10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8673 Adok érte egy csomag ropit -
aqa #8672 Sony ericsson w200i 3 evesen, meg tokeletesen mukodo joystickkel, kb jo allapotban szerintetek mennyiert adhato el,veheto meg? -
#8671 ájfon -
Dobronski #8670 troll detected.
tudom, elírtam, csak még aznap este le kellett adnom a rendelést és siettem. x8 lett végül. :) -
#8669 szeretnék új telót venni mer a mostani megadta magát 3 év után...max 25000-t szánnék rá....árgépen nézegettem mik vannak és ezek amiket úgy gondoltam...szal vélemény hogy melyik jó vagy ha tuttok jobbat....:D
LG KP501
Samsung C3510
LG T300
köszi :D -
#8668 ban -
BlueDeath85 #8667 nemreklámozok.hu -
Neoncsoves #8666 flame on -
#8665 desire hd lebassza a picsába galaxy s-t -
Bladzs #8664 az a baj, hogy nem tudom mindet kipróbálni egyedül a galaxyt, mert az van egy ismerősömnek, de ő azt mondja, hogy inkább a desiret választaná, ha megtehetné. Meg még van egy olyan opció is, hogy veszek egy androidos médialejátszót pl Galaxy player és megtartom a mostani őskövületemmel telefonálk tovább. Ennek az a hátránya, hogy akkor 2 dolgot kéne mindig magammal cipelnem. -
#8663 Galaxy S és egy olcsóbb fényképezőgép -
#8662 Próbáld ki mind, mert csak úgy van értelme.
Kabbe. -
#8661 LG Optimus
Samsung Xperia X8 meg nincs :D -
#8660 desire hd -
Bladzs #8659 Samsung Galaxy S, Google Nexus S vagy HTC Desire HD-t vegyek? A HD méretétől félek, a Nexussnak ugye gyengébb a kamerája és nem bővíthető, a galaxy pedig 15 ezerrel olcsóbb, mint a másik kettő. -
Dobronski #8658 LG Optimus GT540 vagy Samsung Xperia X8? -
sly10 #8657 Én is telefont szeretnék venni cél egy közép kategóriás nem túl drága készülék kb. 30 e Ft -ért. Megnéztem pár tesztet beszéltem pár olyan emberrel aki azt mondta magáról ért a telókhoz. Összegezném a megállapításaimat. A nokia c600 at senki nem ajánlotta a Symbian miatt lassú. A zte kakukktojás én az ismeretlen gyártó miatt nem vennék de lehet, hogy van aki már használja, használta és más a véleménye. A tesztek és a tanácsok alapján a Samsung galaxy 3, galaxy mini, Lg optimus, és talán a Nokia C3-01 de neki kicsi a képernyője.
Valószínűleg a Samsung galaxy 3 lesz számomra a befutó vagy a mini. Azért félek a Samsngtól mert volt egy U 800- am és az nagyon gyenge anyagokból készült szét hullott és nagyon kopott. Még az LG sem lehet rossz de többen voksoltak a samsungra.
-
kenyeresdaniel #8656 Látom elég sok itt a megválaszolatlan kérdés ,de azért én is felteszek egyet. T-mobil.
Faternak van 5200 kapcsoltam prémium pontja , ha jól tudom ezt kb 15.000 be számolják be ha új készüléket vennénk.
A telo tehát nekem lesz a meglévő Domino kártyámhoz.
Még durván 30k t szánnák rá , tehát össz 45k ért milyen telót ajánlanátok ?
Telefonálás mellett zenehallgatás , max néha videolejátszásra használnám.
nokia c600 t néztem ki de többen Symbian t nem ajánlják.
Merthogy Android kell :P
esetleg zte blade ,tetszetős de nem ismerem ezt a márkát.
Galaxy 3 kijelzője kicsi , galaxy s meg pofátlanul drága.
Szóval valaki szóljon hozzá :)
-
#8655 Hali !
Kérdés: Milyen symbianos telót lehet kapni, ami mondjuk 40k alatt van, és NEM tapis ? -
Laci82 #8654 Sziasztok.
Nekem is van kérdésem ám teló ügyben.
Nokia x3-02 vagy Samsung Galaxy 3?
Fontos szempont a megbízhatóság.
Melyik a jobb ilyen tekintetben szerintetek? -
#8653 akkor is ájfón -
Taki97 #8652 am bocsi mindenkinek nemg iphone 3g s csak simán 3g kell neki. -
#8651 Ez kérdés? :D..még jó hogy szifont vegyen! -
Taki97 #8650 hello! Egy barátom telefont szeretne venni és az sony ericsson xperia x10 és az iphone 3gs között gondolkodik.Haználtan venné 60000 ft-ért.szerintetek melyiket vegye? -
DaveXster #8649 Kedves fórumozók!
Sajnos tönkrement a 6 éves mobilom, így muszáj lesz lecserélnem valami újra. A mai készülék viszonylag piac ismeretlen számomra, így inkább a preferenciáimat gyűjtöttem össze, melyek a következők lennének:
Funkciók
- Zenehallgatás: Kiváló minőség, equalizer, playlist, rádió, jack dugó, esetleg a telefonon ehhez buttonok
- Jegyzetelés: notesz egyszerű és gyors használata, QWERTY szóbajöhet, vagy érintőképernyőn valami beépített typer alkalmazás
- eBook
- tömören, az offline funkcionalitás az elsődleges preferencia
Jellemzők
- Memória: Legalább 2GB (gondolom microSD-t kell majd venni hozzá), optimálisan 4-8GB
- Erősebb aksi, ami bírja a hosszabb zenehallgatást is
Design
- Kis-Közepes méretű, letisztult, giccsmentes szolid design.
- Ütésálló, masszív, hosszabb élettartamú, nem gagyi elemekből összerakva
Árkategória
- Ár/teljesítmény arány fontos
- Ár nincs megkötve, amennyiben kielégíti a preferenciákat, nagyságrendileg max 50-60K HUF
Szolgáltató
- Vodafone VitaMax feltöltőkártya, nem tervezek előfizetést
- Lehet Vodafonos tipp/akció, kártyafüggetlenség opcionális
Továbbá nagyon hálás lennék, ha adnátok pár tippet, hol érdemes készüléket vásárolni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#8648 Asszem itt az új csaj-mobil / okostelefon :D
Ez nekem már túl pici, de a hölgyek tuti vinni fogják mint a cukrot :) -
Taki97 #8647 Nekem igen -
#8646 tudom, és baj hogy használt? :) -
Taki97 #8645 de az újonan nem 50000-60000ft -
#8644 iphone 3g :) -
Taki97 #8643 jah okos telefont keresek bocs h nem írtam. -
#8642 okos telefon kéne? -
Taki97 #8641 Hello! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Kártyafüggetlen érintőkijelzős mobiltelefont vennék 50000-60000ft körül. Melyik a legjobb ami ilyen áron kapható? -
dagod #8640 Sziasztok4
Azt szeretném kérdezni, hogy hogya tudom bekapcsolni a galaxy3-asomon az internetet. Van előfizetésem, és mégsem tud hálózatra csatlakozni sem a calendarnál, sem yt-nál...
Köszi -
Janika80 #8639 Hali mindenki!
Telefon vásárlás előtti info érdekelne:
Nokia 2710 Navigation Edition
Navigáció használható e,egyéb általános infó,ha valaki tud róla valamit az írjon pár sort .Köszi. -
Neoncsoves #8638 nem mutatja jól a Galaxy 3, de ezt egy firmware illetve a későbbiekben kijövő 2.2 android feltelepítésével meg lehet oldani majd. egyébként ki lehet tapasztalni a dolgokat, ha már töltőért rinyál még akkor is simán kihúzhatsz vele 3-4 órát :) -
dagod #8637 Üdv!
Köszönöm a válaszokat, elsősorban netezésre, telefonálásra meg smsre kellene a telefon (samsung galaxy 3 vagy samsung galaxy spica vagy lg optimus gt540 vagy lg viewty snap gm360).
Sokan ajánlották a galaxy3at, de azt hallottam h a galaxy 3, sőt a samsungok nem mindig mutatják jól az aksi töltöttségi szintjét. Ebben tudna valaki tanácsot adni? -
#8636 Ezek közül simán Galaxy 3.. mielőtt telefont vettem én is a galaxy 3 és a samsung wave 723 között gondolkoztam..én végül a Wave-et vettem, de gondolom te Androidot szeretnél..Jó telefon az a g3 uncsitesóm azt vette. -
Neoncsoves #8635 G3-t személy szerint tudom ajánlani, mivel nekem is az van. Többiről nincs tapasztalatom (osztálytársamnak GT540 van, nem olyan érzékeny a kijelzője mint az enyémnek, csak ez nem tetszik rajta), Spica felejtős. ZTE Blade is elég jó teló és jó az ára is. megér egy próbát -
#8634 annyi pénzért, amennyit ezek tudnak akkor már ZTE Blade, csak az ugye nincs még csak 1 (pár napon belül 2) szolgáltatónál és nincs kártyafüggetlenül
amúgy én a galaxy 3-ra szavazok, bár az lg optimus is jó cucc. Spica már nagyon régi és gyenge, azt tuti ne.