Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlyHigh: Egy jól célzott ütéstõl biztos jobban tönkremegy az érintõkijelzõ, mint a gombsor. 😊 <#idiota>#idiota>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Thrash \'Till Death
szétcsúsztatós a szalagkábel miatt veszélyes
Nokia E52 vagy E66 éri meg jobban? Az ár ugyanaz. Szinte tudásra is, vagy csak én nem vettem észre valami fontosat?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
elég rossz telefonjaik vannak
40 000-ért bárhol kapható. Windows mobile 6.5-t, 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintõkijelzõt, S-Class kezelõfelületet, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési sebességet, GPS, giroszkópot, WLAN és sztereó Bluetooth modult, microSDHC kártyahelyet, 528 MHz-es Qualcomm processzort és 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Szerintem rohadtul megéri.

Én személyszerint biztos, hogy N97-et venném(nem a minit), habár tudáselileg nics különbség köztük(ha jól tudom), nekem a képrernyõméret mindenképp számít. 😊
Motorola? Hát nekem eszmbe se jutna, hogy egyáltalán ránézzek. 😊
Az N900-at csak az üzemideje viszi el kicsit, különben teljesen korrekt telefon. szerintem. 😊
Megjegyzem ez csak személyes vélemény, nagyon kevés igazi tapasztalattal.
N97
+ 32GB beépített memória
+ Van nokia szervíz a városban
+ Lesz hozzá alkatrész 5 év múlva is
- Kicsi a kijelzõ
- az is rezisztív
- Symbian
- Alapvetõen nem tetszik
N97 mini
lásd n97
N900
+ Megfelelõ a kijelzõ
+ Van nokia szervíz a városban
+ 32GB beépített memória
+ Vastag bunkó
- rezisztív kijelzõ
- Gyéren támogatott oprendszer
- Katasztrofális üzemidõ <1nap
Motorola Milestone
+ Megfelelõ felbontású kijelzõ
+ Kapacitív kijelzõ (meg ugye üveg)
+ Relatíve támogatott android platform
+ Normálisan néz ki
+ Áll mögötte némi cummunity
+- Közepes akksi (1nap)
- Zûrös garancia független beszerzésnél
- Kizárt hogy ehhez bármilyen alkatrészt tudok venni 3 év múlva
- Alapvetõ dolgok bugosak, pl ébresztés
- Napokat kell taknyolni mire használható lesz
Mindhez odaírhatnám hogy a slide miatt két év múlva mind szalagkábeles lesz, de az már nem is érdekel.
Néztem a többi gyártó hasonló cuccait is:
- LG GW620: förccsöntött 500 forintos szar a sarki trafikból
- SE Vivaz pro: Symbian, gagyi gombsor
- SE Xperia akármi pro: viccnek is rossz
Necro
Lassan ötéves, öregeskedõ és akkuproblémákkal küzdõ SE K300i-mert szeretném lecserélni valami jobbra. Mivel nem sok mindenre használom a telefont ezért egy Alcatel OT-505-öt néztem ki a Djuice kínálatából. Van valakinek tapasztalata vele? Kamera mennyi rossz?:S
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Telefon vásárlás elõtt állok! Sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy a telefon könnyen serélhet, ezért egy viszonylag ütés-, por-, cseppálló mobilt néztem ki magamnak. Azért némi tudást is szeretnék ebbe a telefonba, meg azt is szeretném, hogy valahogy ki is nézzen. Ezért gondoltam én a Nokia 3720-ra! Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Nokia 3720 és a Nokia 3720 Classic között?
Mindemellett szívesen várok véleményeket, tapasztalatokat a mobilról!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Épp ezért én inter94 helyében elmennék, és kipróbálnám a Nokia N97-et, HTC Desire-t, HTC HD2-t, SonyEricsson Xperia X10-et, iPhone-t, és azt venném ami a legjobban tetszik.
Inter94: Nézd meg a SonyEriccson Xperia X10-et. Az Androidos.
volt lehetõségem választani telefonvásárlásnál az android(Samsung galaxy spica) és "régi" symbian között(Nokia 5800) és az utóbbit válaszottam,ez emberfüggõ szerintem,nekem nem tetszett az android
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Szerintem ennyi pénzért érdemesebb a lentebb felsorolt telefonok közül választani.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
nem gagyi az anyag és ne mtûnik játéktelefonnak,kiabszottjó,csak ajánlani tudom😊
ajánlom a gyári garanciás telefonokat
Thrash \'Till Death
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8