10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • whiskeyman
    Adok érte egy csomag ropit
  • aqa
    Sony ericsson w200i 3 evesen, meg tokeletesen mukodo joystickkel, kb jo allapotban szerintetek mennyiert adhato el,veheto meg?
  • rooney8
    ájfon
  • Dobronski
    troll detected.

tudom, elírtam, csak még aznap este le kellett adnom a rendelést és siettem. x8 lett végül. :)
  • LasDen #8669
    szeretnék új telót venni mer a mostani megadta magát 3 év után...max 25000-t szánnék rá....árgépen nézegettem mik vannak és ezek amiket úgy gondoltam...szal vélemény hogy melyik jó vagy ha tuttok jobbat....:D

LG KP501
    Samsung C3510
    LG T300

köszi :D
  • whiskeyman
    ban
  • BlueDeath85
    nemreklámozok.hu
  • Neoncsoves
    flame on
  • Büdös Bohóc
    desire hd lebassza a picsába galaxy s-t
  • Bladzs
    az a baj, hogy nem tudom mindet kipróbálni egyedül a galaxyt, mert az van egy ismerősömnek, de ő azt mondja, hogy inkább a desiret választaná, ha megtehetné. Meg még van egy olyan opció is, hogy veszek egy androidos médialejátszót pl Galaxy player és megtartom a mostani őskövületemmel telefonálk tovább. Ennek az a hátránya, hogy akkor 2 dolgot kéne mindig magammal cipelnem.
  • whiskeyman
    Galaxy S és egy olcsóbb fényképezőgép
  • Máté94
    Próbáld ki mind, mert csak úgy van értelme.

Kabbe.
  • whiskeyman
    LG Optimus

Samsung Xperia X8 meg nincs :D
  • Büdös Bohóc
    desire hd
  • Bladzs
    Samsung Galaxy S, Google Nexus S vagy HTC Desire HD-t vegyek? A HD méretétől félek, a Nexussnak ugye gyengébb a kamerája és nem bővíthető, a galaxy pedig 15 ezerrel olcsóbb, mint a másik kettő.
  • Dobronski
    LG Optimus GT540 vagy Samsung Xperia X8?
  • sly10
    Én is telefont szeretnék venni cél egy közép kategóriás nem túl drága készülék kb. 30 e Ft -ért. Megnéztem pár tesztet beszéltem pár olyan emberrel aki azt mondta magáról ért a telókhoz. Összegezném a megállapításaimat. A nokia c600 at senki nem ajánlotta a Symbian miatt lassú. A zte kakukktojás én az ismeretlen gyártó miatt nem vennék de lehet, hogy van aki már használja, használta és más a véleménye. A tesztek és a tanácsok alapján a Samsung galaxy 3, galaxy mini, Lg optimus, és talán a Nokia C3-01 de neki kicsi a képernyője.
    Valószínűleg a Samsung galaxy 3 lesz számomra a befutó vagy a mini. Azért félek a Samsngtól mert volt egy U 800- am és az nagyon gyenge anyagokból készült szét hullott és nagyon kopott. Még az LG sem lehet rossz de többen voksoltak a samsungra.
  • kenyeresdaniel
    Látom elég sok itt a megválaszolatlan kérdés ,de azért én is felteszek egyet. T-mobil.
    Faternak van 5200 kapcsoltam prémium pontja , ha jól tudom ezt kb 15.000 be számolják be ha új készüléket vennénk.
    A telo tehát nekem lesz a meglévő Domino kártyámhoz.
    Még durván 30k t szánnák rá , tehát össz 45k ért milyen telót ajánlanátok ?
    Telefonálás mellett zenehallgatás , max néha videolejátszásra használnám.
    nokia c600 t néztem ki de többen Symbian t nem ajánlják.
    Merthogy Android kell :P
    esetleg zte blade ,tetszetős de nem ismerem ezt a márkát.
    Galaxy 3 kijelzője kicsi , galaxy s meg pofátlanul drága.
    Szóval valaki szóljon hozzá :)
  • Shiwo
    Hali !

Kérdés: Milyen symbianos telót lehet kapni, ami mondjuk 40k alatt van, és NEM tapis ?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nekem is van kérdésem ám teló ügyben.

Nokia x3-02 vagy Samsung Galaxy 3?

Fontos szempont a megbízhatóság.
    Melyik a jobb ilyen tekintetben szerintetek?
  • whiskeyman
    akkor is ájfón
  • Taki97
    am bocsi mindenkinek nemg iphone 3g s csak simán 3g kell neki.
  • Barnabyka
    Ez kérdés? :D..még jó hogy szifont vegyen!
  • Taki97
    hello! Egy barátom telefont szeretne venni és az sony ericsson xperia x10 és az iphone 3gs között gondolkodik.Haználtan venné 60000 ft-ért.szerintetek melyiket vegye?
  • DaveXster
    Kedves fórumozók!

Sajnos tönkrement a 6 éves mobilom, így muszáj lesz lecserélnem valami újra. A mai készülék viszonylag piac ismeretlen számomra, így inkább a preferenciáimat gyűjtöttem össze, melyek a következők lennének:

Funkciók
    - Zenehallgatás: Kiváló minőség, equalizer, playlist, rádió, jack dugó, esetleg a telefonon ehhez buttonok
    - Jegyzetelés: notesz egyszerű és gyors használata, QWERTY szóbajöhet, vagy érintőképernyőn valami beépített typer alkalmazás
    - eBook
    - tömören, az offline funkcionalitás az elsődleges preferencia

Jellemzők
    - Memória: Legalább 2GB (gondolom microSD-t kell majd venni hozzá), optimálisan 4-8GB
    - Erősebb aksi, ami bírja a hosszabb zenehallgatást is

Design
    - Kis-Közepes méretű, letisztult, giccsmentes szolid design.
    - Ütésálló, masszív, hosszabb élettartamú, nem gagyi elemekből összerakva

Árkategória
    - Ár/teljesítmény arány fontos
    - Ár nincs megkötve, amennyiben kielégíti a preferenciákat, nagyságrendileg max 50-60K HUF

Szolgáltató
    - Vodafone VitaMax feltöltőkártya, nem tervezek előfizetést
    - Lehet Vodafonos tipp/akció, kártyafüggetlenség opcionális

Továbbá nagyon hálás lennék, ha adnátok pár tippet, hol érdemes készüléket vásárolni.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • GregSB
    Asszem itt az új csaj-mobil / okostelefon :D

Ez nekem már túl pici, de a hölgyek tuti vinni fogják mint a cukrot :)
  • Taki97
    Nekem igen
  • rooney8
    tudom, és baj hogy használt? :)
  • Taki97
    de az újonan nem 50000-60000ft
  • rooney8
    iphone 3g :)
  • Taki97
    jah okos telefont keresek bocs h nem írtam.
  • Barnabyka
    okos telefon kéne?
  • Taki97
    Hello! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Kártyafüggetlen érintőkijelzős mobiltelefont vennék 50000-60000ft körül. Melyik a legjobb ami ilyen áron kapható?
  • dagod
    Sziasztok4
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogya tudom bekapcsolni a galaxy3-asomon az internetet. Van előfizetésem, és mégsem tud hálózatra csatlakozni sem a calendarnál, sem yt-nál...
    Köszi
  • Janika80
    Hali mindenki!
    Telefon vásárlás előtti info érdekelne:
    Nokia 2710 Navigation Edition

Navigáció használható e,egyéb általános infó,ha valaki tud róla valamit az írjon pár sort .Köszi.
  • Neoncsoves
    nem mutatja jól a Galaxy 3, de ezt egy firmware illetve a későbbiekben kijövő 2.2 android feltelepítésével meg lehet oldani majd. egyébként ki lehet tapasztalni a dolgokat, ha már töltőért rinyál még akkor is simán kihúzhatsz vele 3-4 órát :)
  • dagod
    Üdv!
    Köszönöm a válaszokat, elsősorban netezésre, telefonálásra meg smsre kellene a telefon (samsung galaxy 3 vagy samsung galaxy spica vagy lg optimus gt540 vagy lg viewty snap gm360).
    Sokan ajánlották a galaxy3at, de azt hallottam h a galaxy 3, sőt a samsungok nem mindig mutatják jól az aksi töltöttségi szintjét. Ebben tudna valaki tanácsot adni?
  • Barnabyka
    Ezek közül simán Galaxy 3.. mielőtt telefont vettem én is a galaxy 3 és a samsung wave 723 között gondolkoztam..én végül a Wave-et vettem, de gondolom te Androidot szeretnél..Jó telefon az a g3 uncsitesóm azt vette.
  • Neoncsoves
    G3-t személy szerint tudom ajánlani, mivel nekem is az van. Többiről nincs tapasztalatom (osztálytársamnak GT540 van, nem olyan érzékeny a kijelzője mint az enyémnek, csak ez nem tetszik rajta), Spica felejtős. ZTE Blade is elég jó teló és jó az ára is. megér egy próbát
  • Büdös Bohóc
    annyi pénzért, amennyit ezek tudnak akkor már ZTE Blade, csak az ugye nincs még csak 1 (pár napon belül 2) szolgáltatónál és nincs kártyafüggetlenül

amúgy én a galaxy 3-ra szavazok, bár az lg optimus is jó cucc. Spica már nagyon régi és gyenge, azt tuti ne.