Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Mindenképp E52. 😊

kovacsgellert
Mondtam, vagyis mondani akartam , hogy nem áll nagy szaktudás a véleményem mögött. Ha Android fut rajta(és nem 1.6-os...) akkor mégis érdemes ránézni, sõt. 😊

FlyHigh: Egy jól célzott ütéstõl biztos jobban tönkremegy az érintõkijelzõ, mint a gombsor. 😊 <#idiota>

Firerock
enyém kapja rendesen,még nincs baja😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FlyHigh
Nekem most is egy E65 van, annyira szétgyaláztam már, nincs rajta festék, alsó gombsor nem világít, nem rezeg, de amit mondtak, hogy a szalagkábel elbaszódik az pont nem jött be. <#vigyor> Amúgy egy buziság ez a slide, pár éve alatt rájöttem, visszatérek a téglához, ez már úgy is nagyon rottyon van. Amúgy az érintõképernyõsök bírják a zúzdát annyira mint a sima gombsorosok?

Thrash \'Till Death

Firerock
E52
szétcsúsztatós a szalagkábel miatt veszélyes

zyndar
Sziasztok!
Nokia E52 vagy E66 éri meg jobban? Az ár ugyanaz. Szinte tudásra is, vagy csak én nem vettem észre valami fontosat?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Firerock
biztos nem vennék lg-t
elég rossz telefonjaik vannak

szerintem a legjobb a az LG GM750 Ár/érték arány nézve.

40 000-ért bárhol kapható. Windows mobile 6.5-t, 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintõkijelzõt, S-Class kezelõfelületet, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési sebességet, GPS, giroszkópot, WLAN és sztereó Bluetooth modult, microSDHC kártyahelyet, 528 MHz-es Qualcomm processzort és 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Szerintem rohadtul megéri.

Máté94
Motorola a best, már nem azok a szarok mint régen, és Android van rajta!😊
kovacsgellert
Nono...Az LG-t nem kell annyira lenézni. 😊

Én személyszerint biztos, hogy N97-et venném(nem a minit), habár tudáselileg nics különbség köztük(ha jól tudom), nekem a képrernyõméret mindenképp számít. 😊

Motorola? Hát nekem eszmbe se jutna, hogy egyáltalán ránézzek. 😊

Az N900-at csak az üzemideje viszi el kicsit, különben teljesen korrekt telefon. szerintem. 😊

Megjegyzem ez csak személyes vélemény, nagyon kevés igazi tapasztalattal.

NecroJoe
Szeretnék venni egy qwerty + értõs telefont, de nem tudom melyiket:

N97
+ 32GB beépített memória
+ Van nokia szervíz a városban
+ Lesz hozzá alkatrész 5 év múlva is
- Kicsi a kijelzõ
- az is rezisztív
- Symbian
- Alapvetõen nem tetszik

N97 mini
lásd n97

N900
+ Megfelelõ a kijelzõ
+ Van nokia szervíz a városban
+ 32GB beépített memória
+ Vastag bunkó
- rezisztív kijelzõ
- Gyéren támogatott oprendszer
- Katasztrofális üzemidõ <1nap

Motorola Milestone
+ Megfelelõ felbontású kijelzõ
+ Kapacitív kijelzõ (meg ugye üveg)
+ Relatíve támogatott android platform
+ Normálisan néz ki
+ Áll mögötte némi cummunity
+- Közepes akksi (1nap)
- Zûrös garancia független beszerzésnél
- Kizárt hogy ehhez bármilyen alkatrészt tudok venni 3 év múlva
- Alapvetõ dolgok bugosak, pl ébresztés
- Napokat kell taknyolni mire használható lesz

Mindhez odaírhatnám hogy a slide miatt két év múlva mind szalagkábeles lesz, de az már nem is érdekel.

Néztem a többi gyártó hasonló cuccait is:
- LG GW620: förccsöntött 500 forintos szar a sarki trafikból
- SE Vivaz pro: Symbian, gagyi gombsor
- SE Xperia akármi pro: viccnek is rossz

Necro

Sziasztok!
Lassan ötéves, öregeskedõ és akkuproblémákkal küzdõ SE K300i-mert szeretném lecserélni valami jobbra. Mivel nem sok mindenre használom a telefont ezért egy Alcatel OT-505-öt néztem ki a Djuice kínálatából. Van valakinek tapasztalata vele? Kamera mennyi rossz?:S
lippet
Drágább is, csúnyább is, meg nem bányában dolgozom! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Tetsuo
Sonim

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

lippet
Hali!

Telefon vásárlás elõtt állok! Sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy a telefon könnyen serélhet, ezért egy viszonylag ütés-, por-, cseppálló mobilt néztem ki magamnak. Azért némi tudást is szeretnék ebbe a telefonba, meg azt is szeretném, hogy valahogy ki is nézzen. Ezért gondoltam én a Nokia 3720-ra! Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Nokia 3720 és a Nokia 3720 Classic között?

Mindemellett szívesen várok véleményeket, tapasztalatokat a mobilról!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Danecay
A Samsung i900 Omnia-ról mi a vélemény. Akárhogy is nézegetem a telefonokat, ár/tudás kategóriában ez jön ki a legjobban, természetesen csak azon készülékek közül amiket néztem. (GPS, WIFI, 5MP kamera kamerafénnyel, bõvíthetõ memória, rádió, TV Out). Kijelzõben nem a legjobb, de minden nem lehet az, fõleg annak fényében, hogy 50e Ft körül újonnan beszerezhetõ.

kovacsgellert
Szerintem az 5800 nem ér meg annyi pénzt, mint amennyibe kerül, habár mostmár jól mérséklõdik az ára, mivel kifutó modell(asszem így nevezik az ilyeneket, de lehet hülyeséget írok, ah igen, elnézést...). Én is Nokia mániás voltam, most kezdem csak észrevenni, hogy vannak sokkal barátságosabb készülékek, amik teljesen megfelelnének nekem. 😊

kovacsgellert
Mit gondoltok az LG Renoir-ról? Régebb Nokia 5800-at akartam, de mikor láttam, hogy sorra tûnik el mindenhonnan belegondoltam, hogy most biztos jön valami új, ezért szüntették meg az árusítást.

Benny04
x10 pro nincs, csak mini pro 😊

Milyen mobiltelefont tudtok ajánlani okostelefon kategóriában 70k környékén?
GregSB
+ még 1 eszembe jutott: Motorola Milestone. Ez talán közelebb is áll a z N97-hez, mert van kicsúszó billje. (BTW, a SE Xperia X10 pro-nak is van billje)

Tetsuo
Nehany napja van Legendem, de kezelhetosegben mar sokkal jobb mindenfele symbianos bohockodasnal.

dragon11
Figy.. felsõ kategóriában egészen más a történet.

Firerock
az már rossz,benne van a nevében hogy SONY ERICCSON,kapásból szar

GregSB
Abban igazad van hogy ez ember függõ, kinek mi tetszik.

Épp ezért én inter94 helyében elmennék, és kipróbálnám a Nokia N97-et, HTC Desire-t, HTC HD2-t, SonyEricsson Xperia X10-et, iPhone-t, és azt venném ami a legjobban tetszik.

GregSB
Sehol, de nem is 5800, hanem N97 árkategóriáról volt szó.

Inter94: Nézd meg a SonyEriccson Xperia X10-et. Az Androidos.

Máté94
Ez, hogy jön ide?
és hol kapsz 2.1-es telefon Sense UI-szel 5800 árban?

Máté94
Nem az 1.6-os sima Androidból kellene kiindulni, hanem mondjuk a 2.1-es Sense UI-os Desire-ból.
Firerock
de
volt lehetõségem választani telefonvásárlásnál az android(Samsung galaxy spica) és "régi" symbian között(Nokia 5800) és az utóbbit válaszottam,ez emberfüggõ szerintem,nekem nem tetszett az android

Máté94
Ezt azért te se gondolhatod komolyan...
Firerock
szerintem a régi symbian jobb a jelenlegi androidnál...

Máté94
Felejtsd el.
inter94
és vmilyen sony ericsson?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

GregSB
Mini vagy nem mini tök mindegy. Mindkettõn még a régi Symbian fut, ami szerintem kezelhetõségben / felépítésben nagyon elmarad az Androidtól és iOS-tõl.

Szerintem ennyi pénzért érdemesebb a lentebb felsorolt telefonok közül választani.

inter94
ha már nokia n97et vennék...akkor tuti nem mini lenne...most állok mobilvásárlás elõtt és nem szeretném elkapkodni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

GregSB
Ízlések és pofonok, én próbáltam egy N97 Mini-t és nagyon nem tetszett. SZVSZ ennyi pénzért sokkal jobban jársz egy HTC Desire-vel, HD2-vel, Samsung Galaxy S-el, vagy iPhoneal.

inter94
nokia n97,megéri a pénzét?vagy ebben az árkategóriában milyen telefont érdemes venni?

FlyHigh
És mit nem tud az E71, hogy drágábban E72 kelljen vennem? Egy-két évre jó lesz, nem a suliba villogásra használom, én dolgozom vele, összebaszom, lehasználom.

Thrash \'Till Death

50 alatt nem kapsz E72-õt...

Firerock
miértnem E72-t veszel?E71 elég régi már...

FlyHigh
Már mindegy, veszek inkább egy e71-es nokiát, drágábbra emlékeztem. Jól fog jönni a fémház, legalább bírja majd a strapát, gyorsan lehet gépelni rajta és tud gps-t is.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
htc smart jó vétel így 50e alatt?

Thrash \'Till Death

Firerock
amiket felsoroltál annak az ára az 5800 fele

GregSB
Akkor fogj a kezedbe egy HTC Legendet, Desire-t, iPhone-t, stb-t. Nem hiába olyan olcsó az 5800, (számomra) nagyon gagyi mûanyag burkolatot kapott...

Firerock
nekem 5800 van
nem gagyi az anyag és ne mtûnik játéktelefonnak,kiabszottjó,csak ajánlani tudom😊

Firerock
innen rendeltem én,királyak!
ajánlom a gyári garanciás telefonokat

FlyHigh
Srácok, melyik az az oldal ahonnan a legolcsóbban kapom meg az új kártyafüggetlen garis telefonokat?

Thrash \'Till Death

Tetsuo
Na megvettem a Legendet. Jopofanak tunik, a felbontas sem olyan gagyi, mint amilyennek hangzik.. csak a szemlyreszabas eredmenye nem olyan szemelyes.

Danecay
Köszönöm a tippeket. Közben mégis vacillálok, hogy vegyek e használtat. Mivel nagy valószínûséggel neten keresztül történne a vásárlás, csak kifizetés után foghatnám kezeim közé a portékát, és ha ekkor derülnek ki dolgok (valamilyen funkciója nem mûködik megfelelõen, mégsem annyira újszerû az állapota mint amilyennek le volt írva, stb.) akkor az kellemetlen. Ilyet néztem még: Samsung I5700 Galaxy Spica. Ez sem lenne rossz, de a kamerája gyengébb 5MP-elnél, amivel még lehet ki is békülnék, de kamerafény sincs. Nme volt feltétel, de a rádió és a TV kimenet is hiányzik belõle, ugyanakkor képernyõben és processzorban jobb. Nehéz dönteni. Egyébként az Androidról mi az általános vélemény, pl a Win Mobele-al szemben?