Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Véleményt írj majd róla!

Köszönöm.<#vigyor2>Remélem,nem bánom meg.<#confused>

DeerHunter01
Xperia X10 lett végül.
Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egybõl a böngészõre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
bocs a sok kérdésért, de kezdõ vagyok még ebbe a témába 😄

\"Erről van szó!\"

z99999
vedd meg.

Pszt.

Hát,erõsen gondolkodom az LG GT540 Optimus megvételén.Már csak egy kis lökés kéne.Megadja valaki?<#integet2>

z99999
kicsit lassú, de ilyen áron jobbat nehéz találni

Pszt.

DeerHunter01
Amúgy üldöz engem a szerencse.
Elõször Xperia X1-et akartam, sehol sincs már.
Aztán mondom na T-Mobilenál biztos lesz Xperia X10 erre fel az sincs most vagy 2 hónapja nekik.
Mindegy netrõl megrendelem majd hátha tudnak hozni valahonnan.

\"Erről van szó!\"

Lacee86
Hali! Errõl a telóról mi a véleményetek?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A frissítést elvégezheted pl. WiFi-n is, ha neked nincs, egy ismerõsnél vagy ingyen hotspotnál. A nem elõfizetett internetnél arra kell vigyázni, hogy ne használd. Indexen volt egy cikk a szolid 10 Kbyte(!)/300 forintos árról, amit ilyenkor leszámláznak. Ezt ki lehet kerülni egy olcsó elõfizetéssel, mondjuk van most valami 550Ft/hó elõfizetés, ami ilyenkor kevés adatforgalmat enged, de legalább utána nem kerül 5 rugóba egy nagyobb híroldal vétlen megnyitása.

Akkor szerinted milyen,melyik a nyerõ?

kovacsgellert
Az Optimushoz azért kell net, mert Android van rajta, vagyis nem kell, csak jó ha van. Szerin tem ne vegyél LG-t.

Szasztok.Most egy Samsung E250-em van.A Vodánál vagyok elõfizetéses.Egy olyan teló kéne,ami okosabbnak számít ennél a Samunál.Viszonylag jó kamerával bír,meg többet tud.Néztem az LG GT540 Optimust,de az a 35kiló kicsit sok nekem.A másik:az ilyen Optimus típusú telókhoz mennyire kell külön net?A Vodás csaj azt mondta,kell mert a teló a netrõl frissíti magát,stb.Hmm?

Mi az hogy Galaxy 3? én errõl még nem hallottam viszont az I5800 elnevezésrõl a Galaxy Apollo ugrik be biztos hogy galaxy 3 a neve

dragon11
Valaki segítene?:S

Sziasztok én ezt a telefont szeretném venni:
Samsung Galaxy 3 i5800

CPU: 667 Mhz
RAM/ROM: 256/512 MB
3,2" kapacitív érintõkijelzõ 240x400-as felbontással
Android OS

Ezek a fõ paraméterek, szerintetek mennyire lesz csúnya ilyen kijelzõn ez a felbontás?
Neten néztem róla képeket, annyira nem láttam "szõrõsnek" a betûket, érdekelne, hogy valakinek van e ilyen kijelzõméretû/felbontású telefonja.
gurubefree
Olvastam .... holnap jon a telefon . Jo lett volna olyantol hallani valamit aki mar hasznalja ..... a sok pozitivum mellett most olvastam hogy a softver es az update tamogatas siralmas ... 😞

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

dragon11
helló srácok.

barátomat most húzták be egy telefonnal, úgy hogy nem nagyon tud most hirtelen zsebbõl többet rászánni 20ezernél.😞

Akár használt is lehet ebben az összegben, azt mondta.

Az elvárása az lenne, hogy normális összerakás-minõségi és a legfontosabb a Wi-FI lenne.. + akksija azért jól bírja.(Nem egy nokia N80as szint..)

Nem akar csúcs szuper telefont természetesen ennyi pénzért, de ami ebben az árkategóriába beletartozik.. abból a legjobbat szeretné!

Köszönjük mindketten az összes építõjellegû hozzászólást.

Barnabyka
http://mobilarena.hu/teszt/motorola_milestone_nem_adtak_fel/bevezeto.html

ha ezt még nem olvastad szerintem ajánlott olvasmány ennél (sokkal) többet már nem nagyon fogunk tudni mondani.

gurubefree
Sziasztok

nem talaltam megfelelo topikot ezert itt erdeklodnek .

Van aki Motorola Milestone-t hasznal ??? Megkoszonnem ha megosztana tapasztalatat ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

ja bocsi az 45e körül van habár használtan lehet h olcsóbb
Nokia 5530
sziasztok, telefon vásárlás elõtt vagyok, de nem tudom milyet kéne...ami fontos lenne jó zenelejátszó,videólejátszás...wifi ha van jó ha nem az is belefér...35-40 ezer körül, újonnan.kösz elõre is

Reklámba is 1 nõ reklámozza nem?
DeerHunter01
a cikk írója volt fasz , ennyi 😄

\"Erről van szó!\"

Benny04
hát ha a rózsaszín hátlapod pakolod rá, akkor biztos az lesz 😄

Máté94
Nem azért, csak lecsajmobilozni azért durva. Ennyi erõvel minden mobil csajos ami nõ kezében van 😄
DeerHunter01
nem hittem , csak megkérdeztem 😊

\"Erről van szó!\"

Máté94
És te elhitted.......
DeerHunter01
olvastam róla tesztet ott írták hogy nõknek ideális vagy mi a tököm 😄

\"Erről van szó!\"

Máté94
wtf
DeerHunter01
vagy még szóba jöhet a Sony Ericsson X10 mini pro, ez nõi telefonnak számít ? 😄<#idiota><#idiota>

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
annyi hogy ez Symbianos , kb mennyi a különbség az androidos és a symbianos telók közt ?

\"Erről van szó!\"

1x kipróbáltam Lg ku990 viewty-t nagyon rossz rezitiv kijelzõje miatt.
Inkább vegyél nokiát vagy se-t
DeerHunter01
xperia x1 nincs, x10 drága, vivaz pro lesz ebbõl.. 😄

\"Erről van szó!\"

Tyr4n1hunt3r
Ja és válaszokat elõre is köszönöm!

Lotro lifetime :D

Tyr4n1hunt3r
Én most telefon vásárlás elött állok! Van egy két alternatívám de lenne egy két kérdésem is:
Lg pop gd-510 mennyire megbízható? és hogy vannak-e rá progik vagy játékok?
Vagy még ilyesmi árban a nokia 5230 csak annak nem nagyon tetszik a kinézete! Kérdésem az lenne hogy dominósan 20000-30000-ig milyen érintõ kijelzõset tudtok ajánlani! Az lg pop gd 510-es nagyon megtetszett de nem tudom hogy mennyire megbízható az lg! Esetleg ha valakinek van saját tapasztalata leírhatná ide!Vagy samsung s5230!Melyiket ajánlanátok? Nem volt még Lg-m és nem tom hogy mennyi az élettartama!

Lotro lifetime :D

"a kapacitív kijelzõ is ugyna úgy elvált mint a rezisztív...csak megsúgom.. "
iphone nak is kapacitív haver telefonján néztem röhögve zsebre vágtam meg hasonlok és nem váltott el -.-
Lg viewty-n rezitiv ott alig birtam nyomni a kijelzõt hogy érzékelje nagy fos cucc...
tomasz18
Az attól függ,hogy milyen wifi szolgáltatja a netet..de valóban függ a késülékben lévõ vevõtõl..X1-rõl nem tudok sokat mondani,de LG Arena elég jól vette a wifit..
Az oldal minõsége meg függ a kijelzõ felbontásától,meg milyen böngészést enged a böngészõ..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
a kapacitív kijelzõ is ugyna úgy elvált mint a rezisztív...csak megsúgom..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

5800-al az a bajom h rezitív :S azzal sose jöttem ki jól de x6 meg kapacitív....pl: órán puskázok 5800-al rárakom a kezem ha jön tanár etc el kapcsolna a képrõl vagy zenét játszana le etc
x6 meg nem, meg jobb képet csinál csak ára nagyon magas :S remélem szept-ig lemegy az ára...
DeerHunter01
Sony Ericsson Xperia X1-et néztem ki.
Az lenne a kérdésem hogy milyen távolságban érzékeli a wifit kb ?
Az összes weboldalt betudom vele hozni jó minõségbe ?
Értem itt az SG-t, Youtubeot, pár torrent és hír oldalt.

\"Erről van szó!\"

ez az hogy függetlenûl de lehet hogy ha "nem függetlent" veszel akkor még 10000-15000 is olcsóbb lehet
Firerock
én függetlenül vettem és nagyon olcsó volt
60ezer körül

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

5800 at lehet még tmobilost kapni? Mert használtan nem szeretek elektronikai cuccot venni viszont igaz hogy vannak neten de azok meg kártyafüggetlenek amik (jóval) drágábbak szoktak lenni.
Firerock
nekem olyan van.teljesen jó

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Barnabyka
még esetleg a Nokia 5800, én most nagyon kacsingatok egy ilyen felé mert számomra kimondottan jókat olvasok/hallok róla.

Emberek...mit mondtok vegyek Nokia x6-ot? jó telo?
(vagy ha tudtok jobbat(iphone 3g Lg samsu utálom) kapacitív, min 3,2mp kam, jó zene telot akkor írjátok meg..köszi!(olyan 75e-ig)
tomasz18
Nekem van egy K750i-m 1Gb-os karival tökéletesen mûködõ,piciny szépség hibával ha érdekel...
Amúgy néz körbe használt telefon piacon..potom árért lehet jobbnál-jobbat venni,itt nem reklámozhatom szal pm.és küldök oldalt..

Barnabyka
sony ericsson k750i
szerintem iylen feltételekkel legjobb..csak kétlem hogy lehet még kapni.

Koker
Sziasztok!
Tegnap sikeresen ellopták a telefonom, egy ugyan régi, de jól bevált D900-at. Egy kis segítség kéne, mert pótolnom kell. Igény minimális:
- olcsó, alsó vagy középkategória
- jó kamera
- bõvíthetõ memória
kb. ennyi lenne, a legtöbb spec nekem semmit sem mondd, de nem is nagyon érdekel!😊
Elõre is köszönöm!
Ciao

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D