10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Csibusz
    Hmm, ha te így érzed:) Szeretem nagyon a Blademet, de sajnos kopik nagyon az lőlapja is hátlapja is, pedig tokban tartom... A felső sarokban már a kijelzővel egy szinten van az előlap, úgy lekopott... Plusz olvastam hogy a mini pronak jó a hangzása. Nem vagyok analfabéta, romot cseréltem már a balden próbáltam programokkal, de sajnos még jobb fülessel sem lehet elérni a hatást. De egy sima kérdés volt, és egy sima nemmel is választ adhattál volna nekem =)
  • Büdös Bohóc
    erre a legjobb válasz egy 1000 megapixeles facepalm lenne, de nem találtam googleel akkorát
  • Csibusz
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ZTE Baldet, érdemes-e cserélni egy X10 Mini Prora.. Tudom felbontás meg nagyképernyő a Blade, viszont nekem fontos a zene, kamera.. És abban viszont az X10 mini pro a nyerő. Köszi előre is
  • Büdös Bohóc
    több helyen is a huaweit ajánlják, mint a bladet. Nekem blade van, szeretem és még mindig arra szavazok ennek ellenére, már csak a nagyobb felbontású kijelző miatt is.
  • matyi0323
    hali
    Szerintetek ZTE Blade vagy huawei u8500 ?
  • whiskeyman
    mire használnád?
    nekem a wave II tetszik a legjobban, win 7-tel nem vagyok kibékülve
    az Ace is jó, de a wave-nek jobb a kijelzőfelbontása
  • Borg
    Kényelmesen netezni számítógépen lehet.
    Mobilon, legyen az bármilyen, csak kényszermegoldás...
  • RETROB0Y
    LG Optimus 7 Samsung Galaxy Ace vagy Samsung Wave 2 vegyem meg?
  • whiskeyman
    én nem szoktam rajta...te tudod, mire használnád, milyen oldalakat látogatnál
  • dragon11
    de szted azon lehetne kényelmesen netezni?
  • whiskeyman
    ha az tetszik, akkor azt vedd meg, de majd számolj be, ha lesz hibája
  • dragon11
    köszi a segítséget, Samsungot nem veszek semmi pénzért, hiába jó..

akk lehet marad a Moto Defy..

bár nekem az X8 nagyon-nagyon tetszik, akkor se vegyem meg szted? [mondjuk a pénztárcának is tetszik..:D:D]
  • whiskeyman
    Véleményeket akart hallani. Leírtam, hogy miért ne azt vegye, ha vannak más alternatívák, mivel bele sem tudsz gondolni, mennyi hibás érkezik be hozzánk. De, ha az tetszik neki, nyilván úgyis megveszi, nem egy ember véleménye miatt fog más választani. Ha az kell neki, vegye, nekem legalább lesz munkám. Örülj neki, hogy a tiéddel még nem volt baj. Az egyik munkatársam is vett X8-at, pár hét után fődarabcsere lett belőle és újra kezd beszarni neki.
  • Borg
    Ha esetleg újra elolvasod, én sem általánosítottam, csak leírtam, hogy semmi gond az enyémmel.
    Ha viszont szerinted sem mindegyik X8-nak a hibái ezek, akkor minek írod neki úgy, mintha legalábbis szériában szar lenne, és egyből mást ajánlgatsz?
  • whiskeyman
    Azt írtam, hogy mindegyik X8-nak ez a hibája? Ezek a leggyakrabban előforduló hibái. De nyilván jobban tudod, mivel ilyen telefonokkal foglalkozol nap, mint nap...
  • Borg
    X8-cal kapcsolatban egyiket se tapasztalom, pedig megvan pár hónapja... teljesen jó telefon, ezért az árért.
    Ha meg nekiállsz ajánlgatni mást, akkor legalább ugyanebben az árkategóriában tedd.
  • whiskeyman
    Mivel csak netezésre használnád, így gondolom az Android nem mérvadó.
    Szóval, ami netezésre kiváló, a Galaxy 3, Galaxy Ace, igazából az összes Galaxy típus (van egy pár), Wave I/II (nem Android), a Motorola Defy picivel drágább, mint az előbbiek, de én speciel nagyon szeretem, sokat használok Defyt. Hétvégére is van nálam egy.
    Esetleg a ZTE Blade-et nézd meg, többen dicsérik.
  • Neoncsoves
    galaxy 3
  • dragon11
    és mit ajánlanál, úgy a középkategóriából?

Nekem csak netezésre kéne a teló, meg normális képe legyen(3mpx bőven elég...) és érintőkijelzős ugye, me netezni úgy a jó.:)

Ehhez én X8at néztem, de azt mondtad nem a legjobb..

akkor Motorola Defy?
  • Barnabyka
    Ár/Értékben talán a legjobb.. én amikor annó használtam annyi tűnt fel, hogy lassú főleg több program futtatása esetén, de hamar megszokod, fasza teló, használd egészséggel ;)
  • Grr1234
    Na végül is megvettem a ZTE-t, faszányos.
  • allock #8812
    Nokiánál van valami telefon amibe érdemes beruházni?
    N97 mini-t nézegettem :)

igazából jelentős előrelépés lenne a kicsi W300i-hez képest :D
  • Grr1234
    Te az Ace-t vagy a Mini-t ajánlod? Ár/érték.
  • whiskeyman
    Szerintem nem rossz...esetleg nézd még meg a Samsung Ace-t, hátha tetszene.
    ZTE-ről nem tudok nyilatkozni
  • whiskeyman
    Igen vannak problémák minden telefonnal, mivel Sony Ericsson, Samsung, Motorola, Blackberry telefonokkal naponta foglalkozom, így van egy kis tapasztalatom a fenti készülékekkel. Nem azt mondtam, hogy mindegyik szar, de ismerem a felsorolt márkák közül majdnem az összes típust.
    Nekem most egy Samsung s5230-am van, most szeretném lecserélni, mert már lejárt a hűségidő és 490-ért, hülye lettem volna otthagyni. Amióta megvan, problémája nem volt, semmilyen (se lefagyás, se újraindulás, se sw problémák, se hangszóróhibák).
    Amúgy minden héten használok pl Motorola Defy-t és mostanában Samsung wave I ill. II-t. De szoktam a SE X10-et, Galaxy S-t, Motorola Milestone I és II, valamint volt nálam 3 napig egy Mot Atrix 4G, illetve ma is nyomogattam a Galaxy S II-t.
  • whiskeyman
    X8-nak például hamar tönkre megy az érintője, wifi problémái vannak, töltési gondjai lesznek és összességében gagyi műanyagból van

x10 mini pro avagy u20: az érintő már sokkal jobb, de a qwerty bill hamar feladhatja, illetve készenléti problémái vannak
    ha mindenképpen SE-t akarsz venni, várd meg az Xperia mini pro-t
  • Grr1234
    A másik, amit kinéztem, a ZTE Blade.
  • Grr1234
    Samsung Galaxy Mini-ről vélemények?
  • Barnabyka
    már írta, hogy most akar venni Wave I-et ha jól emlékszem :)
  • dragon11
    nem azért, hogy kritizáljalak mert semmi közöm hozzád.. de Neked eddig itt minden telefonnal volt problémád, arra hivatkozva hogy Te ezekkel foglalkozol..

én elhiszem, de neked milyen telefonod van ?
  • SASboy
    miért nem?
  • whiskeyman
    A sima galaxy s érintője szerintem jobban reagál, meg jobban is néz ki.
    Nagyon gagyi műanyagból van a hátlapja, néhány levétel után szerintem el is repedhet/törhet. Amúgy biztos jó telefon, de egyelőre nem nagyon van olyan alkalmazás, ami kihasználná a 2 magot. Galaxy S II-vel várj még pár hónapot, hiszen új telefon, tele van még hibákkal. Szerintem bátran megvehetek a Galaxy S-t vagy a HTC-t...utóbbi bitang jó :)
  • slime001
    Miért? Érdekelnének a személyes tapasztalatok. Tesztekben kb csak jókat hallottam róla, de az nem mérvadó. Omniáról is sok jót hallottam, mégis nagyon megbántam amikor megvettem!:)
  • whiskeyman
    Hát ma végre megkukkantottam kicsit a Galaxy S II-t, hát nem vagyok elájulva tőle...
  • whiskeyman
    Egyiket sem!
  • Barnabyka
    Viszonyíts ahhoz, hogy pl ott van az Iphone 3GS..nézd meg mennyibe került amikor kijött, aztán nézd meg mennyibe kerül azóta amióta kijött az Iphone 4..és dönts így ;)
  • SASboy
    Hi

SE Xperia X10 mini proról vagy X8-ról valakinek vélemény? Ti melyiket vennétek a kettő közül?
  • slime001
    Helló! Lehet, hogy egy kicsit buta kérdés lesz, de azért felteszem. Hamarosan telefonvásárlást tervezek és elkezdtem nézegetni a szóba jöhető készülékeket. Eddig a Samsung Galaxy S és a HTC Desire HD nyerte el a tetszésemet. Azonban megláttam a Galaxy S2-t és szerelem első látásra, csak ugye az ára elég borsos. Nem akarom elkövetni azt a hibát, mint annó a Samsung Omniával, hogy olcsó volt és megvettem, de ha vártam volna fél évet vehettem volna ugyanannyiért egy normális androidos telefont (nem magával a készülékkel van a problémám, hanem a WinMo-val.)Szóval az lenne a kérdésem, hogy kb ezeknek a telefonoknak mekkora az áresése, ha várok pl. egy fél évet akkor kapható lesz valami emberi áron (80-90 ezer ft-os összegre gondolok) vagy ennyit nem fog veszíteni az értékéből? Tudom, hogy itt senki sem jövőbe látó csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy van-e értelme kivárni, bár tudom mindig lesz egy újabb és jobb telefon. :)
  • alkonyvadász
    Szia.
    1 hete vettem desire HD-t nem bántam meg eddig.
    Annyi a baja hogy kis aksit adnak hozzá 1250 eset , de ha kicseréled 1600 asra akkor nagyon jól bírja.
    Egy file kezelőt átküldtünk rá bluetooth -on és aonnantól kezdve kezesbárány lett a masina ,nagyon jó és állati jó felvételeket készít.
    A net tökéletes rajta nem akad.
  • Viktor99
    Sziasztok, nemsokára szeretnék venni egy új telót. Egy HTC Desire-t néztem ki magamnak. Először is melyik éri meg jobban desire vagy a desire HD? Másodszor, megéri-e egy használt HTC-t venni? (Nem nagyon van rá pénzem újonnan, mivel 17 évesen most még csak a nyárimeló van :) )
    Túl nagy elképzeléseim nincsenek de ha valaki le tudná írni hogy melyiket miért érdemes választani azt megköszönném.