem fontos, de ha az is jó benne az sem hátrány 😄
Kb 20-25 ezret szánnék rá, mit tudtok ajánlani?
Köszönöm!

franc0
Katt ide, s döntsd el magad 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Firerock
és jó?

CoolX
megvettem a monte-t 😊

Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb teló?Nokia n79 vagy a Nokia 6720 Classic?Melyiket ajánljátok meg melyik jobb tudásba.

z99999
http://mobilarena.hu/index.html itt nézz körül

Pszt.

Firerock
passz😊

CoolX

Firerock
a drágábbak azok jók(40ezer<😉az olcsóbakkal kár foglalkozni

CoolX
érintõképernyõs telefonról mi a véleményetek?

samsung s3310 és c5030 telenornál, s3100 és b2100 t-nél?
vagy nokia 2700. (bár a fentiek szerintem jobban össze vannak szerelve)

matyi0323
Hali. 20 ezerért szeretnék venni kártyásan telot. Valami ötlet? Különösebb elvárások nincsenek. Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

franc0
Azért azt mondd meg neki, hogy megérted hogy most trendi dolog mobilon netezni, meg a havercsajok ájfónja is szuper, de 50 papírért nem fogsz olyan telefont kapni újonnan amin normálisan lehet netezni.
Vegyél neki egy LG Arena-t. Az csajosan néz ki, alig drágább és elég sokat tud.

Blekk Síp
Amúgy nem rég kértem már itt tanácsot, és a legfõbb gond az h eléggé válogatós az asszony külsõ terén. Az a tipikus "csak a külsõ a lényeg" buuttanõ. 😄 Hu ha ezt látná.. 😄
Szval eddig a legjobb amit kinéztünk közös erõvel, az a Sony Ericsson W902. Csak ebbõl a WLAN hiányzik. Õ meg netezni azt akar. Szval olyan kellene ami külsõre és tudásra, erre a telóra hajaz +kellene bele WLAN.
Nem értem miért kellett belõle kihagyni, vagy miért nincs pár ezressel drágábban ilyen verzió.
Vagy van? Menyivel könnyebb lenne az életem... 😄
Ha nincs, akkora valszeg a W705 lesz. Csak abban meg a kamera fosss.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

vegyél xperia x1-t használtan találsz annyiért, akár garisan is...
Benny04
ha egyszer SE kell neki, akkor azt vesz...

Benny04
fogd már be a pofádat -.-

Firerock
joerzesu ember nem ajanl szarfos se-t. Kivetel gyermeteg benaj. Ne vegyel se-t!!!!!!!!

Benny04
W705

Blekk Síp
Max. 50e-ig tudtok ajánlani olyan SE-t amiben van WLAN is?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tetsuo
Azt birom hogy sokan csillagoztak 5re az unboxingokat.. LOL Idon belul sikerult kibontani! Jee!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Benny04
akkor ne unboxing videót nézz, hanem hands-on-t...

Aquir
Biztos azért csinálják hogy megmutassák tényleg azok a dolgok vannak a dobozban... de én is a lényeget akarom látni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csak engem idegesítenek az úgynevezett "unboxing" videók? Az a szertartás, ahogy módszeresen végigfogdos mindent a doboztól kezdve az utolsó ajándék reklámfüzetig, valami félelmetes. Ennek hála, egy 10 perces videó kb. 6. percében látom elõször a mobil mûködését, pedig szerintem mindenki arra kiváncsi, azért megy fel a youtube-ra körülnézni. Az már csak hab a tortán, hogy úgy nyúlnak a telefonhoz a nõies ujjaikkal, mintha kincset tartanának a kezükben...

fifi
hol írtam, hogy vegyen?
azt írtam le, én milyen alternatívát használok telefonos GPS helyett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pyotr
<#taps>
Gratulálok! HTC ismét gyõzött a Hypefone ellen<#eljen>

&#9608;&#9608;

két perc helyett félpercet akartam írni😄
hello megint😊 én voltam az aki pár nappal ezelõtt kérdezte h melyik telefon lenne a legjobb döntés. és ha jól emléxem nem is írtam bele a telefon csomagomba a htc touch pro-t, de végül azt vettem meg, és nem bántam meg😊 az iphone is nagyon tetszett, de pár dolog miatt inkább a pro mellett döntöttem. az oszttársamnak 3g-je van és ma teszteltük h netezésnél melyik a gyorsabb,és egy bizonyos oldalt az enyém megnyitott kb 10 mp alatt, övé meg szenvedett vele majdnem 2 percig, (am az index volt😄) a kamerája is jobb ennek, meg a navigáció is, meg a BT és a rádió léyeges pont. amit sajnálok ebben az a füles csatlakozója...remélem csak a fülese rossz mert néha szól mind2 néha nem...ja akinek van ilyen lécci jelezze, mert lenne pár kérdésem😊 köszönöm!
zorrobomber
akkor minek írod hogy vegyen törtet? írhattad volna hogy vegyen olcsó pna-t és szevasz. meg még kössél is belém

fifi
nem érdekel mi szúrja a szemedet, párhuzamot akartam vonni a telefon/PNA között...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én 5800ról váltottam spicára és nem bántam meg 5800 se rosz de spica jobb.
franc0
Azoknál jobb lenne egy Acer S100.

Értem, hogy azt mondjátok, hogy nem jó csak azt nem hogy konkréten mi velük a probléma. Engem igazából az említett két modell érdekelne nem úgy általában a két márka közötti különmbség 😊
Firerock
nem mind-re és abban igaza van hogy sokkal jobbanh asználható egy CSAK GPs mint egy telefonba beépített cucc
tapasztalatból tudom,van egy Mio C520-asunk és egy nokia 5800
ég és föld,a telefon inkább gyalogos célra való,merthogy olyan funkció is van benne,de vészhelyzet esetén azért nemrossz kocsibase😊

zorrobomber
OFF, de szúrja a szemem a tört iGO-s Wayteq reklámozás, mikor edigital-nál ugyanennyiért(22k) iGO-val együtt kapsz új szériás Navon-t./OFF

egyetértek a Htc-vel, de nem a windows mobile-ra épülõ verziót kellene példának hozni, hanem a Desire-t, ami már androidos.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pyotr

&#9608;&#9608;

Pyotr
Akkor már inkább HTC<#nezze>

&#9608;&#9608;

Tetsuo
Nekem nincs kocsim, kulfoldon elek, szeretek kirandulni.. soxor nagyon jol jonne egy GPS.. gondolom telora is felrakhato az iGo.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Firerock