Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egybõl a böngészõre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
bocs a sok kérdésért, de kezdõ vagyok még ebbe a témába 😄
\"Erről van szó!\"
Elõször Xperia X1-et akartam, sehol sincs már.
Aztán mondom na T-Mobilenál biztos lesz Xperia X10 erre fel az sincs most vagy 2 hónapja nekik.
Mindegy netrõl megrendelem majd hátha tudnak hozni valahonnan.
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Samsung Galaxy 3 i5800
CPU: 667 Mhz
RAM/ROM: 256/512 MB
3,2" kapacitív érintõkijelzõ 240x400-as felbontással
Android OS
Ezek a fõ paraméterek, szerintetek mennyire lesz csúnya ilyen kijelzõn ez a felbontás?
Neten néztem róla képeket, annyira nem láttam "szõrõsnek" a betûket, érdekelne, hogy valakinek van e ilyen kijelzõméretû/felbontású telefonja.
ゾルターン
barátomat most húzták be egy telefonnal, úgy hogy nem nagyon tud most hirtelen zsebbõl többet rászánni 20ezernél.😞
Akár használt is lehet ebben az összegben, azt mondta.
Az elvárása az lenne, hogy normális összerakás-minõségi és a legfontosabb a Wi-FI lenne.. + akksija azért jól bírja.(Nem egy nokia N80as szint..)
Nem akar csúcs szuper telefont természetesen ennyi pénzért, de ami ebben az árkategóriába beletartozik.. abból a legjobbat szeretné!
Köszönjük mindketten az összes építõjellegû hozzászólást.
ha ezt még nem olvastad szerintem ajánlott olvasmány ennél (sokkal) többet már nem nagyon fogunk tudni mondani.
nem talaltam megfelelo topikot ezert itt erdeklodnek .
Van aki Motorola Milestone-t hasznal ??? Megkoszonnem ha megosztana tapasztalatat ....
ゾルターン
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Inkább vegyél nokiát vagy se-t
Lg pop gd-510 mennyire megbízható? és hogy vannak-e rá progik vagy játékok?
Vagy még ilyesmi árban a nokia 5230 csak annak nem nagyon tetszik a kinézete! Kérdésem az lenne hogy dominósan 20000-30000-ig milyen érintõ kijelzõset tudtok ajánlani! Az lg pop gd 510-es nagyon megtetszett de nem tudom hogy mennyire megbízható az lg! Esetleg ha valakinek van saját tapasztalata leírhatná ide!Vagy samsung s5230!Melyiket ajánlanátok? Nem volt még Lg-m és nem tom hogy mennyi az élettartama!
Lotro lifetime :D
iphone nak is kapacitív haver telefonján néztem röhögve zsebre vágtam meg hasonlok és nem váltott el -.-
Lg viewty-n rezitiv ott alig birtam nyomni a kijelzõt hogy érzékelje nagy fos cucc...
Az oldal minõsége meg függ a kijelzõ felbontásától,meg milyen böngészést enged a böngészõ..
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
x6 meg nem, meg jobb képet csinál csak ára nagyon magas :S remélem szept-ig lemegy az ára...
Az lenne a kérdésem hogy milyen távolságban érzékeli a wifit kb ?
Az összes weboldalt betudom vele hozni jó minõségbe ?
Értem itt az SG-t, Youtubeot, pár torrent és hír oldalt.
\"Erről van szó!\"
60ezer körül
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(vagy ha tudtok jobbat(iphone 3g Lg samsu utálom) kapacitív, min 3,2mp kam, jó zene telot akkor írjátok meg..köszi!(olyan 75e-ig)
Amúgy néz körbe használt telefon piacon..potom árért lehet jobbnál-jobbat venni,itt nem reklámozhatom szal pm.és küldök oldalt..
Tegnap sikeresen ellopták a telefonom, egy ugyan régi, de jól bevált D900-at. Egy kis segítség kéne, mert pótolnom kell. Igény minimális:
- olcsó, alsó vagy középkategória
- jó kamera
- bõvíthetõ memória
kb. ennyi lenne, a legtöbb spec nekem semmit sem mondd, de nem is nagyon érdekel!😊
Elõre is köszönöm!
Ciao
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D